Jump to content

Κινέζικο smartphone 60$-80$

avcargo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθειά σας για αγορά smartphone Κινέζικο με ανώτατο όριο τα 80$.

Έχω δει το JIAYU F1 , το οποίο θα ήταν ιδανικό αλλά είναι Out of stock στα περισσότερα αξιόπιστα καταστήματα (vickmall, minideal κτλ)

Οπότε κοίταξα σε Doogee DG110 , με το σίγουρο μείον (δε γνωρίζω περί ποιότητας-αξιοπιστίας) την μπαταρία του όπου είναι και Li-Po κι όχι Li-ion.

To άλλο είναι το Cubot GT90

Τελευταίο και στο όριο των 80$ είναι το Coolpad 7236 , για το οποίο όμως δεν βρήκα λοιπά στοιχεία κάπου.

Δυστυχώς το Jiayu G2F ξεφεύγει απ το bugdet.

Η συσκευή θα είναι για 2η. Οπότε δεν έχω τπτ τρελές απαιτήσεις. τα 512mb/4GB με νορμάλ μπαταρία μου επαρκούν.

Απλά δε θα ήθελα να είναι τόσο πολύ ρίσκο η αγορά, γιατί τα πήγαινε-έλα κίνα, σε περίπτωση ελλατώματος, θα πάρουνε 2μηνο.

Οπότε ένα vfm-ποιότητας-αξιοπιστίας πάντα αναλογικά με το μικρό bugdet.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by avcargo

+1.000.000 για το Coolpad 7236!

Κορυφαια εταιρεια,ενδεχομενως συντομα η Νο1 παγκοσμιως με τις συσκευες που βγαζει στις τιμες που τις βγαζει!

Μολις παρελαβα το μεγαλο αδερφακι του,το 7230 και ειναι κορυφαιο!

Το 7236 στο 50% να το φτανει (που ειναι σιγουρο) ειναι κορυφαια επιλογη!Θα μπορουσε να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια αλλα τι να κανουμε.Θα δεις για τι εταιρεια μιλαμε.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Μιας κι εγω ψαχνω για κινητο σ αυτο το μπατζετ για δωρο, μπορει καποιος που εχει καποιο απο προαναφερομενα να μας σχολιασει την καμερα του;

Απο specs και μονο, φαινεται πως το Jiayu υπερτερει (8 Mp με interpolation).

Μην αφήνουμε απ' έξω και το TCL j330.

Χειρότερη οθόνη και γενικά κατασκευή από το F1, χωρίς φλας και χωρίς φωτιζόμενα πλήκτρα

αλλά όλα δουλεύουν όπως πρέπει από εργοστάσιο χωρίς να χρειάζεται να πειράξεις κάτι.

πχ εντάσεις ακουστικού, GPS, ίντερνετ κλπ

LENOVO A369 - 75$

JIAYU F1 - 74$

Αυτά τα είδες!? Υπόψιν η Lenovo ξέρω ότι θα έρθει και Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι...