gtaddict Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Προσωπικα εγω θα τ αφηνα εκει..κάθε τρεις μέρες flash νεα rom και τα παιξε η μπαταρια μου...τωρα αν θες να βαλεις την Β526 τοτε χρησιμοποίησε το miniflash tool του VirusPlus Ναι έχω θέματα με την 316 γι αυτό. Ποιο είναι αυτό; το multitool εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ναι έχω θέματα με την 316 γι αυτό. Ποιο είναι αυτό; το multitool εννοεις; Ναι λάθος μου το multitool εννοώ... Προχθες το χρησιμοποίησα γιατί νόμιζα ότι είχα brick άρει το τηλ μου και δούλεψε τέλεια (ο VirusPlus έχει κάνει παπάδες... ο άνθρωπος) αλλά τελικά έχω θέμα με την μπαταρία γάμ@#€@# :mad: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Αυτό το πράσινο που φαίνεται στο εικονίδιο του messenger μπορεί να φύγει κάπως; Επίσης μπορούμε στο πληκτρολόγιο να βάλουμε αυτόματη διόρθωση;Αν όχι έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;[ATTACH]63734[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ναι λάθος μου το multitool εννοώ... Προχθες το χρησιμοποίησα γιατί νόμιζα ότι είχα brick άρει το τηλ μου και δούλεψε τέλεια (ο VirusPlus έχει κάνει παπάδες... ο άνθρωπος) αλλά τελικά έχω θέμα με την μπαταρία γάμ@#€@# :mad: Κουραγιο αδερφε . μπαταρια απο κινα και καλη τχη. Μπορει καποιος να ανεβασει local.prop build.prop apo 316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Μπορεί κάποιος να μας πει πως ακριβώς θα πάμε απο 5.8.5 σε Β526 ? ή αξίζει να πέριμένουμε να βγει ΟΤΑ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseleki Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Μια ενδιαφερουσα ενημερωση. http://www.androidheadlines.com/2015/08/huawei-release-android-6-0-based-emui-4-0-q4-2015.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Lollipop+Β316=ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...Ούτε τη νύφη στην εκκλησία,τέτοια αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Lollipop+Β316=ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...Ούτε τη νύφη στην εκκλησία,τέτοια αναμονή... σε 316 είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 σε 316 είσαι; Ναι..Έχω χάσει κάτι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Ναι..Έχω χάσει κάτι;; Ναι ένα ποστ μου πιο πάνω :P Μπορείς να ανεβάσεις αν έχεις stock local.prop, build.prop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Ναι ένα ποστ μου πιο πάνω :P Μπορείς να ανεβάσεις αν έχεις stock local.prop, build.prop? Έπεσες στη περίπτωση ...Ντεν καταλαμπαινει...Ούτε κσερει τρόπο ανεβάσει..Μ' άλλα λόγια ασχολούμαι μόνο με τα βασικά γι'αυτό περιμένω την ΟΤΑ αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Lollipop+Β316=ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...Ούτε τη νύφη στην εκκλησία,τέτοια αναμονή... Για Android 6.0 - marshmallow αναφέρεται οχι lollipop νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Για Android 6.0 - marshmallow αναφέρεται οχι lollipop νομίζω. Το είδα...Αλλά ακόμα δεν έχουμε πάρει καν τη lollipop και βγαίνει είδηση για τη marshmallow...Ειρωνικά,πάντα...:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 εγω παλικαρια εδωσα το 6 και αγορασα το 7 ,ελπιζω να κανετε και εσεις το ιδιο (να σας εχω παρεα :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλησπέρα στη παρεα !! Τωρα τελαυταια έχω αρκετά κολλήματα .Θα ηθελα να περασω την ROM απο την αρχη αλλά δεν μπορεσα με τα 3 κουμπιά .Υπαρχει αλλος τρόπος για αρχάριο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Μπορει καποιος να ανεβασει local.prop build.prop από 316? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 εγω παλικαρια εδωσα το 6 και αγορασα το 7 ,ελπιζω να κανετε και εσεις το ιδιο (να σας εχω παρεα :D) Βρε μουλωχτε ποτέ πρόλαβες; Καλορίζικο και φυσικά περιμένουμε εντυπώσεις Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Βρε μουλωχτε ποτέ πρόλαβες; Καλορίζικο και φυσικά περιμένουμε εντυπώσεις ευχαριστω φιλε, ας ερθει με το καλο και ολα θα γινουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgia Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Επειδή δεν το βρίσκω, πως γίνεται από B526 dev να γυρίσω σε B316 stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Επειδή δεν το βρίσκω, πως γίνεται από B526 dev να γυρίσω σε B316 stable; Ελα πες την αλήθεια... δεν το εψαξες καν,έτσι;Το λέω γιατί ο κακομοίρης το έγραψα χθες μολις στο post #7325# Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgia Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ελα πες την αλήθεια... δεν το εψαξες καν,έτσι;Το λέω γιατί ο κακομοίρης το έγραψα χθες μολις στο post #7325# Στην πρώτη σελίδα του θέματος δεν αναφέρεται, η αναζήτηση του forum δεν το βγάζει, η αναζήτηση του google που δουλεύει πιο σωστά επίσης δεν το βγάζει. Το είχες γράψει μια σελίδα πιο πριν αλλά όταν ψάχνεις κάτι δεν είναι δυνατόν να διαβάζεις ένα forum 500 σελίδων για να το βρεις. Έλεος με την ειρωνεία και το https://en.wikipedia.org/wiki/RTFM Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ελα πες την αλήθεια... δεν το εψαξες καν,έτσι;Το λέω γιατί ο κακομοίρης το έγραψα χθες μολις στο post #7325# Στην πρώτη σελίδα του θέματος δεν αναφέρεται, η αναζήτηση του forum δεν το βγάζει, η αναζήτηση του google που δουλεύει πιο σωστά επίσης δεν το βγάζει. Το είχες γράψει μια σελίδα πιο πριν αλλά όταν ψάχνεις κάτι δεν είναι δυνατόν να διαβάζεις ένα forum 500 σελίδων για να το βρεις. Έλεος με την ειρωνεία και το https://en.wikipedia.org/wiki/RTFM Ευχαριστώ για την απάντηση σου. έλα παιδιά ηρεμία. Κι εγώ έχω ψάξει όλο το xda και εδώ να βρω γιατί δεν μπορώ να κάνω οποιοδήποτε φλασάρισμα και δεν έχει απαντήσει ούτε ένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) έλα παιδιά ηρεμία. Κι εγώ έχω ψάξει όλο το xda και εδώ να βρω γιατί δεν μπορώ να κάνω οποιοδήποτε φλασάρισμα και δεν έχει απαντήσει ούτε ένας. Δεν υπάρχει λόγος...εδώ είμαστε για να δίνουμε λύσεις και όχι να δημιουργούμε θεματα... άλλωστε οποίος με γνωρίζει μέσα από το forum αντιλαμβάνεται πως πάντα αστειευομαι.Στο θέμα τώρα σου φιλέ τι να πω...έχεις δοκιμάσει όλους τους τρόπους από το πρώτο post και τίποτα; Edited August 29, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Δεν υπάρχει λόγος...εδώ είμαστε για να δίνουμε λύσεις και όχι να δημιουργούμε θεματα... άλλωστε οποίος με γνωρίζει μέσα από το forum αντιλαμβάνεται πως πάντα αστειευομαι.Στο θέμα τώρα σου φιλέ τι να πω...έχεις δοκιμάσει όλους τους τρόπους από το πρώτο post και τίποτα; Ότι μαδαφακιν τρόπο υπάρχει. Όλα στοκ είμαι. Στοκ λόκαλ.προπ στοκ μπιλντ.προπ στοκ ρικαβερι. 3κ απλά δεν μπαίνει. Εμφανίζει το honor και κολλαει εκεί. Τοπική αποτυγχάνει τα πάντα. Σαν να κόλλησα σε 316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ότι μαδαφακιν τρόπο υπάρχει. Όλα στοκ είμαι. Στοκ λόκαλ.προπ στοκ μπιλντ.προπ στοκ ρικαβερι. 3κ απλά δεν μπαίνει. Εμφανίζει το honor και κολλαει εκεί. Τοπική αποτυγχάνει τα πάντα. Σαν να κόλλησα σε 316 Με 3Κ θέλει να τα πατάς πάνω από 40" παρατεταμένα και τ αφήνεις μόλις δεις το σήμα της τοποθέτησής της. Σε τοπική πρέπει να υπάρχει μόνο το update.app της rom που θες στον φάκελο dload ή το update.zip της Β526 αν θες την lollipop. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts