monster1971 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Να σου πω δεν μου εβγαζε επιλογη. Ενα επαιζε το hulk εγραφε απο κάτω στα Στοιχεία 1080 και ετσι υπεθεσα οτι παιζει σε fhd. οταν βέβαια θέλεις να το κατεβασεις και αποθηκευσεις στο κινητο βγαζει σαν επιλογη ολες τις αναλυσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 οταν ειναι φορτιζμενη πληρως και ειναι εκτος τηλεφωνου πρεπει να περασει καμια εβδομαδα για να χασει λιγη απο την δυναμη της οποτε δεν υπαρχει προβλημα.εξαλου νομιζω οτι χρειαζεται σαν εφεδρια,και ετσι δεν χρειαζεται να ματωσεις οικονομικα. Καλη ιδεα. Επιςης ειδα οτι υπαρχουν εξωτερικοι φορτιστες για smartphones πολυ οικονομικοι και σε μικρο μεγεθος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλη ιδεα. Επιςης ειδα οτι υπαρχουν εξωτερικοι φορτιστες για smartphones πολυ οικονομικοι και σε μικρο μεγεθος.:) Εχεις PM σχετικά με το φορτιστή... ;) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πολλες φορες παω να ανοιξω την καμερα για φωτο και δεν ανοιγει με τιποτα.παρα μονο με επανεκκινηση του κινητου. Συμβαινει και σε αλλον;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 για root εχει βγει κατι επισημο ξερει κανεις? για s3 neo (I9301I) και οχι το παλιο s3 Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 για root εχει βγει κατι επισημο ξερει κανεις? για s3 neo (I9301I) και οχι το παλιο s3 Μιά χαρά γίνεται root το neo μέσω odin, έχει περιγραφεί σε προηγούμενες σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 για root εχει βγει κατι επισημο ξερει κανεις? για s3 neo (I9301I) και οχι το παλιο s3 εγώ ρουτάρισα ακολουθώντας αυτό τον οδηγό: http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-s3-neo-gt-i9301i Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Πολλες φορες παω να ανοιξω την καμερα για φωτο και δεν ανοιγει με τιποτα.παρα μονο με επανεκκινηση του κινητου. Συμβαινει και σε αλλον;:( Κανεις; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Κανεις; :rolleyes: Τι κάρτα μνήμης έχεις? Έχεις viber? Ρωτάω επειδή τα ίδια είχα στο note 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 παιδια τι χρωμα αξιζει περισσοτερο? για πρωτη φορα μ αρεσει το ασπρο σε κινητο (σε σχεση με το μπλε) αν δεν κανω λαθος το ασπρο ειναι γυαλιστερο και το μαυρο σαγρε? Μιά χαρά γίνεται root το neo μέσω odin, έχει περιγραφεί σε προηγούμενες σελίδες. εγώ ρουτάρισα ακολουθώντας αυτό τον οδηγό: http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-s3-neo-gt-i9301i βασικα ειμαι τελειως ασχετος απο ροοτ, δεν εχω κανει ποτε, γιατι σε ολες τις προηγουμενες συσκευες μου ολες οι ρομ που βαζανε εβγαζαν καποιο προβλημα κι ετσι δεν το δοκιμασα καν...αλλα ξερω οτι στις ναυαρχιδες καθε εταιριας ασχολουνταν επισημες και γνωστες εταιριες κι ετσι γινοταν μια χαρα το κινητο...ναι μεν δεν ειναι ναυρχιδα το νεο αλλα κουβαλαει βαρυ ονομα κι ετσι μπορει να ασχοληθηκαν σοβαρα με αυτο το μοντελο Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Κανεις; :rolleyes: στο ς2 που ειχα το εκανε πολλες φορες μεχρι που αναγκαστικα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εστρωσε. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Τι κάρτα μνήμης έχεις? Έχεις viber? Ρωτάω επειδή τα ίδια είχα στο note 4 Δεν εχω καρτα μνημης αλλα εχω viber...αυτο φταιει; Και τι κανω;;; Επισηε εχω τρελλο drain battery και διαπιστωσα οτι μετα απο ενα restart σταματησε να τελειωνει η μπαταρια σαν τρελλη..για την ωρα... Edited December 15, 2014 by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δεν εχω καρτα μνημης αλλα εχω viber...αυτο φταιει; Και τι κανω;;; Στην αρχή νόμιζα έφταιγε το βιμπερ σε μένα.τελικά ήταν η κάρτα μνήμης.την έχω βγάλει από χθες και δεν έχω πρόβλημα. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων πρώτα στην εφαρμογή κάμερα.αν πάλι σου κάνει προβλήματα σβήσε το βιμπερ να δεις.Αν συνεχίζει πάλι κάνε επαναφορά το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Στην αρχή νόμιζα έφταιγε το βιμπερ σε μένα.τελικά ήταν η κάρτα μνήμης.την έχω βγάλει από χθες και δεν έχω πρόβλημα. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων πρώτα στην εφαρμογή κάμερα.αν πάλι σου κάνει προβλήματα σβήσε το βιμπερ να δεις.Αν συνεχίζει πάλι κάνε επαναφορά το κινητό... Οταν λες επαναφορα εννοεις εργοστασιακων ρυθμισεων..?:rolleyes: Επισης οταν τελειωνει η μπαταρια σαν τρελλη βλεπω οτι καποια εφαρμογη που χρησιμοποιει την καμερα φταιει..μεγαλη απογοητευση αυτο το κινητο και δεν το εχω ουτε μια εβδομαδα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Οταν λες επαναφορα εννοεις εργοστασιακων ρυθμισεων..?:rolleyes: Επισης οταν τελειωνει η μπαταρια σαν τρελλη βλεπω οτι καποια εφαρμογη που χρησιμοποιει την καμερα φταιει..μεγαλη απογοητευση αυτο το κινητο και δεν το εχω ουτε μια εβδομαδα...:( καποια εφαρμογη κολλησε και τρεχει στο παρασκηνιο,κανε σε πρωτη φαση μια εππανεκινηση κρατωντας το power σταθερα πατημενο(επισημη επαννεκινηση με τις οδηγιες samsung) και αν δεν διορθωθη βρες τποια εφαρμογη το κανει και απενεργοποιησε την. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 καποια εφαρμογη κολλησε και τρεχει στο παρασκηνιο,κανε σε πρωτη φαση μια εππανεκινηση κρατωντας το power σταθερα πατημενο(επισημη επαννεκινηση με τις οδηγιες samsung) και αν δεν διορθωθη βρες τποια εφαρμογη το κανει και απενεργοποιησε την. Και πως βρισκεις την εφαρμογη? δεν ειμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Οταν λες επαναφορα εννοεις εργοστασιακων ρυθμισεων..?:rolleyes: Επισης οταν τελειωνει η μπαταρια σαν τρελλη βλεπω οτι καποια εφαρμογη που χρησιμοποιει την καμερα φταιει..μεγαλη απογοητευση αυτο το κινητο και δεν το εχω ουτε μια εβδομαδα...:( Ναι αυτό εννοούσα. Πιστεύω αν διαγράψεις τα δεδομένα της καμερας να είσαι εντάξει, αν όχι σβήσε για 1-2 μέρες το viber για να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ναι αυτό εννοούσα. Πιστεύω αν διαγράψεις τα δεδομένα της καμερας να είσαι εντάξει, αν όχι σβήσε για 1-2 μέρες το viber για να δεις Ευχαριστω!θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvgteam Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ευχαριστω!θα το δοκιμασω. Το viber φταίει κατά την γνώμη μου Μου έκανε και στο δικό μου το ίδιο,όταν έβαλα το viber! Το απεγκατέστησα για περίπου 2 εβδομάδες και δεν το ξανάκανε. Διάβασα σε κάποια forum ότι η αναβάθμιση που έγινε στο viber με την υποστήριξη video call δεν την υποστηρίζει η 4.4 kit kat ακόμα. Κάποιο bug τις εφαρμογής είναι.Ισως με κάποιο update. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω!απλα δεν βλεπω να ειναι original samsung και φοβαμαι να βαλω κατι που δεν γνωριζω:( Υπάρχει γνήσια μπαταρία Samsung 3000mah. Είναι για το S3 αλλά κάνει και για το neo. Την έχω βάλει στο δικό μου και κουμπώνει κανονικά. Εάν σε ενδιαφέρει.... http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Original-Battery-Kit-3000mAh-Galaxy-S3-i9300-black-battery-cover-mpataria-kalymma.893748.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampisfir Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλησπέρα.Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το βιβλιαράκι που υπήρχε μεσα στη συσκευασία με τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης.Το δανειστικα απο κάπου γιατι εμένα δεν το είχε μέσα στη συσκευασία αλλα δυστυχώς καπου παραπεσε και τωρα δεν το εχω για να το επιστρεψω.Αν μπορει να βοηθήσει κάποιος?Ευχαριστώ!!! Υ.Γ: Αν κάποιος δεν το χρειάζεται ειμαι πρόθυμος να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 για cleaner κατεβάσατε τίποτα η χρησιμοποιήτε σαν εμένα αυτό που έχει η συσκευή στην διαδρομή αποθηκευτικός χώρος - καθαρισμός cache ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Κατεβάζεις το δωρεάν clean Master και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Το viber φταίει κατά την γνώμη μου Μου έκανε και στο δικό μου το ίδιο,όταν έβαλα το viber! Το απεγκατέστησα για περίπου 2 εβδομάδες και δεν το ξανάκανε. Διάβασα σε κάποια forum ότι η αναβάθμιση που έγινε στο viber με την υποστήριξη video call δεν την υποστηρίζει η 4.4 kit kat ακόμα. Κάποιο bug τις εφαρμογής είναι.Ισως με κάποιο update. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει γνήσια μπαταρία Samsung 3000mah. Είναι για το S3 αλλά κάνει και για το neo. Την έχω βάλει στο δικό μου και κουμπώνει κανονικά. Εάν σε ενδιαφέρει.... http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Original-Battery-Kit-3000mAh-Galaxy-S3-i9300-black-battery-cover-mpataria-kalymma.893748.html λιγο παχαινει βεβαια:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά έχω αυτό το θέμα με την κάμερα. Το έχει κανείς άλλος; καμία πιθανή λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 συνηθες φαινομενο,απο οσα εχω διαβασει οι λυσεις που προτεινονται απο αλλα παιδια ειναι ,εκαθαριση cashe camera απο τις εφαρμογες,επανεκινηση,και η ποιο δραστικη και χρονοβορα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.πριν κανεις το τελευταιο περιμενε μηπως παρεις ποιο καλη προταση απο τους συνφορμιτες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts