dimgeo Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Φίλε madamar η οθόνη (η οποία θα συμφωνήσω μαζί σου είναι υπέροχη) καθώς και ο επεξεργαστής έχουν πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από ότι στο g2.Άρα είναι λίγο πολύ αναμενόμενο.Τώρα για το αν θα μπορούσαν να το έχουν εξοπλίσει με μεγαλύτερη μπαταρία είναι άλλο θέμα.Πάντως όπως προχωρά η τεχνολογία οι απαιτήσεις των κινητών για ενέργεια θα είναι όλο και μεγαλύτερες.Μας βλέπω λοιπόν με μπαταρία αυτοκίνητου λίγο. Η οθόνη έχει λίγο μεγαλύτερες απαιτήσεις άλλα ο επεξεργαστής μικρότερες...Ο 801 είναι ένας πιο οικονομικός 800αρης....Πολύ καλή σε ανάλυση άλλα τα χρώματα της είναι ....walking dead Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τα χρώματα της οθόνης για τα δικά μου γούστα είναι ιδανικά και αυτό το λέω έχοντας αλλάξει τρία κινητά με amoled οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 τελικα εχει ραδιο fm to 32gb???????? καποιος ναα μου πει 100% σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 παιδιά είμαι μεταξύ του G3 και του s4 9506....έχει κανείς συγκρίνει τις κάμερες των 2 αυτών (ή του 9505) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 τελικα εχει ραδιο fm to 32gb???????? καποιος ναα μου πει 100% σιγουρα Ναι, έχει! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ναι, έχει! αν μου πεις και που ειναι γιατι στα χαρακτηριστικα το βλεπω ...στη συσκευη δεν μπορω να το εντοπισω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 αν μου πεις και που ειναι γιατι στα χαρακτηριστικα το βλεπω ...στη συσκευη δεν μπορω να το εντοπισω:) Δηλαδή στις Εφαρμογές (AppDrawer) δεν υπάρχει το εικονίδιο με ονομασία 'Ραδιόφωνο FM'; Περίεργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 αν δε το εχει μπες settings>about phone>update center>app updates και κατεβασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 αν δε το εχει μπες settings>about phone>update center>app updates και κατεβασε το ευχαριστω για την αμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Ρε παιδιά σήμερα μου κάνει το εξής κουλό.Όταν είμαι για παράδειγμα σε μια εφαρμογή και πατήσω το εικονίδιο για να έρθω στην αρχική οθόνη εμφανίζεται η αρχική οθόνη αλλά πρώτα κάνει μια κίνηση δεξιά και αριστερά.Σαν redraw η bug.Έχει συμβεί σε άλλον? Σαν να προσπαθεί να την φορτώσει ένα πράγμα. Edited October 4, 2014 by georbap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Ρε παιδιά σήμερα μου κάνει το εξής κουλό.Όταν είμαι για παράδειγμα σε μια εφαρμογή και πατήσω το εικονίδιο για να έρθω στην αρχική οθόνη εμφανίζεται η αρχική οθόνη αλλά πρώτα κάνει μια κίνηση δεξιά και αριστερά.Σαν redraw η bug.Έχει συμβεί σε άλλον? Σαν να προσπαθεί να την φορτώσει ένα πράγμα. http://youtu.be/2zqCqMo3jgo Το ειχα και εγω. Δεν το πολυεψαξα. Με επαναφορα ηρθε στα ισια του... Edited October 4, 2014 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Σήμερα άλλαξα ρουτερ με ένα καινούργιο ZTE της Forthnet και δεν συνδέεται με τίποτα το κινητό..όλο γράφει απέτυχε η σύνδεση με το δίκτυο..iPhone φίλου συνδέεται κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Απάντηση της LG σε αίτημα μου για επιστροφή του ποσού αγοράς της συσκευής , λόγω του ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος : Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει αγοραστεί από επίσημο μεταπωλητή της LG Electronics Ελλάς (LGEHS) και διαπιστώνετε κατασκευαστικό πρόβλημα σ'αυτή εντός του πρώτου επταημέρου από την αγορά, μπορείτε να απαιτήσετε την επιτόπου αντικατάσταση της από το κατάστημα αγοράς εντός αυτού του χρονικού διαστήματος. Σε περίπτωση που η συσκευή δεν έχει αγοραστεί από επίσημο μεταπωλητή της LGEHS ή/και το διάστημα των πρώτων επτά ημερών από την ημερομηνία αγοράς έχει παρέλθει, η εταιρεία μας παρέχει την δυνατότητα δωρεάν παραλαβής και μεταφοράς της συσκευής σας με ταχυμεταφορέα από την διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, προκειμένου να μεταφερθεί στο εξουσιοδοτημένο μας τεχνικό τμήμα και να ελεγθεί το τεχνικό πρόβλημα που διαπιστώνετε. Τέλος, αν η συσκευή σας είναι πλήρως λειτουργική και απλά δεν καλύπτει τις καταναλωτικές ανάγκες και απαιτήσεις σας, απευθυνθείτε στο κατάστημα με το οποίο πραγματοποιήσατε την συναλλαγή, ώστε να ενημερώθείτε για την πολιτική επιστροφών που διαθέτει. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας http://www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα. Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών LG Electronics http://www.lghere4u.gr http://www.bloglg.gr Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Φυσιολογική απάντηση. Σε επιστροφές με το κατάστημα μιλάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Κι εγώ λογική βλέπω την απάντηση τους, και λογικό θα δω αν σου πουν ότι δεν δέχονται επιστροφή εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Κι εγώ λογική βλέπω την απάντηση τους, και λογικό θα δω αν σου πουν ότι δεν δέχονται επιστροφή εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή.. Το lag που παρουσιάζει η συσκευή δεν ειναι πρόβλημα; Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το lag που παρουσιάζει η συσκευή δεν ειναι πρόβλημα; Αν είναι έτσι όλοι που έχουν Samsung πρέπει να τα πάνε πίσω, ειδικά μέχρι το Note 2 που για να ανοίξει ο Dialer έπρεπε να κάνεις ένα τσιγάρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το lag που παρουσιάζει η συσκευή δεν ειναι πρόβλημα; Όχι πρόβλημα για να θεωρηθεί η συσκευή DOA... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Όταν λες lag σε τι βαθμό εννοείς?Έχεις δουλέψει άλλο g3 να δεις αν είναι το ίδιο? Σε ρωτάω γιατί ακόμα και το lag είναι υποκειμενικό εκτός και αν είναι σε βαθμό πού φαίνεται ότι υπάρχει θέμα.Εγώ ας πούμε βλέπω μικρό lag στην συσκευή που θεωρώ αμελητέο.Αν υπήρχε συσκευή που δεν lagaρε δευτερόλεπτο δεν θα το σκεφτόμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 βαλε και nova prime και φευγει και το παραμικρο lag :) Εβαλα nova prime και καθε φορα που 'ξυπνω' το κινητο αργει 2 με 3 δευτερολεπτα να φορτωσει τα στοιχει το συρταρι εφαρμγων και τα εικονιδια της επιφανειας εργασιας. Ενω πριν με το εργοστασιακο της lg δεν ειχα κανενα lag με τα 3gb ram. Εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση η το εχει και καποιος αλλος αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Εβαλα nova prime και καθε φορα που 'ξυπνω' το κινητο αργει 2 με 3 δευτερολεπτα να φορτωσει τα στοιχει το συρταρι εφαρμγων και τα εικονιδια της επιφανειας εργασιας. Ενω πριν με το εργοστασιακο της lg δεν ειχα κανενα lag με τα 3gb ram. Εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση η το εχει και καποιος αλλος αυτο το προβλημα; Ο nova στην αρχική οθόνη ρυθμίσεων ,κάτω από την καρτέλα advanced , έχει την επιλογή aggressive. Κρατάει στη ram τις ρυθμίσεις και γλυτώνεις τα redraw. Δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ο nova στην αρχική οθόνη ρυθμίσεων ,κάτω από την καρτέλα advanced , έχει την επιλογή aggressive. Κρατάει στη ram τις ρυθμίσεις και γλυτώνεις τα redraw. Δοκίμασε το. Ευχαριστω πολυ αυτο ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ρε παιδιά έχετε πρόβλημα στο multitasking; έχω 4-5 πέντε εφαρμογές και όταν πάω να κάνω εναλλαγή τις φορτώνει από την αρχή. Έχω ξενερώσει απίστευτα με το πόσο τραγικό είναι σε αυτό το θέμα το κινητό. Υπάρχει καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ρε παιδιά έχετε πρόβλημα στο multitasking; έχω 4-5 πέντε εφαρμογές και όταν πάω να κάνω εναλλαγή τις φορτώνει από την αρχή. Έχω ξενερώσει απίστευτα με το πόσο τραγικό είναι σε αυτό το θέμα το κινητό. Υπάρχει καμία λύση; Μήπως κάποιες από αυτές τις εφαρμογές τις έχεις hybernated με το greenify; Αν όχι, δεν ξέρω τι να σου πω, εγώ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μήπως κάποιες από αυτές τις εφαρμογές τις έχεις hybernated με το greenify; Αν όχι, δεν ξέρω τι να σου πω, εγώ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Όχι δεν έχω βάλει καν το greenify ακόμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει αν ξέρεις κανένας φίλος ας γράψει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts