maraki_t Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κάνε δεξί κλικ και επέλεξε "άνοιγμα με", και μετά το winrar (εφ'όσον το έχεις ...) Δε με θελει... Μηπως να τα παρατησω?:cry::cry: Εκανα ο,τι μου ειπες...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Το winrar το έχεις εγκατεστημένο;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Το winrar το έχεις εγκατεστημένο;; :cry::cry::cry::cry: Τωρα δειχνει οτι ειναι με winrar αλλα αν πατησω "Ανοιγμα" λεει...(δες εικονα):cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κάτι δεν πάει καλά, οπότε θα το ανεβάσω και αύριο θα σου δώσω το λίνκ γιά να το πάρεις .... Τα υπόλοιπα τα έχεις όλα; (drivers, upgrade tool ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Κανονικά στο φάκελο θα έπρεπε να σου τα βγάζει όπως στην εικόνα από κάτω. Δηλαδή οχι ζιπ. Λογικά κάποια ρύθμιση πρέπει να κάνεις στο pc σού, περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει από ρυθμίσεις pc Edit sorry για την κακη ποιοτητα εικονας, δεν ξερω να βγαλω ss στο pc. Edited January 22, 2015 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κάτι δεν πάει καλά, οπότε θα το ανεβάσω και αύριο θα σου δώσω το λίνκ γιά να το πάρεις .... Τα υπόλοιπα τα έχεις όλα; (drivers, upgrade tool ) Ευχαριστω που ασχολεισαι...:thanks: Νομιζω ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κανονικά στο φάκελο θα έπρεπε να σου τα βγάζει όπως στην εικόνα από κάτω. Δηλαδή οχι ζιπ. Λογικά κάποια ρύθμιση πρέπει να κάνεις στο pc σού, περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει από ρυθμίσεις pc Edit sorry για την κακη ποιοτητα εικονας, δεν ξερω να βγαλω ss στο pc. Οκ ευχαριστω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Μια χαρά τα έχεις κατεβάσει. Τα αρχεία που πας να ανοίξεις δεν ανοίγουν με κανένα πρόγραμμα(πας να ανοίξεις το boot.img). Προχωρά σε ενεργοποίηση USB debugging στο κινητο και μετά συνδέσε το με το pc και περνα drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μια χαρά τα έχεις κατεβάσει. Τα αρχεία που πας να ανοίξεις δεν ανοίγουν με κανένα πρόγραμμα(πας να ανοίξεις το boot.img). Προχωρά σε ενεργοποίηση USB debugging στο κινητο και μετά συνδέσε το με το pc και περνα drivers. Ειναι ζιπ τωρα..:( Αυτο δεν πρεπει να αλλαξει;; Οταν λες να τους περασω τι εννοεις;; Κανω αντιγραφη-επικολληση 'η ειναι κατι πιο συνθετο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το αρχείο που έχεις κατεβάσει στον φάκελο λήψεις λέγεται SM619B_W_OTD_K550_LEAGOO_KK_V0.9.2_S1202.rar. Μέσα στον φάκελο λήψεις μήπως βλέπεις και έναν φάκελο με το όνομα SM619B_W_OTD_K550_LEAGOO_KK_V0.9.2_S1202??? Απο αυτόν τον φάκελο είναι τα screenshot που έχεις στείλει και σου βγάζει το μήνυμα ότι δεν μπορεί να ανοίξει το boot.img???? Από όσα μπορώ να δω στο screenshot νομίζω ότι έχεις κάνει ήδη extract την ρομ. Αν μπορείς στείλε ένα screenshot τον φάκελο λήψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το αρχείο που έχεις κατεβάσει στον φάκελο λήψεις λέγεται SM619B_W_OTD_K550_LEAGOO_KK_V0.9.2_S1202.rar. Μέσα στον φάκελο λήψεις μήπως βλέπεις και έναν φάκελο με το όνομα SM619B_W_OTD_K550_LEAGOO_KK_V0.9.2_S1202??? Απο αυτόν τον φάκελο είναι τα screenshot που έχεις στείλει και σου βγάζει το μήνυμα ότι δεν μπορεί να ανοίξει το boot.img???? Από όσα μπορώ να δω στο screenshot νομίζω ότι έχεις κάνει ήδη extract την ρομ. Αν μπορείς στείλε ένα screenshot τον φάκελο λήψεις. Οριστε η screenshot που ζητησες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Άρα τα έχεις, και μάλιστα έγινε και κανονική εξαγωγή όπως φαίνεται. Οπότε μάλλον κάπου κάνεις λάθος στην διαδικασία ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Άρα τα έχεις, και μάλιστα έγινε και κανονική εξαγωγή όπως φαίνεται. Οπότε μάλλον κάπου κάνεις λάθος στην διαδικασία ... Αυτα ειναι στη σωστη μορφη? Edited January 23, 2015 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αυτα ειναι στη σωστη μορφη? ναι αυτα ειναι,οταν θα ανοιξεις το flash tool θα διαλεξεις το αρχειο ΜΤ_6582_Android_scatter και ακολουθεις τις οδηγιες.δεν ειναι δυσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 ναι αυτα ειναι,οταν θα ανοιξεις το flash tool θα διαλεξεις το αρχειο ΜΤ_6582_Android_scatter και ακολουθεις τις οδηγιες.δεν ειναι δυσκολο Στην αρχη περναω τους drivers,σωστα? Πως ομως τους περναω;; Κανω αντιγραφη-επικολληση (μ.... ειπα???) ή ειναι κατι πιο συνθετο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Κοίταξε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5905907#post5905907 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394884&page=22 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Στην αρχη περναω τους drivers,σωστα? Πως ομως τους περναω;; Κανω αντιγραφη-επικολληση (μ.... ειπα???) ή ειναι κατι πιο συνθετο;; θα συνδεσεις το τηλ στο pc και μετα θα ανοιξεις το φακελο με τους drivers και θα πατησεις install driver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) θα συνδεσεις το τηλ στο pc και μετα θα ανοιξεις το φακελο με τους drivers και θα πατησεις install driver Εκανα ο,τι μου εγραψες και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα... Εκανα κατι λαθος? Και αυτο το παραθυρο. Edited January 23, 2015 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εφ'όσον σου έβγαλε το πρώτο, είσαι εντάξει. Συνέχισε με την εγκατάσταση. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Ποση ωρα θελει?? Ειναι ετσι κανα 5λεπτο... Μηπως κολλησε? Edited January 23, 2015 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν προχωραει, Πατησε το ''stop''. Τι επελεξες ? firmware upgrade ή download ? Επισης ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ FORMAT!!! και ΠΟΤΕ μην φλασάρετε τα PRELOADER και MBR. Δεν υπάρχει λόγος (ποτέ δεν αλλάζουν σε νεότερες εκδόσεις λειτουργικού). Χρησιμεύουν μόνο αν τολμήσετε να κάνετε FORMAT (που δεν θα τολμήσετε, σωστά; ). Δες τον οδηγο --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν προχωραει, Πατησε το ''stop''. Τι επελεξες ? firmware upgrade ή download ? Επισης ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ FORMAT!!! και ΠΟΤΕ μην φλασάρετε τα PRELOADER και MBR. Δεν υπάρχει λόγος (ποτέ δεν αλλάζουν σε νεότερες εκδόσεις λειτουργικού). Χρησιμεύουν μόνο αν τολμήσετε να κάνετε FORMAT (που δεν θα τολμήσετε, σωστά; ). Γ....ο τωρα θυμηθηκα οτι μου ειχατε πει να πατησω firmware upgrade... :(:( Πατησα download..:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Πολυ υσηχια..... καλο αυτο!!!μαλλον ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι με την αγορα του lead 1.:) Λοιπον μετα απο μια βδομαδα με την ρομ του μπριζολα εχω να πω πως ειναι η καλυτερη ρομ οσων αφορα την μπαταρια (μονο την 105 δεν εχω δοκιμασει)και δεν προκειται να την αλλαξω,το τηλεφωνο κυριολεκτικα αλλαζει συμπεριφορα!!!! Μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη και η πιο συμφερουσα αγορα που εχω κανει απο Κινα,απορω πως δωσανε αυτο το τηλεφωνο στα 80$ οταν αλλα με τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν πανω απο 100$. Οπως και να χει το τηλ τα σπαει και αυτο ειναι που μετραει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Provocateur1989 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παρελαβα κι εγω το Κινητο μου, οχι απο κινα αλλα απο εδω με αγορα απο καταστημα.. διαβασα τα οσα ειπατε...δεν εχω προλβημα με την μπαταρια.. το κινητο ειναι πολυ σφαιρα.. και του πινω το αιμα (οσον αφορα αποψη διαρκειας μπαταριας) δεν ξερω γιατι ειχατε τοσα προβληματα :( αλλα ευτυχως ειμαι κομπλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat65 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παρελαβα κι εγω το Κινητο μου, οχι απο κινα αλλα απο εδω με αγορα απο καταστημα.. διαβασα τα οσα ειπατε...δεν εχω προλβημα με την μπαταρια.. το κινητο ειναι πολυ σφαιρα.. και του πινω το αιμα (οσον αφορα αποψη διαρκειας μπαταριας) δεν ξερω γιατι ειχατε τοσα προβληματα :( αλλα ευτυχως ειμαι κομπλε.. Μπορείς να μας πεις ποια ρομ έχει το κινητό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts