Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο δε μπορω να καταλαβω και εγω..ναι φενεται καλο ειμουνα κατοχοσ i phone 5 και ειπα για προτη φορα να τολμησο κατι σε κινεζικο,,το μεγεθοσ του παραειναι λιγο αλλα πιστευο πωσ ειναι και λιγο θεμα συνηθειας..ισως να βαζουνε πλεον τιν 1202 δε μπορω να το εκσηγησω αλλιως..να μιλισω με την εταιρια για το οτι δεν κανει update? μηπωσ?

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κανε μια τελευταια προσπαθεια,σβησε το τηλ.,βγαλε την μπαταρια και πατα για λιγα δευτερολεπτα (10) συνεχομενα το κουμπι που ανοιγει,αστο χωρις μπαταρια για ενα λεπτο και ξαναπροσπαθησε.

και πες μας αν εγινε.

μετα απο αυτο γραψε στην εταιρια ακριβως το προβλημα σου και οτι σου ηρθε με την 1202.

μεσα σε 10 ωρες θα σου εχουν απαντησει.

προβλημα με το μεγεθος ειχα και γω,αλλα πλεον μετα απο περιπου 3 μηνες κατοχος του lead 1 δεν μπορω σε οθονη κατω των 5 ιντσων

Edited by bill27

τιποτα το ιδιο.,,γραφει τα τησ καινουργιασ εκδοσεις..προοδος 0 απο 122.17 mb..αυτο με τιν 1202 τι να τουσ πω δηλαδη? οτι ξερω πχ πως ερχετε με αλλη ??

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και ενα link σε παρακαλς αν μπορεις του που να στειλω γιατι δε ξερω..

Ναι,θα τους γραψεις πως το τηλ.το αγορασες απο την Κυπρο και πως οταν το πηρες ειχε την 1202,ισως σου δωσουνε να περασεις την αρχικη ρομ.Θα σου ζητησουν να τους πεις και ποια συσκευη εχεις την Α0 η την Α2.Πριν κανεις οτιδηποτε ρωτα εδω μεσα πρωτα.

Ενημερωσε μας τι εγινε.

το λινκ

service@leagoo.cc

οταν λες πριν κανω οτιδηποτε?? και αν θεσ ενα link :)

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τωρα ηρθε sorry

οταν λες πριν κανω οτιδηποτε?? και αν θεσ ενα link :)

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τωρα ηρθε sorry

μπορει να σου πουνε να φλασαρεις την αρχικη ρομ (δεν ξερω λεω...)και θελει καποια διαδικασια την οποια προφανως θα σου την πουνε αλλα ρωτα και εδω μεσα.Αν θελεις διαβασε ολο το θρεντ να παρεις μια ιδεα.Σε καποιο σημειο αναφερετε πως κανουμε firmware upgrade,παρομοια διαδικασια ειναι και το φλασινγκ,οπως επισης προτου φλασαρεις να διαβασεις τους οδηγους που αναφερονται στο φλασινγκ.:)

ολα αυτα γινονται με δικια σου ευθυνη!!!

απο το μειλ σου δεν το εστειλες???αφου το εστειλες απο το μειλ σου δεν χρειαζετε να τους γραψεις το μειλ σου.

στα Αγγλικα πρεπει να τους γραψεις.

καλησπερα..μου απαντησανε στο mail..ειπανε πωσ θελουνε να το συνδεσω σε αλλο wi-fi μηπωσ γιαυτο δεν κανει update.. για την 1202 ουτε καν το σχολιασανε..

δεν το δοκιμασα ακομα σε καποιο αλλο wi-fi για να ξερω..μολις το κανω θα σου πω..αν και δε πιστευω πωσ θα κανει διαφορα..δηλαδη τι δε δουλευει στο δικο μου στο σπιτι και θα δουλεψει σε αλλο?

δεν το δοκιμασα ακομα σε καποιο αλλο wi-fi για να ξερω..μολις το κανω θα σου πω..αν και δε πιστευω πωσ θα κανει διαφορα..δηλαδη τι δε δουλευει στο δικο μου στο σπιτι και θα δουλεψει σε αλλο?

Μάλλον έτσι είναι, αλλά κάνε και μία επανεκκίνηση στο ρούτερ, δεν χάνεις τίποτα, επίσης κοίταξε να έχεις επιλέξει την επιλογή "από άγνωστες πηγές" μήπως φταίει αυτό.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

αυτο που μου ειπανε για το wi-fi δεν τον εκανα λογικα αυριο..αν δεν τοτε ναι θα στειλω..ειπανε να το κανω αυτο για να δουνε αν εχει προβλημα ι ρομ ι το ιντερνετ..

Μπορεί κανένας κάτοχος να τεστάρει αν το κινητό του μπορεί να δώσει internet σε άλλη συσκευή.Γιατί στο δικό μου ενώ συνδέεται με άλλες συσκευές δεν δίνει,σαν να είναι κλειδωμένο.Έχω την 104 εκδοση

Πες μου πως γινετε να το τεσταρω στο δικο μου,εχω την 1202

Ρυθμίσεις - περισσότερα - προσ και φορητό σημ. προσβ - επιλέγεις ενεργό σημείο wi-fi - πατάς επάνω - ρύθμιση φορητού σημείου πρόσβασης - αλλάζεις (αν θες) το όνομα του τηλεφώνου σου και τον κωδικό πρόσβασης.

Μετά ανοίγεις το wi-fi της άλλης συσκευής, βρίσκει το τηλέφωνό σου, το επιλέγεις, εισάγεις των κωδικό πρόσβασης και συνδέεσαι (αν συνδεθείς)...