bill33 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μην σκάτε με τους φορτιστές,απο την στιγμή που όλοι είναι usb τότε βγάζουν τα ίδια βολτ ,απλά αν είναι λίγα αμπερ θα καθυστερεί πιο πολύ η φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanmar Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ευχαριστω πολυ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Τελικά,απάντηση στο ερώτημα που έκανα σχετικά με την εξαφάνιση της φωτογραφίας μου από την αρχική σελίδα του Gmail ,δε πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Τελικά,απάντηση στο ερώτημα που έκανα σχετικά με την εξαφάνιση της φωτογραφίας μου από την αρχική σελίδα του Gmail ,δε πήρα. Φιλικά μιλώντας, παρατηρώ πως συχνά το κάνετε αρκετοί αυτό, ρωτάτε κάτι κι επιμένετε/περιμένετε να πάρετε οπωσδήποτε απάντηση. Είναι forum χρηστών, προφανώς και δεν έχουμε απαντήσεις για τα πάντα. Για να απαντήσει κάποιος σε κάτι θα πρέπει και να το γνωρίζει, δεν νομίζεις; Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Επίσης άμα γνωρίζουμε την απάντηση θα σας την δώσουμε, δεν χρειάζεται να στέλνετε pms διαβάζουμε το topic αρκετές φορές την ημέρα. Φιλικά πάντα :O Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ευχαριστώ..Έχετε δίκιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) Υπάρχει ένα dev ΟΤΑ 5.2.16_5.3.18 για το L02, που το τσίμπησα από 4pda, αν έχει ξεμείνει κανείς στην 5.2.16 και το περάσει ή του ήρθε ας μας πει αν υπάρχει το προβλημα με το "Display network speed" που έχει η 5.3.16. Το συγκεκριμένο ΟΤΑ δεν περνάει πάνω από την 5.3.16 δυστυχώς. Edited March 21, 2015 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Τελικά,απάντηση στο ερώτημα που έκανα σχετικά με την εξαφάνιση της φωτογραφίας μου από την αρχική σελίδα του Gmail ,δε πήρα. Φίλε μου κάτσε να το πάρουμε από την αρχή γιατί και εγώ δύο μέρες τώρα ασχολούμαι με το ίδιο θέμα. Όταν λες αρχική σελίδα του gmail τι Ενοεις? Από το PC πηγαίνοντας στο gmail και μετά στις επαφές από πάνω αριστερά? Εγω έκανα τα εξής για δοκίμασε το και πες μου. Πήγα από τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνο στους λογαριασμούς εκεί βρήκα το google λογαριασμό μου και αρχικά ξετσεκαρα τον συγχρονισμό των επαφών. Μετά από την διαχείριση εφαρμογών πήγα και βρήκα την εφαρμογή αποθηκευτικό χώρο των επαφών και έκανα εκκαθάριση δεδομένων. Όπως και στο συγχρονισμό επαφών. Μετά από αυτό.... Άνοιξα και πάλι τον συγχρονισμό των επαφών. Μετά έκανα το εξής αν αλλάξω την φωτογραφία μου στο προφίλ του google λογαριασμού πχ από το PC, δεν αλλάζει με τον συγχρονισμό μέσα στην εφαρμογή των επαφών του κινητού... Αλλά το κάνει αν καταργήσω μόνο την προηγούμενη φωτογραφία. Τότε την αλλάζει. Αν όμως κάνω μια νέα επαφή από την σελίδα του gmail με το όνομα μου και βάλω εκεί φωτογραφία.... Τότε εκεί η αλλαγή της φωτογραφίας συγχρονίζει αυτόματα και στις επαφές στο τηλέφωνο. Περίεργα πράγματα έτσι? Αν κάποιος θέλει ας δοκιμάσει και ας μας πει. Δεν ξέρω αν οφείλετε αυτή η δυσλειτουργία στο τηλέφωνο η στους σερβερς της google... . Αλλά νομίζω ότι τις φωτογραφίες στις επαφές στο κινητό μπορεί να τις πάρει είτε από το google λογαριασμό αλλά και από το facebook με κάποιο τρόπο αν συνδεθεί ο λογαριασμός με τον google.... Αλλά δεν είμαι σιγουρος Μόνο με πειράματα.. Ίσως Βρούμε την λύση. Ίσως οι guru Romanos και virusplus έχουν κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει.... Χωρίς να θέλω να εξαναγκασω κάποιον να ασχοληθεί... Γιατί ήδη τα παιδιά ασχολούνται με πάρα πολλά εδώ αλλά και αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) To Honor6 δεν έχει natural support των GAPPS, οπότε και είναι λογικό να υπάρχουν δυσλειτουργιες στον συγχρονισμό. Το καίριο ερώτημα είναι πως βάλατε τα GAPPS, από το App Center της Huawei ή φλασαροντας τα από CWM? Πιθανότατα τα προβλήματά συγχρονισμού να λυθούν αν φλασαρετε τα GAPPS από CWM. Προσωπικά, στις αρχικές ROM του Honor6, έπεφτα σε bootloop ή είχα system crash όταν πέρναγα τα GAPPS από CWM, όταν τα έβαλα στο Multi-Tool, μετά από αίτημα μέλους του XDA, με διαβεβαίωσαν πως περνάνε χωρίς να δημιουργούν κάποιο προβλημα, δεν τα έχω τεστάρει προσωπικά όμως. Edited March 21, 2015 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Κοιταζοντας τις οδηγίες σχετικα με την αφαίρεση κινεζικων χαρακτήρων από το dialer θα ηθελα να ρωτησω αν η αλλαγη σε region=GR φέρνει ελληνικους χαρακτήρες η παραμένουν τα λατινικά. Το ρωτω γιατι στο L04 που εχω δεν εχω πρόβλημα με κινεζικα αλλα καλο θα ηταν να εμφανιζόταν ελληνικα ώστε όταν πληκτρολογώ ονομα να εμφανίζεται η επαφη που θελω ( πράγμα που δεν γίνεται τωρα με τα λατινικά) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) Κοιταζοντας τις οδηγίες σχετικα με την αφαίρεση κινεζικων χαρακτήρων από το dialer θα ηθελα να ρωτησω αν η αλλαγη σε region=GR φέρνει ελληνικους χαρακτήρες η παραμένουν τα λατινικά. Το ρωτω γιατι στο L04 που εχω δεν εχω πρόβλημα με κινεζικα αλλα καλο θα ηταν να εμφανιζόταν ελληνικα ώστε όταν πληκτρολογώ ονομα να εμφανίζεται η επαφη που θελω ( πράγμα που δεν γίνεται τωρα με τα λατινικά) Μιλάς για την αναζήτηση επαφών ή για τα "διακοσμητικά" λατινικά παρακάτω? [ATTACH]58436[/ATTACH] Από την παραπάνω οθόνη δεν νομίζω πως μπορείς να γράψεις γράμματα. Η αλλαγή αυτή απλά αλλάζει τα κινέζικα δίπλα από το νούμερο σε ελληνικά και διορθώνει το crash της κάμερας στο watermark mode. Edited March 21, 2015 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Φίλε μου κάτσε να το πάρουμε από την αρχή γιατί και εγώ δύο μέρες τώρα ασχολούμαι με το ίδιο θέμα. Όταν λες αρχική σελίδα του gmail τι Ενοεις? Από το PC πηγαίνοντας στο gmail και μετά στις επαφές από πάνω αριστερά? Εγω έκανα τα εξής για δοκίμασε το και πες μου. Πήγα από τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνο στους λογαριασμούς εκεί βρήκα το google λογαριασμό μου και αρχικά ξετσεκαρα τον συγχρονισμό των επαφών. Μετά από την διαχείριση εφαρμογών πήγα και βρήκα την εφαρμογή αποθηκευτικό χώρο των επαφών και έκανα εκκαθάριση δεδομένων. Όπως και στο συγχρονισμό επαφών. Μετά από αυτό.... Άνοιξα και πάλι τον συγχρονισμό των επαφών. Μετά έκανα το εξής αν αλλάξω την φωτογραφία μου στο προφίλ του google λογαριασμού πχ από το PC, δεν αλλάζει με τον συγχρονισμό μέσα στην εφαρμογή των επαφών του κινητού... Αλλά το κάνει αν καταργήσω μόνο την προηγούμενη φωτογραφία. Τότε την αλλάζει. Αν όμως κάνω μια νέα επαφή από την σελίδα του gmail με το όνομα μου και βάλω εκεί φωτογραφία.... Τότε εκεί η αλλαγή της φωτογραφίας συγχρονίζει αυτόματα και στις επαφές στο τηλέφωνο. Περίεργα πράγματα έτσι? Αν κάποιος θέλει ας δοκιμάσει και ας μας πει. Δεν ξέρω αν οφείλετε αυτή η δυσλειτουργία στο τηλέφωνο η στους σερβερς της google... . Αλλά νομίζω ότι τις φωτογραφίες στις επαφές στο κινητό μπορεί να τις πάρει είτε από το google λογαριασμό αλλά και από το facebook με κάποιο τρόπο αν συνδεθεί ο λογαριασμός με τον google.... Αλλά δεν είμαι σιγουρος Μόνο με πειράματα.. Ίσως Βρούμε την λύση. Ίσως οι guru Romanos και virusplus έχουν κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει.... Χωρίς να θέλω να εξαναγκασω κάποιον να ασχοληθεί... Γιατί ήδη τα παιδιά ασχολούνται με πάρα πολλά εδώ αλλά και αλλού Στο pc, στο tablet και σ'ένα άλλο κινητό όταν ανοίγω την εφαρμογή του Gmail εμφανίζεται πάνω αριστερά Μια μικρή στρογγυλή φωτογραφία που έχω βάλει..Στο honor φαίνεται το default "ανθρωπάκι" της google..Στο google+ του κινητού δεν έχω πρόβλημα,το εμφανίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μιλάς για την αναζήτηση επαφών ή για τα "διακοσμητικά" λατινικά παρακάτω? [ATTACH]58436[/ATTACH] Από την παραπάνω οθόνη δεν νομίζω πως μπορείς να γράψεις γράμματα. Η αλλαγή αυτή απλά αλλάζει τα κινέζικα δίπλα από το νούμερο σε ελληνικά και διορθώνει το crash της κάμερας στο watermark mode. Ναι το παραπάνω λέω. Σε σένα όπως και σε μένα δίπλα στους αριθμούς έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Αν δίπλα στους αριθμούς είχε Ελληνικά, πληκτρολογώντας πχ το όνομα Κώστας κανονικά θα έπρεπε να βγάζεις την επαφή ή τις επαφές που έχουν αυτό το όνομα. Στον exdialer όπως και στον dialer της Samsung αυτό γίνεται. Στον dialer του honor δεν γίνεται; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 μια ερωτηση , το κινητο υποστηριζει ασυρματη φορτιση μεσω του nfc? και αν ναι με ποιο φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έχω μείνει με το κινητακι.... Όπως είπε ένα παιδί σε προηγούμενο ποστ έχω πάθει πολιτισμικό σοκ.. Αυτή η μπαταρία είναι με την δεύτερη φόρτιση με σχεδόν συνεχεια παιχνίδι και 1+ωρα Spotify... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 To Honor6 δεν έχει natural support των GAPPS, οπότε και είναι λογικό να υπάρχουν δυσλειτουργιες στον συγχρονισμό. Το καίριο ερώτημα είναι πως βάλατε τα GAPPS, από το App Center της Huawei ή φλασαροντας τα από CWM? Πιθανότατα τα προβλήματά συγχρονισμού να λυθούν αν φλασαρετε τα GAPPS από CWM. Προσωπικά, στις αρχικές ROM του Honor6, έπεφτα σε bootloop ή είχα system crash όταν πέρναγα τα GAPPS από CWM, όταν τα έβαλα στο Multi-Tool, μετά από αίτημα μέλους του XDA, με διαβεβαίωσαν πως περνάνε χωρίς να δημιουργούν κάποιο προβλημα, δεν τα έχω τεστάρει προσωπικά όμως. Δεν κατάλαβα κάστανο...Δεν έχω πειράξει το κινητό..Φοράει την Β313..Αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Δεν κατάλαβα κάστανο...Δεν έχω πειράξει το κινητό..Φοράει την Β313..Αυτά.. Χαχαχα δεν πειράζει. Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει επιλογή να περάσεις τα Google apps (gapps) με το εργαλειακι του virus που υπάρχει στην πρώτη σελίδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 μια ερωτηση , το κινητο υποστηριζει ασυρματη φορτιση μεσω του nfc? και αν ναι με ποιο φορτιστη? 1) το NFC δεν είναι πρότυπο φόρτισης αλλά μεταφοράς δεδομένων 2) αναφερεσε στο πρωτόκολλο qi wireless και σε άλλα παρεμφερή 3) το κινητό δεν υποστηρίζει τα πρωτόκολλα ασύρματες φόρτισης Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Χαχαχα δεν πειράζει. Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει επιλογή να περάσεις τα Google apps (gapps) με το εργαλειακι του virus που υπάρχει στην πρώτη σελίδα.. Για προσδιόρισε..Εννοείς,το google sync ,επαφές κτλ..Έτσι,πορευόμουν μέχρι τώρα..Δεν είχα πρόβλημα..Τελευταία βδομάδα ξεκίνησε το κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Για προσδιόρισε..Εννοείς,το google sync ,επαφές κτλ..Έτσι,πορευόμουν μέχρι τώρα..Δεν είχα πρόβλημα..Τελευταία βδομάδα ξεκίνησε το κακό Όπως σου είπε πιο πάνω.. Δεν υποστηρίζονται πλήρως τα gapps από το κινητό για αυτό πρέπει να τα βάλουμε με πλάγιους τρόπους.. Ένας από αυτούς είναι αυτό που κανείς εσύ. Ένας άλλος είναι αυτός που σου είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 1) το NFC δεν είναι πρότυπο φόρτισης αλλά μεταφοράς δεδομένων 2) αναφερεσε στο πρωτόκολλο qi wireless και σε άλλα παρεμφερή 3) το κινητό δεν υποστηρίζει τα πρωτόκολλα ασύρματες φόρτισης επειδη εχω δει κατι nfc bluetooth νομιζα υπαρχει κατι αναλογο. δηλαδη με λιγα λογια το nfc που χρησιμευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έχω μείνει με το κινητακι.... Όπως είπε ένα παιδί σε προηγούμενο ποστ έχω πάθει πολιτισμικό σοκ.. Αυτή η μπαταρία είναι με την δεύτερη φόρτιση με σχεδόν συνεχεια παιχνίδι και 1+ωρα Spotify... Εγώ πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος από την αυτονομία του ως τώρα. Είμαι στην τέταρτη φόρτιση και αυτή την στιγμή στο 52% εφταμιση ωρες εκ των οποίων 2:40 ώρες λειτουργία οθόνης. Ελπίζω να ανέβει γιατί τώρα είναι στα επίπεδα του s3 μου που σημειωτέων έχει μπαταρία 210mah. Τα παραπάνω με την emui 3.0 και μονοκαρτο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 επειδη εχω δει κατι nfc bluetooth νομιζα υπαρχει κατι αναλογο. δηλαδη με λιγα λογια το nfc που χρησιμευει? Μεταφορά δεδομένων. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ναι το παραπάνω λέω. Σε σένα όπως και σε μένα δίπλα στους αριθμούς έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Αν δίπλα στους αριθμούς είχε Ελληνικά, πληκτρολογώντας πχ το όνομα Κώστας κανονικά θα έπρεπε να βγάζεις την επαφή ή τις επαφές που έχουν αυτό το όνομα. Στον exdialer όπως και στον dialer της Samsung αυτό γίνεται. Στον dialer του honor δεν γίνεται; Σε μένα δεν δουλεύουν τα γράμματα εκεί, ούτε τα λατινικά, μόνο νούμερα πατιούνται, γι'αυτο τα χαρακτήρισα διακοσμητικά. Εσύ μπορείς δηλαδή να γράψεις γράμματα εκεί στον dialer? Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) Εγώ πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος από την αυτονομία του ως τώρα. Είμαι στην τέταρτη φόρτιση και αυτή την στιγμή στο 52% εφταμιση ωρες εκ των οποίων 2:40 ώρες λειτουργία οθόνης. Ελπίζω να ανέβει γιατί τώρα είναι στα επίπεδα του s3 μου που σημειωτέων έχει μπαταρία 210mah. Τα παραπάνω με την emui 3.0 και μονοκαρτο Κάτσε όταν λες μονοκαρτο έχεις το l04?? Εγώ είμαι με το 02 και την τελευταία developer.. Σημειωτέον έχω 720p γιατί παρέλαβα και άλλο ίδιο και τα συγκρινα στις ίδιες φωτογραφίες και δεν έχει καμία απολύτως διάφορα. Edited March 21, 2015 by kaliakman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts