Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσβησε και σε μενα η συσκευη πριν κανενα 2ωρο.η μπαταρια ηταν στο 44% και ξαφνικα εκλεισε,ανοιξα καπακι,εβγαλα,εβαλα μπαταρια και ενεργοποιηθηκε κανονικα.δεν ξερω τι τρεχει αλλα επιβεβαιωνω τα λεγομενα των παιδιων απο πανω και εγω.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εσβησε και σε μενα η συσκευη πριν κανενα 2ωρο.η μπαταρια ηταν στο 44% και ξαφνικα εκλεισε,ανοιξα καπακι,εβγαλα,εβαλα μπαταρια και ενεργοποιηθηκε κανονικα.δεν ξερω τι τρεχει αλλα επιβεβαιωνω τα λεγομενα των παιδιων απο πανω και εγω.

Άλλο θύμα του σοβαρού bug.

Μην το ψάχνετε άλλο το θέμα είναι γενικό και φυσικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα γιατί με τέτοιο bug καταργείται η βασική λειτουργία της συσκευής να έχεις τηλέφωνο αξιόπιστο. Σε κάποιους το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς και τέτοια προβλήματα απλά είναι ασυγχώρητο.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Μια από τα ίδια. Από την αρχή έκλεινε μόνο του. Κυρίως όταν δεν είχε σήμα. Το είπα στο κατάστημα από όπου το πήρα και μου είπαν ότι αν θέλω να το δώσω πίσω για να το στείλουν Γερμανία από όπου το έχουν κάνει εισαγωγή και αν διαπιστωθεί το πρόβλημα να μου το αλλάξουν. Ότι καταλάβατε κατάλαβα. Δεν το πήγα. Είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Και είπα να μην δώσω συνέχεια. Αν το αρχίσει να το ξανακάνει συνέχεια θα δω τι θα κάνω.. 32gb μαύρο είναι.

Καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0.. ωπ αυτό είναι από τον μικρό τελικό! Χεχεχε αλλα και τo G3 δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Να είναι θέμα λογισμικού η να τρώει φρίκες απο τις θερμοκρασίες;; Edited by fantomas_ktm
typo
Shit Happens!!!

Αυτά πού σβήνουν από πού αγορασμένα?κατάστημά εννοώ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αυτά πού σβήνουν από πού αγορασμένα?κατάστημά εννοώ.

Τουλάχιστον 8 κομμάτια έχουν μετρηθεί πλέον όπου έχουν αγορασθεί από παντού. Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία, Χονγκ Κονγκ και χωρητικότητες και 16 και 32.

Μην ψάχνετε άδικα τις παρτίδες μήπως υπάρχουν ελαττωματικά. Είναι όλα έτσι και είναι θέμα software. Στο xda έχει γίνει τεράστια συζήτηση για αυτό το θέμα.

Περαστικά μας.

Ο επόμενος παρακαλώ...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Μηπως εμενα που δεν το εχει κανει ακομα,παίζει ρόλο που το εχω γυρίσει σε art;αλλα και ο akiz νομίζω το εχει γυρίσει.

Παιδιά δεν νομίζω να είναι θέμα hardware, για να συμβαίνει σε τόσες συσκευές μάλλον software θα είναι. Εμενα μου το έκανε μόνο μια φορά. Έχω D855 απο honk Kong 32αρι. Πηρε ήδη 1 update κιόλας, τρέχει την V10b. Τα ευρωπαϊκά τι έκδοση λογισμικού έχουν τώρα ;

Παρακολουθώ το νήμα.... Και νομίζω είναι λίγο σημαντικό το θέμα... Τι να πω πέρυσι πρόβλημα με GPS, κάκο σήμα, τριξιματα κτλ να δούμε τι θα απαντήσει η lg το κινητό πάντως μου αρέσει πολύ.....
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδιά δεν νομίζω να είναι θέμα hardware, για να συμβαίνει σε τόσες συσκευές μάλλον software θα είναι. Εμενα μου το έκανε μόνο μια φορά. Έχω D855 απο honk Kong 32αρι. Πηρε ήδη 1 update κιόλας, τρέχει την V10b. Τα ευρωπαϊκά τι έκδοση λογισμικού έχουν τώρα ;

V10a εχει το δικο μου.

Μπράβο LG , μετά το εκπληκτικό Optimus G το οποίο ήταν αψεγάδιαστο (με μόνη εξαίρεση το νικελάκι που ξέβαφε), κατάφερες με το G2 να ψάχνουμε τους δορυφόρους και σήμα για να μιλήσουμε σαν άνθρωποι και τώρα με το G3 αντί να βελτιωθεί, ψάχνουμε άν έχουμε γενικώς τηλέφωνο.

Συνέχισε έτσι, είσαι σε καλό δρόμο άν νομίζεις ότι έτσι φτάνεις στην κορυφή. :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει στο κινητό ότι σβήνει μόνο του στα καλά καθούμενα.

Το ίδιο έχει παρατηρηθεί σε τρεις φίλους και εκεί που νομίζεις ότιεείσαι οκ ουσιαστικά δεν έχεις κινητό τηλέφωνο ανοιχτό.

Στο xda έχει γίνει μεγάλο θέμα και εδώ μέσα βλέπω ότι δεν το αναφέρει κανείς. Μόνο τα δικά μας έχουν αυτό το bug;

Μιλάμε για λευκο 16 γερμανικό. Μαύρο και λευκό 16αρι ελληνικά και ένα 32αρι μαύρο.

Φυσικά υφίσταται σε όλα τα g3 αυτό το πρόβλημα. Σε δυο συσκευές δικές μου το είδα αυτό. Ποιος να το αναφέρει? Άλλοι δεν το έχουν καν συσχετισει και άλλοι απλά δεν αναφέρουν κάτι πολύ σοβαρό, άγνωστο για ποιο λόγο.

Εγώ δεν έμεινα σε αυτές τις συσκευές γιατί χρειάζομαι γραφιδα...

Άρα να το περιμένουμε και οι υπόλοιποι παιδιά...

Το δικό μου είναι από Αυστρία αγορασμένο και σε μια περίπου εβδομάδα Δεν έχει ακόμα τέτοια προβλήματα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Άρα να το περιμένουμε και οι υπόλοιποι παιδιά...

Το δικό μου είναι από Αυστρία αγορασμένο και σε μια περίπου εβδομάδα Δεν έχει ακόμα τέτοια προβλήματα...

Καθόλου καλό ξεκίνημα πάντως για το G3, αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα για να το περνάμε στο ντούκου.

Μην το μελετάς και πολύ, μιας και δεν έχει να κάνει όπως φαίνεται με παρτίδες, αλλά με κάτι ευρύτερο δυστυχώς. Μακάρι να είναι κάτι που θα στρώσει με την πρώτη αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ρώτησα και στο νήμα του Μ8 αλλά θέλω να ρωτήσω κ δω γιατί είναι οι δύο συσκευές που με ενδιαφέρουν. Η εσωτερική μνήμη είναι εξολοκλήρου διαθέσιμη στο χρήστη για εφαρμογές κλπ ή υπάρχει κάποιος περιορισμός όπως πχ στο S2 μου, που από τα 16γιγα μόνο τα 2 ειναι για εφαρμογές και μετά απο το 1.75 δεν σε αφήνει να περάσεις τπτ άλλο;
Shit Happens!!!

Γειά σας παιδιά κ από μένα. ...Επειδή έλεγα να πάρω το 32αρι. ...παρατήρησε κανείς άλλος σε ποιο ποσοστό μπαταρίας του το κάνει ?

Ρώτησα και στο νήμα του Μ8 αλλά θέλω να ρωτήσω κ δω γιατί είναι οι δύο συσκευές που με ενδιαφέρουν. Η εσωτερική μνήμη είναι εξολοκλήρου διαθέσιμη στο χρήστη για εφαρμογές κλπ ή υπάρχει κάποιος περιορισμός όπως πχ στο S2 μου, που από τα 16γιγα μόνο τα 2 ειναι για εφαρμογές και μετά απο το 1.75 δεν σε αφήνει να περάσεις τπτ άλλο;

Δεν υπαρχει τετοιο θεμα στα καινουργια τηλεφωνα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Έχω μείνει πίσω! :lol::lol: Ευχαριστώ!

Άντε τώρα να αλλάξει κ η Google το "safety feature" με τη μετακίνηση εφαρμογών στη κάρτα και όλα τέλεια!

Shit Happens!!!

λοιπον μου το εχει κανει 3 φορες 2 τις πρωτες μερες και ι μετα απο καιρο .εκανα και εγω την κινηση να βγαλω μπαταρια κλπ και οκ.την μια φορα μαλιστα το εκανε οταν πηγα να απαντησω σε κληση και δεν ανοιγε.τωρα, μετα απο μερες που το παρακολουθω παει αψογα τι να πω μακαρι να εστρωσε αλλιως απαραδεκτο καο κριμα γιατι ειναι ωραιο κινητο

λοιπον μου το εχει κανει 3 φορες 2 τις πρωτες μερες και ι μετα απο καιρο .εκανα και εγω την κινηση να βγαλω μπαταρια κλπ και οκ.την μια φορα μαλιστα το εκανε οταν πηγα να απαντησω σε κληση και δεν ανοιγε.τωρα, μετα απο μερες που το παρακολουθω παει αψογα τι να πω μακαρι να εστρωσε αλλιως απαραδεκτο καο κριμα γιατι ειναι ωραιο κινητο

Μήπως θυμάσαι σε πόσο τις % βρισκόταν η μπαταρία σου φίλε μου

Έχω μείνει πίσω! :lol::lol: Ευχαριστώ!

Άντε τώρα να αλλάξει κ η Google το "safety feature" με τη μετακίνηση εφαρμογών στη κάρτα και όλα τέλεια!

Αμ ελα που δεν σκοπευει να το αλλαξει αυτο το ανοητο safety feature:mad:

Παναγιωτης

Μήπως θυμάσαι σε πόσο τις % βρισκόταν η μπαταρία σου φίλε μου

δεν πρεπει να ηταν ανεβασμενη γιατι ηταν σε κληση που ειχα και δεν το δουλευα εκεινη την στιγμη και το ειχα 2g kai eixe mpataria panv apo 70%

παιδια ειδα χθες το βραδυ δυο γρατσουνιες στο πισω καπακι και ξενερωσα δεν ειναι μεγαλες και δεν φαινονται πρεπει να της παρατηρησει σε πολυ φως για φανουν αλλα ξενερωσα λιγο. εχω παραγγειλει θηκη slim armor αλλα δεν εχει ερθει ακομα καθως και screen protector. οι γρατσουνιες μαλλον προηλθαν απο πτωση του κινητου την ωρα που σκουπιζε η μανα και τα πηρε σβαρνα ολα:mad:
υπογραφή εκτός ορίων

Οποιος θελει να σχηματισει ποιο αντικειμενικη εικονα για το g3, ας διαβασει εδω, τι λενε στο xda αυτοι που ειχανε το g2 και το αγορασανε

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/step-backward-lg-g2-t2808449