Jump to content

Samsung Galaxy S III Neo (I9300I/I9301I)

corolla001975
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο διαλέγουμε?

Εγώ έβαλα τον dolphin (μόνο) και όταν πήγα να μπω σε κάποιο site με flash μου έβγαλε μήνυμα ότι θέλει το flash player και μου πρότεινε ένα δικό του Link (o dolphin). Οταν επέλεξα το Link μου εγκατέστησε την κατάλληλη έκδοση flash μόνο του.

May The Force Be With You...

• Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ έβαλα τον dolphin (μόνο) και όταν πήγα να μπω σε κάποιο site με flash μου έβγαλε μήνυμα ότι θέλει το flash player και μου πρότεινε ένα δικό του Link (o dolphin). Οταν επέλεξα το Link μου εγκατέστησε την κατάλληλη έκδοση flash μόνο του.

Δεν θέλω να περάσω και άλλον browser γιαυτό το λέω. Κατέβασα και την έκδοση 11.2 και την 13. Ποια να περάσω?

Δεν θέλω να περάσω και άλλον browser γιαυτό το λέω. Κατέβασα και την έκδοση 11.2 και την 13. Ποια να περάσω?

Όποια και να περάσεις, αν ο browser δεν υποστηριζεί flash δεν πρόκειται να δουλέψει..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποια και να περάσεις, αν ο browser δεν υποστηριζεί flash δεν πρόκειται να δουλέψει..

Πράγματι... Εβαλα flash αλλά δε δούλευε ούτε με το μαμίσιο ούτε με το chrome.

Οπότε αναγκαστικά έβαλα και 3ο browser και είδα την υγειά μου.

Τελικά ο dolphin αποδείχτηκε πολύ καλύτερος από τους προηγούμενους...

Παιδιά μια ερώτηση για φιλο μου που το παρήγγειλε και θέλει να του βρω μια θήκη : Εξωτερικά είναι ακριβώς ίδιο με το απλό S3; Δηλαδή οι θήκες του S3 κάνουν και για αυτό;

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Εξωτερικά είναι ακριβώς ίδιο με το απλό S3.

Όλες οι θήκες του S3 κάνουν και για αυτό.Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!

Ακόμα και οι μπαταρίες του απλού S3 κάνουν για αυτό το μοντέλο.

Το χρησιμοποιώ κανονικά.

Edited by bvgteam

Εξωτερικά είναι ακριβώς ίδιο με το απλό S3.

Όλες οι θήκες του S3 κάνουν και για αυτό.Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!

Ακόμα και οι μπαταρίες του απλού S3 κάνουν για αυτό το μοντέλο.

Το χρησιμοποιώ κανονικά.

Ευχαριστώ φίλος

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Μετά από 20 μέρες χρήσης έχω 2 παρατηρήσεις, οι οποίες όμως αφορούν και οι δύο το kitkat.

1) Πέρα από τις μαμίσιες εφαρμογές (κάμερα, ηχογραφήσεις κλπ), δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στην MicroSD σε άλλες εφαρμογές του Market.

Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουν κλειδώσει την πρόσβαση στην SD...

Αποτέλεσμα:

- Το πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσεων ΔΕΝ έχει πρόσβαση να σώσει την SD αλλά μόνο στην εσωτερική.

- Το πρόγραμμα του GPS που είχα αγοράσει σε MicroSD δε λειτουργεί πιά γιατί το λειτουργικό δε του επιτρέπει να γραφοσβήνει στην SD.

κλπ κλπ...

2) Aν και δεν είμαι root (ξέρουμε κανένα νεότερο για το towelroot?) στο μενού "διαχείριση εφαρμογών", κάτω από το κουμπί "Κατάργηση" που ουσιαστικά καταργεί μόνο τις ενημερώσεις, υπάρχει πλέον και το κουμπί "Ανενεργό" το οποίο "παγώνει" όποια μαμίσια εφαρμογή θέλουμε (πχ τους 2 μαμίσιους browsers, google chat, music κλπ), διαγράφει όλα τα updates, δεδομένα και cache και αφαιρεί και το shortcut από το μενού των εφαρμογών!!!

Πολύ χρήσιμο...

Edited by Yoda

2) Aν και δεν είμαι root (ξέρουμε κανένα νεότερο για το towelroot?) στο μενού "διαχείριση εφαρμογών", κάτω από το κουμπί "Κατάργηση" που ουσιαστικά καταργεί μόνο τις ενημερώσεις, υπάρχει πλέον και το κουμπί "Ανενεργό" το οποίο "παγώνει" όποια μαμίσια εφαρμογή θέλουμε (πχ τους 2 μαμίσιους browsers, google chat, music κλπ), διαγράφει όλα τα updates, δεδομένα και cache και αφαιρεί και το shortcut από το μενού των εφαρμογών!!!

Πολύ χρήσιμο...

Ναι, αλλα δυστυχώς, όποτε βρει internet σε πρήζει να κάνεις Update (άρα να τα ξαναεγκαταστήσεις)

Επίσης, είμαι ο μόνος που "αργεί" να ξεκινήσει να χτυπά το ringtone (ξεκινάει πολύ σιγά και μετά ξαφνικά, ακούγεται δυνατά)?

Σημείωση. Δεν εννοώ σταδιακά αυξανόμενο, αλλά σε 2 φάσεις.

Α, τέλος, η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ. Ξέρετε τι εφαρμογές μπορούμε να σβήσουμε άφοβα?

Ναι, αλλα δυστυχώς, όποτε βρει internet σε πρήζει να κάνεις Update (άρα να τα ξαναεγκαταστήσεις)

Επίσης, είμαι ο μόνος που "αργεί" να ξεκινήσει να χτυπά το ringtone (ξεκινάει πολύ σιγά και μετά ξαφνικά, ακούγεται δυνατά)?

Σημείωση. Δεν εννοώ σταδιακά αυξανόμενο, αλλά σε 2 φάσεις.

Α, τέλος, η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ. Ξέρετε τι εφαρμογές μπορούμε να σβήσουμε άφοβα?

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0

Αν δεν κάνω λάθος, μόνο αν κάνεις "Κατάργηση" σου ξαναζητάει update. Αν το κάνεις "Ανενεργό" δεν ξαναζητάει...

Για το δίκαρτο s3 neo κανείς;

Το πήρε τελικά κανείς ή ξέρει αν έχει ελληνικό μενού και παίζει στα ελληνικά δίκτυα;

Θέλω να το πάρω από ίίντερνετ... κάποια πρόταση για μαγαζί;

Α) έχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα με το handsfree? Δεν ακουγόταν καθόλου, παρότι ήταν συνδεδεμένο

Β) Έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις για τα παιχνίδια που παίζω για να μην μου σπάνε τα νεύρα. Όμως όποτε τους έρθει, ενεργοποιούνται πάλι μόνες τους. Έχει κανένας καμία ιδέα?

Λοιπον παιδιά εχω το εν λόγο κινητό όπως είπα και παραπάνω και επειδή το έχω φτιάξει όπως θέλω θα πώ τι του έκανα αρχικά το έκανα ροοτ.Το τηλέφωνο γίνεται ροοτ με την τελευταία ενημέρωση του Αυγούστου απλώς πρέπει νa φλασάρετε τον πυρήνα με τα kernels της πρώτης έκδοσης του λογισμικού

(ενημέρωση Μαρτίου) χρησιμοποιήτε το Towelroot και μετά το ροοτ ξαναφλασάρετε τον πθρήνα με την τελευταία ενημέρωση σχετικά θα βρείτε στην ιταλική σελίδα http://www.androidiani.com/forum/modding-samsung-galaxy-s3-neo/425459-root-towelroot-e-accorgimenti-4.html#post6030912 μετά από google translation.Οσο για το κλειδωμα της κάρτας sd υπάρχει putch στο Play Store γι αυτο το προβλημα SDFix: KitKat Writable MicroSD (πρεπει να είσαι ροοτ).

Οσο για τον ήχο που ξεκινάει να κουδουνάει σιγα υπάρχει προγραμματάκι στο Play store που διωρθώνει και αυτό δεν χρειάζεται ροοτ αυτο Disable Increasing Ring .Συγνώμη εαν δεν απαντάω ελειψη χρόνου............αυτά ........το τηλέφωνο είναι σούπερ.......

για custom recovery δεν εχω βρει κάτι υπομονη ομως καποιοι θα το κανουν και αυτο΄.

Edited by gigilos

Β) Έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις για τα παιχνίδια που παίζω για να μην μου σπάνε τα νεύρα. Όμως όποτε τους έρθει, ενεργοποιούνται πάλι μόνες τους. Έχει κανένας καμία ιδέα?

Εμένα στο κανονικό s3 το κάνει στα asphault 8 και dead trigger οπότε μάλλον αυτό γίνεται μόνο στα παιχνίδια που χρειάζονται συνδεση internet.Τη λύση τώρα δε την ξέρω γιατί όντως είναι εκνευριστικό

μηπως στις ρυθμισεις των παιχνιδιων εχει καμια επιλογη για συνδεση?αν ναι ξετικαρετε το.δεν εχω παιχνιδια αλλα λεω μηπως.
:ninja:

• 2 weeks later...
Υπάρχει κάποια συντόμευση/εφαρμογή για γρήγορη εναλλαγή δικτύου από 2g σε 3g? Γιατί είναι σπαστικό κάθε φορά να πρέπει να κάνω 5 κλικ να το αλλάζω από το μενού.

Εμένα στο κανονικό s3 το κάνει στα asphault 8 και dead trigger οπότε μάλλον αυτό γίνεται μόνο στα παιχνίδια που χρειάζονται συνδεση internet.Τη λύση τώρα δε την ξέρω γιατί όντως είναι εκνευριστικό

Greenify....

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έχω αγοράσει το κινητό (9301I) από τα μέσα Σεπτέμβρη και αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα: Η μπαταρία του πέφτει πολύ γρήγορα, δηλαδή πέφτω για ύπνο με 50%, το βάζω σε flight mode και ξυπνάω με 15%, δηλαδή περίπου 5% πτώση την ώρα!! Πρώτη ενέργεια ήταν ένα factory reset/wipe data το οποίο έδωσε θεαματικά αποτελέσματα για ένα περίπου 24ωρο. Μετά, και χωρίς προφανή λόγο, το κινητό επανήλθε στα γνωστά καταναλωτικά του όργια. Επόμενη ενέργεια ήταν να του φλασάρω μία rom σχεδόν ίδια με αυτή που φόραγε την I9301IXXUANH1 από SamMobile.com (μόνο στο CSC διέφεραν) με factory reset/wipe data πριν και μετά το φλασάρισμα. Τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τα ίδια. Τέλεια μπαταρία για μία μέρα και ξαφνική μετάπτωση του κινητού σε καταναλωτικό τέρας χωρίς να προσθέσω καμία νέα εφαρμογή. Σημειωτέον ότι το μεγαλύτερο ποσοστό το καναλώνει το σύστημα Αndroid και ο kernel (από GSam Battery Monitor).

Σε αυτό το σημείο θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Να του βάλω καμία προγενέστερη rom 4.4.2 (δυστυχώς μόνο τέτοιες κυκλοφορούν για το μοντέλο μας στο sammobile) ή μπορώ να δοκιμάσω και τις rom που διατίθενται και για το 9300I (εκτός της dual sim έχουν και κάποιες άλλες μικροδιαφορές) Για το τελευταίο ερώτημα δε βρήκα απάντηση με μία προχειρη ματιά στο ίντερνετ. Έχει δοκιμάσει κανείς να του βάλει την 4.4.4 που κυκλοφορεί για το 9300 ή κάτι τέτοιο δε γίνεται και θα κάνει τα πράγματα χειρότερα;; Καμία άλλη ιδέα για το πρόβλημα μου; Η τελευταία μου λύση θα είναι να το κάνω root και να του βγάλω τη σαβούρα αλλά ούτε και γιαυτό είμαι αισιόδοξος ότι θα αποδώσει :(

Ειλικρινά απογοητεύομαι όταν διαβάζω σχόλια άλλων χρηστών που είναι ευχαριστημένοι με την μπαταρία τους ενώ εγώ έχω παραμείνει ευχαριστημένος με αυτήν για συνολικά δυο 24ωρα....

Έχω αγοράσει το κινητό (9301I) από τα μέσα Σεπτέμβρη και αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα: Η μπαταρία του πέφτει πολύ γρήγορα, δηλαδή πέφτω για ύπνο με 50%, το βάζω σε flight mode και ξυπνάω με 15%, δηλαδή περίπου 5% πτώση την ώρα!! Πρώτη ενέργεια ήταν ένα factory reset/wipe data το οποίο έδωσε θεαματικά αποτελέσματα για ένα περίπου 24ωρο. Μετά, και χωρίς προφανή λόγο, το κινητό επανήλθε στα γνωστά καταναλωτικά του όργια. Επόμενη ενέργεια ήταν να του φλασάρω μία rom σχεδόν ίδια με αυτή που φόραγε την I9301IXXUANH1 από SamMobile.com (μόνο στο CSC διέφεραν) με factory reset/wipe data πριν και μετά το φλασάρισμα. Τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τα ίδια. Τέλεια μπαταρία για μία μέρα και ξαφνική μετάπτωση του κινητού σε καταναλωτικό τέρας χωρίς να προσθέσω καμία νέα εφαρμογή. Σημειωτέον ότι το μεγαλύτερο ποσοστό το καναλώνει το σύστημα Αndroid και ο kernel (από GSam Battery Monitor).

Σε αυτό το σημείο θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Να του βάλω καμία προγενέστερη rom 4.4.2 (δυστυχώς μόνο τέτοιες κυκλοφορούν για το μοντέλο μας στο sammobile) ή μπορώ να δοκιμάσω και τις rom που διατίθενται και για το 9300I (εκτός της dual sim έχουν και κάποιες άλλες μικροδιαφορές) Για το τελευταίο ερώτημα δε βρήκα απάντηση με μία προχειρη ματιά στο ίντερνετ. Έχει δοκιμάσει κανείς να του βάλει την 4.4.4 που κυκλοφορεί για το 9300 ή κάτι τέτοιο δε γίνεται και θα κάνει τα πράγματα χειρότερα;; Καμία άλλη ιδέα για το πρόβλημα μου; Η τελευταία μου λύση θα είναι να το κάνω root και να του βγάλω τη σαβούρα αλλά ούτε και γιαυτό είμαι αισιόδοξος ότι θα αποδώσει :(

Ειλικρινά απογοητεύομαι όταν διαβάζω σχόλια άλλων χρηστών που είναι ευχαριστημένοι με την μπαταρία τους ενώ εγώ έχω παραμείνει ευχαριστημένος με αυτήν για συνολικά δυο 24ωρα....

εχω το απλο ς3 και προτεινω να απενεργοποιησεις τον συνχρονισμο,και την δημιουργια αντιγραφων απο τις ρυθμισεις,επισης βαλε 2g αντι 3g/αυτοματο οταν δεν χρειαζεσαι ταχυτητα,μικρη η διαφορα αλωστε λογω δυκτιου,και προσεξε μηπως εχεις πολλα widget ενεργοποιημενα και κυριως του καιρου.εγω αυτα προσεχω και εχω σχετικα καλη μπαταρια,δηλαδη οχι πανω απο μιαμιση ημερα που φτανω στο 30% οποτε χρειαζομαι φορτιστη.επισης η ρομ που θα ηθελες ισως να βαλεις προσοχη να ειναι αποκλειστικα για το μοντελο σου ουτε ς3 απλο ουτε αλλο.

:ninja:

εχω το απλο ς3 και προτεινω να απενεργοποιησεις τον συνχρονισμο,και την δημιουργια αντιγραφων απο τις ρυθμισεις,επισης βαλε 2g αντι 3g/αυτοματο οταν δεν χρειαζεσαι ταχυτητα,μικρη η διαφορα αλωστε λογω δυκτιου,και προσεξε μηπως εχεις πολλα widget ενεργοποιημενα και κυριως του καιρου.εγω αυτα προσεχω και εχω σχετικα καλη μπαταρια,δηλαδη οχι πανω απο μιαμιση ημερα που φτανω στο 30% οποτε χρειαζομαι φορτιστη.επισης η ρομ που θα ηθελες ισως να βαλεις προσοχη να ειναι αποκλειστικα για το μοντελο σου ουτε ς3 απλο ουτε αλλο.

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου και τελικά μέσα έπεσες :)

Το πρόβλημα λύθηκε ως εξής: Αρχικά εγκατέστησα το cpu spy με το οποίο διαπίστωσα ότι πράγματι το κινητό αδυνατούσε να μπει σε deep sleep και μάλιστα χρησιμοποιούσε τη cpu στα 1100MHz!! Επόμενο βήμα ήταν να κατεβάσω μια εφαρμογή που σου δείχνει ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές που δεν αφήνουν το κινητό να κοιμηθεί, το Wakelock Detector. Δυστυχώς όμως τέτοιου τύπου εφαρμογές δε δουλεύουν σε Kit Kat αν δεν έχεις το κινητό root... Βρήκα λοιπόν αυτόν τον πολύ απλό οδηγό για root http://primehowto.com/root-samsung-galaxy-s3-neo-gt-i9301i-easy-tutorial/ από τον chainfire και έκανα το κινητό root πάρα πολύ εύκολα (ο οδηγός δουλεύει και με τις τελευταίες αναβαθμίσεις του Αυγούστου!!). Η μόνη προσοχή που χρειάζεται είναι να έχετε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB ενεργοποιημένο (USB Debugging), αν δεν ξέρετε πως γίνεται δείτε το εδώ http://androidcentral.us/2013/11/enable-developers-options-android-4-4-kitkat/

Έχοντας πια τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τον Wakelock Detector διαπίστωσα με έπληξη ότι η εφαρμογή που άρμεγε την μπαταρία μου ήταν το Transparent clock & weather. Και λέω με έκπληξη διότι στο παλιό Galaxy S3 - που επίσης έχουμε στην οικογένεια - με android 4.3 Jelly Bean το συγκεκριμένο widget ξέρω ότι λειτουργεί άψογα. Το απεγκατέστησα λοιπόν και το κινητό μπόρεσε επιτέλους να πέσει σε βαθύ ύπνο (deep sleep). Ελπίζω να βοήθησα και όσους άλλους έχουν παρόμοια θέματα με την μπαταρία τους.

Edited by alex2011

καλησπέρα παιδιά . κάτοχος και εγώ της συσκευής . έλεγα να πάρω μια θήκη αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν από το s3 . τη θήκη έχετε πάρει ?
[sIGPIC][/sIGPIC]