rapsodos1979_ Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εγώ παρατήρησα ότι στο Gmail δεν εμφανίζει την φωτογραφία μου...Ενώ,στο google+ κι αλλού υπάρχει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εγώ παρατήρησα ότι στο Gmail δεν εμφανίζει την φωτογραφία μου...Ενώ,στο google+ κι αλλού υπάρχει κανονικά.. Εγω εχω συνδεσει το προφιλ του google λογαριασμου με την επαφή στο gmail ( γραφει μεσα στην επαφη στο pc συνδεδεμενα προφιλ και εχει το προφιλ στο google +) αυτο που θελουμε μαλλον οι περισσότεροι ειναι να τραβαει αυτοματα τις φωτογραφίες απο το google λογαριασμό (προφιλ google +) και να εμφανίζεται μεσα στις εφαρμογή επαφές. Η ισως και απο το facebook τις φωτογραφίες που εχουμε ως επαφές στην εφαρμογή επαφές. Σε καθε περίπτωση...αυτο εξυπηρετεί. Αντι να βαζουμε εμεις μια μια σε καθε επαφη φωτογραφια. Εκανα και κατι αλλο. πηγα στην εφαρμογή επαφές και εσβησα απο εκει την φωτογραφία μου...την οποια επαιρνε απο τις επαφες του gmail...και μετα απο ανανεωση περασε την φωτογραφία του profil του google + (προφανώς επειδή τον εχω συνδεδεμένο) μετά απο συχρονισμο φυσικα. Αλλα δεν το κανει αυτοματα αλλα μονο με καταργηση. Αν γνωρίζει κανεις τι γινετε??? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω το contacts λειτουργεί ξεχωριστά από το google + Νομιζω οτι μπορουν να συνδεθούν τα προφιλ με τις επαφες ....απο την σελιδα του gmail - επαφες αν υπαρχει νομίζω προφιλ στο google το βρίσκει και σου προτεινει να το συνδεσεις ή αν τον βαλεις νομιζω και σε κυκλο σου..το βαζει αυτοματα..Αρα υπαρχει μια σχεση μεταξυ των contacts και του google + ή google λογαριασμου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Το κάνεις extract από την FullROM με την ίδια διαδικασία που περιγράφω στο 1o post και το περνάς από fastboot. Ωραια Εκανα extract το BOOT.img . Συμφώνα με τις παρακατω οδηγίες χρησιμοποιώ το adb… • Τοποθετούμε την Stock Recovery "RECOVERY.img" ( αντι αυτου το boot.img) στον φάκελο adb από το adb.zip παραπάνω. • Συνδέουμε το κινητό σε fastboot με το PC ανοίγουμε το cmd.exe και γράφουμε: Σωστα; Αν ναι ποια εντολή πρεπει να βαλω στο cmd.exe; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ωραια Εκανα extract το BOOT.img . Συμφώνα με τις παρακατω οδηγίες χρησιμοποιώ το adb… Σωστα; Αν ναι ποια εντολή πρεπει να βαλω στο cmd.exe; fastboot flash boot boot.img Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλύτερα να παγώσεις κι όχι να διαγράψεις εφαρμογές συστήματος, καθώς πολλά update installation αποτυγχάνουν αν έχεις διαγράψει εφαρμογές συστήματος. Υπάρχει μια λίστα με ανάλυση τον εφαρμογών στο 4pda. Τα δικά μου παγωμένα είναι τα παρακάτω: [ATTACH]58400[/ATTACH][ATTACH]58401[/ATTACH] Ευχαριστώ φίλε. Πως τις παγώνεις, με τιτανιουμ γιατί η εφαρμογή του τηλεφώνου δεν αφήνει να απενεργοποιησω όλες αυτές Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ευχαριστώ φίλε. Πως τις παγώνεις, με τιτανιουμ γιατί η εφαρμογή του τηλεφώνου δεν αφήνει να απενεργοποιησω όλες αυτές Εγώ χρησιμοποιώ το Titanium αλλά υπάρχουν διαφορές εφαρμογές για να παγώσεις. Πρέπει να είσαι root για να παγώσεις εφαρμογές συστήματος δεν γίνεται από την εφαρμογή του τηλεφώνου. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Είμαι ροοτ αλλά στο τιτανιουμ μου λέει μόνο απεγκατάσταση Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Είμαι ροοτ αλλά στο τιτανιουμ μου λέει μόνο απεγκατάσταση Α sorry δεν κατάλαβα τι ρώτησες... το "Διακοπή" είναι το πάγωμα στο Titanium. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ok thanks.. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 fastboot flash boot boot.img Αν και φαινεται πως η διαδικασια εγινε παρολα αυτα δεν ειχα αποτελεσμα. Η συσκευη συνεχίζει να ανοιγει με τον φορτιστή. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/cmd_zps5ttzwuan.jpg' alt='cmd_zps5ttzwuan.jpg'> Να υποθεσω πως αλλη λυση εκτος απο την "Ολική επαναφορά σε stock κατάσταση" δεν υπαρχει; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Αν και φαινεται πως η διαδικασια εγινε παρολα αυτα δεν ειχα αποτελεσμα. Η συσκευη συνεχίζει να ανοιγει με τον φορτιστή. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/cmd_zps5ttzwuan.jpg' alt='cmd_zps5ttzwuan.jpg'> Να υποθεσω πως αλλη λυση εκτος απο την "Ολική επαναφορά σε stock κατάσταση" δεν υπαρχει; Δεν γνωρίζω. Αυτό είναι το προβλημα με τα exe root softwares δεν γνωρίζεις τι ακριβώς κάνουν. Δοκίμασε να κάνεις unroot από το kingo μπας και αντιστρέψει την κατάσταση. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το Titanium αλλά υπάρχουν διαφορές εφαρμογές για να παγώσεις. Πρέπει να είσαι root για να παγώσεις εφαρμογές συστήματος δεν γίνεται από την εφαρμογή του τηλεφώνου. Για πες καμία άλλη εφαρμογή, γιατί η δωρεάν δεν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Για πες καμία άλλη εφαρμογή, γιατί η δωρεάν δεν το κάνει. Δοκιμασε αυτη App Quarantine ROOT/FREEZE Δεν γνωρίζω. Αυτό είναι το προβλημα με τα exe root softwares δεν γνωρίζεις τι ακριβώς κάνουν. Δοκίμασε να κάνεις unroot από το kingo μπας και αντιστρέψει την κατάσταση. Δυστηχως δεν δουλεψε ουτε αυτο. Θα δοκιμασω μια ολικη επαναφορα οπως την περιγράφεις εδω μηπως και γινει κατι. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Για πες καμία άλλη εφαρμογή, γιατί η δωρεάν δεν το κάνει. Ναι... "δωρεάν" υπάρχει στο google. Το GoBackup είχε freeze αν θυμάμαι καλά από τις free. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Και το greenify κάνει πάγωμα των εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Το greenify κανει διαφορετικο παγωμα σε σχεση με αυτο που θελει ο φιλος παραπανω , αν καταλαβα καλα. Υπαρχει και το Link2sd που μπορει να τις παγωνει/απενεργοποιει χωρις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ακoλούθησα τις οδηγίες για την εγγραφη μεσω weibo όπως περιγράφεται στις τελευταίες σελιδες) ώστε να μπορω να μπω στη σελιδα της huawei και να αποκτήσω τον κωδικό ξεκλειδώματος του bootloader. Θελει την υπομονη του λογο κινεζικών αλλα και των σελιδων που ανοίγουν εκνευριστικά αργα. Όλα καλα δουλεύοντας το Multi tool αλλα το χρησιμοποίησα μονο σε ότι αφορα το ξεκλείδωμα. Σε δευτερη φαση αντι να συνεχίσω την διαδικασία ειπα να δοκιμασω το Kingo ROOT και με έκπληξη ειδα πως τελικά η συσκευη μου εγινε ρουτ. Συνεπώς τουλαχιστον στην ευρωπαικη εκδοση του honor Η60-L04 και αφου ξεκλειδωθεί ο bootloader μπορουμε να ρουταρουμε την συσκευης μας. Το μειονέκτημα σε αυτή την διαδικασια ( και δεν ξερω εάν συμβαίνει και στην διαδικασία που περιγραφεται στην πρωτη σελιδα) είναι πως πλεον δεν μπορω να φορτισω την συσκευη μου κλειστη. Με το που συνδεω τον φορτιστη το κινητο ανοιγει πραγμα που μου συνέβαινε παλιοτερα σε custom rom ( άλλο κινητο) αλλα επειδη ειχα αλλαξει Kernel ( όχι για το ρουτ) Παιζει για αυτό να ευθύνεται το γεγονος ότι εχω αφησει ξεκλειδωτο τον bootloader; Σε συνεχεια των παραπανω αφου δεν βρηκα αλλη λυση εκανα επαναφορά με τα τρια button και ευτυχώς τελικως ηρθε στα καλα του. Μετα ακλούθησα ως το τελος αυτη την φορα τον οδηγό του VirusPlus χρησιμοποιώντας το Multi tool που πραγματικά κανει την διαδικασία πολυ ευκολη ( συγχαρητήρια για το πολυ χρήσιμο εργαλειακι). Μετα το root ξαναπέρασα το stock recovery και ειμαι ετοιμος. Τον boot loader λεω να το αφησω ξεκλείδωτο αφου οπως αναφερει ο οδηγος δεν επηρεάζουν σε κατι την διαδικασία των επερχόμενων updates Ευχαριστώ. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Σε συνεχεια των παραπανω αφου δεν βρηκα αλλη λυση εκανα επαναφορά με τα τρια button και ευτυχώς τελικως ηρθε στα καλα του. Μετα ακλούθησα ως το τελος αυτη την φορα τον οδηγό του VirusPlus χρησιμοποιώντας το Multi tool που πραγματικά κανει την διαδικασία πολυ ευκολη ( συγχαρητήρια για το πολυ χρήσιμο εργαλειακι). Μετα το root ξαναπέρασα το stock recovery και ειμαι ετοιμος. Τον boot loader λεω να το αφησω ξεκλείδωτο αφου οπως αναφερει ο οδηγος δεν επηρεάζουν σε κατι την διαδικασία των επερχόμενων updates Ευχαριστώ. Και να ήθελες να τον κλειδώσεις δεν κλειδώνει όσο είσαι root. Θα πρέπει να φέρεις το κινητό πάλι σε stock κατάσταση για να κλειδώσει. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 καλησπερα,νεος κατοχος του κινητου απο σημερα.καταρχην λεω να το κανω root ,πρεεπι να ακολουθησω τον οδηγο της πρωτης σελιδας ή να το προσπαθησω με κανα προγραμμα τυπου kingroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εγω εχω συνδεσει το προφιλ του google λογαριασμου με την επαφή στο gmail ( γραφει μεσα στην επαφη στο pc συνδεδεμενα προφιλ και εχει το προφιλ στο google +) αυτο που θελουμε μαλλον οι περισσότεροι ειναι να τραβαει αυτοματα τις φωτογραφίες απο το google λογαριασμό (προφιλ google +) και να εμφανίζεται μεσα στις εφαρμογή επαφές. Η ισως και απο το facebook τις φωτογραφίες που εχουμε ως επαφές στην εφαρμογή επαφές. Σε καθε περίπτωση...αυτο εξυπηρετεί. Αντι να βαζουμε εμεις μια μια σε καθε επαφη φωτογραφια. Εκανα και κατι αλλο. πηγα στην εφαρμογή επαφές και εσβησα απο εκει την φωτογραφία μου...την οποια επαιρνε απο τις επαφες του gmail...και μετα απο ανανεωση περασε την φωτογραφία του profil του google + (προφανώς επειδή τον εχω συνδεδεμένο) μετά απο συχρονισμο φυσικα. Αλλα δεν το κανει αυτοματα αλλα μονο με καταργηση. Αν γνωρίζει κανεις τι γινετε??? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω οτι μπορουν να συνδεθούν τα προφιλ με τις επαφες ....απο την σελιδα του gmail - επαφες αν υπαρχει νομίζω προφιλ στο google το βρίσκει και σου προτεινει να το συνδεσεις ή αν τον βαλεις νομιζω και σε κυκλο σου..το βαζει αυτοματα..Αρα υπαρχει μια σχεση μεταξυ των contacts και του google + ή google λογαριασμου.. Τελικά,τι πρέπει να κάνουμε για να επανεμφανιστεί η φωτογραφία μου στο Gmail(αρχική των email)..;;Είναι θέμα του κινητού,γιατί σε άλλο τηλέφωνο και tablet φαίνεται κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 καλησπερα,νεος κατοχος του κινητου απο σημερα.καταρχην λεω να το κανω root ,πρεεπι να ακολουθησω τον οδηγο της πρωτης σελιδας ή να το προσπαθησω με κανα προγραμμα τυπου kingroot? Αν διαβάσεις λίγα post πιο πρίν θα δεις οτι η επιλογή του οδηγού του virus είναι μονόδρομος ... Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 καλησπερα,νεος κατοχος του κινητου απο σημερα.καταρχην λεω να το κανω root ,πρεεπι να ακολουθησω τον οδηγο της πρωτης σελιδας ή να το προσπαθησω με κανα προγραμμα τυπου kingroot? Μόλις δύο μυνήματα παραπάνω αναφέρω την περιπέτεια μου με το kingroot. Δες το οδηγό στην πρώτη σελίδα και μην μπλέκεις Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ευχαριστώ παιδια,θα ακολουθησω τον οδηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanmar Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 http://i296.photobucket.com/albums/mm177/fanmar13/fortistes_zpssgxcccmj.jpg' alt='fortistes_zpssgxcccmj.jpg'> Γνωριζει καποιος αν αυτοι οι 2 φορτιστες κανουν την ιδια δουλεια? Ο ενας ειναι απο ταμπλετ κι ο αλλος απο το Honor 6. Για να μην κουβαλαω και τους 2 μαζι θελω να εχω εναν στο σπιτι κι εναν στο μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ίδιοι είναι. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts