vkatsar Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Τι android εχεις πανω? Δοκίμασα να βάλω το 6 και το μπλοκαρα... τωρα ειναι blocked... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Διαβασε μερικες σελιδες πιο πισω πως θα το επαναφερεις. Το εχουμε γραψει επανελημενως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkatsar Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Διαβασε μερικες σελιδες πιο πισω πως θα το επαναφερεις. Το εχουμε γραψει επανελημενως Καλησπερα και παλι, Εχω διαβασει τις οδηγιες... αυτο που δεν μπορω να βρω με τιποτα ειναι το πως βρισκεις το IMEI και το Serial οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο (blocked). Δεν εχω την συσκευασια του τηλεφωνου. Πρεπει να ανοιξω το κινητο; Ειναι γραμμενο καπου στο εσωτερικο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Τι να τα κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλησπερα και παλι, Εχω διαβασει τις οδηγιες... αυτο που δεν μπορω να βρω με τιποτα ειναι το πως βρισκεις το IMEI και το Serial οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο (blocked). Δεν εχω την συσκευασια του τηλεφωνου. Πρεπει να ανοιξω το κινητο; Ειναι γραμμενο καπου στο εσωτερικο του; Ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο εκει θα δεις τα IMEI. Στο ίδιο μενου, κατάσταση - θα βρεις το S/N. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Για να γίνει πιο εύκολη ή όλη διαδικασία μολις έχεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι στέλνεις ένα mail στη Huawei Ελλάδας και σου στέλνουν τον κωδικό ξεκλειδωματος αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkatsar Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο εκει θα δεις τα IMEI. Στο ίδιο μενου, κατάσταση - θα βρεις το S/N. Αυτό το ήξερα... το θέμα ειναι οτι το τηλέφωνο δεν ανοιγει. Ειναι μπλοκαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Αυτό το ήξερα... το θέμα ειναι οτι το τηλέφωνο δεν ανοιγει. Ειναι μπλοκαρισμενο Τοτε φιλε μου, με κλειδωμενο bootloader λυπαμαι αλλα θα σε στεναχωρησω .Δεν γνωριζω αλλο τροπο.Εαν ηταν ξεκλειδωτο καλως.Δοκιμασε μηπως και γινει κατι με το DC unlocker...https://www.dc-unlocker.com/news/DC-unlocker-client-software-V1_00_1206 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jumex Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Επειδή έχω χαθεί λιγάκι...Στο h60-l02 από την αρχική έκδοση (4.4.2) μέχρι και την 6χχ που πέρασα δεν έχω καταφέρει και πολλά πράγματα σχετικά με google play και διαγραφή κινέζικων εφαρμογών... Υπάρχει τρόπος να περάσουμε ευρωπαική rom (φαντάζομαι αυτό θα λύσει όλα τα προβλήματα) στην κινέζικη έκδοση που έχω ? ...έστω και με χρήματα βρε αδερφέ! :P Παράθεση καλοκαιρι ,tequila και μπανακια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Δεν υπαρχει ευρωπαικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jumex Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 χμμμ...οι rom που δεν έχουν καθόλου κινέζικα και έχουν προεγκατεστημένο το googleplay (πχ για H60-L04) τι είναι ? Παράθεση καλοκαιρι ,tequila και μπανακια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 χμμμ...οι rom που δεν έχουν καθόλου κινέζικα και έχουν προεγκατεστημένο το googleplay (πχ για H60-L04) τι είναι ? Το H60-L04 ειναι το ευρωπαϊκο μοντέλο και μονοκαρτο. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Και συμπληρωνω το h60-l04 εχδι την δικη του ρομ χωρις κινεζιες. Εσυ εχεις το κινεζικο μοντελο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλησπέρα, Η δόνηση στο κινητό μόλις μας άφησε για τον άλλον κόσμο, οπότε θα γίνει παραγγελία για νέο εξάρτημα. Μετά από 26 μήνες ασταμάτητης χρήσης η μπαταρία κρατάει ακόμα ικανοποιητικά, αλλά μιας και θα το ανοίξω για επιδιόρθωση σκέφτομαι να κανω ανανέωση και αυτής. Όσοι αλλάξατε και δεν επιλέξατε την Original λόγω κόστους, με τις υπόλοιπες είστε ικανοποιημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Συμπερασματικά:Ποιά μπαταρία να πάρω;Πού να την αλλάξω;...Εκτός αν ο γείτονας Χρήστος,μπορεί να βάλει το χεράκι του...χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Γεια σας παιδες. Εχει κανεις προβλημα με την υποδοχη της 2ης καρτας ; Και αν ναι τι κανουμε ; Απο χθες δε μου δουλευει και αναγκαστηκα να βαλω την καρτα στην 1η και να βγαλω την καρτα δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Παιδιά στο Ευρωπαϊκό L04 έχει βγει κάποια αναβάθμιση ή έχει μείνει με την emui 3.1 και Android 5,1 που έχω ακόμα; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Παιδιά στο Ευρωπαϊκό L04 έχει βγει κάποια αναβάθμιση ή έχει μείνει με την emui 3.1 και Android 5,1 που έχω ακόμα; Εδω εισαι...http://www.carbontesla.com/2016/05/download-honor-6-b820-marshmallow-firmware-final-europe/ αλλα καλου κακου ας εχεις και τον κωδικο ξεκλειδωματος ευκαιρο :D ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμπερασματικά:Ποιά μπαταρία να πάρω;Πού να την αλλάξω;...Εκτός αν ο γείτονας Χρήστος,μπορεί να βάλει το χεράκι του...χαχαχα Μπορώ να σου ξεμπρικάρω το τηλέφωνο σε χρόνο dt χωρίς κόστος (βλέπετε πάω για την δόξα) :D αλλά σε τέτοιου είδους θέματα δεν το χω φίλε μου οπότε δεν τ ακουμπάω καν.Εε τι λοιπον; κλέφτες θα γίνουν και τα μαστόρια; :lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Από εκεί που θα την πάρεις, ρώτα αν έχουν και σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Από εκεί που θα την πάρεις, ρώτα αν έχουν και σέρβις. Οκ..Από όσους βάλατε,έχουμε κάποιον εγγυημένο;;βασικά,το τηλέφωνο έχει tampered μπροστά/πίσω κι είναι σαν καινούργιο..Δε θέλω να γίνει ατζαμοδουλεια στο βάλε/βγάλε.. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις επικοινώνησα και θέλουν 30€ μπαταρία+τοποθέτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Γιατι δεν την αλλαζεις μονος σου την μπαταρια? Και εγω φοβομουν να την αλλαξω αλλα τελικα ειδα οτι ειναι πανευκολο. Υπαρχουν και βιντεο στο γιουτουμπ να σε καθοδηγουν βημα βημα. 14 € κοστιζε η μπαταρια απο ελληνικο μαγαζι που την αγορασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Γιατι δεν την αλλαζεις μονος σου την μπαταρια? Και εγω φοβομουν να την αλλαξω αλλα τελικα ειδα οτι ειναι πανευκολο. Υπαρχουν και βιντεο στο γιουτουμπ να σε καθοδηγουν βημα βημα. 14 € κοστιζε η μπαταρια απο ελληνικο μαγαζι που την αγορασα. Τόσο τη βρήκα..Προφανώς,στο ίδιο μαγαζί..Απλά,φοβάμαι το βρωμοχερο μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μπα.....είδα βίντεο και με βλέπω να κάνω μεγάλη ζημιά...Αυτά θέλουν υπομονή και χειρουργική ακρίβεια...Βέβαια,οι μάστορες,δε νομίζω να φέρονται έτσι ντελικατα στο κινητό..Αλλά,ας όψεται που μου έχει γίνει φόβος το κλείσιμο στο 20%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Τόσο μου πήρε κ εμένα εδώ Θεσσαλονίκη 10€, δωστα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Απλά είναι φτηνή η μπαταρία και φαίνονται πολλά τα 15€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Εδω εισαι...http://www.carbontesla.com/2016/05/download-honor-6-b820-marshmallow-firmware-final-europe/ αλλα καλου κακου ας εχεις και τον κωδικο ξεκλειδωματος ευκαιρο :D Ωχ... Αν εννοείς τον κωδικό του bootloader τον έχω μεν ξεκλειδωτο, αλλά που να τον βρω τώρα; Να πω επισης πως η συσκευή μου είναι ρουτ. Να υποθέσω πως πρώτα πρέπει να κάνω unroot και μετά να περάσω την αναβάθμιση; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts