Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάλαβα, αλλά εάν ψάξεις θα βρείς ότι η DOOGEE είναι από τις πιό παλιές Κινεζικές εταιρείες και κατασκευάζει τα τηλέφωνα πολλών άλλων ... :)

Όσο γιά την "αναβάθμηση" άσε να τα παραλάβουμε με το καλό και βλέπουμε!!:p

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες οι μπαταρίες γιά το τηλέφωνο τελείωσαν στο GearBest;; Δεν τις βλέπω πουθενά .. :(

Παίδες οι μπαταρίες γιά το τηλέφωνο τελείωσαν στο GearBest;; Δεν τις βλέπω πουθενά .. :(

Η δικια μου παραγγελία ειναι σε κατασταση Proccesing απο τις 11/11 . Μάλον τους τελειωσαν , τους ανοιξα ticket να δω τι θα μου απαντήσουν

Κατάλαβα, μάλλον θα σου απαντήσουν ότι είναι σε κατάσταση backorder όπως είπαν σε εμένα σε άλλη παραγγελία.

Εάν μάθεις τίποτα, ενημέρωσέ μας.

Δηλαδή παιδιά δεν σας έχουν στείλειο ούτε tracking number? Εμένα μου έστειλαν με παραγγελία στις 14/11

Δηλαδή παιδιά δεν σας έχουν στείλειο ούτε tracking number? Εμένα μου έστειλαν με παραγγελία στις 14/11

Σε τί αναφέρεσαι;;

Σ αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι η παραγγελία του είναι σε κατάσταση processing...

Δηλαδή παρειγειλες μπαραρία για το LEAD 1 στις 14/11 και σου εστελαν tracking number ?

ποτε στο εστειλαν ?

Δηλαδή παρειγειλες μπαραρία για το LEAD 1 στις 14/11 και σου εστελαν tracking number ?

ποτε στο εστειλαν ?

Σου απήντησαν εσένα στην ερώτηση που τους έκανες γιατί σε βάζουν να πληρώσεις γιά trackig number όταν πρόκειται γιά μπαταρία;;

Γραψτε λάθος μάγκες. Χίλια συγγνώμη. Κατάλαβα λαθος. Δεν εχω παραγγείλει μπαταρία απο το gearbest, αλλά τη συσκευή από το geekbuying!

Γραψτε λάθος μάγκες. Χίλια συγγνώμη. Κατάλαβα λαθος. Δεν εχω παραγγείλει μπαταρία απο το gearbest, αλλά τη συσκευή από το geekbuying!

Συγχωρεμένος τέκνον μου ... :lol::lol:

Σου απήντησαν εσένα στην ερώτηση που τους έκανες γιατί σε βάζουν να πληρώσεις γιά trackig number όταν πρόκειται γιά μπαταρία;;

Κατι δεν μου αρεσει με το συγκεκριμένο κατάστημα

Πριν παραγγείλω μιλησα μαζί τους επειδή ηθελα διαφορα πραγματα που ειχαν κουπόνι εκπτωσης και το συστημα δεχετε μονο ενα κουπονι και μου προτειναν να κανμω 4 παραγγελίες και να ζήτησω να τα στειλουν ολα σε ενα πακετο

Παρολα αυτα απο τις 4 εχουν δώσει μονο 2 tracking number στην πρωτη με HongKong Post και η δευτερη με Swisspost και οι άλλες ειναι σε κατασταση Proccessing και στην συνέχεια ζητάνε χρηματα για να στειλουν την μπαταρία

Σε ερωτηση μου με παραπέμπουν σε απάντηση του dark master οτι λανθασμένα πήγα κατευθειαν proceed with paypal ενω αν πηγαινα απο procced to chekout θα μου ζηταγε τα χρήματα αποστολής. (Το εχω ελέγξει , ειναι οντως ετσι)

Παρολα αυτα εχω απορία γιατι δεν την εστειλαν με μια απο αυτες τις δυο εταιρίες

Τους στελνω μυνημα να μου πουν πως θα πληρωσω τα 1,99$ αλλά ουτε φωνή ουτε ακροαση

Τους στλενω χθες μυνημα να με ενημερώσουν γιατί καθυστερουν οι δυο παραγγελίες αλλα τιποτα.....

Ελπίζω να εχω συντομα νεα τους.....

Η αποστολή προχωράει

Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RFxxxxxxxxSG

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 17-11-2014 18:54 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

εμενα εφυγε κιολας ,παρολο που καθυστερησαν πολυ να μου δωσουν ΤΝ

RF295393ΧΧΧSG 17-11-2014 19-11-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Tο ίδιο και το δικό μου, άντε να δούμε πότε θα έλθουν .... :)

Το δικό μου μέσω NL είναι από 11 /11 the item pre advised

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το δικό μου μέσω NL είναι από 11 /11 the item pre advised

Βγάλε άκρη τι εννοούν οι Ολλανδοί .... :)

Βγάλε άκρη τι εννοούν οι Ολλανδοί .... :)

σε άλλη πρόσφατη παραγγελία μου πάλι μέσω nl το status για να αλλάξει έκανε 13 ημέρες !!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δυστυχώς φίλε μου, από ότι φαίνεται οι Κινέζοι δεν φοβούνται τους ... Ταλιμπάν !!! :whistle:

σε άλλη πρόσφατη παραγγελία μου πάλι μέσω nl το status για να αλλάξει έκανε 13 ημέρες !!!!!

Και σε μένα ακριβώς τόσο αλλά το είχα στα χέρια μου ακριβώς στις 3 βδομάδες.

Παίδες, κοιτάξτε αποστολή με ΗΚ Post ...

2014-11-13 10:17

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, Receive Item From Customer

2014-11-16 10:07

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

2014-11-19 14:24

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange

Παίδες, κοιτάξτε αποστολή με ΗΚ Post ...

2014-11-13 10:17

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, Receive Item From Customer

2014-11-16 10:07

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

2014-11-19 14:24

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange

οπότε Δευτέρα με Τριτη θα το έχεις στα χέρια σου !!!!! Ωραία αααααα θα σε πρήξουμε για τα καλά :)

οπότε Δευτέρα με Τριτη θα το έχεις στα χέρια σου !!!!! Ωραία αααααα θα σε πρήξουμε για τα καλά :)

Αμ δέ που θα με πρήξεις .... :lol:

Δεν είναι το τηλέφωνο, ένα smart watch είναι, το έβαλα γιά να δείτε πόσες ημέρες έκανε.

Το τηλέφωνο είναι με SG Post και έφυγε σήμερα ... :rolleyes:

Αμ δέ που θα με πρήξεις .... :lol:

Δεν είναι το τηλέφωνο, ένα smart watch είναι, το έβαλα γιά να δείτε πόσες ημέρες έκανε.

Το τηλέφωνο είναι με SG Post και έφυγε σήμερα ... :rolleyes:

πω πω τρίπλαααααα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κατι δεν μου αρεσει με το συγκεκριμένο κατάστημα

Πριν παραγγείλω μιλησα μαζί τους επειδή ηθελα διαφορα πραγματα που ειχαν κουπόνι εκπτωσης και το συστημα δεχετε μονο ενα κουπονι και μου προτειναν να κανμω 4 παραγγελίες και να ζήτησω να τα στειλουν ολα σε ενα πακετο

Παρολα αυτα απο τις 4 εχουν δώσει μονο 2 tracking number στην πρωτη με HongKong Post και η δευτερη με Swisspost και οι άλλες ειναι σε κατασταση Proccessing και στην συνέχεια ζητάνε χρηματα για να στειλουν την μπαταρία

Σε ερωτηση μου με παραπέμπουν σε απάντηση του dark master οτι λανθασμένα πήγα κατευθειαν proceed with paypal ενω αν πηγαινα απο procced to chekout θα μου ζηταγε τα χρήματα αποστολής. (Το εχω ελέγξει , ειναι οντως ετσι)

Παρολα αυτα εχω απορία γιατι δεν την εστειλαν με μια απο αυτες τις δυο εταιρίες

Τους στελνω μυνημα να μου πουν πως θα πληρωσω τα 1,99$ αλλά ουτε φωνή ουτε ακροαση

Τους στλενω χθες μυνημα να με ενημερώσουν γιατί καθυστερουν οι δυο παραγγελίες αλλα τιποτα.....

Ελπίζω να εχω συντομα νεα τους.....

λοιπον παιδια να σας πω τι εγινε με μενα και το εν λογο καταστημα (gearbest)παραγγειλα το σκ που μας περασε την μπαταρια και την θηκη σιλικονης και οι παραγγελιες εγιναν χωριστα...τους ειπα λοιπον να τις στειλουν και τις 2 μαζι σ ενα πακετο αλλα αυτοι με γραψανε...εντωμεταξει τους πληρωσα την Δευτερα το 1,99$ για την μπαταρια επιπλεον και χθες μου στειλανε ενα τρακινγκ ναμπερ για την θηκη και σημερα αλλο ενα για την μπαταρια :) . Παντως εχω αρκετες επιφυλαξεις για το εν λογο καταστημα...μια τελευταια ερωτηση,απο την στιγμη που θα στειλουν ενα δεμα για αποστολη μεσω nl post ποσο καιρο κανει να ανιχνευτει στι 17track. απο την τριτη που μου εδωσαν τρ.ναμ. στο 17τρακ γραφει not found..

σου στελνουν μειλ για να πληρωσεις τα 1,99$ μην ανγχωνεσε

Edited by bill27