ταξιδιωτης22 Δημοσιεύτηκε June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 26, 2014 Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί σήμερα πρέπει να επιλέξω ένα εκ των 2 αυτών συσκευών. Τα έχω ξαναπάρει και τα 2 και μπορώ να πω ότι και τα 2 με είχαν αφήσει ευχαριστημένο. Εντάξει στο g2 η μπαταρία είναι αλλού. Φοβάμαι όμως τα προβλήματά. Το s4 είναι πιο αξιόπιστο? Αν πάω εκεί θα πάω για το black edition. Θα μου βγάζει κανένα τετράωρο???δεν θυμάμαι και πόσο με κρατούσε η μπαταρία.το 9506 πάντως ήταν απογοήτευση. Αν πάρω το lg θα είναι εκδοσή 404 η 405.φοβάμαι όμως...και δεν θέλω να τρέχω στα service. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Εμενα μ αρεσει το s4 αλλα ειναι ακριβο ρε συ.Ειχε παει στα 310 το πασχα και κακως που δε το πηρα.Το g2 εχει φοβερη τιμη και ισως ειναι καλυτερο απο το s4 ελα ομως που εχω κολησει στο s4.Ειμαι στην ιδια φαση με σενα και εχω μεινει τωρα με μια μπακατελα μηπως και πεσει το s4.Βεβαια το σερβις της lg ειναι κορυφη ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 το g2 τι προβληματα εβγαλε? ολοι λενε οτι ειναι απροβληματιστο. ενω πολλοι λεγανε για lag στο s4. εγω θα επερνα το g2 λογω οθονης, πολυ καλη και μεγαλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Γραμμές στην οθόνη,καμμένα pixels και κάτι άλλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Γραμμές στην οθόνη,καμμένα pixels και κάτι άλλα. και καποια αλλα μικρο θεματα ευτυχώς ολα τα παραδέχεται η lg και σου αλλάζει οτι ζητήσεις στο service.............. (αλλιος θα τους επερνε η μπαλα ) οσο για το s4 ναι....... λόγο του λογισμικού μας βγήκε σκαρτο........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Προτείνω το LG G2 γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη και δεν έχει το laggy TouchWiz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Γραμμές στην οθόνη,καμμένα pixels και κάτι άλλα. Κανένα πρόβλημα με το G2. Του έχω βάλει και Mahdi rom (aosp) και πάει σφαίρα, έτσι ώστε φίλος μου με S4 που λαγκάρει να κλαίει ήδη τα λεφτά που έδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Αφου εφυγες απο το 9506 λογω μπαταριας γνωμη μου ειναι να πας στο g2. Απλα ψαξε να ειναι τελευταία παρτιδα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Αφού τα χεςνκαι τα δυο γιατί δεν πας να πάρεις κάνα άλλο;;; Απο κει και πέρα θα πρεπει απο πρωτο χερι να εχεις καταλήξει σε κάποιο. Απο μένα g2 γιατί είναι και φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί σήμερα πρέπει να επιλέξω ένα εκ των 2 αυτών συσκευών. Γιατι πρεπει να επιλεξεις σημερα οπωσδηποτε; Επισης εσυ που τα χες κ τα 2 ρωτας εμας; Εσυ θα πρεπε να μας ανοιξεις τα ματια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xnoudi Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 G2 με κλειστα τα ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τα έχω ξαναπάρει και τα 2 και μπορώ να πω ότι και τα 2 με είχαν αφήσει ευχαριστημένο. Φιλε μου αν ειχες και τα 2 και τα εδωσες: 1) γιατι ρωτας εμας 2) γιατι να ξαναπαρεις τα ιδια Περιεργα μας τα λες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 HTC one, έτσι για να δεις και κάτι "νέο"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Θα εκθέσω άποψη για το S4. Είναι ωραίο τηλέφωνο, βασικό το ότι είναι πολύ όμορφο. Έχει πολύ καλές κάμερες και είναι πολύ γρήγορο. Η οθόνη είναι το κάτι άλλο. Η μπαταρία του με έχει καταπογοητεύσει. Μου βγάζει μια μέρα και αυτό με κλειστά ό,τι δε χρησιμοποιώ όταν δε τα χρησιμοποιώ. Επίσης, αν και το έχω σε θήκη, μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ευαίσθητο και ότι με την παραμικρή σταγόνα νερού θα πάθει κάτι. Με εκνευρίζουν τα lags. Έχω περάσει Google Edition ROM και ακόμη και σε αυτή είναι αισθητό. Παρ' όλα αυτά για τα λεφτά του το θεωρώ καλή αγορά. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κατέληξα σε g2 τελικά. Δεν σας τα λέω παράξενα απλά τον τελευταίο καιρό είδα αρκετά προβλήματά στο thread του g2 και με κόλλησε αυτό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κατέληξα σε g2 τελικά. Δεν σας τα λέω παράξενα απλά τον τελευταίο καιρό είδα αρκετά προβλήματά στο thread του g2 και με κόλλησε αυτό. Με γεια σου.εκανες πολυ καλη επιλογη. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κατέληξα σε g2 τελικά. Δεν σας τα λέω παράξενα απλά τον τελευταίο καιρό είδα αρκετά προβλήματά στο thread του g2 και με κόλλησε αυτό. λοιπόν κάνεις το εξής αν πάρεις 32 gb (που δεν καλύπτει η αντιπροσωπεία) κάνεις ενα εκτεταμένο λεπτομερέστατο test της πρώτες 5 μέρες (αν έχει κάτι πάει για doa στο καταστιμα που το πιρες και τελειοσε η υποθεση) αν πάρει έκδοση με 10 gb, χαλαρά....... όταν βρεις θεμα τότε και το στέλνεις για εγγύηση πάντως 98% όσον ειχαν βγάλει κάτι το είχαν από την αρχη ούλο το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts