Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εαν δεν υπαρχει η επιλογη για δικαιωματα root θα πρεπει να εγκαταστησεις μεσω twrp το supersu.

:wacko: δηλ...???

android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:wacko: δηλ...???

Δεν ειναι κατι δυσκολο. Απλα κατεβαζεις το supersu.zip το πετας στη συσκευη και το φλασαρεις μεσω twrp recovery αν το εχεις περασει και το twrp:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

παιδια ενα λινκ παρακαλω να κατεβασω αυτη που λετε ειναι η καλυτερη MIUI 7.3 by xiaomi-miui.gr GTV 6.4.14 DEVELOPER

αν ειναι δυνατον να πατησω το λινκ για να κατεβει αμεσως

Σκεφτομαι να το αγορασω και εχω καποια πραγματακια που με κρατανε πισω

Με 32gb rom, δεν κυκλοφορει πια; Ισως 16gb και χωρις sd ειναι λιγα

παιδια βοηθεια...το πηρα σημερα μεταχειρισμενο...ειχε πανω μια 7.2 ελληνικη stable,.....κατεβαζω xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.4.14 κανω ολα τα wipe kαι το system κια μολις παω να την βαλω με custom recovery βγαζει error ! τωρα την κανω?? δεν εχει λειτουργικο επανω!

Σκεφτομαι να το αγορασω και εχω καποια πραγματακια που με κρατανε πισω

Με 32gb rom, δεν κυκλοφορει πια; Ισως 16gb και χωρις sd ειναι λιγα

Με 32gb δεν υπηρξε ποτε Mi4. Μονο 16αρι και 64αρι το οποιο πιθανοτατα δεν υπαρχει πλεον.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αν έκανες wipe και το storage και system, τότε δεν έχεις ρομ να φλασαρεις, την εσβησες. Κατέβασε από το pc την ρομ, συνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή, μπες ρικοβερι και φλασαρε. Λογικά θα την δει

Αν έκανες wipe και το storage και system, τότε δεν έχεις ρομ να φλασαρεις, την εσβησες. Κατέβασε από το pc την ρομ, συνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή, μπες ρικοβερι και φλασαρε. Λογικά θα την δει

μα αυτο σου ειπα φιλε...δεν εκανα wipe το storage,.,,μονο το system,,,αλλα μολις πηγα να βαλω με recovery την developer που κατεβασα μου εβγαλα error kai fail το φλασαρισμα.....

Μπορείς να συνδέσεις το pc να δεις αν βλέπει την ρομ εκεί ?κατέβασε την ρομ στο pc. και αν την βλέπει την κάνεις επικόλληση στο storage της συσκευής και φλασαρεις από εκεί.

Μπορείς να συνδέσεις το pc να δεις αν βλέπει την ρομ εκεί ?κατέβασε την ρομ στο pc. και αν την βλέπει την κάνεις επικόλληση στο storage της συσκευής και φλασαρεις από εκεί.

βγαζει error kai fail στο φλασαρισμα! μηπως θελει αλλη ρομ! δεν ξερω ποια να κατεβασω να δοκιμασω! developer i stable...

Από μιουι το ελληνικό κατέβασε την τελευταία stable η dev (οποια θέλεις) και δοκίμασε με τον τρόπο με το pc που σου είπα. Επίσης πριν τα κάνεις αυτά κάνε μια επανεκκίνηση στην ρικοβερι μήπως έφαγε καμιά φλασια

Από μιουι το ελληνικό κατέβασε την τελευταία stable η dev (οποια θέλεις) και δοκίμασε με τον τρόπο με το pc που σου είπα. Επίσης πριν τα κάνεις αυτά κάνε μια επανεκκίνηση στην ρικοβερι μήπως έφαγε καμιά φλασια

φιλε μου ειχες δικιο! εκανα reboot την ρεκοβερυ και τελικα ολα οκ!

Να σαι καλά αδερφέ, αλλιώς μετά αν δεν έπιανε τπτ από αυτά ήθελες μέσω fastboot k miflash μια καθαρή εγκατάσταση

Ναι τελος καλο ολα καλα! μηπως εχεις ιδεα πως γινεται να τραβηξουμε 4κ βιντεο με το χιαομι? διαβασα οτι γινεται αλλα δεν ειδα πως...

ευχαριστω!

Πραγματικά πόσο πιο χάσιμο στυφό και κακοφτιαγμένο το site/forum του miui.gr. Χιλιες φορες να παρω ενα κινητο με χειροτερα χαρακτηριστικα αλλα ετοιμο στα ελληνικα παρα να χρειαστει να ψαξει καποιος να βρει κατι εκει...Εμετικος ιστοτοπος. Συγγνωμη αυτη ειναι η γνώμη μου.

Σε μιση ωρα ψαξιματος καταφεραν να με αποτρεψουν απο το να αγοράσω το mi4.

Πραγματικά πόσο πιο χάσιμο στυφό και κακοφτιαγμένο το site/forum του miui.gr. Χιλιες φορες να παρω ενα κινητο με χειροτερα χαρακτηριστικα αλλα ετοιμο στα ελληνικα παρα να χρειαστει να ψαξει καποιος να βρει κατι εκει...Εμετικος ιστοτοπος. Συγγνωμη αυτη ειναι η γνώμη μου.

Σε μιση ωρα ψαξιματος καταφεραν να με αποτρεψουν απο το να αγοράσω το mi4.

Έχεις ένα δίκαιο για το forum. Αλλά τα παιδια εκεί κάνουν τρομερή δουλειά.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια το πηρα μεταχειρισμενο χτες αλλα ολοι μου κανουν παραπονα οτι δεν με ακουν καλα... τι γινεται?

Το κλασικό πρόβλημα με το μικρόφωνο που αναφέρουν τα παιδιά που το έχουν εδώ στο φόρουμ.. Να φανταστείς εγώ περιμένω από Κίνα 2 συσκευές και με έχει φάει η αγωνία μήπως έχουν το ελάττωμα!! Οι μισές συσκευές το βγάλανε λένε...

Αν δεν υπήρχαν και τα παιδιά εκεί στο φόρουμ θα κάναμε ταχυριθμα μαθήματα κινεζικών τώρα λίγος σεβασμός και εκτίμηση στην δουλειά τους δεν βλάπτει

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Να ρωτήσω για θήκη,γιατί περιμένω και εγώ αύριο το τηλέφωνο.

Ψάχνω διαφανή θήκη. Βρήκα αυτά.

""]http://www.tforall.gr/index.php?route=product/product&product_id=3960&lang=el"[/url]

https://www.easytechnology.gr/telephonia/kineta-telephona/thekes-xiaomi/xiaomi-mi-4-theke-tpu-gel-case-piso-kalumma-silikones-galazio-oem?ref=bestprice.gr

http://electronio.gr/product_info.php/%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-ultra-thin-case-xiaomi-mi4-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7-p-4606

τι λέτε?

Έχετε να προτείνετε τίποτα για tempered?

Edited by cmeletis
διορθωση

παιδια το πηρα μεταχειρισμενο χτες αλλα ολοι μου κανουν παραπονα οτι δεν με ακουν καλα... τι γινεται?

η το δινεις πισω εκει που το πηρες η το στελνεις κινα για αλλαγη μικροφωνου

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,