Mark_K Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Όπως τα λες μου είχαν βγει εμένα, αλλά πάνε 2,5 χρόνια που είχα πάρει τη διπλή, και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Είχα πληρώσει 10€ στο κατάστημα, και τρεις φορές από 5€ για τρεις αντικαταστάσεις. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Όπως τα λες μου είχαν βγει εμένα, αλλά πάνε 2,5 χρόνια που είχα πάρει τη διπλή, και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Είχα πληρώσει 10€ στο κατάστημα, και τρεις φορές από 5€ για τρεις αντικαταστάσεις. Sent from my XT1562 Λοιπόν έχω κάνει αντικαταστάσεις σε τρία CU (τα δυο φοιτητικά) η πρώτη αντικατάσταση έγινε σε κατ/μα στη Πάτρα (Ιανουάριο 2016) η δεύτερη στο κατ/μα του Συντάγματος και η τρίτη στην Ομήρου στη Νέα Σμύρνη. Σε κανένα δεν πλήρωσα ούτε ενα cent, αλλά ούτε μου αφαιρέθηκε κάποιο ποσό απο την κάρτα, και οι τρείς κάρτες ήταν multi slim (κανονική-micro-nano) Kαλό Πάσχα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Η αντικατάσταση στη διπλή κοστίζει 5€. Το ίδιο και η αντικατάσταση σε απλή. Εκτός αν την έχεις πολύ μικρό χρονικό διάστημα, και για να σε εξυπηρετήσουν στο περάσουν στην εγγύηση (ναι, έχουν και αυτές κάποιους μήνες) και δεν σε χρεώσουν. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω ανανέωση αλλά δεν με αφήνει από πόσο των 10 και άνω. Μόνο 5 ευρώ. Γιατί? Δεν έχω περάσει το μέγιστο όριο ανανέωσης. Και από εφαρμογή και από ίντερνετ το ίδιο πράγμα... Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω ανανέωση αλλά δεν με αφήνει από πόσο των 10 και άνω. Μόνο 5 ευρώ. Γιατί? Δεν έχω περάσει το μέγιστο όριο ανανέωσης. Και από εφαρμογή και από ίντερνετ το ίδιο πράγμα... Sent from my A0001 using Tapatalk Μήπως έχεις φτάσει το μηνιαίο όριο ανανέωσης?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Τί είναι το μηνιαίο όριο ανανέωσης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Έχει όριο και στον αριθμό των ανανεώσεων και στο συνολικό ποσό. Αν πας στη σελίδα τους, έχει διευκρινήσεις. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Και όπως είπα. Δεν έφτασα το όριο. Μια των 10 έκανα πριν ακριβώς από 1 μήνα. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Τελικά κατάφερα τώρα. Την προηγούμενη φορά είχα κάνει ανανέωση κατά τις 5, οποτε λογικά πρέπει να περιμένω ακόμα και για την ώρα. Να πάει δηλαδή ακριβώς 1 μήνα μετά. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μήπως ήταν τίποτα άλλο. Γιατί αν κάνεις μια δεν σου απαγορεύει να κάνεις και άλλη μέσα στον ίδιο μήνα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ακόμα και τώρα δεν με αφήνει πάλι που προσπάθησα δοκιμαστικά. Anyway, δεν με ενοχλεί κιόλας. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μήπως είναι θέμα της κάρτας; έχεις άλλη κάρτα άλλης τράπεζας διαθέσιμη να δοκιμάσεις; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν φτάνω καν στην πληρωμή. Δεν μπορώ να επιλέξω το ποσό των 10. Θα μιλήσω μεθαύριο με το Support. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Πριν από λίγο έκανα ανανέωση 10€ μέσω της εφαρμογής my Vodafone σε CU. Μέσω PayPal με συνδεδεμένη χρεωστική master της Εθνικής. Είχα κάνει στο ίδιο πριν 2 βδομάδες. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Γενικά της Πειραιώς οι χρεωστικές μου εχουν παρουσιασει πολλά προβλήματα σε αγορές ιντερνετ η μεσω τηλεφωνου. Και παντα μα παντα για την ιδια συναλλαγή που δεν περνάει της Πειραιώς στο καπάκι δοκιμάζω Εθνική ή Άλφα και τη δέχεται κα-νο-νι-κά. Ειχα ενημερώσει και τη Πειραιώς για τα θεματα αυτα αλλα η κασέτα 'προσωρινο τεχνικο προβλημα' ειναι χιλιοπαιγμένη και κουραστική Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Γενικά της Πειραιώς οι χρεωστικές μου εχουν παρουσιασει πολλά προβλήματα σε αγορές ιντερνετ η μεσω τηλεφωνου. Και παντα μα παντα για την ιδια συναλλαγή που δεν περνάει της Πειραιώς στο καπάκι δοκιμάζω Εθνική ή Άλφα και τη δέχεται κα-νο-νι-κά. Ειχα ενημερώσει και τη Πειραιώς για τα θεματα αυτα αλλα η κασέτα 'προσωρινο τεχνικο προβλημα' ειναι χιλιοπαιγμένη και κουραστική εγώ που προσπαθούσα να κάνω ανανέωση με κάρτα της Πειραιώς με visa και δεν παίρναγε , μου είπε η Vodafone ότι είχε θέμα, αλλά με εθνική κάρτα πέρασε κανονικά. με πήρανε να μου το πουν και τελικά μου έκαναν δώρο διακόσια λεπτά προς όλους για αυτό τον λόγο. σκέφτομαι επειδή η κάρτα της Πειραιώς είναι visa και θα ανανεωθεί τον επόμενο μήνα λόγω ότι έληξε και θα μου βγάλουν άλλη να βγάλω mastercard λόγω ότι με τις εθνικής πέρασε κανονικά για αυτό ! από την άλλη παλιά είχα θέμα με την κάρτα της άλφα και όταν την συνέδεσα με το pay pall όλα καλά ! τι να πω δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παιδιά με ένα πάσο πόσους αριθμούς μπορώ να πάρω from my iPhone Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παιδιά με ένα πάσο πόσους αριθμούς μπορώ να πάρω from my iPhone Εναν και καλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Εναν και καλο!! μπορείς και δεύτερο να πάρεις αρκεί να δηλώσεις απώλεια στο πάσο που έχεις και να βγάλεις άλλο και θα σου δώσουν και άλλο φοιτητικό cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Υπάρχουν όμως πιθανότητες να κλείσουν το παλιό. Μπορεί να το έκαναν 1-2 άτομα αλλά μπορεί να ήταν τυχαίο. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μπορείς και δεύτερο να πάρεις αρκεί να δηλώσεις απώλεια στο πάσο που έχεις και να βγάλεις άλλο και θα σου δώσουν και άλλο φοιτητικό cu Θα ακυρωσουν το πρωτο που εχεις με βαση το ονομα σου, ετσι πηγα να το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μπορείς και δεύτερο να πάρεις αρκεί να δηλώσεις απώλεια στο πάσο που έχεις και να βγάλεις άλλο και θα σου δώσουν και άλλο φοιτητικό cu Θα ακυρωσουν το πρωτο που εχεις με βαση το ονομα σου, ετσι πηγα να το κανω. Είστε πολύ οι κουτοπόνηροι πάντως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Είστε πολύ οι κουτοπόνηροι πάντως!!!! Και "ανάλογες" είναι οι εταιρείες που πρέπει να εκπληρώσουν το στόχο τους (γνωστόν: Το κέρδος) σε αγορά πελατών όπως ημών. Το γιατί υπάρχουν τα "φοιτητικά" από τη μεριά των εταιρειών το έχω αναλύσει αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Θα ακυρωσουν το πρωτο που εχεις με βαση το ονομα σου, ετσι πηγα να το κανω. αναφέρθηκε ότι τελικά δεν το κατάργησαν στο χρήστη που το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Να ρωτήσω και εγώ κάτι παιδιά; Υπάρχει περίπτωση να σου κόψουν-καταργήσουν το φοιτητικό κάποια στιγμή η μπορεί να το έχεις και μετα την αποφοίτηση για πολλά χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts