Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ενα update για το τηλεφωνο ,οντως υπάρχει θεμα με την μπαταρια .Το εχω περιπου 1,5 μηνα και υπαρχει προβλημα.Ενω σου δείχνει πχ. υπολοιπο 50% ξαφνικα πεφτει η μπαταρια με ρυθμο πολυβολου και μένεις χωρις μπαταρια.Εχω δοκιμασει δυο διαφορετικες μπαταριες και στις δυο κανει ακριβως τα ιδια.Εποικηνωνησα με LEAGOO και η απαντηση ηταν να τους το στειλω πισω.Τωρα τα υπολοιπα οθονη,wifi,ηχος,gps ειναι οκ.Δεν θελω να απογοητευσω κανενα μπορει να ετυχε στο δικο μου αναμενω εντυπωσεις και απο τους υπολοιπους

Δηλαδή ενώ η εταιρεία σου είπε να το στείλεις πίσω προφανώς γιατί δεν είναι ζήτημα αναβαθμίσεως, εσύ ψάχνεις γιά αναβάθμηση;;

Δεν θα χάσει την εγγύηση;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή ενώ η εταιρεία σου είπε να το στείλεις πίσω προφανώς γιατί δεν είναι ζήτημα αναβαθμίσεως, εσύ ψάχνεις γιά αναβάθμηση;;

Δεν θα χάσει την εγγύηση;;

Αναγραφει πουθενα να οτι η εταιρια του ειπε οτι δεν ειναι προβλημα αναβαθμίσεως;; Μιλησα για official update, πως θα χασει εγγυηση;;.

Εχεις την εντυπωση οτι θα κάτσει η Leaggoo και η καθε τέτοιου ονοματος εταιρια να δει αν το θεμα ειναι θεμα λογισμικου εξ αποστάσεως;;. Τους βολευει καλύτερα να το στειλεις. Το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να ξαναβαλουν το λειτουργικο. Τουλαχιστον ετσι κανουν τα μαγαζια τα οποια τα προμηθευουν.

Δεν εχω διαβασει το νημα του XDA. Μπορει να υπαρχει καποια λυση εκει.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Αναγραφει πουθενα να οτι η εταιρια του ειπε οτι δεν ειναι προβλημα αναβαθμίσεως;; Μιλησα για official update, πως θα χασει εγγυηση;;.

Εχεις την εντυπωση οτι θα κάτσει η Leaggoo και η καθε τέτοιου ονοματος εταιρια να δει αν το θεμα ειναι θεμα λογισμικου εξ αποστάσεως;;. Τους βολευει καλύτερα να το στειλεις. Το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να ξαναβαλουν το λειτουργικο. Τουλαχιστον ετσι κανουν τα μαγαζια τα οποια τα προμηθευουν.

Δεν εχω διαβασει το νημα του XDA. Μπορει να υπαρχει καποια λυση εκει.

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι είναι πιό εύκολο γιά την εταιρεία να λέει να της στείλουν πίσω τα τηλέφωνα όταν μπορεί να πεί "βάλε αυτό" ;;

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι είναι πιό εύκολο γιά την εταιρεία να λέει να της στείλουν πίσω τα τηλέφωνα όταν μπορεί να πεί "βάλε αυτό" ;;

Αν δεν της εχουν κανει συνολικα παραπονα για το ιδιο προβλημα πολυ πιθανό. Η Leagoo ειναι πολυ προσφατη εταιρια για να εχει τεχνογνωσία σε τετοια θεματα.

Καλυτερα ομως να μην πλατιαζουμε. Στο xda κατι θα υπάρχει. Ας διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι και θα βρουν λύση.

8 στις 10 συσκευες που παρουσιαζουν θεμα μπαταριας ειναι software προβλημα.

Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Στο 4pda γράφουν να απενεργοποιήσετε της "χειρονομίες". Δοκιμάστε το και δείτε αν θα υπάρξει διαφορά στην κατανάλωση.

Edit απενεργοποιηστε και την αυτόματη φωτεινότητα μπας και.....

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το τηλεφωνο αν δεν τον χρησιμοποιοησεις κολλάει σε ενα ποσοστο μπαταριας .το βραδυ το αφηνεις σε ενα ποσοστο και το πρωι δεν αλλάζει τιποτα δειχνει τα ιδια.Αν μετα πχ δουλεψεις browser email κλπ βλεπεις το ιδιο πσοστο για ωρα και ξαφνικα το τηλεφωνο ενω νομιζεις οτι εχεις αποθεμα μπαταριας μπορει ξαφνικα να κλεισει.Το προβλημα ειναι λαθος ενδειξη στο ποσοστο μπαταριας, αλλο δειχνει ο μετρητης και αλλο ειναι στην πραγματικοτητα.Δεν υπαρχει θεμα με την καταναλωση

Οπότε εάν βάλω το DU Battery saver πρέπει να δείχνει την σωστή ένδειξη.

(Εφ'όσον φυσικά το παρουσιάσουν και τα καινούρια .... )

Ν ομίζω ότι κάποιος δήλωσε ότι το έχει ήδη πάρει με τις πρόσφατες παραγγελίες από το geeksbuying, μπορεί να μας ενημερώσει για την συμπεριφορά της μπαταρίασ?

Κανενας δεν παρελαβε ακομα?θα μας φαει η αγωνια με το λεγκο...

Τοπ ατακα για το ονομα :lol:

Εντάξει κλασσική περίπτωση βλάβης σε άγνωστα mtk κινητά η λάθος ένδειξη στο ποσοστό της μπαταρίας.Θα μάθουμε να ζούμε με αυτό όπως και σε άλλα mtk κινητά.το θέμα είναι ανεξαρτήτως της ένδειξης του ποσοστού να βγάζει κανένα 5ώρο χρήση οθόνης

και με το zte v889s υπηρχε τετοιο προβλημα με την μπαταρια,και βρεθηκε λυση σε ενα ισπανοφωνο φορουμ οπου κατεβαζες ενα αρχειο με το ονομα newboot.zip το εκανες install και το προβλημα λυνοτανε,ισως με αυτο τον τροπο να λυνετε και στο λεγγο....

Παίδες, "ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε" ...

Αφήστε να δούμε εάν θα παρουσιάσουν το πρόβλημα και μετά βλέπουμε!!! :p

Φίλε stavag να υποθέσω πως έχεις κάνει calibration στη μπαταρία και πως έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα όπως το battery doctor???

και με το zte v889s υπηρχε τετοιο προβλημα με την μπαταρια,και βρεθηκε λυση σε ενα ισπανοφωνο φορουμ οπου κατεβαζες ενα αρχειο με το ονομα newboot.zip το εκανες install και το προβλημα λυνοτανε,ισως με αυτο τον τροπο να λυνετε και στο λεγγο....

Το θέμα είναι ποιος διακινδυνεύει να φλασαρει αρχείο για άλλο τηλέφωνο......

Αν βρεις το link ποσταρε το να διαβάσουμε

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το τηλεφωνο με root checker εδειξε οτι δεν ειναι rooted. Δεν ξερω αν μεσα στις εφαρμογες εχει καποιo security app που το ενεργοποιείς. Δεν ειναι δικο μου και δεν ειχα πολυ ωρα για να το ψαξω. Τα gestures παιζουν μια χαρα και η καμερα επισης μια χαρα. Πολυ καλο στο πιασιμο στο χερι γιατι ειναι μακρόστενο και λεπτό με μεγαλο οπως προείπα μηκος.

Το θέμα είναι ποιος διακινδυνεύει να φλασαρει αρχείο για άλλο τηλέφωνο......

Αν βρεις το link ποσταρε το να διαβάσουμε

το λινκ απο το ισπανοφωνο σαιτ ειναι αυτο

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=712913

Από ότι κατάλαβα, τα παραλάβατε και έχουν πρόβλημα όλα ..... :worry:

Εχω παρει αυτο το τηλ.πριν απο 2 μερες. Θα ηθελα να μου πειτε αν ακουγετε σιγα η το δικο μου εχει προβλημα ! Ευχαριστω!

Εχω παρει αυτο το τηλ.πριν απο 2 μερες. Θα ηθελα να μου πειτε αν ακουγετε σιγα η το δικο μου εχει προβλημα ! Ευχαριστω!

Το ακουστικό ή το μεγάφωνο ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

εδώ θα βρεις την λύση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

πες μας όμως μερικά πράγματα για το τηλ από την καθημερινή χρήση που του κάνεις, εντυπώσεις από οθόνη, μπαταρία, gps, κάμερα κλπ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άρα είσαι προ προσφοράς....

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το review σου και ελπίζουμε να μην εξαφανιστείς όπως τα αλλά δύο παιδιά που το είχαν πάρει στην αρχή :-)

Καλησπέρα ,

έφτεσε χθές τελικά , μου φάνηκε γρήγορο , γρήγορη πλοήγηση στο internet , πολύ καλό για τα χαρακτηριστικά του , απλά έβαλα κάποιες εφαρμογές με Bluetooth File Transfer , σε περίπου 15 λεπτά που το δούλεψα με wifi & Bt έφαγε 3-4% μπαταρία , δεν ασχολήθηκα παραπάνω γιατί 5-6 φορές πήγε να μου φύγει από τα χέρια :lol: , θέλει χρόνο για να εξοικειωθείς με το μέγεθος του .

Το παρέλαβα και γώ σήμερα. :) Για root υπάρχει τίποτα?

Δεν μας λες πρώτα εντυπώσεις από λειτουργεία, μπαταρία κλπ, πριν το χαλάσεις;;; :lol:

το δικό μου μέσω ΝL σήμερα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο, οπότε Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι στα χέρια μου