BEBAKOS Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 το εκανα και εχει μείνει καμποση ωρα στο honor...να ανησυχω; τωρα τι κανω;πως το γυρναω στην Β535; δοκιμασε με αλλη καρτα μνημης.Εγω το εβαζα σε αυτην που ειχα μεσα στο κινητο αλλα μου εβγαζε συνεχεια error. Δοκιμασα με αλλη καρτα και την περασε κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 δυστυχως,μονο σε fastboot μπαινει μηπως μπορει καποιος να βρεθούμε να το φτιαξουμε γιατι δεν με βλεπω να το καταφερνω. θεσσαλονικη,αλλα μπορω να το στειλω κιολας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 δυστυχως,μονο σε fastboot μπαινει μηπως μπορει καποιος να βρεθούμε να το φτιαξουμε γιατι δεν με βλεπω να το καταφερνω. θεσσαλονικη,αλλα μπορω να το στειλω κιολας ευχαριστω Με πατημένο το + και το power δεν ξεκινάει να μετράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) οχι,δεν αντιδραει πουθενα.εκανα οτι γραφουν στις πιο πισω σελιδες τα παιδια ,αλλα αποτελεσμα μηδεν δοκιμασα και απο το moulti tool να το τρεξω σε recovery αλλα δε εγινε τιποτα Edited August 22, 2016 by gregog7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) οχι,δεν αντιδραει πουθενα.εκανα οτι γραφουν στις πιο πισω σελιδες τα παιδια ,αλλα αποτελεσμα μηδεν δοκιμασα και απο το moulti tool να το τρεξω σε recovery αλλα δε εγινε τιποτα Τα Πράμαντα μου μέσα δεν διαβάζει κανείς τι γράφω ένα μήνα τώρα.:mad: Το μπρίκαρες με τοποθέτηση 3Κ ή κάνω λάθος; Θ αρχίσω να χρεώνωωωω λέμε.:p Πάμε τώρα σοβαρά να βρούμε λύση στο πρόβλημα σου.Το τηλέφωνο σου αυτή τη στιγμή έχει ΜΜ αλλά δεν έχει recovery.Μην προσπαθείς να περάσεις KK recovery δεν θα το δεχθεί.Όπως εισαι σε fastboot φλασαρε για αρχή το recovery.img της Β860 και το boot.img. Εάν δεν αντιδράσει τότε φλασαρεις πρώτα το recovery.img και μετά το system.img πάλι της B860.Μόλις αποκτήσεις recovery κι ας μην επανέρχεται πάλι υπάρχει λύση μην αγχώνεσαι.Αναμένουμε νέα σου. Edited August 23, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Τα Πράμαντα μου μέσα δεν διαβάζει κανείς τι γράφω ένα μήνα τώρα.:mad: Το μπρίκαρες με τοποθέτηση 3Κ ή κάνω λάθος; Θ αρχίσω να χρεώνωωωω λέμε.:p Πάμε τώρα σοβαρά να βρούμε λύση στο πρόβλημα σου.Το τηλέφωνο σου αυτή τη στιγμή έχει ΜΜ αλλά δεν έχει recovery.Μην προσπαθείς να περάσεις KK recovery δεν θα το δεχθεί.Όπως εισαι σε fastboot φλασαρε για αρχή το recovery.img της Β860 και το boot.img. Εάν δεν αντιδράσει τότε φλασαρεις πρώτα το recovery.img και μετά το system.img πάλι της B860.Μόλις αποκτήσεις recovery κι ας μην επανέρχεται πάλι υπάρχει λύση μην αγχώνεσαι.Αναμένουμε νέα σου. Κοιτα,το προβλημα αρχισε οταν δεν εκανε αναβαθμιση στην Β860 με το update.zip και δοκιμασα να βαλω το update.app.Τοτε το τηλεφωνο εφτανε μεχρι το δευτερο honor.Μετα δοκίμασα να τι ξεμπρικαρω μεσω multi tool με τα αρχεια της Β535,αλλά δεν κατάφερα κατι.Και το τηλ παραμενει τωρα στο πρωτο honor.Για τα 3Κ που γραφεις δεν πηγα να το κανω παρά μόνο όταν δοκίμασα να το ξεμπρικάρω. Επισης με το huawaiupdateextractor όταν βαζω το update.app της Β860 δεν βγάζει κάποια .img Θα δοκιμασω οτι μου γραφεις και θα επανελθω :) edit Εκανα οτι μου ειπες και περασε στην δευτερο honor εκει που αναβοσβηνει το(h)....συνεχιζουμε δυνατα...αποκτα σφυγμο. Edited August 23, 2016 by gregog7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Τωρα περασε το rollback απο emui 4 σε emui 3.1 με 3Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Τωρα περασε το rollback απο emui 4 σε emui 3.1 με 3Κ Μην περνάτε τα rollback με 3K.Εάν δεν υπάρχει η τοπική ενημέρωση Πάμε στο τηλέφωνο και πληκτρολογούμε *#*#2846579#*#* και επιλέγουμε software upgrade.Με 3Κ τοποθετούμε αυτούσια μια ΡΟΜ που έχει όλα τα απαραίτητα img. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- edit Εκανα οτι μου ειπες και περασε στην δευτερο honor εκει που αναβοσβηνει το(h)....συνεχιζουμε δυνατα...αποκτα σφυγμο. Έκανες extract το Update.app και δεν είχε img;Τότε δεν κατέβηκε σωστά. Recovery έχεις τώρα; Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Μην περνάτε τα rollback με 3K.Εάν δεν υπάρχει η τοπική ενημέρωση Πάμε στο τηλέφωνο και πληκτρολογούμε *#*#2846579#*#* και επιλέγουμε software upgrade.Με 3Κ τοποθετούμε αυτούσια μια ΡΟΜ που έχει όλα τα απαραίτητα img. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- edit Εκανα οτι μου ειπες και περασε στην δευτερο honor εκει που αναβοσβηνει το(h)....συνεχιζουμε δυνατα...αποκτα σφυγμο. Έκανες extract το Update.app και δεν είχε img;Τότε δεν κατέβηκε σωστά. Recovery έχεις τώρα; Καταρχην χιλια ευχαριστω για το χρόνο σας. το update.zip το κατεβασα δυο φορες.οταν το ξεζιπαρω μου βγαζει το update.app και καποιους φακελους,system,patch,meta-inf,cust. Πως να πληκτρολογησω τα νουμερα,αφού το τηλ δεν ανοιγει. λογικα εχω recovery,αλλα πως το επιβεβαιωνω; Edited August 23, 2016 by gregog7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έκανες extract το Update.app και δεν είχε img;Τότε δεν κατέβηκε σωστά. Recovery έχεις τώρα; Καταρχην χιλια ευχαριστω για το χρόνο σας. το update.zip το κατεβασα δυο φορες.οταν το ξεζιπαρω μου βγαζει το update.app και καποιους φακελους,system,patch,meta-inf,cust. Πως να πληκτρολογησω τα νουμερα,αφού το τηλ δεν ανοιγει. λογικα εχω recovery,αλλα πως το επιβεβαιωνω; Περιμενω να με παρεις τηλ απο το Honor ακι σου φιλε gregog7.Αντε καλοριζικο φιλε :D Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Χιλια ευχαριστω Χρηστο,αξιος συνεχιστης του romanos και του virusplus :clap::clap::clap::clap::respect::respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 για να γινει ροοτ η Β860 βρηκα στο XDA αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67994753&postcount=1403. θα δοκιμασω Επισης στα πλακιδια πανω στην κουρτινα δεν μπορουμε να βαλουμε πολλα οπωσ ηταν παλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 gregog7 κανε λιγο υπομονη με το ρουταρισμα...απολαυσε λιγο το κινητο σου με την ΜΜ και το φτιαχνουμε παλι αυριο..:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να γινει ροοτ η Β860 βρηκα στο XDA αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67994753&postcount=1403. θα δοκιμασω Επισης στα πλακιδια πανω στην κουρτινα δεν μπορουμε να βαλουμε πολλα οπωσ ηταν παλια? Ναι η αληθεια ειναι οτι ξενερωνεις με αυτο αλλα καντε υπομονη.Στη Nougat που ειχα στο P9 ειχα περισσοτερες επιλογες.:D Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 για να γινει ροοτ η Β860 βρηκα στο XDA αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67994753&postcount=1403. θα δοκιμασω Επισης στα πλακιδια πανω στην κουρτινα δεν μπορουμε να βαλουμε πολλα οπωσ ηταν παλια? το δοκιμασα μια χαρα,δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ναι η αληθεια ειναι οτι ξενερωνεις με αυτο αλλα καντε υπομονη.Στη Nougat που ειχα στο P9 ειχα περισσοτερες επιλογες.:D Τι εννοεις με αυτο? Οτι θα παρει το Honor 6 την 7αρα εκδοση του android? Γιατι δεν το νομιζω καθολου. Εδω ακομα την 6αρα σε beta εκδοση την εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Τι εννοεις με αυτο? Οτι θα παρει το Honor 6 την 7αρα εκδοση του android? Γιατι δεν το νομιζω καθολου. Εδω ακομα την 6αρα σε beta εκδοση την εχουν. Όχι δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου.Η Huawei συνήθως ανακοινώνει επίσημα ποιές συσκευές της θα πάρουν το επόμενο Android.Όσο ζεις ελπίζεις...έτσι δε λένε; Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) ^^ Συμφωνω, οσο ζεις ελπιζεις αλλα τουλαχιστον για το Honor 6 δεν βλεπω να παιρνει την 7αρα. Ελπιζω μονο οταν βγαλουν (και αν !) Μια σταθερη 6αρα, να εχουμε περισσοτερα εικονιδια η ακομα και ολα αν γινεται. Αυτο και μονο ηταν υποβαθμιση σε σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις που ειχαμε διαθεσιμα ολα τα εικονιδια. Επισης, κατι ασχετο, καλο θα ηταν να ενημερωνοταν και το πρωτο ποστ του παροντος θεματος ωστε να βρισκουμε χρησιμα ποστ οποιοι αντιμετωπιζουμε προβληματα. Αν δεν υπαρχει ενα λινκ στο αρχικο ποστ, τα υπολοιπα χανονται στις τοσες σελιδες του θεματος. Δεν ξερω αν μπαινει καποιος admin εδω, ωστε να τον ενημερωνουμε ποια ποστς ειναι χρησιμα ωστε να μπουν στο πρωτο θεμα. Να συνεχισουμε απο εκει που αφησαν το εργο τους οι romanos και virusplus και να εμπλουτιζουμε το πρωτο ποστ με νεοτερες πληροφοριες. Edited August 23, 2016 by fotaras85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 gregog7 κανε λιγο υπομονη με το ρουταρισμα...απολαυσε λιγο το κινητο σου με την ΜΜ και το φτιαχνουμε παλι αυριο..:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι η αληθεια ειναι οτι ξενερωνεις με αυτο αλλα καντε υπομονη.Στη Nougat που ειχα στο P9 ειχα περισσοτερες επιλογες.:D Υπομονή υπάρχει, σχεδόν το έστησα όπως το είχα και πλέον το ευχαριστιεμαι με ΜΜ Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Επιτέλους επανήλθε το τηλέφωνο! Μπήκε καινούργια μπαταρία και έστρωσε! Ξεφορτώθηκα το power bank , που το κουβαλούσα μαζί τον τελευταίο καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Επιτέλους επανήλθε το τηλέφωνο! Μπήκε καινούργια μπαταρία και έστρωσε! Ξεφορτώθηκα το power bank , που το κουβαλούσα μαζί τον τελευταίο καιρό! Αντε καλοριζικο το νεο τηλεφωνο..:lol: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Αντε καλοριζικο το νεο τηλεφωνο..:lol: Νέο όντως! Με καινούργια μπαταρία και MM πετάει! Χωρίς τη βοήθεια κάποιου όμως δεν θα άνοιγε καν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Νέο όντως! Με καινούργια μπαταρία και MM πετάει! Χωρίς τη βοήθεια κάποιου όμως δεν θα άνοιγε καν..... Να δεις εμένα, με κουμπωμενη την SD να μην αντιδρά, βάλε βγάλε κάρτα, φλασαρισε recovery, φλασαρισε boot κλπ κλπ. Μάλλον τα ίδια περάσαμε... Ας είναι καλά το παλικάρι. Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εκει που ήσασταν ήμουνα και γω,με άγχος-νεύρα-άγρυπνος-νηστικός...οχι το τελευταίο δεν ισχύει:lol: ομως οι Virusplus και Romanos ήταν πάντα εκεί με υπομονή να βοηθήσουν έναν άσχετο και περίεργο που ήθελε να το παίξει μάγκας ενώ δεν ήξερε τι σημαίνει recovery και fastboot :wacko: . Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πώς μετά το Honor 6 η Huawei δεν έχει βγάλει μια dual sim full active συσκευή με ξεχωριστή υποδοχή για sd card τόσο χαμηλό sar και σε προνομιακη τιμή. Ζητάω πολλά έτσι; :p Μου φαίνεται πως θα πάω να πάρω για τρίτη φορά ένα Honor 6 :lol: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ απορώ ακόμη γιατί το έδωσες.. Βέβαια το p9 γαζωνει Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ απορώ ακόμη γιατί το έδωσες.. Βέβαια το p9 γαζωνει Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 21 συσκευές σε 1,5 χρόνο.Στην ηλικία που είμαι εφόσον δεν μπορώ ν αλλάζω τις γυναίκες σα τα πουκάμισα αλλάζω τα κινητά,αλλά πάντα καταλήγω στην Huawei.:lol: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts