Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όσοι είχατε note 3 για πείτε λίγο εντυπώσεις σε σχέση με το g3.ποιο θα προτιμούσατε

εγω που έχω και τα δύο προτιμώ το G3.... πολύ καλύτερο στην καθημερινότητα και πολύ πιο ξεκούραστο... απο το interface, το πιάσιμο, την οθόνη. Γενικά έχω παραμερίσει το note και ασχολούμαι με το G3.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας , εχω στα χέρια μου το 32άρι , το έκανα ανταλλαγή με το Nokia 1020 που είχα πριν.Ολα καλά προς το παρόν αλλά εχθές πήγα να σετάρω το nova launcher και κάποια widgets δε μπορούσα να τα βγάλω στην αρχική οθόνη.Μιλάω πχ όπως το smart noitce, καιρός , αγαπημένες επαφές 3X3 κ.α ,κυρίως widgets του LG.

Γιατί το κάνει αυτό, υπάρχει κάποια λύση?Δοκιμασα με τα πλέγματα μήπως είναι θέμα γραμμών αλλα δε φορτώνει και πάλι.

Xiaomi Mi Mix 3

Καλησπέρα σας , εχω στα χέρια μου το 32άρι , το έκανα ανταλλαγή με το Nokia 1020 που είχα πριν.Ολα καλά προς το παρόν αλλά εχθές πήγα να σετάρω το nova launcher και κάποια widgets δε μπορούσα να τα βγάλω στην αρχική οθόνη.Μιλάω πχ όπως το smart noitce, καιρός , αγαπημένες επαφές 3X3 κ.α ,κυρίως widgets του LG.

Γιατί το κάνει αυτό, υπάρχει κάποια λύση?Δοκιμασα με τα πλέγματα μήπως είναι θέμα γραμμών αλλα δε φορτώνει και πάλι.

τα default widgets δυστυχώς δεν παίζουν με τους launchers. πρέπει να δοκιμάσεις άλλα απο playstore

Σε όλα τα κινητά γίνεται αυτό με τους launchers αι τα default widget όχι μόνο στο lg

Edited by takaros31

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά όσοι στείλατε το τηλ στο σέρβις για πέστε μου σε πόσες ημέρες το παραλάβατε πίσω.

Το έστειλα την προηγούμενη Τρίτη και ακόμη δεν έχω καμία ενημέρωση.έφυγε από Θεσσαλονίκη οπότε αυτοί παραλάβανε Τετάρτη

Άσε φίλε μου, μεγάλη ιστορία το service τους. Κι εγώ την Τρίτη στις 10 του μήνα το παρέδωσα στην Procordia και μου είπαν σε 2-3 εργάσιμες θα έχετε νεότερα. Τελικά απήυδησα να περιμένω και τους πήρα χθες τηλέφωνο. Μου είπε η κοπέλα πως έχουν πολλή δουλειά (lol) και θα με ενημερώσουν σήμερα.

Αν δεν έχω νεότερα μέχρι τις 4, θα τους πάρω να τους κατσαδιάσω.

εγω που έχω και τα δύο προτιμώ το G3.... πολύ καλύτερο στην καθημερινότητα και πολύ πιο ξεκούραστο... απο το interface, το πιάσιμο, την οθόνη. Γενικά έχω παραμερίσει το note και ασχολούμαι με το G3.

βασικά νόμιζα ήταν 8core το note3 για αυτό ρώτησα.τώρα είδα πως είναι quadcore και αυτό και μάλιστα πιο μικρή cpu.ψάχνει ένας φίλος κινητό και νόμιζα πως αξίζει το note 3 αλλά δεν πιστεύω να τα αξίζει τα 100 ευρώ συν

γενικά σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να θέλει και πολύ σκέψη

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

βασικά νόμιζα ήταν 8core το note3 για αυτό ρώτησα.τώρα είδα πως είναι quadcore και αυτό και μάλιστα πιο μικρή cpu.ψάχνει ένας φίλος κινητό και νόμιζα πως αξίζει το note 3 αλλά δεν πιστεύω να τα αξίζει τα 100 ευρώ συν

Go for lg g3...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Go for lg g3...!

αυτό του είπα και εγώ :lol::p μέχρι 400 κάτι που θέλει να δώσει ότι δεν έχει αντίπαλο και σε τιμή και σε απόδοση

octacore ειναι το note n9000 3g ομως..χρησιμοποιει 4*4 πηρηνες...καθαρο octacore ειναι το s5 g900h και το note 4n910c,u

I Want To Believe

παιδιά είμαι ανάμεσα στο 16 και στο 32 τα έχω βρει με διάφορα 60 ευρώ αξιζει να παω στο 32 εχει κάποια διάφορα στην ταχύτητα του κινητου ειναι παρτίδα 411 το 32 το 16 δεν μου λενε....:confused:???

octacore ειναι το note n9000 3g ομως..χρησιμοποιει 4*4 πηρηνες...καθαρο octacore ειναι το s5 g900h και το note 4n910c,u

για το σ4 και ν4 το ήξερα.απλά είχα την εντύπωση πως είναι και το 3.το n9000 δεν υπάρχει καν ελλάδα, μόνο το 9005

thanks μαγκες

παιδιά είμαι ανάμεσα στο 16 και στο 32 τα έχω βρει με διάφορα 60 ευρώ αξιζει να παω στο 32 εχει κάποια διάφορα στην ταχύτητα του κινητου ειναι παρτίδα 411 το 32 το 16 δεν μου λενε....:confused:???

Για 60€ σαφώς και αξίζει... είναι γενικά πιο ξεκούραστο και λίγο πιο γρήγορο απο το 16αρι χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι 16αρι τα πάει άσχημα. Για μένα είναι πολύ μικρή η διαφορά στα χρήματα χτύπα το 32αρι!!! :D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα default widgets δυστυχώς δεν παίζουν με τους launchers. πρέπει να δοκιμάσεις άλλα απο playstore

Σε όλα τα κινητά γίνεται αυτό με τους launchers αι τα default widget όχι μόνο στο lg

Τουλάχιστον γίνεται να γίνει π.χ το smart notice διάφανο και να μη χαλάει το wallpaper :rolleyes:?έψαξα στις ρυθμίσεις αλλα δε βρήκα κάτι!

Xiaomi Mi Mix 3

Τουλάχιστον γίνεται να γίνει π.χ το smart notice διάφανο και να μη χαλάει το wallpaper :rolleyes:?έψαξα στις ρυθμίσεις αλλα δε βρήκα κάτι!

νομίζω πως όχι! :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνο σε custom rom γίνεται αυτο που θέλεις

Από άποψη απόδοσης όχι δεν αξίζει. Η διαφορά είναι μόλις 4%. Ψυχολογικό είναι το ζήτημα όχι πρακτικό. Αν τώρα σου χρειάζονται τα 32 που πολύ αμφιβάλλω λόγω κάρτας μνήμης τότε αξίζει.

Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για καιρό, χτύπα 32αρι, αν αλλάζεις κινητό κάθε μήνα 16αρι.

Χαιρετισμούς σε όλους!

Απο εχτες είμαι κάτοχος LG D855 32GB. Η παρτίδα είναι 501KPLC... Ελπίζω να είναι καλό.

Του έκανα και update σε Lollipop 5.0 V20h από KitKat 4.4.2. V10n-EUR-XX και μπορώ να πω οτι υπάρχει διαφορά.

Η μπαταρία δεν κρατάει πολύ, αλλά μετα απο δύο-τρίς φορτίσεις ελπίζω να πάει καλλίτερα.

Ξέρετε κάτι για την παρτίδα 501 που την εχω; Είχε στο κατάστημα και απο παρτίδα 410, αλλά μου το πούλησε αυτον με το 501.

LE: ειναι Made in Korea

LG G3 D855 32GB Titanium Black

Marshmallow 6.0 v30c, παρτίδα 501

LG G4 H815 32GB Grey

Marshmallow 6.0 v20g, παρτίδα 603

Χαιρετισμούς σε όλους!

Απο εχτες είμαι κάτοχος LG D855 32GB. Η παρτίδα είναι 501KPLC... Ελπίζω να είναι καλό.

Του έκανα και update σε Lollipop 5.0 V20h από KitKat 4.4.2. V10n-EUR-XX και μπορώ να πω οτι υπάρχει διαφορά.

Η μπαταρία δεν κρατάει πολύ, αλλά μετα απο δύο-τρίς φορτίσεις ελπίζω να πάει καλλίτερα.

Ξέρετε κάτι για την παρτίδα 501 που την εχω; Είχε στο κατάστημα και απο παρτίδα 410, αλλά μου το πούλησε αυτον με το 501.

LE: ειναι Made in Korea

Καλορίζικο! 501 είναι μάλλον οι τελευταία παρτίδα που κυκλοφορεί και είναι μια χαρά! Χώρα που προορίζεται ς αν θες να βρεις λέει στο κουτί κάτω απο το χρώμα ή κατέβασε το lg phone from. Made in korea είναι όλων αυτό που ανεφέρουμε συνήθως είναι την χώρα για την οποία προοριζόταν! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ! Μέχρι τώρα μόνο σας διάβαζα.

Οπότε το κινητό μπορεί να είναι Made in Afganistan, αλλά πανό θα είναι γραμμένο "Korea"... Ωραίο :-|

Στο Antutu 5.6.1 έβγαζε μόνο 42038...

LG G4 H815 32GB Grey

Οπότε το κινητό μπορεί να είναι Made in Afganistan, αλλά πανό θα είναι γραμμένο "Korea"... Ωραίο :-|

οχι άλλο εννοώ... όντως είναι made in korea ωστόσο το κάθε κινητό προορίζεται για κάποια συγκεκριμένη χώρα! στο κουτί εκεί που λέει το χρώμα απο κάτω ακριβώς σου έχει 2 ή τρια γράμματα το δικό σου τί λεει? απο σκρουτζομαγαζο το πήρες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

[ATTACH]57057[/ATTACH]

Το κινητό το βρήκα στο bestprice.

LG G4 H815 32GB Grey

[ATTACH]57057[/ATTACH]

Το κινητό το βρήκα στο bestprice.

νομίζω προοριζόταν για Πορτογαλία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, έχεις δίκαιο.

LG G4 H815 32GB Grey

για να δω ενα γκαλοπ εδω μεσα..οι περισσοτεροι θερμο η ψυχρο ειναι το χρωμα τις οθονης σας???με background το ασπρο παντα!!!

στο πρωτο που ειχα παρει,το 16αρι ηταν πιο ψυχρο το λευκο,στο δευτερο 32αρι ηταν πιο θερμο.

το ψυχρο ειναι πολυ καλυτερο και γενικα ειναι αλλη φαση,το θερμο με χαλασε λιγο αλλα το παρεβλεψα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εκεί γύρω παίζει στο Antutu αλλά είναι πολύ ικανοποιητικό. Το 16αρι μου κτυπά 42540