koukloukou Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 υπαρχει επιλογη να ειναι μονιμα φωτισμενα τα κατω κουμπια οταν ειναι ανοιχτη η οθονη? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Δοκίμασε από το playstore το πρόγραμμα keyboard backlight controller Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Δοκίμασε από το playstore το πρόγραμμα keyboard backlight controller ευχαριστω πολυ Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παίδες γίνεται να αλλάξω την μορφή της ημερομηνίας που εμφανίζεται όταν είναι σε αναμονή γιατί μου την δίνει το Αμερικανικό 2014-12-29 ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παίδες γίνεται να αλλάξω την μορφή της ημερομηνίας που εμφανίζεται όταν είναι σε αναμονή γιατί μου την δίνει το Αμερικανικό 2014-12-29 ;;; Ρυθμίσεις->Ημερομηνία & ώρα->Επιλογή μορφής ημερομηνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat65 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 @nat65 Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλα εμένα πάντως με παιδεψε αρκετά μέχρι να καταφέρω να του βάλω την 0919 ρομ.Η διαδικασία κόπηκε στη μέση με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να νεκρώσει τελείως και το pc δεν το αναγνώριζε.τελικα μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να φλασαρω ρομ με full format από το Α2 μοντέλο και ενώ το κινητό άνοιξε δε δούλευε σωστά.Μετά από αυτή τη ρομ όμως,πήρε κανονικά την 0919.πρώτη φορά με παιδεύει τόσο πολύ mtk τηλέφωνο Root το έκανα μέσω ρεκοβερυ.πέρασα το ρεκοβερυ που έδωσε ο Θανάσης @karthan7 μέσω sp flash tools και από εκεί φλασαρα το supersu. Τελικά root έγινε με το vroot αλλά με windows xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 καλησπέρα εχθές παρέλαβα το leagoo lead 3 για τον αδερφό μου και το έψαξα λίγο! σήμερα περιμένω και το leagoo lead 1! παρατήρησα οτι δεν έχει βασικό μενού? επίσης υπαρχή ρύθμιση να κάνω το πληκτρολόγιο να μην είναι σαν του υπολογιστή αλλά σαν αυτά που είχαν παλιά τα κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 καλησπέρα εχθές παρέλαβα το leagoo lead 3 για τον αδερφό μου και το έψαξα λίγο! σήμερα περιμένω και το leagoo lead 1! παρατήρησα οτι δεν έχει βασικό μενού? επίσης υπαρχή ρύθμιση να κάνω το πληκτρολόγιο να μην είναι σαν του υπολογιστή αλλά σαν αυτά που είχαν παλιά τα κινητά? Εγώ εγκατέστησα τον go launcher και έκανα το μενού όπως ήθελα. Γιά πληκτρολόγιο κοίταξε στο play store ποιό σου κάνει. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Εγώ εγκατέστησα τον go launcher και έκανα το μενού όπως ήθελα. Γιά πληκτρολόγιο κοίταξε στο play store ποιό σου κάνει. ευχαριστώ! είναι εύκολο στην χρίση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Γούστα είναι αυτά ... :p δοκίμασέ το και αποφασίζεις εάν σε βολεύει. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ευχαριστώ! είναι εύκολο στην χρίση? Για να πάρεις απόψεις για launchers, ρίξε μια ματιά και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Γούστα είναι αυτά ... :p δοκίμασέ το και αποφασίζεις εάν σε βολεύει. το κατέβασα τώρα στο κινητό μου το xperia L καλό είναι αλλά νομίζω έχει πολύ μεγάλα τα εικονίδια! επίσης από ότι κατάλαβα είναι ένα απλό πρόγραμμα που τρέχει πάνω από την κανονική οθόνη του τηλεφώνου! αυτο δεν το επιβαρύνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Κοίταξε εκεί που σου είπε ο υπεύθυνος mod , αλλά δεν τρέχει επάνω από την οθόνη, επιλέγεις εσύ εάν θα λειτουργεί ο επιπρόσθετος ή του τηλεφώνου. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Κοίταξε εκεί που σου είπε ο υπεύθυνος mod , αλλά δεν τρέχει επάνω από την οθόνη, επιλέγεις εσύ εάν θα λειτουργεί ο επιπρόσθετος ή του τηλεφώνου. οκ ευχαριστώ ξανά! τώρα δοκιμάζω το nova που αναφέρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Λοιπόν, εδω και μια εβδομάδα το lead 1 του αδερφου μου παρουσιάζει το εξης:βγάζει μια μπλε γραμμη δεξια στην οθονη. Απο τη κορυφη εως κατω. Στην εκκίνηση είναι κοκκινη κ μετα μπλε. Και φαίνεται κυρίως σε λευκο φόντο. Επικοινωνησα με geekbuying.com και μου ειπαν πως είναι το λογισμικο και να κανω αναβάθμιση απο μια σελίδα που μου έδωσαν. Πώς τη κάνω;Δεν είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Λογικά η ρομ που κατεβάζεις θα πρέπει να περαστεί με sp flash tools αν και το πρόβλημα που περιγράφεις μου φαίνεται σαν πρόβλημα υλικού και όχι λογισμικού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 καλησπέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά! έχει ο αδερφός μου το Leagoo lead 3 και παρατήρησα ότι δεν έχει δυνατό φλας και ηχείο! αυτό ισχύει και για το 1? το παραλαμβάνω επιτέλους αύριο λόγο κακοκαιρίας και δεν θέλω να μου έρθει απότομο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 καλησπέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά! έχει ο αδερφός μου το Leagoo lead 3 και παρατήρησα ότι δεν έχει δυνατό φλας και ηχείο! αυτό ισχύει και για το 1? το παραλαμβάνω επιτέλους αύριο λόγο κακοκαιρίας και δεν θέλω να μου έρθει απότομο![αδερφε το εργαλειο ειναι απαιχτο θα εντυπωσιαστεις οταν με το καλο το παραλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 καλησπέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά! έχει ο αδερφός μου το Leagoo lead 3 και παρατήρησα ότι δεν έχει δυνατό φλας και ηχείο! αυτό ισχύει και για το 1? το παραλαμβάνω επιτέλους αύριο λόγο κακοκαιρίας και δεν θέλω να μου έρθει απότομο![αδερφε το εργαλειο ειναι απαιχτο θα εντυπωσιαστεις οταν με το καλο το παραλαβεις άρα δηλαδή είναι όλα μια χαρά δεν είναι σαν το 3 γιατί το φλας για παράδειγμα σε έμενα είναι αρκετά σημαντικό! το 3 έχει και χαμηλή δόνηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 άρα δηλαδή είναι όλα μια χαρά δεν είναι σαν το 3 γιατί το φλας για παράδειγμα σε έμενα είναι αρκετά σημαντικό! το 3 έχει και χαμηλή δόνηση! Το φλας είναι τραγικό. Θεώρησε πως αυτό το άσπρο πραγματάκι κάτω από το φακό της κάμερας είναι μία εικαστική παρέμβαση του κατασκευαστή και όχι φλας. Λες πως το φλας είναι πολύ σημαντικό για σένα και από την άλλη λες πως το παραλαμβάνεις αύριο. Μα καλά δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τι λένε οι κάτοχοι για το φλας στο παρόν νήμα πριν το παραγγείλεις??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Το φλας είναι τραγικό. Θεώρησε πως αυτό το άσπρο πραγματάκι κάτω από το φακό της κάμερας είναι μία εικαστική παρέμβαση του κατασκευαστή και όχι φλας. Λες πως το φλας είναι πολύ σημαντικό για σένα και από την άλλη λες πως το παραλαμβάνεις αύριο. Μα καλά δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τι λένε οι κάτοχοι για το φλας στο παρόν νήμα πριν το παραγγείλεις??? :confused: διάβασα άλλα τα μόνα που είδα είναι για την μπαταρία και το ακουστικό! άρα με βλέπω να κυκλοφορώ και με έναν φακό αγκαλιά! άρα σε κλαμπ πχ δεν παίζει να τραβήξω τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ακολουθούν μερικές αναφορές στο φλας. Αν το θες για να βγάζεις φωτό σε κλαμπάκια θα χρειαστείς οπωσδήποτε αυτό... :p Υπάρχουν Video στο youtube να δεις για την κάμερα , από οτι κατάλαβα είναι στην καλύτερη 8mp interpolated αλλά και σε ένα review έλεγε οτι το φλας είναι κλασική κινέζικη κωλοφωτιά Περνω πισω τα περη καλης καμερας. Επειτα απο διεξοδικη εξεταση το φλας ειναι ανυπαρκτο και οι φωτογραφιες κατω των προσδοκιων. Tο φλας στην βραδινή άναψε; Μονιμο φλας αποσταση 20cm http://postimg.org/image/pctlfp4zz/ Μονιμο φλας αποσταση 80cm http://postimg.org/image/vvzred1u9/ Στο 1,5 δεν ανεβάζω ειναι μαύρη Καλημέρα, Όντως πολύ αδύναμο φλας τελικά.δοκίμασε αν θες το Μοντ που υπάρχει στο νήμα των οδηγών android, Μήπως υπάρξει κάποια βελτίωση ...Το φλας όντως είναι τραγικό σε σημείο που να μην ξέρεις αν ανάβει ή όχι. Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο: Η ένταση του συνομιλητή είναι και πολύ χαμηλή και πολύ πρίμα. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κάτι με αυτό γιατί πάνω απ' όλα είναι τηλέφωνο και όχι φωτογραφική ή παιχνιδομηχανή... Στείλτε από τώρα όλοι mail στη Leagoo να το φτιάξει με αναβάθμιση. ...Το φλάς του είναι αδύναμο.... ...φωτό και βίντεο ημέρα μία χαρά, το φλάς όντως αδύναμο αλλά ποιος νοιάζεται :)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 γεια σας! έχω στα χέρια μου το leagoo lead 1 αλλά δεν μου βρίσκει τις επαφές! πως μπορώ να τις βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 γεια σας! έχω στα χέρια μου το leagoo lead 1 αλλά δεν μου βρίσκει τις επαφές! πως μπορώ να τις βρω? τι εννοεις δεν σου τις βρισκει??ειναι στην σιμ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Παιδια,καλησπερα.. Χρονια πολλα κ καλη χρονια.. Εχω κ εγω το Λεγκο Λεντ 1.Το παρελαβα παραμονη Χριστουγεννων(το εκανα δωρο στον εαυτο μ! :lol::lol::p) Εχω ενα θεματακι με την μπαταρια.. Μπορει να γραφει 20% κ σε ενα λεπτο να κλεισει...Χωρις να κανω τπτ.. Μπορει να ειναι λαθος το ποσοστο μπαταριας...? Μπορειτε να μου πειτε ενα καλο προγραμμα απο το play store..?Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts