tigreos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Cwm θα περάσεις με την εφαρμογή flashify μέσα από το κινητό σου με ένα κλικ.. Θα την βρεις στο play store.. Υπαρχή μια καλύτερη εφαρμογή ποιο εύκολη και απλή γι αυτήν την δουλειά Free και δεν ζητάει Donate Rashr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Υπαρχή μια καλύτερη εφαρμογή ποιο εύκολη και απλή γι αυτήν την δουλειά Free και δεν ζητάει Donate Rashr Και οι 2 εφαρμογές την ίδια δουλειά κάνουν... Εγώ με το flashify πέρασα cwm.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Προτείνω το TWRP 2.8.1.0 material design που βρίσκεται στο needrom, αντι του CWM. Σαφώς ομορφότερο, σαφέστατα γρηγορότερο και κατα την άποψη μου πιο χρηστικό (και είναι και συμβατό με τις smartdigi roms). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Βραδυ με φουλ σκοταδια μεσα στο αμαξι Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Προτείνω το TWRP 2.8.1.0 material design που βρίσκεται στο needrom, αντι του CWM. Σαφώς ομορφότερο, σαφέστατα γρηγορότερο και κατα την άποψη μου πιο χρηστικό (και είναι και συμβατό με τις smartdigi roms). Αφού στις οδηγίες του needrom γράφει με cwm only! Για αυτό και όλες οι ερωτήσεις μου... Τελικά τα κατάφερα με ενα video απο το YouTube.Το ζόρι ηταν οτι απο οπου έβρισκαν το official recovery,μου κατέβαζε αρχείο με κατάληξη text,στο κινητό παντα..το βρήκα με κατάληξη rar όμως,κατέβασα μια εφαρμογουλα απο play store unrar,και το πέρασα.Μετα πέρασα το τελευταιο cwm και μετα την 1.76. Είμαι super duper ευχαριστημένος απο την εργαλειαρα τώρα... Ευχαριστώ τους φιλους παραπανω που βοήθησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisp Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Γεια σας και απο μένα!Ειμαι καινούργιο μέλος στην παρέα του ΖΤΕ nubia mini και του myphone γενικά! Μπορεί κάποιος να φτιάξει εναν αναλυτικό οδηγό, στα ελληνικά ,της διαδικασίας προσθήκης/αναβαθμησης μιας rom και για μας που δεν το' χουμε ξανακάνει και φοβόμαστε; :D Το δικό μου το παρήγγειλα απο vickmall και επέλεξα Multi-language ROM(root+install google play). nubia UI V2.5.0 , αριθμος εκδοσης ΝΧ(....)_V1.20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εχω θεματακι στην εφαρμογη του youtube.Γραφει connection to server lost.retry Δοκιμασα clean cache and data,youtube+google service,τζιφος. Forget wifi ,αλλαγη dns σε 4.4.4.4 κ 8.8.8.8 ,τζιφος. Φοραω 1.76 απο needrom v5 Αυτο δεν το εκανε απο την αρχη.Μετα απο 2-3 μερες χρησης το εμφανισε.Απο browser μπαινω κανονικα.Δοκιμασα σε 2 διαφορετικα wifi δικτυα. Καμμια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) Εχω θεματακι στην εφαρμογη του youtube.Γραφει connection to server lost.retry Δοκιμασα clean cache and data,youtube+google service,τζιφος. Forget wifi ,αλλαγη dns σε 4.4.4.4 κ 8.8.8.8 ,τζιφος. Φοραω 1.76 απο needrom v5 Αυτο δεν το εκανε απο την αρχη.Μετα απο 2-3 μερες χρησης το εμφανισε.Απο browser μπαινω κανονικα.Δοκιμασα σε 2 διαφορετικα wifi δικτυα. Καμμια προταση; Σε μια απο τις ROM του smartdigi (1.62 και μετα) στο needrom υπαρχει φακελος ξεχωριστος με 3 apk YouTube.Εγω προσωπικα εχω εγκαταστησει την 4.4.11 version.Γνωριζω πως ειναι παλια ομως δουλευει χωρις κανενα προβλημα.Φυσικα εχω απενεγοποιησει την αυτοματη ενημερωση εφαρμογων στο playstore για τους ευνοητους λογους. Edited January 9, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Σε μια απο τις ROM του smartdigi (1.62 και μετα) στο needrom υπαρχει φακελος ξεχωριστος με 3 apk YouTube.Εγω προσωπικα εχω εγκαταστησει την 4.4.11 version.Γνωριζω πως ειναι παλια ομως δουλευει χωρις κανενα προβλημα.Φυσικα εχω απενεγοποιησει την αυτοματη ενημερωση εφαρμογων στο playstore για τους ευνοητους λογους. ορίστε το αρχείο , μην κάνεις ενημέρωση http://ge.tt/2YdMhG82/v/0?c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 ορίστε το αρχείο , μην κάνεις ενημέρωση http://ge.tt/2YdMhG82/v/0?c Ευχαριστω παρα πολυ smartdigi.Εκανα απεγκατασταση το προηγουμενο apk,εβαλα αυτο κ δουλευει.Αυτο δεν το κανουμε update ποτε,ή το κανω update κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ευχαριστω παρα πολυ smartdigi.Εκανα απεγκατασταση το προηγουμενο apk,εβαλα αυτο κ δουλευει.Αυτο δεν το κανουμε update ποτε,ή το κανω update κανονικα; οχι δεν κανουμε update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) http://www.rom-lollipop.org/mp3-0/zte-nubia-z7-mini-6492.html Εχει βγει lolipop για το κινητο μας;Δεν το ειχα παρει χαμπαρι.Την εχει περασει κανεις; Ακυρο: μολις ειδα στο xda καποιος το συγκεκριμενο link το αναφερει "fake". Αληθεια,εχετε διαβασρι κατι αν θα παρει επισημα lolipop? Edited January 11, 2015 by Aifel_tower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 http://www.rom-lollipop.org/mp3-0/zte-nubia-z7-mini-6492.html Εχει βγει lolipop για το κινητο μας;Δεν το ειχα παρει χαμπαρι.Την εχει περασει κανεις; Ακυρο: μολις ειδα στο xda καποιος το συγκεκριμενο link το αναφερει "fake". Αληθεια,εχετε διαβασρι κατι αν θα παρει επισημα lolipop? Αυτό το μήνα απ ότι έιπαν η official lollipop beta. Είδομεν// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπερα σας..Περισευει σε κανεναν σας καποιο μαυρο καπακι? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δοκιμασε κανεις lollipop? http://www.needrom.com/download/cm12-beta/ Δεν βλεπω να εχουν σχολιασει πολλοι...ουτε περιγραφη...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Επιτέλους χαίρομαι το τηλέφωνο τώρα άδειο και ξεκούραστο. Μόνο η google χθες με το update στο google service έκανε μαντάρα στο youtube πάλι και βλέπω με παλαιότερη έκδοση τώρα. Τους έστειλα crash report και περιμένω απάντηση ήμαρτον δηλαδή με τα updates. Η μεταβατική περίοδος στο lollipop προβλέπεται δύσκολη...;) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτοιμη για εγκατάσταση , καλή εγκατάσταση! http://www.needrom.com/download/nubia-z7-mini-1-62-clean/ Πως κανουμε login στην needrom?Δεν πρεπει να κανω πρωτα εγγραφη;Εγκατασταση γινεται με stock recovery? Επισης την ιδια απορια εχω και για την εγγραφη στο smartdigi.. Edited January 13, 2015 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Πως κανουμε login στην needrom?Δεν πρεπει να κανω πρωτα εγγραφη;Εγκατασταση γινεται με stock recovery? Επισης την ιδια απορια εχω και για την εγγραφη στο smartdigi.. Καλημέρα στο smartdigi.gr επιλέγει την rom που θες την βάζει στο καλάθι και μέσα από το cart πατάς συνέχεια και εκεί βάζεις τα στοιχεια και κάνεις register. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασε κανεις lollipop? http://www.needrom.com/download/cm12-beta/ Δεν βλεπω να εχουν σχολιασει πολλοι...ουτε περιγραφη...;;; Όλες οι cyanogen για το Ζ7 mini δεν είναι official και πολλές από τις λειτουργίες δεν δουλεύουν ή δουλεύουν με προβλήματα όπως η dual sim. Είναι ασταθείς ρομ γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis_7 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 καλημέρα, πήρα μόλις το κινητό ροοταρισμένο και επειδή θέλω να δοκιμάσω να αλλάξω ρομ,αλλά δε θέλω να δοκιμάσω 15 ρομ, ποια μου προτείνετε εσείς που τις δοκιμάσατε? Με νοιάζει να μην έχω bugs και να αδειάσει λιγο η ram γιατι τωρα κατω απο 65-70% δεν πέφτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 καλημέρα, πήρα μόλις το κινητό ροοταρισμένο και επειδή θέλω να δοκιμάσω να αλλάξω ρομ,αλλά δε θέλω να δοκιμάσω 15 ρομ, ποια μου προτείνετε εσείς που τις δοκιμάσατε? Με νοιάζει να μην έχω bugs και να αδειάσει λιγο η ram γιατι τωρα κατω απο 65-70% δεν πέφτει. Κατεβασε την ROM v5 απο το smartdigi.Είναι πολύ καλη με συμβατότητα σε όλα.το YouTube δουλεύει με τον τρόπο που σου λέει στο forum μάλιστα το έχω κανει κ αναβάθμιση 6.0.13 και δουλεύει κανονικά βέβαια έχω απενεργοποίηση το update για να μν χαλαση.απο όσο έχω διάβαση μετα την ν5 όλοι αντιμετωπίζουν θέματα με διάφορα bug και δν βλέπω κάποιο λογο για επιπλέον αλλαγή. Δν έχω γνώμη για την ν5.7 αλλά νομιζω οτι έχει θέμα με το breath light λογο αλλαγής luncher.εαν την έχει κάποιος μπορεί να μας το επιβεβαίωση η κάποιος απο την ομάδα smartdigi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Καλημέρα στο smartdigi.gr επιλέγει την rom που θες την βάζει στο καλάθι και μέσα από το cart πατάς συνέχεια και εκεί βάζεις τα στοιχεια και κάνεις register. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλες οι cyanogen για το Ζ7 mini δεν είναι official και πολλές από τις λειτουργίες δεν δουλεύουν ή δουλεύουν με προβλήματα όπως η dual sim. Είναι ασταθείς ρομ γενικά. Και τι στοιχεια εισαγω για username και password? Done.Τωρα δηλαδη φλασσαρω κανονικα απο custom recovery?εχει ενσωματωθει και twrp? Edited January 14, 2015 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Και τι στοιχεια εισαγω για username και password? Done.Τωρα δηλαδη φλασσαρω κανονικα απο custom recovery?εχει ενσωματωθει και twrp? Επισης οταν την κατεβασω χωρις να εχω πειραξει ρυθμισεις αποθυκευσης που την βρισκω στο recovery?Τι wipe χρειαζεται; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Επισης οταν την κατεβασω χωρις να εχω πειραξει ρυθμισεις αποθυκευσης που την βρισκω στο recovery?Τι wipe χρειαζεται; Συγνωμη που σας ζαλιζω αλλ ενα ενα τα βρισκω..Το αρχειο που πηρα απο smartdigi στο gmail κατεβηκεβσαν doc με πολυ μικρο μεγεθος οποτε κατι εκανα λαθος..Καμμια βοηθεια; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Κατεβασε την ROM v5 απο το smartdigi.Είναι πολύ καλη με συμβατότητα σε όλα.το YouTube δουλεύει με τον τρόπο που σου λέει στο forum μάλιστα το έχω κανει κ αναβάθμιση 6.0.13 και δουλεύει κανονικά βέβαια έχω απενεργοποίηση το update για να μν χαλαση.απο όσο έχω διάβαση μετα την ν5 όλοι αντιμετωπίζουν θέματα με διάφορα bug και δν βλέπω κάποιο λογο για επιπλέον αλλαγή. Δν έχω γνώμη για την ν5.7 αλλά νομιζω οτι έχει θέμα με το breath light λογο αλλαγής luncher.εαν την έχει κάποιος μπορεί να μας το επιβεβαίωση η κάποιος απο την ομάδα smartdigi. Καλησπέρα η 5.7 δεν έχει κανένα bug ούτε με το breath light. Η 5.7 είναι η official βελτιωμένη. Με τον κανονικό launcher nubia. Η 5.5 έχει άλλο launcher. Youtube δουλεύω πιο παλιά έκδοση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη που σας ζαλιζω αλλ ενα ενα τα βρισκω..Το αρχειο που πηρα απο smartdigi στο gmail κατεβηκεβσαν doc με πολυ μικρο μεγεθος οποτε κατι εκανα λαθος..Καμμια βοηθεια; Το αρχείο που κατέβασες είναι txt και περιέχει το link της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα η 5.7 δεν έχει κανένα bug ούτε με το breath light. Η 5.7 είναι η official βελτιωμένη. Με τον κανονικό launcher nubia. Η 5.5 έχει άλλο launcher. Youtube δουλεύω πιο παλιά έκδοση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το αρχείο που κατέβασες είναι txt και περιέχει το link της rom. Και το φλασσαρω με τον ηδη υπαρχων recovery? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα η 5.7 δεν έχει κανένα bug ούτε με το breath light. Η 5.7 είναι η official βελτιωμένη. Με τον κανονικό launcher nubia. Η 5.5 έχει άλλο launcher. Youtube δουλεύω πιο παλιά έκδοση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το αρχείο που κατέβασες είναι txt και περιέχει το link της rom. Και το φλασσαρω με τον ηδη υπαρχων recovery?Μεσω ποιασ εφαρμογης το τρεχω? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Και το φλασσαρω με τον ηδη υπαρχων recovery? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το φλασσαρω με τον ηδη υπαρχων recovery?Μεσω ποιασ εφαρμογης το τρεχω? Με CWM flashareis ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://smartdigi.gr/product/nubia-z7-mini-recovery-cwm/ ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το flash το εγκαθηστάς με flashify (playstore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts