nikos_6355 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 καλα δεν υπαρχει αυτο..αρχιζω και φοβαμαι αχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μπορεί κανένας κάτοχος να τεστάρει αν το κινητό του μπορεί να δώσει internet σε άλλη συσκευή.Γιατί στο δικό μου ενώ συνδέεται με άλλες συσκευές δεν δίνει,σαν να είναι κλειδωμένο.Έχω την 104 εκδοση Μολις δοκιμασα με την 1202 κ δεν δουλευει.Απο περιεργια δοκιμασα και σε ενα zte v889s και ουτε αυτο συνδεετε...αραγε γιατι;μηπως θελει καποια αλλη ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μολις δοκιμασα με την 1202 κ δεν δουλευει.Απο περιεργια δοκιμασα και σε ενα zte v889s και ουτε αυτο συνδεετε...αραγε γιατι;μηπως θελει καποια αλλη ρυθμιση; 3G μοιράζεις έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 3G μοιράζεις έτσι δεν είναι? ααα λαθος !!! βλακεια!!!οχι δεν δοκιμασα με 3G.θα ξαναδοκιμασω και θα ποσταρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 update: δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπερα... Να ρωτησω κατι? Leagoo Lead 7 ή Leagoo Elite 2 ???? Συγγνωμη που ρωταω εδω αλλα θελω τη γνωμη σας ..:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 :) Το δεύτερο φυσικά, τι έγινε Μαρία;; Το βαρέθηκες το lead 1 ; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 :) Το δεύτερο φυσικά, τι έγινε Μαρία;; Το βαρέθηκες το lead 1 ; :lol::lol::lol: Ευχαριστω για την απαντηση... Για τον αδερφο μου το θελω... Μεταξυ μας εγω θα το παρω και θα του δωσω το Lead 1...:lol::lol:;);) Ποιο σιτε να προτιμησω? http://greece.to2c.com/leagoo-elite-2-2gb-ram-16gb-rom.html http://vifocal.com/leagoo-elite-2-smartphone-octa-core-android-4-4-os-2gb-ram-5-5-inch-hd-screen-3g.html http://www.geekbuying.com/item/LEAGOO-Elite-2-5-5inch-IPS-HD-Android-4-4-Smartphone-MTK6592-Octa-Core-1-4GHz-2GB-16GB-13-0MP-8-0MP---White-341658.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 :lol::lol::lol: Ευχαριστω για την απαντηση... Για τον αδερφο μου το θελω... Μεταξυ μας εγω θα το παρω και θα του δωσω το Lead 1...:lol::lol:;);) Ποιο σιτε να προτιμησω? http://greece.to2c.com/leagoo-elite-2-2gb-ram-16gb-rom.html http://vifocal.com/leagoo-elite-2-smartphone-octa-core-android-4-4-os-2gb-ram-5-5-inch-hd-screen-3g.html http://www.geekbuying.com/item/LEAGOO-Elite-2-5-5inch-IPS-HD-Android-4-4-Smartphone-MTK6592-Octa-Core-1-4GHz-2GB-16GB-13-0MP-8-0MP---White-341658.html geekbuying http://promotion.geekbuying.com/promotion/leagoo_brand_event_in_march?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_campaign=DM_20150324_Celarance__banner το εχει και μειον 10$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το τρίτο και βάλε το κουπόνι 10USDOFF όταν το πληρώσεις. Αναμένουμε εντυπώσεις όταν το πάρεις με το καλό .. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) geekbuying http://promotion.geekbuying.com/promotion/leagoo_brand_event_in_march?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_campaign=DM_20150324_Celarance__banner το εχει και μειον 10$ Ειναι το πιο αξιοπιστο? Γιατι απο θεμα τιμης ειναι το πιο ακριβο... *************************************** Το τρίτο και βάλε το κουπόνι 10USDOFF όταν το πληρώσεις. Αναμένουμε εντυπώσεις όταν το πάρεις με το καλό .. :) Ευχαριστω πολυ... Με το τελωνειο τι γινετε?? Edited March 26, 2015 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Ειναι το πιο αξιοπιστο? Γιατι απο θεμα τιμης ειναι το πιο ακριβο... Με το κουπόνι βγαίνει στην ίδια τιμή, και με την συσκευασία που κάνει μπορείς να παίξεις ... ποδόσφαιρο ΠΡΙΝ βγάλεις το τηλέφωνο από μέσα !! :lol: Με το τελωνειο τι γινετε?? Όπως μέχρι τώρα ... ο Θεός βοηθός και πάντοτε επιλογή αποστολής με απλό ταχυδρομείο. Edited March 26, 2015 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Με το κουπόνι βγαίνει στην ίδια τιμή, και με την συσκευασία που κάνει μπορείς να παίξεις ... ποδόσφαιρο ΠΡΙΝ βγάλεις το τηλέφωνο από μέσα !! :lol: Όπως μέχρι τώρα ... ο Θεός βοηθός και πάντοτε επιλογή αποστολής με απλό ταχυδρομείο. :lol::lol::lol: Μιλαω με τον πωλητη για να κανει κατι συγκεκριμενο? Ποτε επιλεγω τροπο αποστολης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ειναι το πιο αξιοπιστο? Γιατι απο θεμα τιμης ειναι το πιο ακριβο... *************************************** Ευχαριστω πολυ... Με το τελωνειο τι γινετε?? Όταν πληρώνεις σου βγάζει επιλογή. ΠΟΤΕ "EMS" και εταιρείες "COURIER". Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Όταν πληρώνεις σου βγάζει επιλογή. ΠΟΤΕ "EMS" και εταιρείες "COURIER". Το Dropshipping τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Δεν σε ενδιαφέρει, είναι γιά όταν θέλεις να στείλεις κάτι σε άλλον αλλά δεν θέλεις να φαίνεται από που το αγόρασες. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Δεν σε ενδιαφέρει, είναι γιά όταν θέλεις να στείλεις κάτι σε άλλον αλλά δεν θέλεις να φαίνεται από που το αγόρασες. Ασχετο δηλαδη... Ευχαριστω πολυ... Πρεπει να τους στειλω κανενα μηνυμα ή δεν χρειαζεται και κανω κατευθειαν αγορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ασχετο δηλαδη... Ευχαριστω πολυ... Πρεπει να τους στειλω κανενα μηνυμα ή δεν χρειαζεται και κανω κατευθειαν αγορα?? Εγώ θα ρωτούσα εάν όντως το έχουν σε στόκ γιά να είμαι βέβαιος ότι δεν θα καθυστερήσει η αποστολή ... Πρόσεξε όμως γιατί το κουπόνι λήγει στις 4/4 εάν θυμάμαι καλά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εγώ θα ρωτούσα εάν όντως το έχουν σε στόκ γιά να είμαι βέβαιος ότι δεν θα καθυστερήσει η αποστολή ... Πρόσεξε όμως γιατί το κουπόνι λήγει στις 4/4 εάν θυμάμαι καλά. Ευχαριστω για ολα...:happy::thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Με το κουπόνι βγαίνει στην ίδια τιμή, και με την συσκευασία που κάνει μπορείς να παίξεις ... ποδόσφαιρο ΠΡΙΝ βγάλεις το τηλέφωνο από μέσα !! :lol: Όπως μέχρι τώρα ... ο Θεός βοηθός και πάντοτε επιλογή αποστολής με απλό ταχυδρομείο. το τελευταιο κινητο που μου ηρθε απο geekbuying ειχε αθλια συσκευασια και τους εβαλα χερι. Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδια καλημερα.. Εχω ενα προβλημα με το Lead 1. Ενω πριν μπορουσα να κανω ληψη σε φωτογραφιες και βιντεο απο απο το ιντερνετ,τωρα δεν μπορω.. Παταω ληψη εικονας,ξεκιναει να κανει ληψη αλλα μετα σταματαει αμεσως χωρις να αποθηκευτει η εικονα.. Το ιδιο και οταν παω να κατεβασω βιντεο απο το youtube... Παταω ληψη,βγαζει το βελακι πανω στην οθονη αλλα δεν γινεται ληψη... Βγαζει για δυο δευτερολεπτα αυτο που σας δειχνω στη φωτο και μετα χανεται... Χωρο στην καρτα μνημης εχω πολυ... Αν καταλαβε καποιος τι εννοω ας μου απαντηση σας παρακαλω... Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Επειδή το έχω χάσει το θέμα είναι εδώ και καιρό, το τηλ που έχω στά χέρια μου είναι με αυτή την ρομ (1) και μου έβγαλε αναβάθμιση για αυτή ρομ (2). Είναι καλή? Αξίζει να την περάσω;[ATTACH]59416[/ATTACH][ATTACH]59417[/ATTACH] Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Επειδή το έχω χάσει το θέμα είναι εδώ και καιρό, το τηλ που έχω στά χέρια μου είναι με αυτή την ρομ (1) και μου έβγαλε αναβάθμιση για αυτή ρομ (2). Είναι καλή? Αξίζει να την περάσω;[ATTACH]59416[/ATTACH][ATTACH]59417[/ATTACH] την 104 την ειχα για κανα 2 βδομαδες,καλη ηταν απλα η μπαταρια κρατουσε 1 μερα το πολυ, τωρα εγω ειμαι με την 1202,αλλα και παλι η μπαταρια δεν κρατα παραπανω απο 1,5 μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπερα παιδια . Να ρωτησω κατι; Αγορασα μια καινουρια μπαταρια για το Lead 1 για να την εχω ''καβατζα''... Τι πρεπει να κανω την πρωτη φορα;; Καπου διαβασα οτι θελει 8 συνεχομενες ωρες.. Καπου αλλου οτι πρεπει να καταναλωθει η ενεργεια της και μετα να της κανεις πληρη φορτιση....... Τι ισχυει τελικα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Δεν χρειαζεται τιποτα ιδιαιτερο πια ,αυτα ισχυαν για μπαταριες παλιοτερης τεχνολογιας αλλα αν "αποθηκευσεις" μια μπαταρια τοτε πρωτα θα την φορτισεις πληρως και μετα θα την βαλεις στην ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts