gab Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδια καλησπερα ειχα παει να αγορασω στον Κωτσοβολο τπ G3 μαζι με κατι φιλους αλλα οταν το συγκρινα με το G2 διαπιστοσαμε πως η οθονη του G2 εχει πιο ζωηρα χρωματα απο του G3 κανουμε λαθος ; Τωρα μαλλων θα αγορασω το G2. Εσεις τι λετε για την οθονη των δυο κινητων; Μάλλον δεν κοιταξες την φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Και τα δύο ήταν στο 100% φωτεινότητα!!!! Έχω μπερδευτεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Και τα δύο ήταν στο 100% φωτεινότητα!!!! Έχω μπερδευτεί! Πιο ζωηρά χρώματα δεν σημαίνει και καλύτερα.Η οθόνη του g3 έχει μεγαλύτερη ανάλυση από του g2.Και στις s amoled οθόνες ( που είχα πριν) τα χρώματα εννοείτε φαίνονταν πιο ζωηρά.Του g3 όμως μου φαίνονται πιο αληθινά και η οθόνη του. είναι πολύ πιο ξεκούραστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiro39 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά μόλις εγκατέστησα την l σε rooted με purple drake. Πήρε κανονικά την αναβάθμιση χωρίς να χαθεί τίποτα. Το μόνο που χρειάστηκε να γίνει είναι μια αναβάθμιση του xposed. 16ρι ελληνικό 406.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πιο ζωηρα ειναι του g2 εννοειται. Θεμα συνηθειας ειναι. Απλα ειναι πιο ξεκουραστο το 3. Ασχετως ξεκουραστου προτιμουσα την παλετα του 2 αλλα no big deal... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια εχω κανει ροοτ με το stump χωρις να πειραξω τη ρομ.σε περιπτωση που χρειαστει service στην lg για να ειναι το τηλεφωνο καθαρο για να μην ιστοριες με την εγγυηση αρκει το unroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς μετά την αναβάθμιση βελτίωση στην ποιότητα κλήσεων ή έχω placebo? Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλημερα παιδια , ειμαι κατοχος γαλαξια και σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω εταιρεία και να παρω lg..Αυτο που με προβληματιζει ειναι οι αναβαθμισεις του.Τις παίρνει στην ωρα τους σε σχεση με αλλες εταιρειες οπως η htc κτλ ή καθυστερει πολύ? Παλιότερα θυμάμαι δεν ειχε και ιδιαιτερη υποστήριξη σε αυτόν τον τομεα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλημερα παιδια , ειμαι κατοχος γαλαξια και σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω εταιρεία και να παρω lg..Αυτο που με προβληματιζει ειναι οι αναβαθμισεις του.Τις παίρνει στην ωρα τους σε σχεση με αλλες εταιρειες οπως η htc κτλ ή καθυστερει πολύ? Παλιότερα θυμάμαι δεν ειχε και ιδιαιτερη υποστήριξη σε αυτόν τον τομεα.. Και αν περιμενεις και μερικες μερες τι εγινε θα ερθει το τελος του κοσμου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά πήρα σημερα το lg G3 απο έναν άλλο αλλά ήταν λαμόγιο ο τύπος. Έχει κλειστό τηλέφωνο. Το κινητό έχει μια μικρή Λοριδα πάνω πάνω που δεν δουλεύει με συνέπεια να μην μπορώ να επιλέξω την διεύθυνση browser με το στοκ, και επίσης στα μηνύματα δεν μπορώ να επιλέξω να ανοίξει τον κατάλογο. Ειναι εκείνη η περιοχή που δεν δουλεύει το touch. Σε landscape δεν έχει πρόβλημα αλλά τι να το κάνω Εχω απόδειξη αγοράς απο το kinito.gr αλλά ο τύπος έχει διαγράψει με στύλο την διεύθυνση του και το τηλέφωνο του. Πήρα τηλέφωνο στο kinito.gr και μου είπαν να το στείλω με Acs στο μαγαζί τους. Τι να κάνω τώρα; Δεν μπορώ να βρω και το λαμόγιο που μου το έδωσε. :mad: Επίσης αισθάνομαι λανγκαρισμα στο τηλέφωνο δεν ειναι το ίδιο smooth με το 5s μου Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά πήρα σημερα το lg G3 απο έναν άλλο αλλά ήταν λαμόγιο ο τύπος. Έχει κλειστό τηλέφωνο. Το κινητό έχει μια μικρή Λοριδα πάνω πάνω που δεν δουλεύει με συνέπεια να μην μπορώ να επιλέξω την διεύθυνση browser με το στοκ, και επίσης στα μηνύματα δεν μπορώ να επιλέξω να ανοίξει τον κατάλογο. Ειναι εκείνη η περιοχή που δεν δουλεύει το touch. Σε landscape δεν έχει πρόβλημα αλλά τι να το κάνω Εχω απόδειξη αγοράς απο το kinito.gr αλλά ο τύπος έχει διαγράψει με στύλο την διεύθυνση του και το τηλέφωνο του. Πήρα τηλέφωνο στο kinito.gr και μου είπαν να το στείλω με Acs στο μαγαζί τους. Τι να κάνω τώρα; Δεν μπορώ να βρω και το λαμόγιο που μου το έδωσε. :mad: Επίσης αισθάνομαι λανγκαρισμα στο τηλέφωνο δεν ειναι το ίδιο smooth με το 5s μου Πώς το πήρες ρε συ. Δεν το ελενξες πριν το πάρεις? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά πήρα σημερα το lg G3 απο έναν άλλο αλλά ήταν λαμόγιο ο τύπος. Έχει κλειστό τηλέφωνο. Το κινητό έχει μια μικρή Λοριδα πάνω πάνω που δεν δουλεύει με συνέπεια να μην μπορώ να επιλέξω την διεύθυνση browser με το στοκ, και επίσης στα μηνύματα δεν μπορώ να επιλέξω να ανοίξει τον κατάλογο. Ειναι εκείνη η περιοχή που δεν δουλεύει το touch. Σε landscape δεν έχει πρόβλημα αλλά τι να το κάνω Εχω απόδειξη αγοράς απο το kinito.gr αλλά ο τύπος έχει διαγράψει με στύλο την διεύθυνση του και το τηλέφωνο του. Πήρα τηλέφωνο στο kinito.gr και μου είπαν να το στείλω με Acs στο μαγαζί τους. Τι να κάνω τώρα; Δεν μπορώ να βρω και το λαμόγιο που μου το έδωσε. :mad: Επίσης αισθάνομαι λανγκαρισμα στο τηλέφωνο δεν ειναι το ίδιο smooth με το 5s μου Φαντάζομαι δεν το πήρες από κάποιον από το φόρουμ? . Στείλε το για φτιαξιμο. Μέσα στην εγγύηση είναι. Θα το πάρεις καινούργιο. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά πήρα σημερα το lg G3 απο έναν άλλο αλλά ήταν λαμόγιο ο τύπος. Έχει κλειστό τηλέφωνο. Το κινητό έχει μια μικρή Λοριδα πάνω πάνω που δεν δουλεύει με συνέπεια να μην μπορώ να επιλέξω την διεύθυνση browser με το στοκ, και επίσης στα μηνύματα δεν μπορώ να επιλέξω να ανοίξει τον κατάλογο. Ειναι εκείνη η περιοχή που δεν δουλεύει το touch. Σε landscape δεν έχει πρόβλημα αλλά τι να το κάνω Εχω απόδειξη αγοράς απο το kinito.gr αλλά ο τύπος έχει διαγράψει με στύλο την διεύθυνση του και το τηλέφωνο του. Πήρα τηλέφωνο στο kinito.gr και μου είπαν να το στείλω με Acs στο μαγαζί τους. Τι να κάνω τώρα; Δεν μπορώ να βρω και το λαμόγιο που μου το έδωσε. :mad: Επίσης αισθάνομαι λανγκαρισμα στο τηλέφωνο δεν ειναι το ίδιο smooth με το 5s μου Κοίτα εάν επισκευαστεί εντός εγγύησης με την απόδειξη που σου έδωσε τότε μικρό το κακο. Ίσα ίσα που θα σου βάλουν καινούρια οθόνη. Εάν όμως είναι ζημιά εκτός εγγύησης τότε.....την πάτησες! Κακώς βέβαια δεν έκανες έλεγχο πριν παραλάβεις.. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) μια χαρά έλεγχο έκανα. είναι πολύ μικρή η περιοχή που δεν πατιέται, και εύκολα δεν το παρατηρείς. δηλαδή αν πατήσω 2-3 φορές πάνω πιάνει αλλά δύσκολα το κινητό είναι εντός εγγύησης, έχω και την απόδειξη (αν και με σβησμένα στοιχεία με στυλό) τελικά τον βρήκα τον τυπο όλα τα στοιχεία του. σταθερο κινητο και ονομα/επιθετο. πήρα στο σταθερο αλλα το σύκωσε μία και όταν τον ζήτησα μου είπε ότι ήταν έξω. ακόμα και το facebook του βρήκα!!!! Edited October 18, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 μια χαρά έλεγχο έκανα. είναι πολύ μικρή η περιοχή που δεν πατιέται, και εύκολα δεν το παρατηρείς. δηλαδή αν πατήσω 2-3 φορές πάνω πιάνει αλλά δύσκολα το κινητό είναι εντός εγγύησης, έχω και την απόδειξη (αν και με σβησμένα στοιχεία με στυλό) τελικά τον βρήκα τον τυπο όλα τα στοιχεία του. σταθερο κινητο και ονομα/επιθετο. πήρα στο σταθερο αλλα το σύκωσε μία και όταν τον ζήτησα μου είπε ότι ήταν έξω. ακόμα και το facebook του βρήκα!!!! Αφού είναι εντός εγγύησης μην σκας. Θα στο κάνουν καινούριο στην Procordia. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τελικα απαντησε και μου λεει οτι δεν μπορει να κανει κατι και οτι εδωσε τα λεφτα σε κατι υποχρεώσεις που ειχε... Μου ειπε δεν το παρατηρησε και οτι εχει εγγυηση να το στειλω για αντικατάσταση.... Αλλα τα στοιχεια της αποδειξης ειναι δικα του αν το στειλω πισω υπαρχει περιπτωση να το στειλουν στη δικη του διευθυνση μετα? Σε λαθος τοπικ ποσταρες φιλε. Στο G3 ηθελες. Εδω ειναι G2. Ελπιζω να εχεις καλα ξεμπερδεματα με την εγγυηση. Νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα να μην υπαρχουν τα στοιχεια σου στην αποδειξη εφοσον αναγραφεται το IMEI. ...και καλα δεν το παρατηρησε.... Ο ψευτης! Απο myphone ειναι ο τυπος; ............. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studio24 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Oκ thanks. και μενα 409 ειναι. :) από πιο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 από πιο κατάστημα? Εγω το πηρα απο τον παροχο μου στο UK , απο την Three :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 ............. είναι από insomnia. η απόδειξη αναγράφει το ΙΜΕΙ και αγοράστηκε από το kinito.gr αυτοί μου είπαν να το στείλω με κούριερ και με acs αλλά ξέχασα να τους ρωτήσω με δική μου χρέωση ή δική τους? θα πάρω την δευτέρα τηλέφωνο πάλι πριν το στείλω. μου φαίνεται περίεργο πάντως να στείλω κινητό έτσι χωρίς κάποιο χαρτί ότι το έστειλα να φαίνεται δηλαδή. το τηλέφωνο είναι αψεγάδιαστο και σειρά 407. δεν έχει άλλο πρόβλημα, εκτός από αυτό με την μικρή λωρίδα πάνω πάνω που δεν πιάνει η αφή.... το δουλεύω εννοείται με άλλο browser ούτος η άλλος. δεν νομίζω να έχω πρόβλημα στην εγγύηση του κινητού εφόσον αναγράφει κανονικά ώρα αγοράς Ημερομηνία Ιμει και τα στοιχεία της εταιρίας.... απλά είναι σβησμένα με στυλό τα στοιχεία του τύπου (που φυσικά τα βρήκα όλα με λίγο ψάξιμο). επίσης εκτός από το ελαφρύ λαγκάρισμα της συσκευής που νιώθω που και που (λόγω χρήσης ios) τα χρώματα δεν είναι πλέον το ίδιο έντονα όπως το g2.... η μου φαίνεται? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 κατοχος s3 τα τελευταια 2 χρονια και νομιζω οτι ηρθε η ωρα για αλλαγη σημερα ηρθα για πρωτη φορα σε επαφη μαζι με το g3 και μπορω να πω οτι ειναι απλα εντυπωσιακο παρ ολα αυτα εχω ακουσει οτι εμφανιζει πολλα προβληματα...αν ισχυει αυτο,ποια ακριβως ειναι αυτα σημερα πραγματικα το θαυμασα πολυ και με εχει βαλει σε σκεψεις για αγορα το μοντελο των 32gb Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 κατοχος s3 τα τελευταια 2 χρονια και νομιζω οτι ηρθε η ωρα για αλλαγη σημερα ηρθα για πρωτη φορα σε επαφη μαζι με το g3 και μπορω να πω οτι ειναι απλα εντυπωσιακο παρ ολα αυτα εχω ακουσει οτι εμφανιζει πολλα προβληματα...αν ισχυει αυτο,ποια ακριβως ειναι αυτα σημερα πραγματικα το θαυμασα πολυ και με εχει βαλει σε σκεψεις για αγορα το μοντελο των 32gb Οι αποψεις απο οτι εχω καταλαβει ειναι διφορουμενες…. σε αλλους εχει βγαλει ΤΑ προβληματα και σε αλλους απολυτως τιποτα. Εχω δει στην δουλεια μου, να το εχουν περιπου 15 ατομα ακομα, και κανενας δεν ειχε προβλημα…. οπως ουτε και εγω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ξερει κανεις που θα βρω NFC sticker στην Αθηνα??Πηρα την θηκη και δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Μετα απο 6 χρονα Samsung -ακιας λεω να την κανω προς LG μεριά...Αξιζει λετε η μετάβαση απο Note 3 στο G3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 ολα καλα και ωραια με τη κινηταρα μεχρι που σημερα περασα ενα προγραμμα gps. το dont panic ginius driver.το ειχα στο note 2 και ετρεχε απροβληματιστα.sto g3 ενω γινεται η εγκατασταση δεν μου φορτωνει τους χαρτες ,κολλαει απιστευτα ,υπερθερμενεται τρομερα και σε γενικες γραμμες μου εβγαλε τη πιστη.το εκανα install-uninstall 3 φορες.μεχρι που το εβγαλα τελειως.καμια ιδεα ?καποιο αλλο προγραμμα που να τρεχει απροβληματιστα και ας ειναι και με πληρωμη? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εμένα το navigon πάει μπάλα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts