Jump to content

Δίκαρτο έως 200 ευρώ

Alexpag
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα δίκαρτο android κινητό (όχι κινέζικο), μέχρι 200 ευρώ και οθόνη έως 4,5'' το πολύ. Με ενδιαφέρει όταν μιλάω στην sim1 και δέχομαι κλήση στην sim2 να μπορώ να απαντήσω (εναλλαγή κλήσεων) και να έχει σχετικά καλή μπαταρία - αυτονομία. Ελεγα για το sony xperia m αλλά μου είπαν πως δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!

Alexpag said:
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα δίκαρτο android κινητό (όχι κινέζικο), μέχρι 200 ευρώ και οθόνη έως 4,5'' το πολύ. Με ενδιαφέρει όταν μιλάω στην sim1 και δέχομαι κλήση στην sim2 να μπορώ να απαντήσω (εναλλαγή κλήσεων) και να έχει σχετικά καλή μπαταρία - αυτονομία. Ελεγα για το sony xperia m αλλά μου είπαν πως δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!

Πηγαινε να δεις το grand neo. Μπορει να σου φανει λιγο μεγαλο αλλα ειναι πολυ καλο κινητο.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

kalvar said:
Πηγαινε να δεις το grand neo. Μπορει να σου φανει λιγο μεγαλο αλλα ειναι πολυ καλο κινητο.

Το έχει μια γνωστή και μου φαίνεται πολύ μεγάλο.

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

rizla7 said:
δε θα βρείς κανένα....ψάχνεις dual sim active και δε νομίζω να υπάρχει κάτι προσφατο..

Επομένως αυτό που γράφει εδώ http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-m-dual/ ότι μπορείς να διαχειριστείς κλήσεις και στις δύο sim δεν ισχύει;:(

Alexpag said:

Επομένως αυτό που γράφει εδώ http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-m-dual/ ότι μπορείς να διαχειριστείς κλήσεις και στις δύο sim δεν ισχύει;:(

δε γίνεται...

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-M-M-dual/xperia-M-dual-is-dual-active-or-dual-standby/td-p/400031/page/2

εδώ την πάτησε και άλλος απ οτι βλέπω λόγω λάθους της σονυ στη διαφήμιση...

ρώτα στο θέμα της συσκευής μήπως γίνεται για να σαι σίγουρος παντως..

γενικότερα δεν βγάζουν πλέον dual-sim active συσκευές(χρειάζεται 2 δέκτες)..η samsung έβγαζε παλιότερα κάποιες..

έχω την εντύπωση οτι η τελευταία ήταν ένα ace duos

Edited by rizla7

Alexpag said:
Ούτε το galaxy core duos έχει αυτή την δυνατότητα;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373318

για ρίξε μια ματιά στο θέμα...

δεν είμαι σίγουρος..νομίζω και αυτό stand-by είναι....νομίζω οτι γίνεται μόνο με τα δεδομένα..οχι με τις κλήσεις...δλδ αν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα στη μια sim, μπορείς να δεχτείς κλήση στην άλλη και να μη κοψει τα δεδομένα ...αν μιλάς κανονικά κατα τη διάρκεια μιας κλήσης στη μια δε θα καλεί και η άλλη ώστε να απαντήσεις...

Edited by rizla7

Alexpag said:
Μου φαίνεται ότι το galaxy s duos 2 κάνει αυτό που θέλω, τι γνώμη έχετε;

το κάνει ΑΛΛΑ με εκτροπή κλήσης από τη μια σου sim στην άλλη με χρέωση δική σου...νομίζω υπάρχουν και άλλα που το κάνουν αυτό. αυτό εννοούν πλέον smart dual sim....ίσως αυτο εννούσε και η Sony που λεγαμε πριν..δε ξέρω.

δε γνωρίζω πόσο χρεώνεται αυτό και αν αξίζει...

δες το παρακάτω video...τα εξηγεί ωραία..

εσύ απ οτι κατάλαβα θέλεις την πρώτη περίπτωση, που πλέον δεν βγάζουν συσκευές με 2 δεκτες ώστε να γίνεται αυτό χωρίς χρέωση σα 2 ξεχωριστά τηλέφωνα ταυτόχρονα σε κλήση..

αν σε βολεψει αυτό με την εκτροπή και σε συμφέρει..δες το..

ελπίζω να μη στα μπερδεψα..:p

Edited by rizla7

Κοιτα και το samsung grand neo dual.ειναι αξιολογη συσκευη.
Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..