Titanas123 Δημοσιεύτηκε July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2014 (edited) Γεια σας ειμαι καινουργιος στο forum θα προχωρησω συντομα σε αγορα νεου κινητου ειμαι αναμεσα σε androind η windows phone αν παω σε androind θα παω σε συσκευη που θα παρει android l η μονη εμπειρια που εχω απο τα δυο λειτουργικα ειναι με το huawei y 210 το οποιο ειναι αυτη τη στιγμη το κινητο μου και με εχει τρελανει με το lag του (256ram) Με μια γρηγορη ματια απο android βρηκα τα lg g2 και g flex huawei ascend p7 και g750 sony z1 και compact htc one (m7) nexus 5 samsung note 3 neo και gs4 αυτα πανω κατω και απο wp το lumia 1020 Μεγαλο ρολο στην τελικη επιλογη θα παιξουν η υπαρξη fm ραδιοφωνου και η δυνατοτητα αλλαγης της μπαταριας υγ1 το απογευμα θα παω να ελεγξω σε καποιο μαγαζι το μεγεθος του καθενος αν και νομιζω οτι οι περισσοτερες θα με βολεψουν υγ2 μεταχειρισμενο iphone 5 του 13 στα 270-300 αξιζει να δω η εχει μεινει στην ιστορια; Αυτα συγνωμη για την εκθεση αλλα αυτο θα ειναι το πρωτο μου high-end και θελω να κανω την καλυτερη επιλογη :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι που δεν ανεφερα η αγορα θα γινει μονο απο ελλαδα Edited July 11, 2014 by Titanas123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aris Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αν πας σε android παρε το nexus 5 γιατι θα παρει android L και τις επομενες εκδοσεις android και γενικα σαν συσκευη ειναι πολυ value for money Αν πας σε windows phone παρε το 930 που ερχεται με προεγκατεστημενα τα 8.1 και ειναι οτι πιο καινουριο κυκλοφορεί. Tο Iphone 5 θεωρω οτι αξιζει σε αυτα τα χρηματα και θα αναβαθμιστει σε ios 8 και 9 νομιζω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Θα προτεινω τον ερωτα μου, το flex :) ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συσκευη :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Έλεος με το flex πια. Είναι για λίγους αυτή η συσκευή, μην τη σπαμαρετε συνέχεια Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 δυστυχως το 930 ειναι εκτος budget http://www.skroutz.gr/s/4960603/Nokia-Lumia-930-32GB.html?from=adam_recent ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για το flex δεν ξερω μολις το δω απο κοντα θα εχω αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Έλεος με το flex πια. Είναι για λίγους αυτή η συσκευή, μην τη σπαμαρετε συνέχεια Ποιο ειναι το προβληματακι σου; :wacko: Η συσκευη ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ και ειναι μεσα στις επιλογες του χρηστη που ανοιξε το θεμα Ε αφου ειναι μεσα στις επιλογες, ειναι κορυφαια χωρις καποιο σημαντικο μειονεκτημα κτλ κτλ, τρεχει αλαγκαριστα, εχει τεραστια αυτονομια, υπεροχη οθονη κτλ, να ΜΗΝ την προτεινω επειδη......; (hint: εδω απαντας) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 το μειονεκτημα του nexus 5 ειναι οτι δεν εχει δεκτη ραδιοφωνου :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) το μειονεκτημα του nexus 5 ειναι οτι δεν εχει δεκτη ραδιοφωνου :mad: Παρόλα αυτά παραμένει η καλύτερη επιλογή ανεξαρτήτως χρημάτων. Και 700€ να είχα να πετάξω σε κινητό, μόνο το Nexus 5 τρέχει το Android (L) όπως προορίζεται από την μαμά Google... Το στρατόπεδο των Windows Phone, αναβαθμίζεται με νέους επεξεργαστές-κάρτες γραφικών (Snap 800 4x, Adreno 330) που είναι συνδυαστικά περίπου 8 φορές ταχύτεροι από τους υπάρχοντες (Snap 2x, Adreno 225). Για κανένα λόγο 1020, 925 κτλ... Μόνο 930 από Δεκέμβρη. Edited July 10, 2014 by djpace Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) με μια γρηγορη ερυνα που εκανα βρηκα οτι τα z1 και το htc one(m7) θα παρουν android l σιγουρα Edited July 11, 2014 by Titanas123 ξεχασα μια λεξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) δοκιμασα σημερα το z1 το g750 και ακομα και το κανονικο note 3 που καθεται καλα στο χερι οποτε δεν εχω θεμα με το μεγεθος το note 3 neo πιστευτε αξιζει σε σχεση με το note 3 ή εχει μεγαλες διαφορες; επισης το g2 πολυ καλο αλλα δεν παιρνει sd ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και 700€ να είχα να πετάξω σε κινητό, μόνο το Nexus 5 τρέχει το Android (L) όπως προορίζεται από την μαμά Google... δεν ειπα να παρω και πρωτη μερα το update απλα να το παρω καποια στιγμη και να το υποστηριζει η εταιρεια που το βγαζει για 1-2 χρονια ακομη και με rootαρισμα δεν διωρθονεται καπως η κατασταση(αν και ασχετος προς το παρον σκοπευω να ασχοληθω) Edited July 10, 2014 by Titanas123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Ποιο ειναι το προβληματακι σου; :wacko: Η συσκευη ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ και ειναι μεσα στις επιλογες του χρηστη που ανοιξε το θεμα Ε αφου ειναι μεσα στις επιλογες, ειναι κορυφαια χωρις καποιο σημαντικο μειονεκτημα κτλ κτλ, τρεχει αλαγκαριστα, εχει τεραστια αυτονομια, υπεροχη οθονη κτλ, να ΜΗΝ την προτεινω επειδη......; (hint: εδω απαντας) έχει ένα και μοναδικό μειονέκτημα ............. το μέγεθος του σε σινδιασμο με κυρτότητα του έχουν σαν αποτέλεσμα δυσκολία χειρισμού ακομι και με τά δυο χέρια ............ (εκτός και αν....................... είσαι hulk...........) (φαντάσου το note 3 το χειρίζομαι ανετα........ απλός δεν με βολεύει σε καποια πράγματα που κάνω λόγο μεγέθους αλλα στο χειρισμό τα καταφέρνω......... το συγκεκριμένο δεν κατάφερα ακομι και με δυο χέρια) από την άλλη αν το παιδί με καποιο τρόπο βολευτικε τότε ναι πολύ καλή συσκευη.... αλλα χωρίς να την έχει κρατήσει και μόνο από τα χαρακτηριστικά να την επιλεγεί.......... δεν ακούγετε και ότι καλύτερό Edited July 10, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μειονέκτημα και πλεονέκτημα, εξαρτάται ;) Μου αρέσει η ποικιλία..Από iPhone 5 μέχρι flex :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 συμφωνω το htc one το περσινο πιστευετε πλεον δεν αξιζει? αυριο θα δω και το g flex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μειονέκτημα και πλεονέκτημα, εξαρτάται ;) Μου αρέσει η ποικιλία..Από iPhone 5 μέχρι flex :p ακριβός......... από το χέρι εξαρτάτε και μόνο.............. όταν το δει θα αποφασίσει αν του κάνει οτι και να πούμε δεν θα αλλάξει κάτι (λόγο οτι η συσκευη είναι ιδιαίτερη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 συμφωνα με αυτα που ειδα αποκλειω το i phone 5 και το z1 compact λογω μεγεθους το galaxy s4 το lumia 1020 λογω διπυρηνου και το g750 λογω τιμης μιας και υπαρχει σε αυτα τα λεφτα το note 3 neo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Εκτιμώ ότι λόγω έλευσης του g3 σε αυτή την τιμή το lg g2 είναι ότι πιο τίμιο υπάρχει! Παρτο και μην κοιτάς καν προς iphone μεριά! Επίσης το s4 ξανακοίτα το αν θες πιο καλή κάμερα, το ίδιο και το nokia 1020! Επίσης η lg απέδειξε πόσο στηρίζει τις συσκευές της, δίνοντας kit kat στο optimus g που ειναι 2 σειρές πίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Εκτιμώ ότι λόγω έλευσης του g3 σε αυτή την τιμή το lg g2 είναι ότι πιο τίμιο υπάρχει! Παρτο και μην κοιτάς καν προς iphone μεριά! Επίσης το s4 ξανακοίτα το αν θες πιο καλή κάμερα, το ίδιο και το nokia 1020! Επίσης η lg απέδειξε πόσο στηρίζει τις συσκευές της, δίνοντας kit kat στο optimus g που ειναι 2 σειρές πίσω! το g2 παροτι εχει ενσωματομενη μπαταρια και δεν πaiρνει sd το'χω πρωτο στις επιλογες μου αμεσως μετα εχω το htc one(m7) παρα την ultrapixel καμερα και τον ξεπερασμενο snap 600 μου αρεσει πολυ σαν συσκευη και το λιγουρευομαι απο τοτε που κυκλοφορησε το galaxy s4 εχει το ιδιο θεμα με τον επεξεργαστη αλλα με πολυ καλυτρη καμερα αλλα το ui του δεν συγκρινεται με αυτο της htc με ενδιαφερει και η καμερα αλλα φοβαμαι τον διπυρηνο του 1020 μιας και υπαρχει το 930 με snap 800 με οτι συνεπαγεται αυτο στις επιδοσεις επισης ο εξαπυρηνος του note 3 neo και το τετραπυρηνος του p7 σε τι επιπεδο βρισκονται; Edited July 12, 2014 by Titanas123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 και το g flex μου αρεσε αρκετα παρα την κυρτη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnauris7 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Nexus 5 G2 αλλα αν λιγουρευεσαι το one παρτο χτες Ο snap 600 ειναι μια χαρα το sense πεταει Θα παρει android L Ο ηχος σπερνει Και το μεταλο ειναι ολα τα λεφτα Κατοχος nexus 5 Αλλα αν παραστρατουσα εκτος pure android θα πηγαινα μονο σε one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 συμφωνα με αυτα που ειδα αποκλειω το i phone 5 και το z1 compact λογω μεγεθους το galaxy s4 το lumia 1020 λογω διπυρηνου και το g750 λογω τιμης μιας και υπαρχει σε αυτα τα λεφτα το note 3 neo To S4 δεν είναι τετραπυρηνο;;; :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 To S4 δεν είναι τετραπυρηνο;;; :eek: λαθος διατυπωση εκανα το s4 δεν το παιρνω επειδη η samsung δεν υποστηριζει σωστα τις ναυαρχιδες της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Για μένα αν πάνω από όλα βάζεις την ποιότητα (εκτός καμερας) πάρε το m7. αν σου φτάνουν τα 10gb (προσωπικά με αρκετή οικονομία και έχοντας ως λύση ανάγκης usb otg μου φτανουν) πάρε το g2 που έχει πολύ καλή μπαταρία. Αν πάρεις nexus με τις συνεχείς αναβαθμίσεις θα έχεις το αίσθημα κάθε φορά ότι έχεις καινούριο κινητό και θα νιώθεις μακροπροθεσμα πολύ ικανοποιημενος αν το επιλέξεις! συν ότι είναι η ιδανική συσκευή για πείραγμα. Η Samsung είναι αρκετά αξιόπιστη για μένα απλά δεν είναι μέσα στον ανταγωνισμό το s4 βάση τιμής χαρακτηριστικων και εμπειρία χρήσης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 τσακωσα το g2 αυριο που θα το εχω θα σας πω τις πρωτες εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts