thePRODIGY Δημοσιεύτηκε July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 9, 2014 Κάντε μια ιστορική αναδρομή γιατί προβλέπεται να πέσει αρκετό γέλιο. Θέλω να ψάξετε και να μας δείξετε το πρώτο σας μήνυμα. Ποια ήταν άραγε η αφορμή για να γραφτείτε εδώ; Ποια ήταν η ημερομηνία και το "παρθένο" σας thread; Κοιτώντας το τώρα πως νιώθετε; Ποιος ήταν ο πρώτος χρήστης που σας απάντησε; Tέτοια πραγματάκια εννοώ. Μπορείτε απλά να αντιγράψετε το πρώτο σας post ή απλά να παραθέσετε screenshot (όχι μεγάλα μεγέθη όμως plz) Λοιπόν εγώ πόσταρα την πρώτη μέρα που γράφτηκα (9 Δεκ 2006) στο thread του αγαπημένου μου SE W900i. Πρώτο άτομο που μου απάντησε ήταν ,ο φίλος μου πλέον, Γιάννης. Aka, ddr2. Είχαμε μακρόσυρτη συνομιλία η οποία τελείωσε με ένα "thank you!" και ένα "you're welcome : ) " Το πρώτο μου post ήταν το μόνο (νομίζω) που έγραψα με greeklish. Αυτά, sorry για την εισαγωγή αλλά έπρεπε να θέσω το κλίμα. Περιμένω το δικό σας ταξίδι through the wormhole. Βρείτε το πρώτο σας post και ανεβάστε το εδώ. here goes: http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomicron_zpsd98e6839.jpg Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) To πρώτο μου ποστ εδώ ήταν όταν είχα πρόβλημα με partitions σε laptop, από τότε μου έκανε κλικ το site και έχετε την τιμή να με έχετε εδώ. χαχαχα Ο ευγενέστατος sv2evs με βοήθησε στο πρώτο μου πρόβλημα και τον ευχαριστώ δημόσια. Αλήθεια, πως το βρήκες τόσο παλιό post? Edited July 9, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Έχω μια απορία. Πώς μπορώ να βρώ το πρώτο μου μήνυμα?? Πάω προφίλ μέλους > όλα τα μηνύματα, αλλά το πιο παλιό που μου βγάζει είναι μέσα στο 2014 :blink::blink: Πω, που τα θυμήθηκες αυτά ρε Bill!! Kαι βέβαια θα σου είπα να κρατήσεις το sakura ε? Symbian hater τότε... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Έχω μια απορία. Πώς μπορώ να βρώ το πρώτο μου μήνυμα?? Πάω προφίλ μέλους > όλα τα μηνύματα, αλλά το πιο παλιό που μου βγάζει είναι μέσα στο 2014 :blink::blink: Πω, που τα θυμήθηκες αυτά ρε Bill!! Kαι βέβαια θα σου είπα να κρατήσεις το sakura ε? Symbian hater τότε... Nαι, αν εχεις παρα πολλα ποστ δεν στα δειχνει ολα το ιστορικο. Εγω θυμόμουν! Ναι κι όμως! ps: NickΤheGreek, γραψ'το εδω ρε συ, μην κανεις παραπομπές! edit: thanks man! ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- xaxaaa!! Symbian hater λέει! Πλάκα πλάκα δίκιο είχες σε όσα μου είπες τότε! Edited July 9, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Nαι, αν εχεις παρα πολλα ποστ δεν στα δειχνει ολα το ιστορικο. Εγω θυμόμουν! Ναι κι όμως! ps: NickΤheGreek, γραψ'το εδω ρε συ, μην κανεις παραπομπές! ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- xaxaaa!! Symbian hater λέει! Πλάκα πλάκα δίκιο είχες σε όσα μου είπες τότε! Μα ήμουν!! Ούτε που θυμάμαι τι σου είχα πεί, αλλά σίγουρα θα σου είπα μακριά από νόκια! Στην εταιρία ξαναγύρισα με το Ε51 το 2008. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πριν 13 μήνες έκανα το πρώτο μου post στo thread-πουλέν μου. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δεν ξέρω αν είναι το πρώτο αλλά το πιο παλιό post μου που βρήκα είναι αυτό. Και απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει αχχαχααχ. Όπως επίσης και το πρώτο μου thread ήταν αυτό κι ούτε εκεί πήρα απάντηση χαχαχαχα. Ωραίοι είστε. :lol::lol::lol: Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Πρώτο μου ποστ ever ως πιτς: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3281754#post3281754 Ως μπελ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5446894#post5446894 Κόλλημα μέχρι και τώρα το τραγούδι. Edited July 9, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να και το δικό μου πρώτο μήνυμα! Τι μου θυμίσατε τώρα :cry: [ATTACH]47163[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) To πρωτο που βρηκα με αναζητηση του nickname μου, περιεργο αλλά απ'οτι βλεπω εχω και 2ο λογαριασμο? :lol: Ουτε θυμαμαι γιατι και πως αλλαξε. Στο θεμα "[ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia first Series 40 phones: Nokia 5100, 6100, 6610, 7210" σαν deadly_sin εκανα μια αρκετα ακυρη ερωτηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=16015#post16015 :O Τοτε ηταν πολυ fresh να βαζεις zzzzz στο τελος των λεξεων!! (δεν το σωζω) Με το τωρινο nickname επανηλθα λιγους μηνες αργοτερα (να ειχα ξεχασει αραγε τον κωδικο για το παλιο?) για να γκρινιαξω σχετικα με το panasonic x70 (το οποιο πηρα στο τελος). Τοτε ηταν πολυ fresh να βαζεις πολλες φατσουλες στα posts σου!! (ισως και οχι...) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=100904&highlight=^Deadly_Sin^#post100904 Edited July 9, 2014 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) μιας και ειμαι νεο μελος ακομα οριστε το πρωτο μου ποστ υστερα απο παροτρυνση ενος μελους απο το xda για να βοηθησω τον replay33 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308444&page=216 το οποιο μελος(nek46 το nickname του) με εφερε στην παρεα σας Edited July 9, 2014 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πόσο νέοι είστε...:lol: http://s29.postimg.org/68eefg287/Screenshot_28.png Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εδώ. Αχ, τι μου θύμισες, πέσει καιρός από τότε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πόσο νέοι είστε...:lol: Απ' τους γερόλυκους του forum :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Αυτό.. Αφορμή για να εγγραφώ, ήταν μια εφαρμογή που ήθελα να κατεβάσω για τον αδερφό μου. Δεν θυμάμαι καλά, νομίζω πως ήταν εφαρμογή για να αλλάζει κανάλια μέσω θύρας ΙR για το κινητό του. Edited July 9, 2014 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δεν μπορώ να θυμηθώ... Πάντα προσπαθούσα να θυμηθώ τέτοιες στιγμές που επηρέασαν τον κόσμο... Πρέπει να ήταν ένα ποστ με τίτλο "thl w8 beyond xposed" όπου ζητούσα βοήθεια για το xposed. Κάποιος από την ΟΔ το μετέφερε και δεν πήρα ποτέ απάντηση... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Εμένα όντως με έπιασαν τα γέλια χαχα. Θυμόμουν το 2ο μήνυμα αλλά όχι το 1ο που το βρήκα από το ιστορικό. Σε ένα θέμα για το sar στα Sony Ericsson έγραψα. Edited July 10, 2014 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts