skiabox Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Βασικά στο video club της γειτονιάς μου ο πρώτος κύκλος Alias έχει ελληνικούς υπότιτλους. Οι άλλοι όχι. (To Dark Angel το έχω και το λατρεύωωωωωωωωωωωωωωω και οι 2 σεζόν είναι απίστευτες!!! :D) γι'αυτο το post λεω. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 @greekcharmed ναι για λύσε μας την απορία πώς και στο βιντεοκλαμπ της γειτονιάς σου η πρώτη σεζόν έχει ελληνικούς υπότιτλους? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Και εγώ τι είμαι ο ιδιοκτήτης του video club για να ξέρω??? :confused: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Και εγώ τι είμαι ο ιδιοκτήτης του video club για να ξέρω??? :confused: .......καλοοοοοοοοο Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Και εγώ τι είμαι ο ιδιοκτήτης του video club για να ξέρω??? :confused: :O Είσαι η δομή σχετικά με θέματα που αφορούν τη σειρά Alias και Charmed :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 :O Είσαι η δομή σχετικά με θέματα που αφορούν τη σειρά Alias και Charmed :lol: Auto mporw na to epivevaiwsw kai egw :p Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 :P Εγώ απλά λέω τι βλέπω στο video club μου τι να κάνω? :p Στο επόμενο επεισόδιο: 1x03 Parity Προσοχή όσοι δεν θέλουν να μάθουν την υπόθεση μην κάνουν click (ναι καλά τώρα:P) http://img259.echo.cx/img259/2200/parity4646ur.th.jpg Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Pou na vrw tin season 2......... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Pou na vrw tin season 2......... 'Αμα την θέλεις με english subs εδώ είμαι... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 'Αμα την θέλεις με english subs εδώ είμαι... Εγώ θα ήθελα την τέταρτη :p και ότι έχεις απο Charmed :lol: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Εγώ θα ήθελα την τέταρτη :p και ότι έχεις απο Charmed :lol: :O Απο 4η δεν έχω ακόμα...απο Charmed πέρνα στο thread στην υπογραφή μου και πες :) Ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ με τον Αντέννα είναι πως έχει προμοτάρει απίστευτα την σειρά αυτή και πως διαφημίζει κάθε επεισόδιο με το δικό του trailer...όχι όπως στις Μάγισσες στο STAR που απλά λένε κάθε Κυριακή στο Star... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Απο 4η δεν έχω ακόμα...απο Charmed πέρνα στο thread στην υπογραφή μου και πες :) Ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ με τον Αντέννα είναι πως έχει προμοτάρει απίστευτα την σειρά αυτή και πως διαφημίζει κάθε επεισόδιο με το δικό του trailer...όχι όπως στις Μάγισσες στο STAR που απλά λένε κάθε Κυριακή στο Star... Εχμ σε ποιό thread? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Εχμ σε ποιό thread? :O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=9369 Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 H τεταρτη σαιζόν υπάρχει μόνο στο διαδίκτυο μέχρι στιγμής και όσοι διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση είναι οι τυχεροί :O καθώς μπορούν να κατεβάσουν τα επεισόδια (νομίζω βρίσκονται σε σελίδες με τύπου τορεντ αρχεία) και να την απολαύσουν σχεδόν ταυτόχρονα με τους αμερικάνους θεατές του ABC. Αλίμονο σε μας τους dial-up-ιτες... :cry: Πάντως το "ALIAS" στην αμερική (κάθε Τετάρτη) σκίζει και μαζί με το "LOST" και το "Desperate Housewives" είναι απ' τα δυνατά χαρτιά του δικτύου ABC στη μάχη της τηλεθέασης. Οπως έχει ήδη αναφερθεί (από GreekCharmed νομίζω) τόσο το "ALIAS" όσο και οι άλλες δύο σειρές που ανέφερα πριν, έχουν πάρει το πράσινο φως για νέα σαιζόν :up: :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 GreekCharmed μηπως μπορεις να μας πεις ποιο ειναι το video club της γειτονιας σου? Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=9369 Ωχ στο myphone εννοούσες :O ε και τι κάνω απλά ζητάω αν τα έχει κανείς κατεβασμένα και σε dvd? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 GreekCharmed μηπως μπορεις να μας πεις ποιο ειναι το video club της γειτονιας σου? Imagine Video Club 2109633929..έχει υποκαταστήματα Γλυφάδα (2), Πειραιά, Βούλα, Π. Φάληρο, Άλιμο, Ζωγράφου, Αμπελόκηπους, Ν. Σμύρνη, Βάρη και επαρχία στις Μυτιλήνη, Αταλάντη, Καμ. Βούρλα, Λέσβο, Πύργο, Λιβανάτες, Χίο Ότι έχει και το δικό μου πρέπει να έχουν λογικά και τα άλλα. ahill στείλε PM για να σου δώσω την λίστα με τα επεισόδια που έχω Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 koita edo sti larisa to alias den exei kikloforisei pados (oute sto seven) Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Τώρα αν εγώ σας πω ότι είμαι στο s04e16 θα με σκοτώσετε; :worry: :p Χωρίς να έχω δει τις προηγούμενες seasons,μια χαρά φαίνεται η σειρά,χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό. Νομίζω πως τη βλέπω χάρη στη Jennifer Garner και τον Michael Vartan :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Τώρα αν εγώ σας πω ότι είμαι στο s04e16 θα με σκοτώσετε; :worry: :p Χωρίς να έχω δει τις προηγούμενες seasons,μια χαρά φαίνεται η σειρά,χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό. Νομίζω πως τη βλέπω χάρη στη Jennifer Garner και τον Michael Vartan :D Τσου θα σου ζητήσουμε αντίγραφα :lol: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Αφιέρωμα στο 7Μέρες TV για το ALIAS Αlias τώρα απο την επόμενη Παρασκευή Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Μόλις τελειώνω την 1τη σεζόν πολύ καλή σειρά μπορώ να πώ,αλλά το 24 η πρώτη σεζόν με είχε στην τσίτα πιο πολύ :O . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 MA καλά είναι σοβαροί? :blink: εκεί βρήκανε να σταματήσει η σεζόν?και περιμένανε τι 2η σεζόν για να δούνε τι συνέχεια οι αμερικάνοι ? :wacko:δεν θα μπορούσα να περιμένω τόσο ήταν σαν να άφηνα μια ταινία στη μέση και να μην γυρνούσα να δώ την υπόλοιπη,πάλι καλά που έχω την 2η και 3η σεζόν. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Στη δεύτερη σεζόν η Sydney είναι τόσο σπαστικιά που μου έρχεται να τις χώσω μπουκέτο :O ,3η σεζόν τώρα ελπίζω να μην μας αφήσει πουθενά τρελά απο σήμερα θα αρχίσω να κατεβάζω την τέταρτη σεζόν να είμαστε προετοιμασμένοι. Αν έχετε κανένα torrent να προτείνετε που είναι καλύτερο πείτε το παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Τελικά άρχισα να κατεβάζω την 4η σεζόν προχτές απο emule σήμερα το μεσημέρι θα έχω μέχρι το 18 επισόδειο,υπάρχει άλλο?έχει βγεί?και αν ναι απο που το βλέπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts