Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι την έχω. Mi4 δεν έχω.. Αν μου πεις όμως για πού τη θες θα σου πω αν κάνει ή όχι..

Το βίντεο σε εξωτερικό χώρο μέρα, πιστεύω θα είναι καλύτερο.. Η φοτο σίγουρα του Mi4 θα είναι καλύτερη, γενικά έχει ένα θέμα η yi με τις φωτογραφίες, δεν είναι καλές, αλλά πιστεύω μπορεί να διορθωθεί, είναι γενικά η yi σαν ένα ongoing project.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι την έχω. Mi4 δεν έχω.. Αν μου πεις όμως για πού τη θες θα σου πω αν κάνει ή όχι..

Το βίντεο σε εξωτερικό χώρο μέρα, πιστεύω θα είναι καλύτερο.. Η φοτο σίγουρα του Mi4 θα είναι καλύτερη, γενικά έχει ένα θέμα η yi με τις φωτογραφίες, δεν είναι καλές, αλλά πιστεύω μπορεί να διορθωθεί, είναι γενικά η yi σαν ένα ongoing project.

θέλω να κάνω home videos hands on προϊόντων, τίποτα άλλο.

μέχρι στιγμής το κάνω με το mi4 με το αποτέλεσμα να είναι απλά αποδεκτό. ε, λοιπόν θέλω το κάτι παραπάνω στο video τίποτα άλλο. 1080p θα τραβάω, απλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον ότι λόγω 30mb και 35mb με τα mods ίσως τραβάει καλύτερο βίντεο από το mi4.

Θα έλεγα μόνο άμα έχεις έντονα φώτα..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Οσο αφορα την sim , έχω nano αυτή τη στιγμη.προτεινετε την αλλαγή σε micro ή να πάρω ανταπτορα?(το λέω για τυχόν φθορές στη συσκευή ) Edited by praitorian

Οσο αφορα την sim , έχω nano αυτή τη στιγμη.προτεινετε την αλλαγή σε micro ή να πάρω ανταπτορα?(το λέω για τυχόν φθορές στη συσκευή )

το ιδιο ειναι, οτι θες βαλε.

με το 4g της cosmote πιο γρηγορα και απο τη γραμμη του σπιτιου τρεχει χαχα

http://s9.postimg.org/l4enhvhf3/aaa.jpg

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Να ρωτήσω,το πίσω καπάκι πως το βγάζουμε?

με τη βεντουζα

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

με τη βεντουζα

Υπάρχει κάπου αυτή να τη αγοράσω ή αν παραγγείλω πίσω καπάκι τώρα θα μου έχει μέσα?

Υπάρχει κάπου αυτή να τη αγοράσω ή αν παραγγείλω πίσω καπάκι τώρα θα μου έχει μέσα?

οχι δεν θα το εχει , ξεχωριστα παει το καπακι ξεχωριστα η βεντουζα

αλλα οποιαδηποτε βεντουζα και να παρεις δουλεια θα κανεις, ο φιλος απο πανω με βεντουζα jumbo :D

:lol::lol::lol: πάω jumbo τώρα :lol:

Σας ευχαριστώ παιδιά.

http://www.vergopoulos.com/productsphoto/295003_P%20(500%20x%20621).jpg

κατεβαζω τωρα την 6.2.0 stable να δουμε τι λεει ...

προσθεσανε και επιλογη να αναβει το φλας οταν σε καλουνε ...

http://s3.postimg.org/r3t9nsjqb/Screenshot_2015_07_18_14_41_10.png

Edited by MAFIA

με την τελευταια stable

Με WiFi η 4G;

Γιατί και εγώ με την τελευταία είμαι αλλά με 4G μου έβγαλε 3.30 ώρες οθόνης με 1.5 μέρα αναμονής.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Με WiFi η 4G;

Γιατί και εγώ με την τελευταία είμαι αλλά με 4G μου έβγαλε 3.30 ώρες οθόνης με 1.5 μέρα αναμονής.

wifi+3g, εχω το wcdma

All it takes is a swipe...

Καλησπερα σε ολους. Λετε απο Δευτερα να μπορουμε να παραγγειλουμε απο εξωτερικο; Μακαρι...

Απ'οτι φαινεται...θα περιμενουμε ακομα για κατι τετοιο

Απ'οτι φαινεται...θα περιμενουμε ακομα για κατι τετοιο

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα νομιζω οτι οσοι πηραμε...πηραμε για φετος οι υπολοιποι μαλλον για το mi5 θα πανε του χρονου το καλοκαιρι (αν ακομα ειμαστε στο ευρω)

Edited by MAFIA

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα νομιζω οτι οσοι πηραμε...πηραμε για φετος οι υπολοιποι μαλλον για το mi5 θα πανε του χρονου το καλοκαιρι (αν ακομα ειμαστε στο ευρω)

χαχαχα :lol:

Απ΄ότι είπε αυτή η Κατσέλη πως τη λένε τελος πάντων,αγορές απ'το εξωτερικό με πιστωτική γίνεται πλέον ανάλογα το όριο που χει η κάθε τράπεζα,δεν το χω δοκιμάσει γιατί χωρίς paypal δεν αγοράζω ούτε καραμέλες.

Στο μεταξύ εγω τό χω τόσο καιρό και sim δεν εχω βάλει ακόμα ( έκοψα μόνος την παλιά κάρτα και δεν παίζει ,περιμένω άλλον αριθμό σήμερα ) :mad:

Απ΄ότι είπε αυτή η Κατσέλη πως τη λένε τελος πάντων,αγορές απ'το εξωτερικό με πιστωτική γίνεται πλέον ανάλογα το όριο που χει η κάθε τράπεζα,δεν το χω δοκιμάσει γιατί χωρίς paypal δεν αγοράζω ούτε καραμέλες.

:mad:

Αγορές με ελληνική κάρτα στα κινεζομάγαζα ΔΕΝ γίνεται ακόμη... Από άρθρο με διευκρινήσεις:

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο internet;

ΝΑΙ, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Αντίθετα, δεν επιτρέπεται η χρήση καρτών εάν τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού.

Αγορές με ελληνική κάρτα στα κινεζομάγαζα ΔΕΝ γίνεται ακόμη... Από άρθρο με διευκρινήσεις:

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο internet;

ΝΑΙ, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Αντίθετα, δεν επιτρέπεται η χρήση καρτών εάν τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού.

Τότε δική μου λάθος ερμηνεία.

Να ναι καλά το balance στο paypal δεν το χω χρειαστεί ποτέ αυτό

Στο μεταξύ εγω τό χω τόσο καιρό και sim δεν εχω βάλει ακόμα ( έκοψα μόνος την παλιά κάρτα και δεν παίζει ,περιμένω άλλον αριθμό σήμερα ) :mad:

τιποτα δεν γινεται , μολις δοκιμασα με 3 καρτες διαφορετικων τραπεζων (απο ελλαδα) για αγορα αντικειμενου 1ευρω ... απορριψη

του χρονου το καλοκαιρι και αν ...

Η stable 6.2.0 δειχνει να ειναι πολυ καλη μεχρι τωρα , εβαλαν επιτελους οταν το φορτιζεις να δειχνει ενα "κεραυνο" διπλα απο τη μπαταρια και να αναβει το φλας οταν σε καλουν

Edited by MAFIA

Οι αγορες αν ανοιξουν θα μπει σιγουρα οριο οποτε μεχρι να το λυσουν αυτο το θεμα θα παρει χρονο και θα γινει με κυα.

Οι αγορες αν ανοιξουν θα μπει σιγουρα οριο οποτε μεχρι να το λυσουν αυτο το θεμα θα παρει χρονο και θα γινει με κυα.

Συμφωνω.&επειδη ειμαστε&λιγο αργοι σε εκδοσεις ΚΥΑ μαλλον για Χριστουγεννα το κοβω