Nick Δημοσιεύτηκε September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2003 Έγραψα με το Nero ένα cdάκι. Μέχρι εδώ όλα καλά! Μόλις πριν από 20 λεπτά συνειδητοποίησα, ότι ξέχασα να προσθέσω ένα αρχείο. Βάζω το ίδιο δισκάκι, τρέχω το Nero και επιλέγω Start Multisession Disc. Γράφω το αρχείο κανονικά. Όταν όμως ανοίγω το cd μου εμφανίζει μόνο το αρχείο, που έγραψα εκ των υστέρων. Υποθέτω πως το cd χωρίστηκε σε δύο sessions και τα XP διαβάζουν το 2ο. Υπάρχει τρόπος να διαβαστεί και το 1ο session!!?? T.I.A Παράθεση Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 giati patises start multisesion kai oxi continue multisession??? pos anoigeis to cd apo ton windows explorer i me to auto run ton windows?? Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. September 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Από το auto run... Παράθεση Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 gia pigene sto windows explorer kai molis deis ton driver pou periexei to cd sou pata deksi klick kai explore!!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Επειδή την έχω πατήσει κι εγώ, νομίζω ότι δεν έχει λύση. Αν κάνεις start multisession και όχι continue, τα αρχεία που είχες παραμένουν στο CD αλλά δεν τα διαβάζει ούτε από τον explorer ούτε από το Nero Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Αν φορτώσεις το easy cd creator, στον windows explorer θα εμφανιστεί μια επιλογή "Change session" και θα μπορείς να περνάς απο το ένα στο άλλο. Αλλα για να ξεμπερδεύεις, ξαναγράψτο. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts