Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το s5 μου έδωσε πάντως την εντύπωση πως ρολλαρει καλυτερα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Purple drake ψάξε στο xda

Μόνο η lite version κάνει για το D855?

Προσπαθώ να τη κατεβάσω αλλά ανοίγει τη σελίδα και μετά μου βγάζει "Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη" και δεν κατεβαίνει.

Δύο φορές που κατέβηκε μου το εβγαλε corrupt το αρχείο.

Όντως το ui της Samsung το έχει κι αυτό το λαγκ του ακόμα και σε δυνατά κινητά. Από την άλλη κινητά όπως το flex δεν έχει λαγκ ούτε για δείγμα.

Επιμένω ότι το κυνήγι για υψηλή ανάλυση χωρίς την αντίστοιχη επεξεργαστικη δύναμη δεν έχει ουσία.

Να δείτε πόσο πιο smooth είναι το flex από το Νοτε 3 στον browser και αυτό αρκεί.

Το s5 μου έδωσε πάντως την εντύπωση πως ρολλαρει καλυτερα

Και τα δύο είναι να μην πω γιατί σε θέμα Λάνγκ...

Όποιος δουλέψει το m8 και το oneplus θα καταλάβει γιατί το λέω...

Πάντως και πέρα απο το Λανγκ το lg g3 για εμένα παραμένει πιο καλό στημένο τηλέφωνο σε σχέση με το s5 που είναι και ο κύριος ανταγωνιστής του θα έλεγα.

Σίγουρα όμως δεν είναι το κορυφαίο smart phone αυτή την στιγμή!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Στο stock ui, πως σε όλα τα stock ui των εταιριών... Με nova launcher δε παρατήρησα lag.

Πες μου ότι το πήρες τώρα. Όχι πες μου.

Από χθες το έχω στα χέρια μου. Να πω την αλήθεια ήμουν ανάμεσα στο g3 και το m8. Είχα τρομάξει πολυ από τα σχόλια στο φόρουμ και έλεγα να πάρω τo HTC.

Μπήκα όμως διάβασα τις κριτικές σε όλα τα μεγάλα τεχνολογικά site αλλά και τις απόψεις στα ξένα forums όπως και στο Google+. Μιλάνε όλοι σχεδόν εκστασιασμένοι από το κινητό. Το θεωρούν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο android.

Έτσι προχώρησα στην αγορά του.

Ένα θα πω. Το κινητό σπέρνει. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτήν Την εμπειρία. Ούτε λεπτό δεν έχω νοσταλγήσει το note 3.

:p

Από χθες το έχω στα χέρια μου. Να πω την αλήθεια ήμουν ανάμεσα στο g3 και το m8. Είχα τρομάξει πολυ από τα σχόλια στο φόρουμ και έλεγα να πάρω τo HTC.

Μπήκα όμως διάβασα τις κριτικές σε όλα τα μεγάλα τεχνολογικά site αλλά και τις απόψεις στα ξένα forums όπως και στο Google+. Μιλάνε όλοι σχεδόν εκστασιασμένοι από το κινητό. Το θεωρούν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο android.

Έτσι προχώρησα στην αγορά του.

Ένα θα πω. Το κινητό σπέρνει. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτήν Την εμπειρία. Ούτε λεπτό δεν έχω νοσταλγήσει το note 3.

Μια απο τα ιδια και εγω απο note 3 και δεν εχω λογια . Συμφωνω και με τον ηλια πιο πανω με nova δεν βλεπω καθολου lag.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Στο stock ui, πως σε όλα τα stock ui των εταιριών... Με nova launcher δε παρατήρησα lag.

Στο Sense ( stock ui της HTC ) δεν υπάρχει κανένα lag out of the box.

Edited by Brolly

Στο Sense ( stock ui της HTC ) δεν υπάρχει κανένα lag out of the box.

Συμφωνώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το έθεσα έτσι για να πω ότι, αν όχι όλες, οι περισσότερες εταιρίες δε δίνουν και τόσο προσοχή στο ui και εκεί οφείλεται το lag.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πάλι τα ίδια, επικεντρωθείτε στο θέμα μας που έιναι το G3 και αφήστε τα VS για το κατάλληλο νήμα.

Samsung galaxy s21+

Παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το καταστημα http://gr.mobileshop.eu/. Δινει 478€ το κινητο, γινεται η προκειται για απατη;

Παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το καταστημα http://gr.mobileshop.eu/. Δινει 478€ το κινητο, γινεται η προκειται για απατη;

Ακριβά το δίνει.

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Μάλλον έληξε η προσφορά τους..

Η προσφορά υπάρχει. Το είχα προσέξει και εγώ πριν 2 μέρες .http://gr.mobileshop.eu/phablets/lg/g3-32gb-d855-%CE%86%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF/

Το πρόβλημα είναι πως είναι Σλοβακία και αν χρειαστείς κάτι με εγγύηση, δύσκολα..

Πολύ καλή τιμή παντός για το 32αρι

Μάλλον μαζί περιμένουμε τη 10g. SWS & 32 κι ακόμη να φανεί.

Το καλό είναι πως δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα εδώ και ένα μήνα που το έχω.

κι εγώ ελβετικό δεν μου έχει έρθει ακόμα.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω το grid της αρχικής οθόνης; Να το κάνω ας πούμε 6x6?

Επίσης έχω κατεβάσει το g3 tweaksbox και βλέπω πολλές επιλογές δεν έχω την επιλογή να τις ενεργοποιήσω. Άμα αγοράσω τη full version θα μπορώ ή δεν έχει να κάνει με αυτό;

κι εγώ ελβετικό δεν μου έχει έρθει ακόμα.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω το grid της αρχικής οθόνης; Να το κάνω ας πούμε 6x6?

Επίσης έχω κατεβάσει το g3 tweaksbox και βλέπω πολλές επιλογές δεν έχω την επιλογή να τις ενεργοποιήσω. Άμα αγοράσω τη full version θα μπορώ ή δεν έχει να κάνει με αυτό;

Με τον stock launcher δυστυχώς όχι.

Το g3 tweakbox θέλει root και xposed.

Με τον stock launcher δυστυχώς όχι.

Το g3 tweakbox θέλει root και xposed.

Ναι,το ξέρω. Τα έχω και τα δύο. Απλά πολλές επιλογές είναι κλειδωμένες.

Βασικά τώρα πρόσεξα ότι λέει ότι με μια μικρή δωρεά ενεργοποιούνται όλες οι επιλογές.

Edited by Devil_7

καλησπερα στην παρεα,σκεφτομαι τις επομενες ημερες να αγορασω το g3,θελω να μου πειτε εαν αξιζει να παρω το 16αρι?γιατι η διαφορα τιμης με το 32αρι ειναι αρκετη,σας ευχαριστω.

Guest bossgs3
Θέλω μια βοήθεια στο πιο κινητό να έχω. .Έχω αυτήν την ώρα galaxy s5εδώ και 1 μήνα. ..δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. ..αλλά μαρεσει το g3. ...να το αλλαξω και να το παρω η έχει όλα αυτά τα προβλήματα που λέτε εδώ. ..Ευχαριστώ

καλησπερα στην παρεα,σκεφτομαι τις επομενες ημερες να αγορασω το g3,θελω να μου πειτε εαν αξιζει να παρω το 16αρι?γιατι η διαφορα τιμης με το 32αρι ειναι αρκετη,σας ευχαριστω.

Για μενα καθαρα δεν αξίζει να πάω στο 32άρι από το 16άρι που το έχω περίπου ενα μήνα και το έχω συγκρίνει σε καθημερινή χρήση (το 32άρι το έχει ενας γνωστός),σε αίσθηση και γενικά δεν είδα διαφορές που να δικαιολογούν την διαφορα τιμής για την αγορά του-170 € είναι αρκετά.

Για μενα καθαρα δεν αξίζει να πάω στο 32άρι από το 16άρι που το έχω περίπου ενα μήνα και το έχω συγκρίνει σε καθημερινή χρήση (το 32άρι το έχει ενας γνωστός),σε αίσθηση και γενικά δεν είδα διαφορές που να δικαιολογούν την διαφορα τιμής για την αγορά του-170 € είναι αρκετά.

τα προβληματα που αναγραφονται γενικα ειναι στα 16αρια η στα 32αρια?

τα προβληματα που αναγραφονται γενικα ειναι στα 16αρια η στα 32αρια?

Σε όλα είναι, μη σε αγχώνει.

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Πιθανώς ναι. Τώρα βγήκε patch και δοκιμάζουμε.