evansarmor Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια ενα update για το τηλεφωνο ,οντως υπάρχει θεμα με την μπαταρια .Το εχω περιπου 1,5 μηνα και υπαρχει προβλημα.Ενω σου δείχνει πχ. υπολοιπο 50% ξαφνικα πεφτει η μπαταρια με ρυθμο πολυβολου και μένεις χωρις μπαταρια.Εχω δοκιμασει δυο διαφορετικες μπαταριες και στις δυο κανει ακριβως τα ιδια.Εποικηνωνησα με LEAGOO και η απαντηση ηταν να τους το στειλω πισω.Τωρα τα υπολοιπα οθονη,wifi,ηχος,gps ειναι οκ.Δεν θελω να απογοητευσω κανενα μπορει να ετυχε στο δικο μου αναμενω εντυπωσεις και απο τους υπολοιπους Δηλαδή ενώ η εταιρεία σου είπε να το στείλεις πίσω προφανώς γιατί δεν είναι ζήτημα αναβαθμίσεως, εσύ ψάχνεις γιά αναβάθμηση;; Δεν θα χάσει την εγγύηση;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δηλαδή ενώ η εταιρεία σου είπε να το στείλεις πίσω προφανώς γιατί δεν είναι ζήτημα αναβαθμίσεως, εσύ ψάχνεις γιά αναβάθμηση;; Δεν θα χάσει την εγγύηση;; Αναγραφει πουθενα να οτι η εταιρια του ειπε οτι δεν ειναι προβλημα αναβαθμίσεως;; Μιλησα για official update, πως θα χασει εγγυηση;;. Εχεις την εντυπωση οτι θα κάτσει η Leaggoo και η καθε τέτοιου ονοματος εταιρια να δει αν το θεμα ειναι θεμα λογισμικου εξ αποστάσεως;;. Τους βολευει καλύτερα να το στειλεις. Το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να ξαναβαλουν το λειτουργικο. Τουλαχιστον ετσι κανουν τα μαγαζια τα οποια τα προμηθευουν. Δεν εχω διαβασει το νημα του XDA. Μπορει να υπαρχει καποια λυση εκει. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αναγραφει πουθενα να οτι η εταιρια του ειπε οτι δεν ειναι προβλημα αναβαθμίσεως;; Μιλησα για official update, πως θα χασει εγγυηση;;. Εχεις την εντυπωση οτι θα κάτσει η Leaggoo και η καθε τέτοιου ονοματος εταιρια να δει αν το θεμα ειναι θεμα λογισμικου εξ αποστάσεως;;. Τους βολευει καλύτερα να το στειλεις. Το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να ξαναβαλουν το λειτουργικο. Τουλαχιστον ετσι κανουν τα μαγαζια τα οποια τα προμηθευουν. Δεν εχω διαβασει το νημα του XDA. Μπορει να υπαρχει καποια λυση εκει. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι είναι πιό εύκολο γιά την εταιρεία να λέει να της στείλουν πίσω τα τηλέφωνα όταν μπορεί να πεί "βάλε αυτό" ;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι είναι πιό εύκολο γιά την εταιρεία να λέει να της στείλουν πίσω τα τηλέφωνα όταν μπορεί να πεί "βάλε αυτό" ;; Αν δεν της εχουν κανει συνολικα παραπονα για το ιδιο προβλημα πολυ πιθανό. Η Leagoo ειναι πολυ προσφατη εταιρια για να εχει τεχνογνωσία σε τετοια θεματα. Καλυτερα ομως να μην πλατιαζουμε. Στο xda κατι θα υπάρχει. Ας διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι και θα βρουν λύση. 8 στις 10 συσκευες που παρουσιαζουν θεμα μπαταριας ειναι software προβλημα. Edited November 25, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Στο 4pda γράφουν να απενεργοποιήσετε της "χειρονομίες". Δοκιμάστε το και δείτε αν θα υπάρξει διαφορά στην κατανάλωση. Edit απενεργοποιηστε και την αυτόματη φωτεινότητα μπας και..... Edited November 25, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το τηλεφωνο αν δεν τον χρησιμοποιοησεις κολλάει σε ενα ποσοστο μπαταριας .το βραδυ το αφηνεις σε ενα ποσοστο και το πρωι δεν αλλάζει τιποτα δειχνει τα ιδια.Αν μετα πχ δουλεψεις browser email κλπ βλεπεις το ιδιο πσοστο για ωρα και ξαφνικα το τηλεφωνο ενω νομιζεις οτι εχεις αποθεμα μπαταριας μπορει ξαφνικα να κλεισει.Το προβλημα ειναι λαθος ενδειξη στο ποσοστο μπαταριας, αλλο δειχνει ο μετρητης και αλλο ειναι στην πραγματικοτητα.Δεν υπαρχει θεμα με την καταναλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Οπότε εάν βάλω το DU Battery saver πρέπει να δείχνει την σωστή ένδειξη. (Εφ'όσον φυσικά το παρουσιάσουν και τα καινούρια .... ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosmos Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ν ομίζω ότι κάποιος δήλωσε ότι το έχει ήδη πάρει με τις πρόσφατες παραγγελίες από το geeksbuying, μπορεί να μας ενημερώσει για την συμπεριφορά της μπαταρίασ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Κανενας δεν παρελαβε ακομα?θα μας φαει η αγωνια με το λεγκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Κανενας δεν παρελαβε ακομα?θα μας φαει η αγωνια με το λεγκο... Τοπ ατακα για το ονομα :lol: Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εντάξει κλασσική περίπτωση βλάβης σε άγνωστα mtk κινητά η λάθος ένδειξη στο ποσοστό της μπαταρίας.Θα μάθουμε να ζούμε με αυτό όπως και σε άλλα mtk κινητά.το θέμα είναι ανεξαρτήτως της ένδειξης του ποσοστού να βγάζει κανένα 5ώρο χρήση οθόνης Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 και με το zte v889s υπηρχε τετοιο προβλημα με την μπαταρια,και βρεθηκε λυση σε ενα ισπανοφωνο φορουμ οπου κατεβαζες ενα αρχειο με το ονομα newboot.zip το εκανες install και το προβλημα λυνοτανε,ισως με αυτο τον τροπο να λυνετε και στο λεγγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παίδες, "ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε" ... Αφήστε να δούμε εάν θα παρουσιάσουν το πρόβλημα και μετά βλέπουμε!!! :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Φίλε stavag να υποθέσω πως έχεις κάνει calibration στη μπαταρία και πως έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα όπως το battery doctor??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 και με το zte v889s υπηρχε τετοιο προβλημα με την μπαταρια,και βρεθηκε λυση σε ενα ισπανοφωνο φορουμ οπου κατεβαζες ενα αρχειο με το ονομα newboot.zip το εκανες install και το προβλημα λυνοτανε,ισως με αυτο τον τροπο να λυνετε και στο λεγγο.... Το θέμα είναι ποιος διακινδυνεύει να φλασαρει αρχείο για άλλο τηλέφωνο...... Αν βρεις το link ποσταρε το να διαβάσουμε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το τηλεφωνο με root checker εδειξε οτι δεν ειναι rooted. Δεν ξερω αν μεσα στις εφαρμογες εχει καποιo security app που το ενεργοποιείς. Δεν ειναι δικο μου και δεν ειχα πολυ ωρα για να το ψαξω. Τα gestures παιζουν μια χαρα και η καμερα επισης μια χαρα. Πολυ καλο στο πιασιμο στο χερι γιατι ειναι μακρόστενο και λεπτό με μεγαλο οπως προείπα μηκος. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το θέμα είναι ποιος διακινδυνεύει να φλασαρει αρχείο για άλλο τηλέφωνο...... Αν βρεις το link ποσταρε το να διαβάσουμε το λινκ απο το ισπανοφωνο σαιτ ειναι αυτο http://www.htcmania.com/showthread.php?t=712913 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Από ότι κατάλαβα, τα παραλάβατε και έχουν πρόβλημα όλα ..... :worry: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciufudement Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εχω παρει αυτο το τηλ.πριν απο 2 μερες. Θα ηθελα να μου πειτε αν ακουγετε σιγα η το δικο μου εχει προβλημα ! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εχω παρει αυτο το τηλ.πριν απο 2 μερες. Θα ηθελα να μου πειτε αν ακουγετε σιγα η το δικο μου εχει προβλημα ! Ευχαριστω! Το ακουστικό ή το μεγάφωνο ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εχω παρει αυτο το τηλ.πριν απο 2 μερες. Θα ηθελα να μου πειτε αν ακουγετε σιγα η το δικο μου εχει προβλημα ! Ευχαριστω! εδώ θα βρεις την λύση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 πες μας όμως μερικά πράγματα για το τηλ από την καθημερινή χρήση που του κάνεις, εντυπώσεις από οθόνη, μπαταρία, gps, κάμερα κλπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Άρα είσαι προ προσφοράς.... Αναμένουμε με ενδιαφέρον το review σου και ελπίζουμε να μην εξαφανιστείς όπως τα αλλά δύο παιδιά που το είχαν πάρει στην αρχή :-) Καλησπέρα , έφτεσε χθές τελικά , μου φάνηκε γρήγορο , γρήγορη πλοήγηση στο internet , πολύ καλό για τα χαρακτηριστικά του , απλά έβαλα κάποιες εφαρμογές με Bluetooth File Transfer , σε περίπου 15 λεπτά που το δούλεψα με wifi & Bt έφαγε 3-4% μπαταρία , δεν ασχολήθηκα παραπάνω γιατί 5-6 φορές πήγε να μου φύγει από τα χέρια :lol: , θέλει χρόνο για να εξοικειωθείς με το μέγεθος του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Το παρέλαβα και γώ σήμερα. :) Για root υπάρχει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Το παρέλαβα και γώ σήμερα. :) Για root υπάρχει τίποτα? Δεν μας λες πρώτα εντυπώσεις από λειτουργεία, μπαταρία κλπ, πριν το χαλάσεις;;; :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 το δικό μου μέσω ΝL σήμερα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο, οπότε Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι στα χέρια μου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts