cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 δοκιμασα το Flashity Που μου ειπες(ειμαι root)αλλα δεν πρεπει να κανει για την δουλεια που το θελω. Το flashify για που το δοκιμασες? ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για δεστε λιγακι στο φακελο system/media,εχουμε τα ιδια αρχεια.γιατι εαν εχουμε τα ιδια καπου αλλου ειναι το Logo. Βαλε μεσα εκει το bootanimation και δωσε permissions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το flashify για που το δοκιμασες? τι εννοεις για που?για αντικατασταση του image του logo.δεν ξερω καν που ειναι.κανω λαθος? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Βαλε μεσα εκει το bootanimation και δωσε permissions το bootanimation ειναι zip.εαν επιλεξω zipfile το βρισκει αλλα δεν το δεχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 τι εννοεις για που?για αντικατασταση του image του logo.δεν ξερω καν που ειναι.κανω λαθος? Οχι βρε συ το flashify μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να αλλαξεις splash στο recovery βαζοντας εκδοση που το υποστηριζει. Για το bootanimation κανε αυτο που σου στειλα στο pm. Βρηκες bootanimation? Για να βαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Οχι βρε συ το flashify μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να αλλαξεις splash στο recovery βαζοντας εκδοση που το υποστηριζει. Για το bootanimation κανε αυτο που σου στειλα στο pm. Βρηκες bootanimation? Για να βαλεις? αρα θελω οπωσδηποτε το Recovery. εγω ομως δεν θελω να βαλω καποιο αλλο,αλλα απλα να αφαιρεσω το ηδη υπαρχον της voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 τι εννοεις για που?για αντικατασταση του image του logo.δεν ξερω καν που ειναι.κανω λαθος? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το bootanimation ειναι zip.εαν επιλεξω zipfile το βρισκει αλλα δεν το δεχεται. https://mega.co.nz/#!fJg3QCSK!KIAXTUiP1JSCp_Ymes1364wvuyrNa5DduuXOjafuOPU https://mega.co.nz/#!WQYHWYrR!eB9DNIwSGZYCs1WlbLYDsHOopbHe9leWGdDw2QsBwhc Παρε αυτα και βαλτα system/media και δωσε permissions RW R R Καντο καλυτερα με rootexplorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 https://mega.co.nz/#!fJg3QCSK!KIAXTUiP1JSCp_Ymes1364wvuyrNa5DduuXOjafuOPU https://mega.co.nz/#!WQYHWYrR!eB9DNIwSGZYCs1WlbLYDsHOopbHe9leWGdDw2QsBwhc Παρε αυτα και βαλτα system/media και δωσε permissions RW R R Καντο καλυτερα με rootexplorer. permisions Που να δωσω και πως. αυτα τα εχω και τα αντικατεστησα με τον es3 αλλα δεν αλλαξε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 permisions Που να δωσω και πως. αυτα τα εχω και τα αντικατεστησα με τον es3 αλλα δεν αλλαξε κατι. Ρε συ δεν τον εχω δουλεψει τον ES αλλα κοιτα στις ιδιοτητες του καθε αρχειου. Βαλε αυτο που σου εστειλα και καντο να τελειωνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 permisions Που να δωσω και πως. αυτα τα εχω και τα αντικατεστησα με τον es3 αλλα δεν αλλαξε κατι. Με root browser όπως σου λέει ο Κώστας πας στην εφαρμογή πατάς παρατεταμένα επάνω της και τις δίνεις permisions rw-r-r. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ρε συ δεν τον εχω δουλεψει τον ES αλλα κοιτα στις ιδιοτητες του καθε αρχειου. Βαλε αυτο που σου εστειλα και καντο να τελειωνεις. το εκανα και αυτο.βρηκα στις ιδιοτητες των 2 αρχειων και τα εκανα οπως μου ειπες.δεν καταλαβαινει τιποτε..!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 το εκανα και αυτο.βρηκα στις ιδιοτητες των 2 αρχειων και τα εκανα οπως μου ειπες.δεν καταλαβαινει τιποτε..!!:ninja: λοιπον ριξε μια ματια στο system/media/local μηπως ειναι εκει μεσα. Αλλο και τουτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 λοιπον ριξε μια ματια στο system/media/local μηπως ειναι εκει μεσα. Αλλο και τουτο. δεν βλεπω φακελο local.το screenshot που εχω ανεβασει πιο πανω,δειχνει το εχει μεσα ο φακελος Media. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 δεν βλεπω φακελο local.το screenshot που εχω ανεβασει πιο πανω,δειχνει το εχει μεσα ο φακελος Media. Βγαλε μου ενα με root explorer να δω κατι. Μου φαινεται περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoss Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ... Αγόρασα το LG G3 και προσπάθησα να περάσω τις επαφές που είχα κάνει export από το παλιό μου Iphone 4 σε vcf. Δυστυχώς όλες οι επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες εισάγονται σαν αλαμπουρνέζικα. Χρησιμοποιώ μια free εφαρμογή το import contacts. Όταν προσπάθησα να τις περάσω από το gmail λογαριασμό μου δούλεψε αλλά αυτός δεν είναι είναι κανονικός μου λογαριασμός gmail που θέλω να έχω στο LG οπότε αν τον διαγράψω μαζί του θα χαθούν και οι εγγραφές. Καμμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Βγαλε μου ενα με root explorer να δω κατι. Μου φαινεται περιεργο. κατσε γιατι με root explorer δεν μπορω να βρω το system/media... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ... Αγόρασα το LG G3 και προσπάθησα να περάσω τις επαφές που είχα κάνει export από το παλιό μου Iphone 4 σε vcf. Δυστυχώς όλες οι επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες εισάγονται σαν αλαμπουρνέζικα. Χρησιμοποιώ μια free εφαρμογή το import contacts. Όταν προσπάθησα να τις περάσω από το gmail λογαριασμό μου δούλεψε αλλά αυτός δεν είναι είναι κανονικός μου λογαριασμός gmail που θέλω να έχω στο LG οπότε αν τον διαγράψω μαζί του θα χαθούν και οι εγγραφές. Καμμιά ιδέα?? πηγαινε στον λογαριασμο gmail που θελεις,και στις επαφες κανε εισαγωγη τις επαφες σου. βαλε και στους λογαριασμου σου στο τηλεφωνο και αυτο το ιμειλ και εισαι οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατσε γιατι με root explorer δεν μπορω να βρω το system/media... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πηγαινε στον λογαριασμο gmail που θελεις,και στις επαφες κανε εισαγωγη τις επαφες σου. βαλε και στους λογαριασμου σου στο τηλεφωνο και αυτο το ιμειλ και εισαι οκ. το βρηκα αλλα οτι δειχνει ο es3 δειχνει και ο rootexplorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ... Αγόρασα το LG G3 και προσπάθησα να περάσω τις επαφές που είχα κάνει export από το παλιό μου Iphone 4 σε vcf. Δυστυχώς όλες οι επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες εισάγονται σαν αλαμπουρνέζικα. Χρησιμοποιώ μια free εφαρμογή το import contacts. Όταν προσπάθησα να τις περάσω από το gmail λογαριασμό μου δούλεψε αλλά αυτός δεν είναι είναι κανονικός μου λογαριασμός gmail που θέλω να έχω στο LG οπότε αν τον διαγράψω μαζί του θα χαθούν και οι εγγραφές. Καμμιά ιδέα?? Παρε απο τον gmail λογαριασμο που δουλεψε τις επαφες σου (https://support.google.com/mail/answer/24911?hl=el) και μετα περασε τες στο κανονικο σου λογαριασμο (https://support.google.com/mail/answer/14024?hl=el) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 εδω εισαι..... Screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) εδω εισαι..... Ρε συ ο root explorer δειχνει τα permissions. Σιγουρα εβαλες αυτο που σου εστειλα στο p.m? Επισης μπορει να μην ειναι σωστα τα αρχεια που εχεις. Βαλε αυτα στα link που σου εστειλα. Edited May 12, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ρε συ ο root explorer δειχνει τα permissions. Σιγουρα εβαλες αυτο που σου εστειλα στο p.m? Επισης μπορει να μην ειναι σωστα τα αρχεια που εχεις. Βαλε αυτα στα link που σου εστειλα. τα εβαλα με τον es3.σε αυτον εδω παταω επανω,ιδιοτητες αλλα δεν μου δινει Permisions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 τα εβαλα με τον es3.σε αυτον εδω παταω επανω,ιδιοτητες αλλα δεν μου δινει Permisions. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/bootanimation-android-5-0-l-boot-t2814467 Δες εδω dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 τα εβαλα με τον es3.σε αυτον εδω παταω επανω,ιδιοτητες αλλα δεν μου δινει Permisions. κρατα πατημενο πανω στο αρχειο και θα σου δειξει permissions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 δεν..παιδια-το εκανα παλι με τα αρχεια που μου εστειλες αλλα τιποτε.δεν ξερω.το πολυ πολυ θα του το παω πισω και θα ζητησω ενα unbraded. λογικα θα πρεπει να μου το αλλαξει,γιατι και αυτος απ`οτι καταλαβα δεν θα μπορεσει να το αφαιρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παρατηρω αυτο το μυνημα χωρις να ξερω το γιατι..Κυριως οταν εχω την συσκευη κλειδωμενη για πανω απο μια ωρα..Γνωριζει καποιος να μου πει γιατι κ πως να σταματησει να το βηαζει αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 δεν..παιδια-το εκανα παλι με τα αρχεια που μου εστειλες αλλα τιποτε.δεν ξερω.το πολυ πολυ θα του το παω πισω και θα ζητησω ενα unbraded. λογικα θα πρεπει να μου το αλλαξει,γιατι και αυτος απ`οτι καταλαβα δεν θα μπορεσει να το αφαιρεσει. root εχεις? Αν δεν εχεις δεν αλλαζει το bootanimation... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 root εχεις? Αν δεν εχεις δεν αλλαζει το bootanimation... εννοειται.καταρχην εαν δεν ημουν,δεν θα με αφηνε να αντικαταστησω να ηδη υπαρχον αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts