Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο είσαι σε rescue mode με συνδεδεμένο το κινητό στο PC κράτα πατημένα το Vol- και το power, λογικά θα μπει σε bootloader.

Μα ναι , μπαινω σε bootloader , αλλα δεν μπορω να ου περασω τιποτα,λοφω του fail που αυτο συνεβαινε πριν το μπρικ ουτως η αλλως

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα ναι , μπαινω σε bootloader , αλλα δεν μπορω να ου περασω τιποτα,λοφω του fail που αυτο συνεβαινε πριν το μπρικ ουτως η αλλως

Σε bootloader σου δίνει πάλι fail σε όλα τα img?

Δοκίμασε και με το HiSuite4.0 υποτίθεται έχει one-key recovery.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Σε bootloader σου δίνει πάλι fail σε όλα τα img?

Δοκίμασε και με το HiSuite4.0 υποτίθεται έχει one-key recovery.

Ναι σε καθενα απ τα 4 img.Τα στελνει αλλα δεν μπορει να τα κανει write.

http://oi68.tinypic.com/2db12e8.jpg

Ηδη το χα κατεβασει το HIsuite 4 αλλα δεν υποστηριζεται η συσκευη αναφερει...

Απλα αναρωτιεμαι αν μπορουν οι της Huawei να το επαναφερουν ετσι οπως εγινε...

Ναι σε καθενα απ τα 4 img.Τα στελνει αλλα δεν μπορει να τα κανει write.

http://oi68.tinypic.com/2db12e8.jpg

Ηδη το χα κατεβασει το HIsuite 4 αλλα δεν υποστηριζεται η συσκευη αναφερει...

Απλα αναρωτιεμαι αν μπορουν οι της Huawei να το επαναφερουν ετσι οπως εγινε...

Η Ελληνική huawei πιθανότατα δεν θα το αγγίξει... μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κάποιο πιο local service.

Με τα 3K ξεκινάει εγκατάσταση και την κόβει ή δεν κάνει τίποτα?

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

Γιατί δεν ζητάτε από κάποιον mod; Τι περιμένετε να διαβάζουν όλα τα μηνύματα;

Και πώς το ζητάει κάποιος κι από ποιόν;

Μόλις αναβάθμισα στην τελευταία dev 6.2.1. Για ακόμα μια φορά μετά το ρουτάρισμα κάνει κάθε 20 δευτερόλεπτα ασφαλή καταργηση η sd. Βέβαια την προηγούμενη φορά που ρούταρα έστρωσε μετά από επανεκκινήσεις. Αλλά τώρα το πρόβλημα παρέμεινε. Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει;

Είναι εύκολο κάποιος από εσάς να μας παραθέσει link με τα rollback από Emui 4.0-3.1 και Emui 3.1-3.0; Αυτό που είχα βρει από κινέζικο site για μετάβαση από stable σε developer ή και από lollipop σε kitkat παραδόξως δεν μου το κάνει extract.Σ Ευχαριστώ VirusPlus :lol::lol::lol:

Poco F6 Pro 256GB

μου είχε συμβει και εμενα σε stable αλλα μετα απο root

τελικα αναγκαστηκα και εβγαλα το ροοτ και εκανα ρεσετ και εφυγε. σε δευτερο root δεν ξαναεμφανιστηκε :O

Μόλις αναβάθμισα στην τελευταία dev 6.2.1. Για ακόμα μια φορά μετά το ρουτάρισμα κάνει κάθε 20 δευτερόλεπτα ασφαλή καταργηση η sd. Βέβαια την προηγούμενη φορά που ρούταρα έστρωσε μετά από επανεκκινήσεις. Αλλά τώρα το πρόβλημα παρέμεινε. Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει;

Για εμενα ομως η καλυτερη ρομ B811!!!!!!

Έχω βρει όλα τα update από B806-B811 από τον φίλο VirusPlus όμως δεν έχω το Β535-Β805 ή το Β535-B807 που σε πάει από lollipop σε ΜΜ.Μήπως γνωρίζεις που μπορώ να το βρω;

Poco F6 Pro 256GB

Έχω βρει όλα τα update από B806-B811 από τον φίλο VirusPlus όμως δεν έχω το Β535-Β805 ή το Β535-B807 που σε πάει από lollipop σε ΜΜ.Μήπως γνωρίζεις που μπορώ να το βρω;

Β535-B807 το έβαλα και στο mega.

Προσθεσα και το rollback που ζήτησες παραπάνω.

Edited by VirusPlus

Rollback που είναι;

Rollback που είναι;

EMUI4.0 > EMUI3.1

EMUI3.1 > EMUI3.0

Ειδες ειμαι κυριος,σε ευχαριστησα προκαταβολικα :D και θα συνεχισω να το κανω και ξανα και ξανα και ξανα :lol::lol::lol:

Poco F6 Pro 256GB

Καλησπέρα,

Έχω το Η60-L02 και έχω εγκατεστημένη την τελευταία developer 6.2.1 (ΔΕΝ έχω κάνει root ποτέ το κινητό).

Θα ήθελα να πάω σε B811

(για να πω και τον πόνο μου ... αρχικά ήθελα MIUI αλλά όπως με ενημέρωσε ο φίλος Σάκης από το forum μας, δεν θα μου λειτουργεί η δεύτερη κάρτα SIM).

Μπορώ να τη βάλω μέσω SD ως Update ή πρέπει να γυρίσω σε κάποια stable πρώτα;

Εάν κάνω αναβάθμιση σε B811, θα χάσω όλα τα δεδομένα;

Ευχαριστώ πολύ!

Μετα απο κανα δυο ακομα αποτυχημενες προσπαθειες και με 3 κουμπια , και αφου το αφησα να φορτισει μια μερα σχεδον .αγνωστο γιατι ,περασε εν τελει

με τα 3 κουμπια η ρομ.Πλεον με πολυ προσοχη θα συνεχισω να το χαιρομαι παροτι δεν εχω λυσει ολα τα ζητηματα :p

Απο B535 σε Β807 πηγα αψογα.Απο Β807 σε Β809 πως παω;

Edited by CRISPAF77

Poco F6 Pro 256GB

μου είχε συμβει και εμενα σε stable αλλα μετα απο root

τελικα αναγκαστηκα και εβγαλα το ροοτ και εκανα ρεσετ και εφυγε. σε δευτερο root δεν ξαναεμφανιστηκε :O

Έβγαλα το root πέρασα ξανά την ρομ (λογικά έκανε ελάχιστες αλλαγές γιατί τελείωσε γρηγορα) και έφτιαξε. Θα δοκιμάσω να ξανακάνω root το βραδι. Κάτι έχει να κάνει με τον supersu και τα δικαιώματα που παραχωρει στην αρχή ίσως για τη διαχείριση της sd.

Απο B535 σε Β807 πηγα αψογα.Απο Β807 σε Β809 πως παω;

Local update?Απλά κατεβάζουμε το αρχείο και το περνάμε;

Local update?Απλά κατεβάζουμε το αρχείο και το περνάμε;

Ακριβώς έτσι.

Poco F6 Pro 256GB

Από Β535 σε Β811,μπορώ να πάω απευθείας;;Ο πιο γρήγορος δρόμος Ποιος είναι;;Μη κολλήσω σε κανένα ενδιάμεσο στάδιο;;

Από Β535 σε Β811,μπορώ να πάω απευθείας;;Ο πιο γρήγορος δρόμος Ποιος είναι;;Μη κολλήσω σε κανένα ενδιάμεσο στάδιο;;

Αν μάθεις πες μου και μένα επειδή είμαι ήδη στα ενδιάμεσα:lol:

Poco F6 Pro 256GB

OTA-EMUI 4.0_H60-L02-L12_B535_B807.ζιπ

παιδια βοηθεια..εχω το παραπανω αρχειο και θελω να περασω από την 535 στην 807 και εχω χαζεψει

το μετονομασα se update.zip ..εκανα τοπικη ενημερωσει και τιποτα...fail

τι κανω λαθος?

είμαι στην 535 όλα original...:wacko:

OTA-EMUI 4.0_H60-L02-L12_B535_B807.ζιπ

παιδια βοηθεια..εχω το παραπανω αρχειο και θελω να περασω από την 535 στην 807 και εχω χαζεψει

το μετονομασα se update.zip ..εκανα τοπικη ενημερωσει και τιποτα...fail

τι κανω λαθος?

είμαι στην 535 όλα original...:wacko:

Νομίζω χρειάζεσαι unlocked bootloader για να περάσει η EMUI4.0.

Αν μάθεις πες μου και μένα επειδή είμαι ήδη στα ενδιάμεσα:lol:

Δοκιμάστε με VPN αν έχουν απευθείας update για Β811, εγώ τα έχω πάει ένα ένα.

Νομίζω χρειάζεσαι unlocked bootloader για να περάσει η EMUI4.0.

Δοκιμάστε με VPN αν έχουν απευθείας update για Β811, εγώ τα έχω πάει ένα ένα.

Ξεκλείδωτος είμαι φιλε μου...και ροοτ...και ότι θες...απλα γυρισα σε original 535 για να παω σε 807...εσυ πως τα εκανες?

δλδ το πρωτο αρχειο πως το εγκατέστησες? με custom recovery? local update?..και πως το ονομασες?

Ξεκλείδωτος είμαι φιλε μου...και ροοτ...και ότι θες...απλα γυρισα σε original 535 για να παω σε 807...εσυ πως τα εκανες?

δλδ το πρωτο αρχειο πως το εγκατέστησες? με custom recovery? local update?..και πως το ονομασες?

θέλει σίγουρα local update, stock recovery, unroot και μετονομασία του αρχείου σε update.zip.

Εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει αυτό το αρχείο, είχα μπει από dev με τα πρώτα αρχεία που ήταν για το L03.