sosimple2 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εγω θα το αλλαζα με τη μια.. Γιατι να βλεπεις αυτο το ελλατωμα καθε μερα αφου η εταιρια στο αλλαζει? Καινούργιο, μη καινουριο δε θα καταλαβεις διαφορα.. Αμα δε στο λεγανε, δε θα το ήξερες.. Η ουσια ειναι οτι αυτο που θα σου δωσουν θα ειναι μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εγω θα το αλλαζα με τη μια.. Γιατι να βλεπεις αυτο το ελλατωμα καθε μερα αφου η εταιρια στο αλλαζει? Καινούργιο, μη καινουριο δε θα καταλαβεις διαφορα.. Αμα δε στο λεγανε, δε θα το ήξερες.. Η ουσια ειναι οτι αυτο που θα σου δωσουν θα ειναι μια χαρα.. Και εγω συμφωνώ οτι προτιμότερο αντικατάσταση που τονίζω δεν σημαινει πρώην προβληματικό που επισκευαστικέ διοτι η MS δεν προβαίνει σε επισκευή αλλα αντικαθιστά με πλήρως λειτουργικά και free απο θέματα(ελεγμένα)στην πλοιοψηφια των περιπτώσεων μαλιστα απο χρήστες που τα επέστρεψαν επειδή δεν τους κάλυψε. Και πίστεψε με δεν ειναι τόσο μικρό ποσοστό(πολλοι απλά αγοράζουν για να τα δοκιμάσουν και να τα επιστρέψουν και κάποιοι απο αυτούς διοτι δεν τους άρεσε η βόλεψε για α η β λογο) Κακά τα ψέμματα χτυπάει άσχημα στο μάτι και ενστικτωδώς το μάτι θα πηγαίνει εκεί. Εγω θα είχα προβεί πάντως σε αντικατάσταση. Εννοείται ο καθένας κρίνει με το δικό του σκεπτικό και αποφασίζει,εμείς απλά καταθέτουμε την γνώμη και οποία εμπειρία μας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Λέτε αν τους πω να μου το αλλάξουν με το SP4 να δεχτούν? :lol: Πλάκα-πλάκα προς το παρόν θα το αφήσω όπως είναι και θα το σκεφτώ εν καιρώ, έτσι κι αλλιώς έχω εγγύηση μέχρι το 2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Και εμένα μου εκανε εντύπωση όταν είδα την φωτογραφία αλλά επειδή δεν μου έχει τύχει ουδέποτε το πέρασα για καμένα pixel που έχω συναντήσει. Μήπως είναι 2-3 μαζεμένα κολλημένα διπλά διπλά, αλλά μπορεί να έχεις δίκιο μίας πιο εμπειρο μάτι έχεις ;) Όχι Αλεξ, η πιθανοτητα να είναι μια συστοιχια 5 Pixels (τοσα απαιτούνται για τετοιο μέγεθος) είναι 1/1000000, οποτε δεν τίθεται θεμα, είναι σκουπιδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Λέτε αν τους πω να μου το αλλάξουν με το SP4 να δεχτούν? :lol: Πλάκα-πλάκα προς το παρόν θα το αφήσω όπως είναι και θα το σκεφτώ εν καιρώ, έτσι κι αλλιώς έχω εγγύηση μέχρι το 2017. Καλη φαση.. Ρωτα τους κανα 2-3 μηνες αφου κυκλοφορήσει το 4 (στην αρχη ουτε να πουλήσουν δε θα εχουν, οχι να δώσουν εσενα), μπορει και να το κανουν τοτε, αλλά το θεμα ειναι ποση χρηματικη διαφορά θα σου ζητήσουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Επικοινωνείς με την MS για αντιμετώπιση. Εγω ανεπαίσθητο εχω και μονο τέρμα χαμηλά φωτεινότητα. Αν ειναι τόσο έντονο σε εσένα,έχεις θέμα με το δικό σου. 2111206500 τηλ επικοινωνίας MS Helllas τμήμα store και αναφέρεις το θέμα σου. Κι εμένα έτσι ξεκινησε. Με ανεπαίσθητο. Έχω πάντα τη φωτεινότητα τέρμα χαμηλά. Με τα 10άρια ξέφυγε το πράμα λίγο. Χτες, μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα, έβγαλα τη θήκη που του είχα και έβαλα τη λειτουργία στο high performance από το balanced που είχα πριν. Προς το παρόν, δεν έχει κάνει ΚΙΧ! Αν ήταν καλοκαίρι, θα το καταλάβαινα, λόγω παραπάνω ζέστης με τη θήκη. Πλέον, δε ζεσταίνεται τόσο, όμως. Το κρατάω έτσι και βλέπουμε. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Κι εμένα έτσι ξεκινησε. Με ανεπαίσθητο. Έχω πάντα τη φωτεινότητα τέρμα χαμηλά. Με τα 10άρια ξέφυγε το πράμα λίγο. Χτες, μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα, έβγαλα τη θήκη που του είχα και έβαλα τη λειτουργία στο high performance από το balanced που είχα πριν. Προς το παρόν, δεν έχει κάνει ΚΙΧ! Αν ήταν καλοκαίρι, θα το καταλάβαινα, λόγω παραπάνω ζέστης με τη θήκη. Πλέον, δε ζεσταίνεται τόσο, όμως. Το κρατάω έτσι και βλέπουμε. Εφόσον βρήκες λυση εχει καλώς μιας και βοηθάει ο καιρός πλέον. Εγω στα 8.1 το εχω ακόμα στο balance. Απλά σπάνια το εχω full τέρμα χαμηλά φωτεινότητα αλλα και εκεί ανεπαίσθητα και όχι τακτικά το εχω. Αν είχα παραπάνω σε σημείο ενοχλητικό θα επικοινωνούσα για αντικατάσταση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Μυρμήγκια εχουν κανει επιδρομη μεσα στο φορτηστη και δε λειτουργει πλεον. Ξερετε κανενα αξιοπιστο 3rd party φορτηστη για το SP3,γιατι ο original εχει ενα 80αρι!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 θα σου πρότεινα τον original. Εκτός της extra USB θύρα για φόρτιση, ίσως μειώσει τη ζωή της μπαταρίας ένας άλλος φορτιστής. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μυρμήγκια εχουν κανει επιδρομη μεσα στο φορτηστη και δε λειτουργει πλεον. Ξερετε κανενα αξιοπιστο 3rd party φορτηστη για το SP3,γιατι ο original εχει ενα 80αρι!:wacko: θα σου πρότεινα τον original. Εκτός της extra USB θύρα για φόρτιση, ίσως μειώσει τη ζωή της μπαταρίας ένας άλλος φορτιστής. Και εγω το ίδιο προτείνω,εστω που θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Ειναι και φαρμάκι η τιμή του. Αλλα γιατι δεν επικοινωνείς με MS μπας και στο αντικαταστήσουν δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης. Δεν εχω βρει imitation φορτιστή για τα surface και να έβρισκα δεν θα το ρίσκαρα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Και εγω το ίδιο προτείνω,εστω που θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Ειναι και φαρμάκι η τιμή του. Αλλα γιατι δεν επικοινωνείς με MS μπας και στο αντικαταστήσουν δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης. Δεν εχω βρει imitation φορτιστή για τα surface και να έβρισκα δεν θα το ρίσκαρα. Εννοειται πρωτα θα μιλησουμε ,για να δουμε τι θα γινει με εγγυηση και μετα το ψαξιμο για νεο φορτηστη. Εχω βρει καποια στο amazon uk,αλλα εχω και εγω την ιδια επιφυλαξη μαζι σας,οσο αφορα αν κανουν ή οχι τη δουλεια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Εννοειται πρωτα θα μιλησουμε ,για να δουμε τι θα γινει με εγγυηση και μετα το ψαξιμο για νεο φορτηστη. Εχω βρει καποια στο amazon uk,αλλα εχω και εγω την ιδια επιφυλαξη μαζι σας,οσο αφορα αν κανουν ή οχι τη δουλεια τους. Εξάντλησε καθε πιθανότητα. Εντωμεταξύ βγήκε νέο firmware update για Windows 10 και 8.1 http://www.microsoft.com/surface/en-us/support/install-update-activate/pro-3-update-history?os=windows-10 The following update will be listed as “System Firmware Update – 9/29/2015” when you view your update history. Note When Surface updates are provided via the Windows Update service, they are delivered in stages to Surface customers. As a result, not every Surface will receive the update at the same time, but the update will be delivered to all devices. If you have not received the update then please manually check Windows Update later. Important After installing the update your Surface will restart. After restart you must restart (not shut down) your Surface again to complete installation of the update. -Surface Pro System Aggregator Firmware update (v3.9.650.0) improves booting time experience and enhances the system reliability while docked. -Wireless Network Controller and Bluetooth driver update (v15.68.9030.41) improves the wireless network connectivity and stability. -Surface Integration driver update (v2.0.1209.0) ensures when using a custom power plan that the selected plan will not revert to the default balanced power plan when installing a Windows Update. -Microsoft Docking Station Audio Device driver update (v1.31.35.10) improves audio experience when no external speakers are connected to a Surface Pro 3 Docking Station so that Surface Pro 3 internal speakers are used. -Management Engine Interface driver update (v11.0.0.1157) improves the system stability. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλησπερα. Ειχα ρωτησει πριν λιγο καιρο για handwriting recognition στα ελληνικα και καποιοι μου ειπατε οτι στα 8.1 δεν υπαρχει αλλα υπαρχει στα win10.Αν και αυτο ισχυει, δεν βρισκω τροπο να κανω training τον γραφικο μου χαρακτηρα οσον αφορα το ελληνικο αλφαβητο, οπως και δεν βρισκω τροπο να εισαγω λεξεις στο λεξιλογιο...λετε να εχει φαει καποιο σκαλωμα απο την αναβαθμιση η τα ιδια ισχυουν και για clean install? Καποιο προγραμμα να μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλησπερα. Ειχα ρωτησει πριν λιγο καιρο για handwriting recognition στα ελληνικα και καποιοι μου ειπατε οτι στα 8.1 δεν υπαρχει αλλα υπαρχει στα win10.Αν και αυτο ισχυει, δεν βρισκω τροπο να κανω training τον γραφικο μου χαρακτηρα οσον αφορα το ελληνικο αλφαβητο, οπως και δεν βρισκω τροπο να εισαγω λεξεις στο λεξιλογιο...λετε να εχει φαει καποιο σκαλωμα απο την αναβαθμιση η τα ιδια ισχυουν και για clean install? Καποιο προγραμμα να μου προτεινετε? Προς το παρον και oi δυο δυνατοτητες που ζητας,δεν εχουν προστεθει στις καινουριες γλωσσες(handwriting recognition ),που εχουν προστεθει τωρα στα windows 10,οπως ειναι τα ελληνικα,αλλα μονο για τις πιο παλιες γλωσσες,οπως ειναι τα Αγγλικα.τα ρωσσικα κ.α. Ισως σε μεταγενεστερο σταδιο να δοθουν και για τα ελληνικα,οπως και για τις αλλες γλωσσες που εχουν προστεθει με τα Windows 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Προς το παρον και oi δυο δυνατοτητες που ζητας,δεν εχουν προστεθει στις καινουριες γλωσσες(handwriting recognition ),που εχουν προστεθει τωρα στα windows 10,οπως ειναι τα ελληνικα,αλλα μονο για τις πιο παλιες γλωσσες,οπως ειναι τα Αγγλικα.τα ρωσσικα κ.α. Ισως σε μεταγενεστερο σταδιο να δοθουν και για τα ελληνικα,οπως και για τις αλλες γλωσσες που εχουν προστεθει με τα Windows 10. Ουτε μπορω να προσθεσω εξειδικευμενες λεξεις στο λεξιλογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Ουτε μπορω να προσθεσω εξειδικευμενες λεξεις στο λεξιλογιο? Οχι. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος εμμεσος τροπος να προσθεσεις λεξεις στο λεξιλογιο του λογισμου. Υ.Γ.Για να προσθεσεις,εμμεσα , λεξεις που δεν αναγνωριζει το λεξιλογιο του λογισμικου,τοσο για το handwriting,οσο γενικα στο λεξιολογιο του λογισμικου,μπορεις να το κανεις χρησιμοποιοντας τον ορθογραφο του λογισμικου. Για παραδειγμα,εκει που γραφεις μια λεξη σε ενα φορουμ ή οπουδηποτε λειτουργει ο ορθογραφος , οταν η λεξη ειναι ανορθογραφη ,ειτε δεν υπαρχει στο λεξιλογιο,στην υπογραμμιζει με κοκκινο χρωμα.Οταν κανεις δεξι κλικ πανω στην λεξη σου εχει επιλογη να την προσθεσει στο λεξιλογιο και αυτοματος,αποθηκευεται και αναγνωριζεται και απο το handwriting! Edited October 4, 2015 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το έκανα αυτό που λες, προσθεσα δοκιμαστικά κάποιες λέξεις. Ενώ στη διόρθωση κειμένου τις διορθώνει, δεν υπάρχει περίπτωση να τις αναγνωρίσει στο handwriting. Κρίμα...μάλλον για πίσω στα 8.1 με βλέπω. Θα ψάξω να βρω κάποιο 3ο πρόγραμμα μέχρι (και αν) να ασχοληθεί η Microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Πες μου μια λεξη που θες να προσθεσεις, να το δοκιμασω και εγω,να δω τι γινεται,γιατι εγω οσες δοκιμασα,μου τις αναγνωριζει. Edited October 4, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Δοκίμασε τις εξής Ραγοειδίτιδα Ιριδοκυκλίτιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Τις αναγνωρίζει και τις 2. [ATTACH]64126[/ATTACH] [ATTACH]64127[/ATTACH] Edited October 4, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Κάτι δεν κάνω σωστά. Έχω βάλει και το πακέτο ελληνικών στο office 2010. Τι άλλο να κάνω αραγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Τις αναγνωρίζει και τις 2. [ATTACH]64126[/ATTACH] [ATTACH]64127[/ATTACH] Κατέβασα την τελευταία build 10558 και λέω να την δοκιμάσω διότι η προ προηγούμενη 10547 ήταν μαύρο χάλι και ειδικά στο store-app που το κρασαρισμα πήγαινε σύννεφο και το σούταρε εντός μια ημερας. Πάντως παρατηρώ λίγο λιγο προσθέτει και βελτιώνει το look and feel του λειτουργικού. Αλλά αυτή η κυλιση κάθετη είναι καρκίνωμα πραγματικά σε tablet mode και η αταξία στην χωροθετηση των app εντός start screen Είναι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο. Βέβαια έως το Redstone 1 την άνοιξη δεν τολμώ να αντικαταστήσω τα 8.1. Edited October 4, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Κάτι δεν κάνω σωστά. Έχω βάλει και το πακέτο ελληνικών στο office 2010. Τι άλλο να κάνω αραγε Δοκιμασε να τις προσθεσεις,απο εδω στο φορουμ ή απο το onenote(ή τα office mobile/2013/2016),γιατι το office 2010 να μην τις προσθετει στο λεξικο του λογισμικου,για να το αναγνωριζει και το handwriting. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασα την τελευταία build 10558 και λέω να την δοκιμάσω διότι η προ προηγούμενη 10547 ήταν μαύρο χάλι και ειδικά στο store-app που το κρασαρισμα πήγαινε σύννεφο και το σούταρε εντός μια ημερας. Πάντως παρατηρώ λίγο λιγο προσθέτει και βελτιώνει το look and feel του λειτουργικού. Αλλά αυτή η κυλιση κάθετη είναι καρκίνωμα πραγματικά σε tablet mode και η αταξία στην χωροθετηση των app εντός start screen Είναι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο. Βέβαια έως το Redstone 1 την άνοιξη δεν τολμώ να αντικαταστήσω τα 8.1. Και εγω κατα την ανοιξη,υπολογιζω οτι θα μας ερθει η επιλογη της οριζοντιας κυλησης,ως το πολυ "σπουδαιο" feature!:p Οσο για το store,οποτε μπαινω,θελω να βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο,μες τις τοσες βλακιες που εχουν κανει,σ'αυτο!!!:lol: Edited October 4, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Απο που ενεργοποιω την διορθωση κειμενου στο browser ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Απο που ενεργοποιω την διορθωση κειμενου στο browser ? Μην ενεργοποιησεις το autocorrect,αλλα μονο το highlight. Settings->devices->Typing [ATTACH]64128[/ATTACH] Ειναι για ολα τα προγραμματα που συνεργαζονται με το λογισμικο,οπως το onenote και τα office(2013+),οχι μονο για τον browser(IE και Edge=ΜΟΝΟ). Edited October 4, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts