tarirs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εαν δεν υπαρχει η επιλογη για δικαιωματα root θα πρεπει να εγκαταστησεις μεσω twrp το supersu. :wacko: δηλ...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 :wacko: δηλ...??? Δεν ειναι κατι δυσκολο. Απλα κατεβαζεις το supersu.zip το πετας στη συσκευη και το φλασαρεις μεσω twrp recovery αν το εχεις περασει και το twrp:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 παιδια ενα λινκ παρακαλω να κατεβασω αυτη που λετε ειναι η καλυτερη MIUI 7.3 by xiaomi-miui.gr GTV 6.4.14 DEVELOPER αν ειναι δυνατον να πατησω το λινκ για να κατεβει αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Σκεφτομαι να το αγορασω και εχω καποια πραγματακια που με κρατανε πισω Με 32gb rom, δεν κυκλοφορει πια; Ισως 16gb και χωρις sd ειναι λιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση. Πώς μπορώ να κάνω να κλείσω τις εφαρμογές. Έχω την V8 6.6.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 παιδια βοηθεια...το πηρα σημερα μεταχειρισμενο...ειχε πανω μια 7.2 ελληνικη stable,.....κατεβαζω xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.4.14 κανω ολα τα wipe kαι το system κια μολις παω να την βαλω με custom recovery βγαζει error ! τωρα την κανω?? δεν εχει λειτουργικο επανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Σκεφτομαι να το αγορασω και εχω καποια πραγματακια που με κρατανε πισω Με 32gb rom, δεν κυκλοφορει πια; Ισως 16gb και χωρις sd ειναι λιγα Με 32gb δεν υπηρξε ποτε Mi4. Μονο 16αρι και 64αρι το οποιο πιθανοτατα δεν υπαρχει πλεον. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 παιδια σορρυ καμια βοηθεια γιατι δεν εχω τηλεφωνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αν έκανες wipe και το storage και system, τότε δεν έχεις ρομ να φλασαρεις, την εσβησες. Κατέβασε από το pc την ρομ, συνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή, μπες ρικοβερι και φλασαρε. Λογικά θα την δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αν έκανες wipe και το storage και system, τότε δεν έχεις ρομ να φλασαρεις, την εσβησες. Κατέβασε από το pc την ρομ, συνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή, μπες ρικοβερι και φλασαρε. Λογικά θα την δει μα αυτο σου ειπα φιλε...δεν εκανα wipe το storage,.,,μονο το system,,,αλλα μολις πηγα να βαλω με recovery την developer που κατεβασα μου εβγαλα error kai fail το φλασαρισμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μπορείς να συνδέσεις το pc να δεις αν βλέπει την ρομ εκεί ?κατέβασε την ρομ στο pc. και αν την βλέπει την κάνεις επικόλληση στο storage της συσκευής και φλασαρεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μπορείς να συνδέσεις το pc να δεις αν βλέπει την ρομ εκεί ?κατέβασε την ρομ στο pc. και αν την βλέπει την κάνεις επικόλληση στο storage της συσκευής και φλασαρεις από εκεί. βγαζει error kai fail στο φλασαρισμα! μηπως θελει αλλη ρομ! δεν ξερω ποια να κατεβασω να δοκιμασω! developer i stable... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Από μιουι το ελληνικό κατέβασε την τελευταία stable η dev (οποια θέλεις) και δοκίμασε με τον τρόπο με το pc που σου είπα. Επίσης πριν τα κάνεις αυτά κάνε μια επανεκκίνηση στην ρικοβερι μήπως έφαγε καμιά φλασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Από μιουι το ελληνικό κατέβασε την τελευταία stable η dev (οποια θέλεις) και δοκίμασε με τον τρόπο με το pc που σου είπα. Επίσης πριν τα κάνεις αυτά κάνε μια επανεκκίνηση στην ρικοβερι μήπως έφαγε καμιά φλασια φιλε μου ειχες δικιο! εκανα reboot την ρεκοβερυ και τελικα ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Να σαι καλά αδερφέ, αλλιώς μετά αν δεν έπιανε τπτ από αυτά ήθελες μέσω fastboot k miflash μια καθαρή εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Να σαι καλά αδερφέ, αλλιώς μετά αν δεν έπιανε τπτ από αυτά ήθελες μέσω fastboot k miflash μια καθαρή εγκατάσταση Ναι τελος καλο ολα καλα! μηπως εχεις ιδεα πως γινεται να τραβηξουμε 4κ βιντεο με το χιαομι? διαβασα οτι γινεται αλλα δεν ειδα πως... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πραγματικά πόσο πιο χάσιμο στυφό και κακοφτιαγμένο το site/forum του miui.gr. Χιλιες φορες να παρω ενα κινητο με χειροτερα χαρακτηριστικα αλλα ετοιμο στα ελληνικα παρα να χρειαστει να ψαξει καποιος να βρει κατι εκει...Εμετικος ιστοτοπος. Συγγνωμη αυτη ειναι η γνώμη μου. Σε μιση ωρα ψαξιματος καταφεραν να με αποτρεψουν απο το να αγοράσω το mi4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 παιδια το πηρα μεταχειρισμενο χτες αλλα ολοι μου κανουν παραπονα οτι δεν με ακουν καλα... τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πραγματικά πόσο πιο χάσιμο στυφό και κακοφτιαγμένο το site/forum του miui.gr. Χιλιες φορες να παρω ενα κινητο με χειροτερα χαρακτηριστικα αλλα ετοιμο στα ελληνικα παρα να χρειαστει να ψαξει καποιος να βρει κατι εκει...Εμετικος ιστοτοπος. Συγγνωμη αυτη ειναι η γνώμη μου. Σε μιση ωρα ψαξιματος καταφεραν να με αποτρεψουν απο το να αγοράσω το mi4. Έχεις ένα δίκαιο για το forum. Αλλά τα παιδια εκεί κάνουν τρομερή δουλειά. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 παιδια το πηρα μεταχειρισμενο χτες αλλα ολοι μου κανουν παραπονα οτι δεν με ακουν καλα... τι γινεται? Το κλασικό πρόβλημα με το μικρόφωνο που αναφέρουν τα παιδιά που το έχουν εδώ στο φόρουμ.. Να φανταστείς εγώ περιμένω από Κίνα 2 συσκευές και με έχει φάει η αγωνία μήπως έχουν το ελάττωμα!! Οι μισές συσκευές το βγάλανε λένε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Για όσο καιρό είχα το υπέροχο MI4,το φόρουμ miui.gr υπήρξε σωτήριο και απίστευτα άμεσο... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αν δεν υπήρχαν και τα παιδιά εκεί στο φόρουμ θα κάναμε ταχυριθμα μαθήματα κινεζικών τώρα λίγος σεβασμός και εκτίμηση στην δουλειά τους δεν βλάπτει Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Να ρωτήσω για θήκη,γιατί περιμένω και εγώ αύριο το τηλέφωνο. Ψάχνω διαφανή θήκη. Βρήκα αυτά. ""]http://www.tforall.gr/index.php?route=product/product&product_id=3960&lang=el"[/url] https://www.easytechnology.gr/telephonia/kineta-telephona/thekes-xiaomi/xiaomi-mi-4-theke-tpu-gel-case-piso-kalumma-silikones-galazio-oem?ref=bestprice.gr http://electronio.gr/product_info.php/%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-ultra-thin-case-xiaomi-mi4-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7-p-4606 τι λέτε? Έχετε να προτείνετε τίποτα για tempered? Edited June 7, 2016 by cmeletis διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 παιδια το πηρα μεταχειρισμενο χτες αλλα ολοι μου κανουν παραπονα οτι δεν με ακουν καλα... τι γινεται? η το δινεις πισω εκει που το πηρες η το στελνεις κινα για αλλαγη μικροφωνου Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα. Ξέρουμε αν έχει gorilla glass το xiaomi Mi 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts