Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα έχω κάνει αυτά που λές αρκετές φορές μου βγάζει την οθόνη factory reset και μετα το yes yes κάνει να ανοίξει αλλά σταματάει στο λόγκο σβήνει και αναβοσβήνουν τα λεντάκια.Δεν είχα περάσει custom rom.Είχα φλασάρει το firmware της lollipop με το LG Flash Tool 2014.Custom recovery απο τα λίγα που μπορώ να καταλάβω δεν έχει αφού πέρασα την lollipop.

Οπότε download mode και flash tool ξανά.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω νομιζω οτι αναβάθμιση σε lolipop θα πάρουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα και οχι από πια αγορά χώρας είναι η συσκευή.Άλλωστε και η lg στο έλεγχος και λήψη ενημέρωσης αναφέρει ότι για την αναβάθμιση συλλέγει στοιχεία από την συσκευή οπως imei ,αριθμο σειρας,επιλεγμενη γλώσσα και κωδικο εθνικου δυκτιου και του παρόχου

2 ερωτήσεις απο εμενα, ξερει καποιος πως θα εχω τη επιλογή wcdma και οχι gsm/wcdma? επισης κάποιος οδηγός για lollipop?

2 ερωτήσεις απο εμενα, ξερει καποιος πως θα εχω τη επιλογή wcdma και οχι gsm/wcdma? επισης κάποιος οδηγός για lollipop?

Ρυθμίσεις

Δίκτυα

Tethering & δίκτυα

Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Λειτουργία δικτύου

Ρυθμίσεις

Δίκτυα

Tethering & δίκτυα

Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Λειτουργία δικτύου

εκεί εγώ δεν έχω την επιλογη wcdma σκετη. ειναι μαζι με gsm

εκεί εγώ δεν έχω την επιλογη wcdma σκετη. ειναι μαζι με gsm

Στο δικό μου υπάρχουν οι ακόλουθες 4 επιλογές:

Αυτόματο GSM/WCDMA/LTE

Αυτόματο GSM/WCDMA

Μόνο WCDMA

Μόνο GSM

Είναι καλό να το έχεις μόνο στο wcdma;

Κι αν δεν έχει σήμα εκεί που είσαι τι θα γίνει; (απλός προβληματισμός δεν τα γνωρίζω καλά αυτά τα τεχνικά)

όπως το πήρα είναι μόνο το runtime άλλαξα σε art τίποτα άλλο.

Edited by roll

Εγω που το εχω μονο GSM τι σημαινει; Ποια η διαφορα με το WCDMA;

GSM = G or E

WCDMA = 3G or H or H+

LTE = LTE or 4G

Google Pixel 6 Pro

Εγω που το εχω μονο GSM τι σημαινει; Ποια η διαφορα με το WCDMA;

Στραγγαλίζεις τη ταχύτητα φίλε μου υπάρχει λόγος να έχεις 2g ενώ πληρώνεις 3g δες παρακάτω;

GSM uses less power and has limited data speed (~144kbps)

WCDMA uses more power and has good data speed (~2+Mbps)

από εδώ

Στραγγαλίζεις τη ταχύτητα φίλε μου υπάρχει λόγος να έχεις 2g ενώ πληρώνεις 3g δες παρακάτω;

GSM uses less power and has limited data speed (~144kbps)

WCDMA uses more power and has good data speed (~2+Mbps)

από εδώ

Εντάξει λόγος υπάρχει. Αυτονομία! Δεν πληρώνεις το 2g ή 3g. Τα δεδομένα πληρώνεις. Και στις 2 περιπτώσεις έχεις. Και με 3g θα βρεις πιο πολλές περιοχές που δεν έχεις καλό σήμα και θα δεις ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

Google Pixel 6 Pro

παιδες καλησπερα ψηνομαι για το 32αρι τωρα που ειναι σε σχετικα καλη τιμη αλλα διαβαζω διαβαζω στο φορουμ και κολλαω στα lags του κινητου αξιζει τον κοπο να προχωρησω στην αγορα του ; αξιζει τα λεφτα του ;;

Θελω επείγον την βοηθεια σας...το κινητό μου ειναι ροοτ εδω και κατι μηνες (το 32αρι)

Οταν ειμαι σε κλάμπ και παω να βγαλω φωτο με φλας λογο χαμηλου φωτισμού οταν παταω το κουμπι μένει ανοιχτό το φλας και δεν βγαζει την φωτο απ οτι καταλαβα λογο του φωτισμου που κινειτε..και τωρα σπίτι αν δοκιμασω να βγαλω φωτο με φλας και κουναω το κινητό μενει ανοιχτο το φλας και δεν βγαζει τη φωτο... τι να κανω βοηθεια

Καμία βοήθεια?

παιδες καλησπερα ψηνομαι για το 32αρι τωρα που ειναι σε σχετικα καλη τιμη αλλα διαβαζω διαβαζω στο φορουμ και κολλαω στα lags του κινητου αξιζει τον κοπο να προχωρησω στην αγορα του ; αξιζει τα λεφτα του ;;

δεν ξερω αν ειναι απαντηση αυτη που θα δωσω.

το κινητο το εχω 2,5 μηνες τωρα.

στην αρχη,απλα με απογοητευσε,με ολη την σημασια της λεξης,ευτυχως πριν παρει ποδι η lg εδωσε μια αναβαθμιση κι εστρωσε λιγο,μετα απο λιγο διαστημα εδωσε και δευτερη που αυτη με εκανε να το εχω ακομα στα χερια μου.

πριν μερες μπηκα στο τρυπακι να παρω z3,κι ακομα ειμαι,ομως κατι με φρεναρει.πιθανον να το δωσω κι εγω το 16αρι και να παω στο μεγαλο αδελφο με τα 3gb ram.

lag εχει,οποιος πει οτι δεν εχει απλα ψευδεται η θελει να ευλογα τα γενια του.δεν εχει ομως κατι το εκνευριστικο στο θεμα του lag.αλλωστε ολα μα ολα τα anrdoid εχουν,την εμπειρια χρησης του ios δεν μπορουν να την δωσουν και δε νομιζω οτι θα τα καταφερουν και ποτε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν ξερω αν ειναι απαντηση αυτη που θα δωσω.

το κινητο το εχω 2,5 μηνες τωρα.

στην αρχη,απλα με απογοητευσε,με ολη την σημασια της λεξης,ευτυχως πριν παρει ποδι η lg εδωσε μια αναβαθμιση κι εστρωσε λιγο,μετα απο λιγο διαστημα εδωσε και δευτερη που αυτη με εκανε να το εχω ακομα στα χερια μου.

πριν μερες μπηκα στο τρυπακι να παρω z3,κι ακομα ειμαι,ομως κατι με φρεναρει.πιθανον να το δωσω κι εγω το 16αρι και να παω στο μεγαλο αδελφο με τα 3gb ram.

lag εχει,οποιος πει οτι δεν εχει απλα ψευδεται η θελει να ευλογα τα γενια του.δεν εχει ομως κατι το εκνευριστικο στο θεμα του lag.αλλωστε ολα μα ολα τα anrdoid εχουν,την εμπειρια χρησης του ios δεν μπορουν να την δωσουν και δε νομιζω οτι θα τα καταφερουν και ποτε.

το g2 γιατι δεν ειχε lag πως εξηγείται αυτο? σκεφτομαι να το ξανα παρω. πολυ απογοήτευση.. ασε που που μερικες φορες παταω home button και θελει 3με4 δευτερόλεπτα να εμφανιστούν τα εικονίδια γιατι ειτε ειναι ασπρα ή εξαφανισμενα. επισης το εχω κανει 2 φορες hard reset.. ολοι ετσι το εχετε το τηλ?

το g2 γιατι δεν ειχε lag πως εξηγείται αυτο? σκεφτομαι να το ξανα παρω. πολυ απογοήτευση.. ασε που που μερικες φορες παταω home button και θελει 3με4 δευτερόλεπτα να εμφανιστούν τα εικονίδια γιατι ειτε ειναι ασπρα ή εξαφανισμενα. επισης το εχω κανει 2 φορες hard reset.. ολοι ετσι το εχετε το τηλ?

σε εμενα ειναι ολα στιγμιαια παντως. Καμμια σχεση με αυτο που περιγραφεις.

σε εμενα ειναι ολα στιγμιαια παντως. Καμμια σχεση με αυτο που περιγραφεις.

λοιπον μια δοκιμη θα μας πισει... εδω στη σελιδα που γράφουμε μπειτε απο το g3 μεσω mozilla σε desktop mode και καντε scroll down και scroll up και δειτε πως κολαει (ελαχιστα) ενω το g2 δε κολλούσε πουθενα. μήπως στο lollipop θα πιο σμουθ? . γίνεται να την περασω?

λοιπον μια δοκιμη θα μας πισει... εδω στη σελιδα που γράφουμε μπειτε απο το g3 μεσω mozilla σε desktop mode και καντε scroll down και scroll up και δειτε πως κολαει (ελαχιστα) ενω το g2 δε κολλούσε πουθενα. μήπως στο lollipop θα πιο σμουθ? . γίνεται να την περασω?

δοκιμασε με chrome και λογικα δε θα εχεις καθολου lag

Φυσικά και είχε.το είχα.όχι έντονο αλλά είχε.

Αν το δικό μου πάντως g3 δούλευε έτσι όπως λες θα είχε φύγει την ίδια ώρα,κάτι δε μου κολλάει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εδώ και 2 μήνες πρπ και δεν έχω παράπονο από το 16άρι. Ούτε επανεκκίνηση, ούτε κόλλημα, ούτε καθυστέρηση. 409 γαλλικό. Αν ως lag εννοούμε κάποια κλάσματα δευτερολέπτου που κάνει σε μερικές εφαρμογές (όχι όλες) αυτό νομίζω είναι αμελητέο και μάλλον χαρακτηριστικό του λογισμικού android. Όχι όμως και δευτερόλεπτα, τέτοια δεν έχω παρατηρήσει. Γενικά το κινητό το χαίρομαι σε όλα του και ευχαριστώ πολύ τα παιδιά εδώ στο myphone που με τα posts τους με βοήθησαν στην επιλογή κινητού.

Παντως για οσους ενδιαφερονται να το παρουν: lags υπαρχουν. Τα γραφουν τα παιδια πιο πανω, τα εχω γραψει κι εγω, οποιος θελει ψαχνει τα ποστ μου. ΑΛΛΑ, με ενα nova launcher πιστευω οτι θα είστε μια χαρα. Ουτε widgets εξαφανιζονται, ουτε κολλαει στο scrolling, smooth εμπειρια και παραμετροποιηση στο φουλ.

σωστα μαλλον θα κανω default browser τον Chrome.

Λοιπον δοκιμασα με firefox και παντου λαγκαρει προφανως λογω μη βελτιστοποιημενου rendering. Ο chrome ομως μηδεν lag .