maraki_t Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Καλημερα.... Ευχαριστω πολυ evmenis για την απαντηση....:);) (Παραδεξου,σου ελειψα....:p:p) Να ρωτησω και κατι αλλο κουλο που εγινε χτες.. Χτες εκλεισε το κινητο μου απο μπαταρια και εβαλα την καινουρια.. Το βραδυ ξεφορτισε και η αυτη(μεσα σε 6 ωρες χωρις πολυ χρηση!!!! )... Φορτισα λοιπον την καινουρια και οταν εβαλα την "αδεια" για να την φορτισω και αυτη ειχε ποσοστο μπαταριας 53%.... Πως γινετε αυτο;;;; Και μηπως μπορειτε να μου πειτε κανενα προγραμμα για την μπαταρια;; Εχει τυχει να το φορτισω και 2 φορες μεσα στη μερα.... Edited April 20, 2015 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλημερα.... Ευχαριστω πολυ evmenis για την απαντηση....:);) (Παραδεξου,σου ελειψα....:p:p) Να ρωτησω και κατι αλλο κουλο που εγινε χτες.. Χτες εκλεισε το κινητο μου απο μπαταρια και αλλαξα εβαλα την καινουρια.. Το βραδυ ξεφορτισε και η αυτη(μεσα σε 6 ωρες χωρις πολυ χρηση!!!! )... Φορτισα λοιπον την καινουρια και οταν εβαλα την "αδεια" για να την φορτισω και αυτη ειχε ποσοστο μπαταριας 53%.... Πως γινετε αυτο;;;; Και μηπως μπορειτε να μου πειτε κανενα προγραμμα για την μπαταρια;; Εχει τυχει να το φορτισω και 2 φορες μεσα στη μερα.... ποια ρομ εχεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 ποια ρομ εχεις??? Καλημερα... Εχω την 1202.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλημερα... Εχω την 1202.... περιεργο,και γω την 1202 εχω αλλα δεν μου εχει κανει ποτε αυτο με την μπαταρια...:confused: 2 αρκετα καλα προγραμματα για την μπαταρια ειναι το battery doctor και το du battery saver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 περιεργο,και γω την 1202 εχω αλλα δεν μου εχει κανει ποτε αυτο με την μπαταρια...:confused: 2 αρκετα καλα προγραμματα για την μπαταρια ειναι το battery doctor και το du battery saver. Και εμενα πρωτη φορα... Το battery doctor το ειχα και το εσβησα χτες γιατι ειχε γινει χαλια... Απο χτες εχω το du battery saver... Για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 παιδια δεν δουλευει το αριστερο capacitive button ....Τι να φταίει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat65 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Παιδια βγηκε νεα μπαταρια για το Lead 1i ου κανει και για το δικο μας μεγαλυτερη λιγο?! Δειτε εδω http://www.banggood.com/Original-2500mAh-Li-polymer-Battery-For-LEAGOO-Lead-1i-p-977370.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Από ότι λέει κάνει, αλλά εγώ έχω αγανακτήσει με το ότι δεν αποφορτίζει κανονικά ...:X Μπορεί να κρατάει δύο τρείς ημέρες, αλλά είναι ικανό να "κολλήσει στο 60% και ξαφνικά να κλείσει χωρίς προειδοποίηση. Υπ'όψιν ότι πήρα και δεύτερη μπαταρία και κάνει το ίδιο, οπότε είναι πρόβλημα του λογισμικού και όχι της μπαταρίας. Άντε, να την πάρω και αυτή να δούμε τι θα γίνει .... Τα δικά σας πως πάνε;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Από ότι λέει κάνει, αλλά εγώ έχω αγανακτήσει με το ότι δεν αποφορτίζει κανονικά ...:X Μπορεί να κρατάει δύο τρείς ημέρες, αλλά είναι ικανό να "κολλήσει στο 60% και ξαφνικά να κλείσει χωρίς προειδοποίηση. Υπ'όψιν ότι πήρα και δεύτερη μπαταρία και κάνει το ίδιο, οπότε είναι πρόβλημα του λογισμικού και όχι της μπαταρίας. Άντε, να την πάρω και αυτή να δούμε τι θα γίνει .... Τα δικά σας πως πάνε;; Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα,η μπαταρια αποφορτιζετε κανονικα (ειμαι με την 12.02).Μπορει η μπαταρια να κρατα λιγο,περιπου μια μερα η και λιγο παραπανω αλλα η ενδειξη της ειναι κανονικη.Σκεφτομαι και εγω να παρω την μπαταρια μηπως και κρατα περισσοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Την παρήγγειλα, άντε να δούμε τι θα γίνει ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat65 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα,η μπαταρια αποφορτιζετε κανονικα (ειμαι με την 12.02).Μπορει η μπαταρια να κρατα λιγο,περιπου μια μερα η και λιγο παραπανω αλλα η ενδειξη της ειναι κανονικη.Σκεφτομαι και εγω να παρω την μπαταρια μηπως και κρατα περισσοτερο... Το ιδιο κι εγω και μαλλον θα τη χτυπησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ειναι για το Leagoo lead 1i προσοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ειναι για το Leagoo lead 1i προσοχη. Άλλα γράφει εκεί ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Εχεις δικιο δεν το ειχα δει και το ξαναλεει απο κατω σε μια ερωτηση.Περιεργο πως χωρεσαν μια μεγαλυτερη μπαταρια στον χωρο μιας μικροτερης χωρις αλλαγη στο καπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπερα σε ολους,εδω και 2 μερες το τηλ. μου εβγαζε μια στιγμιαια μαυρη γραμμη στα δεξια και εξαφανιζοτανε,ετσι αποφασισα να κανω ενημερωση στην 105 μηπως και λυνοτανε το θεμα....το προβλημα ομως ειναι οτι δεν κανει το update....μενει κολλημενο στο 0% .Αφου προσπαθησα πολλες φορες,αποφασισα να περασω ξανα την 1202 αλλα και παλι δεν κανει το update...βεββαια εδω και λιγη ωρα που το σκαλιζω δεν ξαναφανηκε η μαυρη γραμμη αλλα για ποιο λογο δεν κανει την αναβαθμιση???εχει καποιος να προτεινει κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat65 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Λοιπόν η μπαταρία ήρθε σήμερα, ως τώρα πολύ καλή μου φαίνεται. Το πρωί την πήρα φρέσκια φρέσκια, φορτισμένη στο 60% και τώρα με τηλέφωνα και internet είναι στο 44% :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Λοιπόν η μπαταρία ήρθε σήμερα, ως τώρα πολύ καλή μου φαίνεται. Το πρωί την πήρα φρέσκια φρέσκια, φορτισμένη στο 60% και τώρα με τηλέφωνα και internet είναι στο 44% :):):):) αν κρατα 2 μερες + θα την παραγγειλω και εγω.περιμενω νεα σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εγώ την παρήγγειλα πρώτος και ακόμη ... έρχεται !! :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Admax Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω τα φώτα σας για τα παρακάτω: - διαφορές Lead 1 και 1i; - είναι αξιόπιστες συσκευές; - κατά - υπερ - η εταιρία έχει αντιπροσωπο/συνεργάτη στην Ελλάδα; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω τα φώτα σας για τα παρακάτω: - διαφορές Lead 1 και 1i; - είναι αξιόπιστες συσκευές; - κατά - υπερ - η εταιρία έχει αντιπροσωπο/συνεργάτη στην Ελλάδα; Ευχαριστώ :) 1.Η μπαταρια του i ειναι λιγο μεγαλυτερη. 2.Η συσκευη ειναι εντελως απροβληματιστη και προσωπικα με εχει εντυπωσιασει 3.Υπερ> εντελως απροβληματιστη συσκευη κατα >η μπαταρια η οποια ομως βγαζει ανετα μια μερα με extreme χρηση,με απλη χρηση πανω απο 2 μερες.Η καμερα του σε βραδυνες ληψεις. 4.ναι εχει http://www.leagoo.gr/el/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Γειά σας, σήμερα παρέλαβα την μπαταρία, αλλά απορώ γιατί το Battery Doctor την αναγνωρίζει ως Lion και όχι όπως Polymer ...:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 παιδια εσεις που αγορασατε την μπαταρια ειδατε καμια διαφορα στην διαρκεια της με την προηγουμενη η οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat65 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 η μπαταρία μου κράτησε 2, 5 καθαρές ημέρες με όχι πολλά τηλεφωνήματα αλλά αρκετό internet ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 παιδια η καινουρια μπαταρια τι λεει μετα απο τοσο καιρο??συνεχιζει να κραταει 2,5 μερες η δεν αξιζει και ειναι σαν τις αλλες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 παιδια η καινουρια μπαταρια τι λεει μετα απο τοσο καιρο??συνεχιζει να κραταει 2,5 μερες η δεν αξιζει και ειναι σαν τις αλλες??? Εμένα μερικές φορές με skype, viber και όχι πολλά τηλεφωνήματα μου βγάζει 4 ημέρες ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts