kdeligiannis Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Hot-sales-Lenovo-P780-c-MTK6592-Octa-Core-2G-ram-android-4-4-3g-gps-china/1906618749.html για πείτε ρε παιδία μπορεί να είναι μαιμού? Πως το τσεκάρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Hot-sales-Lenovo-P780-c-MTK6592-Octa-Core-2G-ram-android-4-4-3g-gps-china/1906618749.html για πείτε ρε παιδία μπορεί να είναι μαιμού? Πως το τσεκάρουμε? Δεν υπάρχει πουθενά αυτή η συσκευή φίλε μου, φυσικά ούτε στο site της lenovo. Μακριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klsketches Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Εφτασε το τηλ επιτελους ! Πολυ καλυτερο απο οτι στις φωτο... Οσο για τον φιλο τον γραφει οτι δεν κατεβαζει το CPUZ κλπ.. πρεπει να ειναι ασχετος η κατι αλλο... Μια χαρα κατεβαζει τα παντα κ τρεχει τα ΠΑΝΤΑ ! στα 1.9 Ghz x8 , 2GB ram ΠΕΤΑΕΙ ! αυριο θα ανεβασω και φωτο, τελικα το κινητακι τι λεει? αξιζει τα λεφτα του..το πηρα κι εγω πριν 3 μερες, οκ στανταρ ειναι κλωνοσ..αλλα αξιζει? τωρα που το εχεισ κανα 2 μηνες τι εχεισ ν πεις γι αυτο? απαντησε μου θα με βοητησεις πολυυ.. ευχαριστω!! Edited September 3, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 τελικα το κινητακι τι λεει? αξιζει τα λεφτα του..το πηρα κι εγω πριν 3 μερες, οκ στανταρ ειναι κλωνοσ..αλλα αξιζει? τωρα που το εχεισ κανα 2 μηνες τι εχεισ ν πεις γι αυτο? απαντησε μου θα με βοητησεις πολυυ.. ευχαριστω!! Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι η γραφή τύπου sms (όπως και τα greeklish) απαγορεύεται και μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Για τα χρήματα που έδωσες... δεν αξίζει μιας και με πάνω από 100 ευρώ παίρνεις επώνυμη κινέζικη συσκευή και όχι κάποιον ανύπαρκτο κλώνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 το εχω στα χερια μου και δεν λεει να πιασει σημα ουτε με κοσμοτε ουτε με βονταφον, ξερουμεωποιο μοντελο ειναι στη πραγματικότητα και αν υπαρχει καμια καλοδουλεμενη οσο γινεται ρομ για να τρεχει η συσκευή με αξιοπρέπεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 ROM για ένα ανύπαρκτο μοντέλο μην περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 μεχρι σημερα εργαζεται καλα μονο που ειναι 4πυρινο, αλλα το χρησιμοποιω σαν GPS πιο πολυ Κατα τα αλλα, 1-2 φορες κολλησε σε τοσο διαστημα Παρα πολυ καλο για εμενα και τα χρηματα που εδωσα Οπως εγραψα και πιο παλια, ποτε δεν ειχα προβλημα με το playstore η αλλες εφαρμογες Η μπαταρια θελει αλλαγη, δεν αντεχει ολη μερα με ανοιχτο wifi.... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts