Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα εμφανιζόταν καθε 5 δευτερόλεπτα και έκλειναν η notification + navigation bar . Ληθηκε με την απενεργοποίηση της ένδειξης ταχυτητας δυκτιου.

Τα ίδια και εδώ.

Using Tapatalk

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η 5.3.16 φαίνεται να μην "περνάει" αν έχουν αφαιρεθεί system apps.

Έπρεπε να περάσω το system.img της 5.2.16 από fastboot για να αρχίσει το install.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Καλησπέρα παιδιά...θέλω την βοήθεια σας...μετά απο πρόβλημα στο κινητό με battery drain (περιγράφεται στα λινκ ...post 3556, 3632

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394520&page=238

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5819733#post5819733)

Το τηλέφωνο έφυγε 23 Δεκέμβρη, και μετά απο συζητήσεις με πωλήτρια του MInideal, κατόπιν πιέσεων μου, αφού στην αρχή έλεγε ότι το έφτιαξαν, χωρίς να αλλάξουν κανένα εξάρτημα!!!, μετά ρώτησε το after sales και μου είπε ότι άλλαξαν την motherboard...το τηλέφωνο ήρθε 12 Μαρτίου χωρίς να έχει γίνει τίποτα, το πρόβλημα παραμένει, και ανέβασα ποστ στο σημείο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6015895#, όπου μου πουλάει ελαφρώς τρέλα ενας πωλητής απο Minideal, του στυλ ότι έχω πολλές εφαρμογές, και ότι δεν φορτίζω καλά το τηλέφωνο...το θέμα είναι ότι μου λέει ότι δεν μου στέλνουν νέο τηλέφωνο, γιατί εντός 6 μηνών μόνο στο service μπορούν να το στείλουν....έχετε καμιά ιδέα να μου πείτε πώς να το χειριστώ;;; αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αγορά απο Κίνα;;; SOS!!!

Σκέφτομαι να στείλω εμαιλ στην μητρική Huawei, αλλα και αν επικοινωνήσω με τα γραφεία στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να πετύχω...

By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher.

Socrates

Σκέφτομαι να στείλω εμαιλ στην μητρική Huawei, αλλα και αν επικοινωνήσω με τα γραφεία στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να πετύχω...

Τίποτα δεν θα πετυχείς. Γιατί δεν ανεβάζεις battery screenshots να δούμε ξανά την κατανάλωση να δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Φίλε Romanos....απλά θα σου πω ότι μόνο με το Gmail, και καμία εφαρμογή εγκαταστημένη, όλες τις κινέζικες επεγκατεστημένες, το πρωί με 100% μπαταρία (φορτισμένο το τηλ όλο το βράδυ), το ίδιο βράδυ πέφτει στο 15-20%....χωρίς ιντερνετ, χωρίς μουσική, χωρίς προγράμματα, παρά μόνο σε idle κατάσταση και με 5-6 τηλέφωνα....

By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher.

Socrates

Romanos μπορείς να δεις την παρακάτω κατανάλωση....δεν βγάζεις άκρη λεμε:rolleyes:

Στην ανάγκη, αγοράζω μπαταρία απο το ιντερνετ, βρίσκω τεχνικό στην Θεσσαλονίκη να μου την αλλάξει και τελείωσε....γιατί διστάζω να το ξαναστείλω και να μου πουλήσουν τρέλα για κανά τρίμηνο πάλι....

Edited by dimathess

Socrates

Φίλε Romanos....απλά θα σου πω ότι μόνο με το Gmail, και καμία εφαρμογή εγκαταστημένη, όλες τις κινέζικες επεγκατεστημένες, το πρωί με 100% μπαταρία (φορτισμένο το τηλ όλο το βράδυ), το ίδιο βράδυ πέφτει στο 15-20%....χωρίς ιντερνετ, χωρίς μουσική, χωρίς προγράμματα, παρά μόνο σε idle κατάσταση και με 5-6 τηλέφωνα....

Μπες στην μπαταρία σήμερα το βράδυ για να έχει καταναλωθεί μεγάλο ποσοστό, μπες στην οθόνη και σε όποιο άλλο καταναλώνει ενέργεια και δείξε μας για πόσο χρονικό διάστημα ήταν ενεργά. Τώρα έχει καταναλωθεί μόνο το 10%.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Οκ...το βράδυ που θα είναι στο 15-20% θα ανεβάσω τα ίδια screenshots....

Socrates

Γιατί δεν χρησιμοποιείτε το προγραμματάκι του VirusPlus?? Χώρις να το έχω χρησιμοποιήσει (ακόμα:devil: ) φαίνεται πολύ εύκολο

Που το βρίσκουμε αυτό;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Που το βρίσκουμε αυτό;

Πρώτη σελίδα?

Εγώ έχω το bloom. Δεν το έχω πειράξει απο όταν το πήρα αυτό είχε.

Στην εικόνα που έχω στο post που ρωταω δεν ξέρω πιο είναι, αν εννοείς αυτο

Της εικόνας μου άρεσε...

Εμενα εμφανιζόταν καθε 5 δευτερόλεπτα και έκλειναν η notification + navigation bar . Ληθηκε με την απενεργοποίηση της ένδειξης ταχυτητας δυκτιου.

Το ίδιο κι εδώ.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

Η 5.3.16 φαίνεται να μην "περνάει" αν έχουν αφαιρεθεί system apps.

Έπρεπε να περάσω το system.img της 5.2.16 από fastboot για να αρχίσει το install.

Θέλει πέρασμα ξανά το μπουτλοουντερ της 5.16.2;

Επιτέλους ασχολήθηκαν με το multitasking σοβαρά στην 5.3.16,αλλά και πάλι δε μπορούμε να προσθέσουμε εφαρμογές, π.χ YouTube, browser, viber κλπ..... Αν μας έδιναν αυτή τη δυνατότητα, θα γάζωνε!

Καλησπέρα παιδιά...θέλω την βοήθεια σας...μετά απο πρόβλημα στο κινητό με battery drain (περιγράφεται στα λινκ ...post 3556, 3632

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394520&page=238

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5819733#post5819733)

Το τηλέφωνο έφυγε 23 Δεκέμβρη, και μετά απο συζητήσεις με πωλήτρια του MInideal, κατόπιν πιέσεων μου, αφού στην αρχή έλεγε ότι το έφτιαξαν, χωρίς να αλλάξουν κανένα εξάρτημα!!!, μετά ρώτησε το after sales και μου είπε ότι άλλαξαν την motherboard...το τηλέφωνο ήρθε 12 Μαρτίου χωρίς να έχει γίνει τίποτα, το πρόβλημα παραμένει, και ανέβασα ποστ στο σημείο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6015895#, όπου μου πουλάει ελαφρώς τρέλα ενας πωλητής απο Minideal, του στυλ ότι έχω πολλές εφαρμογές, και ότι δεν φορτίζω καλά το τηλέφωνο...το θέμα είναι ότι μου λέει ότι δεν μου στέλνουν νέο τηλέφωνο, γιατί εντός 6 μηνών μόνο στο service μπορούν να το στείλουν....έχετε καμιά ιδέα να μου πείτε πώς να το χειριστώ;;; αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αγορά απο Κίνα;;; SOS!!!

Φίλε δοκίμασε να δεις τα στατιστικά της μπαταρίας με το ampere

Επιτέλους ασχολήθηκαν με το multitasking σοβαρά στην 5.3.16,αλλά και πάλι δε μπορούμε να προσθέσουμε εφαρμογές, π.χ YouTube, browser, viber κλπ..... Αν μας έδιναν αυτή τη δυνατότητα, θα γάζωνε!

To έχουν στα υπόψιν λέει

θα το ξαναστείλω... Edited by dimathess

Socrates

Υπάρχει κάποιο changelog??? Επειδή σε λίγες μέρες μου έρχεται.. τι να περάσω?? την stable ή την dev?

Θέλει πέρασμα ξανά το μπουτλοουντερ της 5.16.2;

"πέρασμα ο μπουτλοουντερ" τι είναι αυτό? δεν υπάρχει.

Εγώ είχα αφαιρέσει system apps και χρειάστηκε να ξαναπεράσω το system.img για να γίνει install το ΟΤΑ.

εμενα δεν βρίσκει ακομα αναβάθμιση... γκρρρ χαχαχα

[ATTACH][/ATTACH]

Φίλε δοκίμασε να δεις τα στατιστικά της μπαταρίας με το ampere

Αυτή είναι η εικόνα...βέβαια, έβγαζε διαφορετικές μετρήσεις όσο μετρούσε, αλλα κινούνταν γύρω απο αυτό....

Edited by dimathess

Socrates

Όπως το περίμενα, ο ήχος σε βίντεο τραβηγμένο με δυνατή μουσική(σε club) ακούγεται χάλια,δεν μπορείς να ακούσεις τίποτα από μουσική βασικά...Στους xda λένε ότι αλλάζοντας το audio sample rate από 48000ΚΗΖ στα 44100ΚΗΖ ο ήχος είναι εντάξει.Ξέρει κάποιος ποιό αρχείο κάνω edit?

Γιατί δεν χρησιμοποιείτε το προγραμματάκι του VirusPlus?? Χώρις να το έχω χρησιμοποιήσει (ακόμα:devil: ) φαίνεται πολύ εύκολο

Τελικα δεν λειτουργει για το L02 το Kingo root.. Δοκιμασμενο και αποτυχημενο

Αυτή είναι η εικόνα...βέβαια, έβγαζε διαφορετικές μετρήσεις όσο μετρούσε, αλλα κινούνταν γύρω απο αυτό....

οι μετρήσεις αλλάζουν γιατι αποφορτίζεται η μπαταρια.

αν το βαλεις να φορτιζει,θα δεις οτι ανεβαινει γιατι φορτιζει.

Θεμα μπαταριας παντως δεν εχεις.

ας δοκμασει και καποιος αλλος ν μας πει γνωμη

Edited by aplostra