avcargo Δημοσιεύτηκε July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 16, 2014 (edited) Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθειά σας για αγορά smartphone Κινέζικο με ανώτατο όριο τα 80$. Έχω δει το JIAYU F1 , το οποίο θα ήταν ιδανικό αλλά είναι Out of stock στα περισσότερα αξιόπιστα καταστήματα (vickmall, minideal κτλ) Οπότε κοίταξα σε Doogee DG110 , με το σίγουρο μείον (δε γνωρίζω περί ποιότητας-αξιοπιστίας) την μπαταρία του όπου είναι και Li-Po κι όχι Li-ion. To άλλο είναι το Cubot GT90 Τελευταίο και στο όριο των 80$ είναι το Coolpad 7236 , για το οποίο όμως δεν βρήκα λοιπά στοιχεία κάπου. Δυστυχώς το Jiayu G2F ξεφεύγει απ το bugdet. Η συσκευή θα είναι για 2η. Οπότε δεν έχω τπτ τρελές απαιτήσεις. τα 512mb/4GB με νορμάλ μπαταρία μου επαρκούν. Απλά δε θα ήθελα να είναι τόσο πολύ ρίσκο η αγορά, γιατί τα πήγαινε-έλα κίνα, σε περίπτωση ελλατώματος, θα πάρουνε 2μηνο. Οπότε ένα vfm-ποιότητας-αξιοπιστίας πάντα αναλογικά με το μικρό bugdet. Eυχαριστώ εκ των προτέρων! Edited July 16, 2014 by avcargo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) +1 για το coolpad 7236 Edited July 16, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. July 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ευχαριστώ. Το χω δει το βιντεάκι, όπως και για τα υπόλοιπα. 'Εχεις κάποια εμπειρία χρήσης απ το coolpad ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 +1.000.000 για το Coolpad 7236! Κορυφαια εταιρεια,ενδεχομενως συντομα η Νο1 παγκοσμιως με τις συσκευες που βγαζει στις τιμες που τις βγαζει! Μολις παρελαβα το μεγαλο αδερφακι του,το 7230 και ειναι κορυφαιο! Το 7236 στο 50% να το φτανει (που ειναι σιγουρο) ειναι κορυφαια επιλογη!Θα μπορουσε να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια αλλα τι να κανουμε.Θα δεις για τι εταιρεια μιλαμε. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. July 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Έπεσε και στα 74$ στο vickmall, όσο περίπου το είχε και το Minideal. Oπότε μάλλον προς τα κει θα πάω. Ευχαριστώ και τους 2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μιας κι εγω ψαχνω για κινητο σ αυτο το μπατζετ για δωρο, μπορει καποιος που εχει καποιο απο προαναφερομενα να μας σχολιασει την καμερα του; Απο specs και μονο, φαινεται πως το Jiayu υπερτερει (8 Mp με interpolation). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Αυτό δεν είναι καλή περίπτωση http://www.vickmall.com/zte-v955-smartphone-qualcomm-msm8225-dual-core-3g-wcdma-android4-0-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-ips-854x480.html μόνο 62 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Το coolpad έχει proximity sensor? Αν σίγουρα ναι το παίρνω επί τόπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Το coolpad έχει proximity sensor? Αν σίγουρα ναι το παίρνω επί τόπου ναι εχει. (05:09). Edited July 18, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μην αφήνουμε απ' έξω και το TCL j330. Χειρότερη οθόνη και γενικά κατασκευή από το F1, χωρίς φλας και χωρίς φωτιζόμενα πλήκτρα αλλά όλα δουλεύουν όπως πρέπει από εργοστάσιο χωρίς να χρειάζεται να πειράξεις κάτι. πχ εντάσεις ακουστικού, GPS, ίντερνετ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγω παρήγγειλα το coolpad 7236 πάντως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 LENOVO A369 - 75$ JIAYU F1 - 74$ Αυτά τα είδες!? Υπόψιν η Lenovo ξέρω ότι θα έρθει και Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts