chalk Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μου εστειλαν μπαταρια και θηκη χωρις κανενα tracking γιατι δεν πλήρωσα παραπανω. Αν θα ερθει ποτε θα κανει κανενα 2μηνο. Απο Gearbest ολα αυτα Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Μου εστειλαν μπαταρια και θηκη χωρις κανενα tracking γιατι δεν πλήρωσα παραπανω. Αν θα ερθει ποτε θα κανει κανενα 2μηνο. Απο Gearbest ολα αυτα εμενα μου ειπανε πως δεν μπορουνε να στειλουνε ετσι την μπαταρια δηλ.χωρις τρακ.ναμπερ και οτι πρεπει να πληρωσω 1,99$... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Μου εστειλαν μπαταρια και θηκη χωρις κανενα tracking γιατι δεν πλήρωσα παραπανω. Αν θα ερθει ποτε θα κανει κανενα 2μηνο. Απο Gearbest ολα αυτα Με ποια εταιρία σου εστειλν την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Με ποια εταιρία σου εστειλν την μπαταρία? Απλο με NL, ετσι ειπαν. Χωρις Tracking. Και εγω απορω λογο μπαταρίας. πλήρωσα και 0,39$ και δεν θυμάμαι γιατι. Tracking Number: NL1416034554*** By Netherlands Post surface mail update on: 11/17/2014 15:30:45 PM PST Delivery estimate: . Exact time depends on courier. Το οποιο μου ειπε δεν ειναι συστημένο. Edited November 20, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 το δικό μου σήμερα έφτασε Ολλανδία..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 το δικό μου σήμερα έφτασε Ολλανδία..... Και το δικο μου.... Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Το δικό μου χθές :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 εμενα μου κανει εντυπωση πως τα παιδια που το εχουν παρει το κινητο και στα πρωτα ποστ λενε αρκετα καλα λογια, δεν εχουν ακομα ποσταρει κατι αλλο σχετικα με το κινητο... στο xda αναφερονται προβληματα με την μπαταρια συν καποια προβληματα μετα απο updates απ οσο εχω καταλαβει... μακαρι να μην μας ταλαιπωρησει το κινητο και αν βγαλει προβληματα να ειναι επιλυσημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Έφυγε από Ολλανδία το δικό μου...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Έφυγε από Ολλανδία το δικό μου...... πιστευω πως την εβδομαδα που ερχετε θα το εχεις :) αρα μαλλον θα εισαι ο πρωτος που θα παραλαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Περιμένω ενός συναδέλφου, σήμερα μπήκε Ελλάδα Λογικά Τρίτη θα το πιάσω στα χέρια μου για σεταρισμα, θα είναι το πρώτο αυτής της μάρκας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Περιμένω ενός συναδέλφου, σήμερα μπήκε Ελλάδα Λογικά Τρίτη θα το πιάσω στα χέρια μου για σεταρισμα, θα είναι το πρώτο αυτής της μάρκας Πότε το παρήγγειλες και ήλθε κι'όλας;;; :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Πότε το παρήγγειλες και ήλθε κι'όλας;;; :blink: 31/10 έγινε η παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Άρα είσαι προ προσφοράς.... Αναμένουμε με ενδιαφέρον το review σου και ελπίζουμε να μην εξαφανιστείς όπως τα αλλά δύο παιδιά που το είχαν πάρει στην αρχή :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Ηρθε σε συναδελφο στην δουλεια. Πολυ γρηγορα μπραβο geekbuying. Μια χαρα το κινητο με πολυ φωτεινη οθονη και αρκετα γρηγορο. Λιγο μεγαλο αλλα ΟΚ ξερουμε οτι ειναι 5,5. περισσοτερα οταν ερθει και το δικο μου. Edited November 24, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ηρθε σε συναδελφο στην δουλεια. Πολυ γρηγορα μπραβο geekbuying. Μια χαρα το κινητο με πολυ φωτεινη οθονη και αρκετα γρηγορο. Λιγο μεγαλο αλλα ΟΚ ξερουμε οτι ειναι 5,5. περισσοτερα οταν ερθει και το δικο μου. το πηρε με την προσφορα που το πηραμε και εμεις η πιο πριν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 το πηρε με την προσφορα που το πηραμε και εμεις η πιο πριν??? Ακριβώς. Μεσα στην εβδομάδα θα το εχουν πολλοί φαίνεται. :) Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ακριβώς. Μεσα στην εβδομάδα θα το εχουν πολλοί φαίνεται. :) ξερεις μηπως με ποιο ταχυδρομειο??? sg or nl?? το δικο μου με sg ειναι ακομα deaspached to overseas απο τις 19/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ακριβώς. Μεσα στην εβδομάδα θα το εχουν πολλοί φαίνεται. :) δηλαδή πήρε tracking όπως πολλοί από εδώ στις 12-11 και σήμερα το πήρε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) http://www.imageupload.co.uk/images/2014/11/24/20141124150037.jpg vs LG G2. Το πήρε την ήμερα της προσφοράς και μια ώρα μετά απο εμένα, και του ηρθε σήμερα. Και η αποστολή λαχείο είναι, δεν είναι ολα τα δέματα σε μια κούτα. Το κινητο με μια πρωτη ματια ειναι παρα πολυ καλο για τα χρηματα του. Ουτε ημερομηνια δεν προλαβε να παρει και του το πηρα για φωτογραφια. Edited November 24, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosmos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Γρήγορη αποστολή. Το δικό μου παραγγελία 11/11, shipped 14/11 και τώρα είναι σε ''The item is at the PostNL sorting center'' Είστε τυχεροί πολύ γρήγορη αποστολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 τελικα με nl η sp του το στειλανε?πολυ γρηγορα πραγματικα Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια ενα update για το τηλεφωνο ,οντως υπάρχει θεμα με την μπαταρια .Το εχω περιπου 1,5 μηνα και υπαρχει προβλημα.Ενω σου δείχνει πχ. υπολοιπο 50% ξαφνικα πεφτει η μπαταρια με ρυθμο πολυβολου και μένεις χωρις μπαταρια.Εχω δοκιμασει δυο διαφορετικες μπαταριες και στις δυο κανει ακριβως τα ιδια.Εποικηνωνησα με LEAGOO και η απαντηση ηταν να τους το στειλω πισω.Τωρα τα υπολοιπα οθονη,wifi,ηχος,gps ειναι οκ.Δεν θελω να απογοητευσω κανενα μπορει να ετυχε στο δικο μου αναμενω εντυπωσεις και απο τους υπολοιπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια ενα update για το τηλεφωνο ,οντως υπάρχει θεμα με την μπαταρια .Το εχω περιπου 1,5 μηνα και υπαρχει προβλημα.Ενω σου δείχνει πχ. υπολοιπο 50% ξαφνικα πεφτει η μπαταρια με ρυθμο πολυβολου και μένεις χωρις μπαταρια.Εχω δοκιμασει δυο διαφορετικες μπαταριες και στις δυο κανει ακριβως τα ιδια.Εποικηνωνησα με LEAGOO και η απαντηση ηταν να τους το στειλω πισω.Τωρα τα υπολοιπα οθονη,wifi,ηχος,gps ειναι οκ.Δεν θελω να απογοητευσω κανενα μπορει να ετυχε στο δικο μου αναμενω εντυπωσεις και απο τους υπολοιπους μέχρι να φτάσει στο 50% πόση ώρα είναι ανοιχτό και με πόση On screen οθόνη ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια ενα update για το τηλεφωνο ,οντως υπάρχει θεμα με την μπαταρια .Το εχω περιπου 1,5 μηνα και υπαρχει προβλημα.Ενω σου δείχνει πχ. υπολοιπο 50% ξαφνικα πεφτει η μπαταρια με ρυθμο πολυβολου και μένεις χωρις μπαταρια.Εχω δοκιμασει δυο διαφορετικες μπαταριες και στις δυο κανει ακριβως τα ιδια.Εποικηνωνησα με LEAGOO και η απαντηση ηταν να τους το στειλω πισω.Τωρα τα υπολοιπα οθονη,wifi,ηχος,gps ειναι οκ.Δεν θελω να απογοητευσω κανενα μπορει να ετυχε στο δικο μου αναμενω εντυπωσεις και απο τους υπολοιπους Σε update που εχουν βγει δεν εχεις δει διαφορα; ή δεν εχεις βαλει καποιο?? Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts