nikosmag Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα! Είμαι σίγουρος ότι έχει υποθεί αλλά όσο διάβασα δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με το google sync και κυρίως τα contacts? Δεν μπορεί να μου κάνει συγχρονισμό από τις 10/07/16. Όταν προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή Google Contacts Sync μου λέει "Read the app instructions and then try again". Ευχαριστώ, Νικόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα! Είμαι σίγουρος ότι έχει υποθεί αλλά όσο διάβασα δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με το google sync και κυρίως τα contacts? Δεν μπορεί να μου κάνει συγχρονισμό από τις 10/07/16. Όταν προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή Google Contacts Sync μου λέει "Read the app instructions and then try again". Ευχαριστώ, Νικόλας Ποιαν έκδοση έχεις για "Συγχρονισμό επαφών Google";;Εμένα η 6.0-2302772 λειτουργεί άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Φωτη και εγω που το εχω μαμα atl μου λεει μπαταρια οποτε μπορει να εχει 2 ειδων μαρκες πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ποιαν έκδοση έχεις για "Συγχρονισμό επαφών Google";;Εμένα η 6.0-2302772 λειτουργεί άψογα Καλησπέρα! Έχω την 6.0-2302772 και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις,εφαρμογες,συγχρονισμος επαφων και δείτε εάν έχει όλες τις απαραίτητες άδειες.Μετα μία επανεκκίνηση κακού καλού. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgia Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Μια βοήθεια για την επιλογή μπαταρίας βρίσκω αυτές : 1) noname στα 8$ από ebay 2) Original (έτσι λέει τουλάχιστον) από ebay στα 12$ 3) Nohon από aliexpress (την αγόρασε κάποιος λίγο πιο πάνω) στα 12$ Αν έχει κάποιος άλλος δοκιμασμένη ας postάρει από που την πήρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Μια βοήθεια για την επιλογή μπαταρίας βρίσκω αυτές : 1) noname στα 8$ από ebay 2) Original (έτσι λέει τουλάχιστον) από ebay στα 12$ 3) Nohon από aliexpress (την αγόρασε κάποιος λίγο πιο πάνω) στα 12$ Αν έχει κάποιος άλλος δοκιμασμένη ας postάρει από που την πήρε! https://store.fixmobile.gr/el/proion/gnisia-mpataria-huawei-hb4242b4ebw-ascend-honor-6-bulk Γνήσια μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Απαντησα στο αλλο παιδι που με ρωτησε. Απο το aliexpress τα πηρα τα εργαλειακια. Αν πατησεις mobile tools στην μπαρα αναζητησης στο ali θα σου βγαλει ενα σκασμο αποτελεσματα. Διαλεγεις και παιρνεις! Χαχαχαχαχα καλη τυχη σε αυτο, στο να βρεις αξιολογο κινητο με μπαταρια που να βγαινει. Δεν σε ειρωνευομαι φυσικα, αυριο αν εβγαινε το honor 6 με αφαιρουμενη μπαταρια θα το αγοραζα παλι. Οπως το βλεπω εγω, οι μη αφαιρουμενες μπαταριες ειναι μια μοδα που ηρθε για να μεινει... Μαζι το πηραμε το κινητο. Και εγω Φλεβαρη του 2015. Μολις χτες αλλαξα την μπαταρια και συμφωνα με το honortuner δεν ειναι η original. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161013/0ea6023685ba3297a36b30045ff7d0b1.jpg Στην προηγουμενη εγραφε LG στην μαρκα. Τελος παντων, τουλαχιστον η χωρητικοτητα ειναι ενταξει. Ακομα ειμαι στην πρωτη φορτιση. Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό στην φωτογραφία; Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Φωτη και εγω που το εχω μαμα atl μου λεει μπαταρια οποτε μπορει να εχει 2 ειδων μαρκες πανω. Παιζει και αυτο ναι. Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και ειδα οτι τουλαχιστον δεν ειναι noname κινεζιες. Η ATL ειναι εταιρια που φτιαχνει μπαταριες για διαφορες συσκευες. Εδω το site για οποιον ενδιαφερεται : http://www.atlbattery.com/en/ https://store.fixmobile.gr/el/proion/gnisia-mpataria-huawei-hb4242b4ebw-ascend-honor-6-bulk Γνήσια μπαταρία! Αυτην πηρα και εγω πριν κανα μηνα, απο το ιδιο μαγαζι. Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό στην φωτογραφία; Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το γραφει πανω πανω ! :p :p :p Honortuner λεγεται. Δεν υπαρχει στο play store, με μια αναζητηση στο internet θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Lg λέει ότι είναι η μπαταρία μου,σύμφωνα με το honortuner Edited October 13, 2016 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Παιζει και αυτο ναι. Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και ειδα οτι τουλαχιστον δεν ειναι noname κινεζιες. Η ATL ειναι εταιρια που φτιαχνει μπαταριες για διαφορες συσκευες. Εδω το site για οποιον ενδιαφερεται : http://www.atlbattery.com/en/ Αυτην πηρα και εγω πριν κανα μηνα, απο το ιδιο μαγαζι. Το γραφει πανω πανω ! :p :p :p Honortuner λεγεται. Δεν υπαρχει στο play store, με μια αναζητηση στο internet θα το βρεις. Επειδή δεν το έβρισκα στο playstore... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις,εφαρμογες,συγχρονισμος επαφων και δείτε εάν έχει όλες τις απαραίτητες άδειες.Μετα μία επανεκκίνηση κακού καλού. Συγχρόνισε!!! Είστε αστέρια...ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Συγχρόνισε!!! Είστε αστέρια...ευχαριστώ. Τι νόμιζες;Τσάμπα τα χουμε τα γαλόνια ;:lol::lol::lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Για την αλλαγή της μπαταρίας, από που προτείνεται αγορά ταινίας διπλής όψης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Eγω που την αλλαξα τις προαλλες, δεν χρειαστηκε ταινια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Καλησπέρα, αυτό το smartcare πως το απενεργοποιω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παρατηρημενο:Αν είμαι με 4g η μπαταρία εξαντλείται νορμάλ..Όταν παω σπίτι και μπει στο wifi ,δε πα να είναι 20% , θα εξαντληθεί στο μπαμ..Όχι πάντα,αλλά 3 στις5 φορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Καλησπέρα, αυτό το smartcare πως το απενεργοποιω; Εαν θυμαμαι καλα πιεζεις με τα δυο δαχτυλα την οθονη και θα το βρεις κατω δεξια στο εικονιδιο περισσοτερες ρυθμισεις. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Χρήστο, πρέπει επειγόντως να ξαναπαρεις honor.☺️☺️☺️ Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για την εμφάνιση εικονιδίων κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Χρήστο, πρέπει επειγόντως να ξαναπαρεις honor.☺️☺️☺️ Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για την εμφάνιση εικονιδίων κλπ Όντως....Χρήστο,γύρνα ξανά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jumex Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Το ζαχάρωνα από καιρό...πήρα τελικά το P8 LITE το οποίο και πούλησα γιατί είχε απαράδεκτη μπαταρία...κατέληξα σε lumia win 10 και τέλος είπα να ξαναδοκιμάσω τη τύχη μου σε android με το honor 6. Δυστυχώς με μάγεψαν οι μαγικές τιμές του ali και αγόρασα κινέζικη έκδοση....σπάσιμο νεύρων...H60-L02....πέρα από τα tricks για να βγάλουμε τα κινέζικα, υπάρχει κανένας τρόπος να περάσουμε κανονική eu rom με τα google play με τα αγγλικά του με τα όλα του ?? Παράθεση καλοκαιρι ,tequila και μπανακια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Το ζαχάρωνα από καιρό...πήρα τελικά το P8 LITE το οποίο και πούλησα γιατί είχε απαράδεκτη μπαταρία...κατέληξα σε lumia win 10 και τέλος είπα να ξαναδοκιμάσω τη τύχη μου σε android με το honor 6. Δυστυχώς με μάγεψαν οι μαγικές τιμές του ali και αγόρασα κινέζικη έκδοση....σπάσιμο νεύρων...H60-L02....πέρα από τα tricks για να βγάλουμε τα κινέζικα, υπάρχει κανένας τρόπος να περάσουμε κανονική eu rom με τα google play με τα αγγλικά του με τα όλα του ?? Διάβασε στο πρώτο ποστ πως θα τα περάσεις αυτα που θέλεις, δεν είναι τπτ εδώ μέσα το 80% αυτή την έκδοση έχει και δεν είχαμε κανένα προβλημα Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Χρήστο, πρέπει επειγόντως να ξαναπαρεις honor.☺️☺️☺️ Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για την εμφάνιση εικονιδίων κλπ Με Mate 8 στα χέρια μου το μονο που σκέφτομαι είναι να βρω να κανω την πατέντα με την δεύτερη sim πανω στην sd και μετα ποιος με πιάνει. Αντε καλά, υπο συζήτηση για το Mate 9. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkatsar Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ το IMEI, serial και Product ID του honor 6 L02 όταν αυτό έχει κλειδώσει; Προσπαθώ να ξεκλειδωσω τον bootloader του και μου ζητάει τα παραπάνω. Αν ανοίξω την συσκευή θα τα βρω καπου γραμμένα; Υπάρχει άλλη λυση για να ξεκλειδώσω το κινητό; Please HELP :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Τι android εχεις πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts