Jump to content

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: iPhone 6 - 4,7 vs 5,5 ιντσών!

DINFUN
 Κοινοποίηση

Ποια έκδοση iPhone 6 σκοπεύετε να αγοράσετε;  

119 members have voted

1. 1. Ποια έκδοση iPhone 6 σκοπεύετε να αγοράσετε;

• Είμαι έτοιμος να αγοράσω την έκδοση των 4,7 ιντσών
      53
    • Ανυπομονώ να κυκλοφόρησει η έκδοση των 5,5 ιντσών
      27
    • Είμαι αναποφάσιστος για την έκδοση αν και θα το αγοράσω
      15
    • Θα παραμείνω με την τωρινή μου συσκευή!
      24

Recommended Posts

• Administrators
Ειμαι σε φαση αγορας του 6s+.εχω το 6 τωρα.θα εχω προβλημα με το μεγεθος?

Γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα για να το πιάσεις στο χέρι σου και να κρίνεις κατ' ιδίαν; Είναι μεγάλο πάντως αρκετά, ειδικά αν το βάλεις κσι σε θήκη και δεν είναι συσκευη που την αφήνεις εκτεθειμένη εύκολα.

Modpic.gif

το εχω δει σε καταστημα πολλες φορες και δεν μπορω να αποφασισω.το βλεπω και εγω αρκετα μεγαλο αλλα ειναι και ωραιο ομως

το εχω δει σε καταστημα πολλες φορες και δεν μπορω να αποφασισω.το βλεπω και εγω αρκετα μεγαλο αλλα ειναι και ωραιο ομως

Συνήθεια ειναι πίστεψε με. Εγω το έχω 3 μήνες και το συνήθισα. Τώρα όλα μου φαίνονται μικρά.

Και με το ενα χέρι στο δρόμο κάποια πράγματα μπορείς να τα κανεις.

Βέβαια τώρα λόγο δουλειάς σκέφτομαι να το δώσω. Και λόγο ότι πηγαίνω για τρέξιμο και δεν έχω που να το βάζω. Αλλα η οθόνη του ειναι ευχάριστη αν μάθεις μια φορά δύσκολα γυρίζεις πίσω σε μικρά γιατι όντως θα σου φαίνονται μικρά.

Πιάνω κανα 6αρι πάω να γράψω κάτι και μου φαίνεται το πληκτρολόγιο πολυ μικρο. Δεν το συζητάω για 5s το πληκτρολόγιο νομίζω θελει Μεγεθυντικό φακό για να το χρησιμοποιήσω.

Συνήθεια όλα όμως ειναι γιατι και τα μικρά έχουν την χάρη τους.

Πάντως το μέγεθος αν δεν κανεις κάποια ασχολία που να σε εμποδίζει μην το σκέφτεσαι δεν εχεις θέμα.

Και φυσικά θα εχεις και καλύτερη αυτονομία. Περίπου άλλη μια μέρα απο ότι με το μικρο

Nokia 8800 Scirocco

γιατι σκεφτεσαι να το δωσεις?δεν σε βολευει στο να το κουβαλας?εκει εχω θεμα και εγω.δεν κουβαλαω μαζι μου τσαντακια για να το εχω μεσα

γιατι σκεφτεσαι να το δωσεις?δεν σε βολευει στο να το κουβαλας?εκει εχω θεμα και εγω.δεν κουβαλαω μαζι μου τσαντακια για να το εχω μεσα

Γιατι δουλεύω στο ορυχείο και το λυπάμαι. Επίσης εκεί μέσα όσο πιο μεγάλη ειναι η συσκευή τόσο περισσότερες πιθανότητες έχω να το σπάσω.

Συν ότι τα προσέχω τα κινητά και 500€ να το παίρνω στην δουλειά δεν λέει. Θέλω να πάρω κάτι πιο φθηνό. Και στις λάσπες να μου πέσει να μην το λυπηθώ.

Στο γήπεδο πηγαίνω επίσης για τρέξιμο και παλαιότερα ειχα στο μπράτσο θήκη και το έβαζα εκεί το 5s. Αυτό ειναι μεγάλο για εκεί δεν γίνεται.

Όλες τις αλλες ώρες τις ημέρας δεν μ ενοχλεί. Ίσα ίσα θέλω να το δώσω αλλα και δεν θέλω. Μ αρέσει.

Ούτε εγω κουβαλάω τσαντάκι. Μια χαρά χωράει παντού και σε τσέπες και στο μπουφάν και παντού.

Στην πίσω τσέπη βλέπω κάποιους να βάζουν κινητά και νευριάζω μόνο που το βλέπω. Και μικρή συσκευή να εχεις στην πίσω τσέπη δεν την βάζεις

Δεν εχει κανένας γνωστός σου να το πιάσεις να το δεις;

Συνηθίζουν τα δάχτυλα και τα χέρια. Την πρώτη μέρα θα σου φανεί κάπως.

Εγω τώρα παθαίνω το αντίθετο δεν μπορώ να δουλέψω με μικρο

Nokia 8800 Scirocco

παιρνεις γιαυτο το λογο μια Lifeproof θηκη ( και με extra Μπαταρια που ειναι ) και δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!! για την γνησια μιλαμε παντα...οχι καμια απομιμηση απο το ebay!! Και ΑΝ παθει κατι η συσκευη σου , στην αντικαθιστουν...το ειχα διαβασει οταν ειχα το 4s!

παιρνεις γιαυτο το λογο μια Lifeproof θηκη ( και με extra Μπαταρια που ειναι ) και δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!! για την γνησια μιλαμε παντα...οχι καμια απομιμηση απο το ebay!! Και ΑΝ παθει κατι η συσκευη σου , στην αντικαθιστουν...το ειχα διαβασει οταν ειχα το 4s!

Ολα αυτα μαζι θα ειναι πιο μεγαλα απο εμενα και το unimog

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
παιρνεις γιαυτο το λογο μια Lifeproof θηκη ( και με extra Μπαταρια που ειναι ) και δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!

Αν και υποκειμενικό, δεν αποτελεί την καλύτερη λύση για πολλούς λόγους... Δεν είναι από τις θήκες που μπαίνει-βγαίνει εύκολα η συσκευή, δίνει πολύ όγκο και... αν τη φοράς, κρύβει τόσο τη συσκευή που ξεχνάς τι έχεις.

Modpic.gif

Αν και υποκειμενικό, δεν αποτελεί την καλύτερη λύση για πολλούς λόγους... Δεν είναι από τις θήκες που μπαίνει-βγαίνει εύκολα η συσκευή, δίνει πολύ όγκο και... αν τη φοράς, κρύβει τόσο τη συσκευή που ξεχνάς τι έχεις.

Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα τέτοια θήκη μόνιμα επάνω στο τηλέφωνο.

Nokia 8800 Scirocco