Jump to content

Η κλασσική παράσταση Monty Phython, έγινε παιχνίδι για iPhone και iPad


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία από τις κλασσικές παραστάσεις Monty Phython sketch, το Ministry of Silly Walks, είναι πλέον και brand new game για iPhone και iPad. Μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο στο App Store από τον σύνδεσμο που σας επισυνάπτουμε στο τέλος της παρουσίασης. Το Ministry of Silly Walks είναι στην ουσία ένα endless runner στιλ παιχνίδι, με τον μοναδικό τρόπο του Monty Python.

 

Εάν κάποιος από εσάς είναι fan του show, τότε σίγουρα θα το λατρέψετε. Αναλαμβάνετε να υποδυθείτε τον John Cleese έχοντας αυτό το ανόητο περπάτημα προσπαθώντας να φτάσετε όσο μακριά γίνεται συγκεντρώνοντας νομίσματα και αποφεύγοντας πουλιά, ταχυδρομικά κουτιά, χυμένο τσάι. Όσο προχωράει το παιχνίδι περπατάτε πιο γρήγορα κάνοντας το ακόμη πιο δύσκολο. Τίποτε νέο στον τρόπο παιξίματος αλλά όπως και να το κάνουμε είναι το Monthy Python!

 

Μόλις έχετε συγκεντρώσει αρκετά νομίσματα, μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα παιχνιδιών και να τα ξεδέψετε αγοράζοντας ανόητα κοστούμια, καθώς και δυνατότητες για γρηγορότερο περπάτημα με τα ανόητα πόδια. είναι γεμάτο από διάφορες εκφράσεις τύπου "twaddle" και "spiffing" και η μουσική του θα σας κάνει να γελάσετε. Είναι σίγουρο πως θα το απολαύστε γνωρίζοντας ή όχι την παράσταση, και για 0,99$ θα έλεγα να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Παρακολουθήστε το video και θα καταλάβετε τι θέλω να πω!

 

Monty Python's The Ministry of Silly Walks - Boondoggle Studios

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=miOWq-nuPnA]Ministry of Silly Walks App - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...