georbap Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παρατήρησα σήμερα το εξής.Όταν άνοιξα ένα παιχνίδι το οποίο είναι θεωρητικά λίγο βαρύ (boom beach) έβαλα το κινητό κοντά στο αυτί μου με το πίσω μέρος του και ακούω έναν πολύ χαμηλό θόρυβο. Ακούγεται σαν να ζορίζεται ο επεξεργαστής.Δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς.Ο ήχος είναι πολύ χαμηλός και ακούγεται συγκεκριμένα στο πίσω μέρος της συσκευής στο ύψος της κάμερας.Ο ήχος υπάρχει ακόμα και όταν δεν παίζω κάποιο παιχνίδι αλλά είναι ηπιότερος.Ξανά λέω δεν ακούγεται κάτι δυνατά.Για να το ακούσω πρέπει να έχει απόλυτη ησυχία και να φέρω την συσκευή στο αυτί.Αν μπορεί ας το δοκιμάσει κάποιος να μας πει. Κανείς?Μόνο το δικό μου το κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Κανείς?Μόνο το δικό μου το κάνει? Δεν ακούω κάτι. Τώρα όσον αφορά τα παράσιτα να ρωτήσω αυτούς που έχουν το σύμπτωμα. Έχει το κινητό μας μια έξτρα δυνατότητα για βελτίωση της φωνής σε εξωτερικό χώρο με θόρυβο. Δεν παίζετε λίγο μ'αυτό μήπως και αλλάζει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Χτες μου έκανε ένα ξαφνικό shutdown αφού δέχτηκα σμς και μετά δεν άνοιγε έβγαλα μπαταρία και αφού ξεφορτιστηκε άναψε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Διαβαζα τα καλα σχολια για την art το ποσο smoothness ειναι κ την εβαλα....ΚΟΛΑΣΗ!!!εβγαλε καμια 20αρια εφαρμογες off...αλλαζε απο μονο του την αυτοματη φωτεινοτητα κ το χειροτερο λαγκαρε α π ι σ τ ε υ τα....δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο,μια απλη εναλλαγη σελιδων γινοταν σε 5-6 σταδια απο το λοξυγκα...ολοι εσεις που λετε ποσο καλυτερο κινητο γινεται με την art ,μιλατε για το G3 ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Διαβαζα τα καλα σχολια για την art το ποσο smoothness ειναι κ την εβαλα....ΚΟΛΑΣΗ!!!εβγαλε καμια 20αρια εφαρμογες off...αλλαζε απο μονο του την αυτοματη φωτεινοτητα κ το χειροτερο λαγκαρε α π ι σ τ ε υ τα....δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο,μια απλη εναλλαγη σελιδων γινοταν σε 5-6 σταδια απο το λοξυγκα...ολοι εσεις που λετε ποσο καλυτερο κινητο γινεται με την art ,μιλατε για το G3 ε? Ναι για g3. Η art θελει καθαρη εγκατασταση οχι να αλλαξουν οι εφαρμογες. Κανεις hardware reset. Μετα γυριζεις art. Μετα βαζεις τις εφαρμογες σου. Μετα κολαση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 βρε βαλτε lolipop να παθετε πλακα 0 lag και παει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το οτι καποιες εφαρμογες δεν ειναι συμβατές με αρτ δεν εχει να κάνει με το g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 βρε βαλτε lolipop να παθετε πλακα 0 lag και παει σφαιρα Μπορώ να βάλω Lollipop χωρίς reset κτλ, να περάσει πάνω από το 4.4.2 που έχω χωρίς να χάσω τίποτα, τύπου OTA? Εάν ναι που και πως? Ευχαριστω Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τι υπάρχει τρόπος να κάνουμε κάποιο κουμπί στην πίσω πλευρά σαν camera button ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τι υπάρχει τρόπος να κάνουμε κάποιο κουμπί στην πίσω πλευρά σαν camera button ;; Πατάς το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου παρατεταμένα ενώ το τηλέφωνο έχει σβηστή την οθόνη. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Χθες, 01:15 ↑ #3793 Mobile Newbie Περιοχή: Άγνωστη Μηνύματα: 22 Εγγραφή: Σεπ. 2013 Γεια σας.κατοχος του S4 σκεφτομαι να δωσω το κινητο στην γυναικα μου και θα ηθελα να ξερω αν οντος η καμερα ειναι καλυτερη απο το s4 ή μικροδιαφορες,και δευτερο αν υπαρχει υπερθερμανση στην οθονη οταν το στρεσαρης λιγο οπως το s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 εχει δοκιμασει κανεις την loollipop CM 12 ?? ΞΥΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ..!! http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cyanogenmod-12-t2945191 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 εχει δοκιμασει κανεις την loollipop CM 12 ?? ΞΥΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ..!! http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cyanogenmod-12-t2945191 Είναι buggy την έβαλα εγώ και το μεγαλύτερο πρόβλημα μου με την rom ήταν η αναγνώριση της εσωτερικής sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Πατάς το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου παρατεταμένα ενώ το τηλέφωνο έχει σβηστή την οθόνη. Ανοίγει το αππ αλλά πρέπει να έχεις ανοιχτή την οθόνη να βγάλει,τεσπα κάτι είναι και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 αν και κατοχος 1 μηνα του εν λογω κινητου χωρις root κλτ... και χωρις κανενα αλλο θεμα εχω παρατηρησει κατι που μου το εκανε στις αρχες αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι θεωρησα τυχαιο... εκει που κοιταω και ψαχνω μεσα στην sd μου στο αλμπουμ του κινητου ξαφνικα μου "πεταει" την sd και καπακια την "βαζει" παλι μονο του... δλδ ερχεται το μηνυμα οτι η καρτα αφαιρεθηκε ..και οτι βρεθηκε καρτα.... καποιος με παρομοιο προβλημα η λυση ? η τι μπορει να φταει..? Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Η κάρτα σου :p ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το έχω δύο εβδομάδες (το 32ρι)και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Είναι buggy την έβαλα εγώ και το μεγαλύτερο πρόβλημα μου με την rom ήταν η αναγνώριση της εσωτερικής sd Και εσυ g3. Βαγγέλη?? Χαχαχαα .. Δυστχως η ευτυχώς το g3 το πήρε ο αδερφός μου..αλλά επειδή δεν ασχολείται αυτος το περιποιουμε εγώ..!χεχε. Δοκιμασες κάποια αλλη lollipop που να κάθησε καλά? Εγω πριν μια βδομαδα είχα την android now 3.4. Καλη Αλλά δεν ..ήθελα κάτι παραπανω Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Μπορώ να βάλω Lollipop χωρίς reset κτλ, να περάσει πάνω από το 4.4.2 που έχω χωρίς να χάσω τίποτα, τύπου OTA? Εάν ναι που και πως? Ευχαριστω μπορεις φιλε αντι να διαλεξεις στην εγκατασταση CSE FLASH Θα διαλεξεις NORMAL FLASH αλλα το καλυτερο ειναι κανεις CSE FLASH να κανει φορματ το κινητο. Απο εδω θα την κατεβασεις http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/kdz-lollipop-5-0-v20a-final-kdz-beta-t2935610 και ετσι θα τη κανεις εγκατασταση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το κινητό είναι σκατά. Τρώει κολλήματα, χάνει το σήμα και έχει και lag. Τα κολλήματα γίνονται συνήθως όταν δεν υπάρχει ισχυρό σήμα στην περιοχή. Γενικώς το λειτουργικό δεν έχει καθήσει καλά. Εχει όλες τις αναβαθμίσεις. Τελευταία ελπίδα το lollipop. Ως hardware είναι θηρίο. Κρίμα... Αφησα το galaxy s2 και τελικά η διαφορά είναι πολύ μικρή εκτός από την οθόνη. Η γυναίκα μου έχει το Motorola moto g, το θεωρώ πολυ ανώτερο ως υλοποίηση. Βοηθά και το vanilla android βεβαίως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Με την κάρτα και γω δεν είχα το παραμικρο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το κινητό είναι σκατά. Τρώει κολλήματα, χάνει το σήμα και έχει και lag. Τα κολλήματα γίνονται συνήθως όταν δεν υπάρχει ισχυρό σήμα στην περιοχή. Γενικώς το λειτουργικό δεν έχει καθήσει καλά. Εχει όλες τις αναβαθμίσεις. Τελευταία ελπίδα το lollipop. Ως hardware είναι θηρίο. Κρίμα... Αφησα το galaxy s2 και τελικά η διαφορά είναι πολύ μικρή εκτός από την οθόνη. Η γυναίκα μου έχει το Motorola moto g, το θεωρώ πολυ ανώτερο ως υλοποίηση. Βοηθά και το vanilla android βεβαίως Οτι να ναι. Κ οι 2 συσκευες που ανεφερες ειναι μια μλκια και μιση μπροστα στο g3 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αρκεί να δουλεύει φίλε μου. Μέχρι τώρα δεν το κάνει οπότε το ”ότι να ναι ” που λες δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το κινητό είναι σκατά. Τρώει κολλήματα, χάνει το σήμα και έχει και lag. Τα κολλήματα γίνονται συνήθως όταν δεν υπάρχει ισχυρό σήμα στην περιοχή. Γενικώς το λειτουργικό δεν έχει καθήσει καλά. Εχει όλες τις αναβαθμίσεις. Τελευταία ελπίδα το lollipop. Ως hardware είναι θηρίο. Κρίμα... Αφησα το galaxy s2 και τελικά η διαφορά είναι πολύ μικρή εκτός από την οθόνη. Η γυναίκα μου έχει το Motorola moto g, το θεωρώ πολυ ανώτερο ως υλοποίηση. Βοηθά και το vanilla android βεβαίως ειναι τοσο σκατα που το ανταλλαξα για ενα nokia 3310 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Σχετικά με την μπαταρία ποσο σας κρατάει?καποια site το κακολογουν ειναι αλήθεια κάθε βραδυ στο φορτιστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Εγω τεσσερις μερες το εχω με 4g παντα ανοικτο και wifi οπου υπαρχει και πολλλες κλησεις και σκαλισμα γενικα φουλ χρηση το βραδυ εχει 40-50 % Ια χαρα νομιζω το εχω με στοκ lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts