mach3 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημέρα στο Forum! την βοήθεια σας όποιος μπορεί! έχω μείνει από τηλέφωνο από χθες, άρχισε να κάνει επανεκκίνηση από μόνο του στην αρχή και δούλευε σωστά μόνο αν είχα τον φορτιστή κουμπωμένο . Το έκανα ένα γενικό reset και μετά κάποια στιγμή έκλεισε τελείως και δεν ανοίγει. Φτάνει μέχρι το λογότυπο ( Honor ) και σβήνει. Δεν ανταποκρίνεται σε τπτ. Τι μπορεί να φταίει? Είναι κανείς από Λάρισα να βοηθήσει? δεν το κατέχω και πολύ και έχω σκάσει! :(:(:( Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 B5XX Stable Andr. 5 / emui 3 6.X.X Developer Andr. 5 / emui 3 B8XX Beta Andr. 6 / emui 4 http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Στην B860 απο οτι ειδα εχει μπει στις συνθετες ρυθμισεις η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ που ειναι επιλογη για οποιον εχει κινητο στο παιδι του για ελεγχο και περιορισμο προσβασιμοτητας...ακομα την ψαχνω, σημερα πρωι μου ηρθε ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Στην B860 απο οτι ειδα εχει μπει στις συνθετες ρυθμισεις η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ που ειναι επιλογη για οποιον εχει κινητο στο παιδι του για ελεγχο και περιορισμο προσβασιμοτητας...ακομα την ψαχνω, σημερα πρωι μου ηρθε ΟΤΑ Όντως...Κάτι άλλο δεν εντόπισα..Σα να μας λένε,εχει παλιώσει το μηχανάκι ...δώστε το στα παιδιά σας..Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Παιδια ειμαι ο μοναδικος κατοχος του κινητου που ακομα και με αλλαγη μπαταριας τα προβληματα συνεχιζουν; Νομιζω οτι εγιναν και χειροτερα πλεον. Βασικα εδω και 1 μηνα το εχω κλειστο στο συρταρι. Εκλεινε συνεχως χωρις προειδοποιηση και με γεματη μπαταρια και δε ανοιγε παρα μονο με force start. Μπορει να ειναι θεμα μητρικης; Υπαρχει καπου να παω να μου το ελεγξουν; Αλλα και παλι κομματακι δυσκολο να δουν τι φταιει απλα με τη χρηση, καθως κλεινει τυχαια και 1,2 φορες την ημερα.. Δε ξερω αν μπορει να φανει κατι οταν ανοιξουν την πλακετα.. Το μονο λογικο ειναι να φταιει κατι πανω στη πλακετα παντως.. Πιθανη αντικατασταση της, ποσο θα μου στοιχιζε; Και με το ρισκο το προβλημα να συνεχισει να υπαρχει. Με τροπο ειπαμε οτι μπορω να το ξεκλειδωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδια ειμαι ο μοναδικος κατοχος του κινητου που ακομα και με αλλαγη μπαταριας τα προβληματα συνεχιζουν; Νομιζω οτι εγιναν και χειροτερα πλεον. Βασικα εδω και 1 μηνα το εχω κλειστο στο συρταρι. Εκλεινε συνεχως χωρις προειδοποιηση και με γεματη μπαταρια και δε ανοιγε παρα μονο με force start. Μπορει να ειναι θεμα μητρικης; Υπαρχει καπου να παω να μου το ελεγξουν; Αλλα και παλι κομματακι δυσκολο να δουν τι φταιει απλα με τη χρηση, καθως κλεινει τυχαια και 1,2 φορες την ημερα.. Δε ξερω αν μπορει να φανει κατι οταν ανοιξουν την πλακετα.. Το μονο λογικο ειναι να φταιει κατι πανω στη πλακετα παντως.. Πιθανη αντικατασταση της, ποσο θα μου στοιχιζε; Και με το ρισκο το προβλημα να συνεχισει να υπαρχει. Με τροπο ειπαμε οτι μπορω να το ξεκλειδωσω; είναι πιο πιθανό να φταίει η μπαταρία πάντως. πάντα τα απότομα κλεισίματα και λάθος ποσοστά στη μπαταρία κλπ εκεί είχαν το πρόβλημά τους. κυκλοφορούν πολλές που δεν είναι ποιοτικές. οπως σε όλα τα πραγματα από κίνα. grade B. ακόμα και original αν είναι από μαγαζί στο internet (ebay κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δλδ η καινουρια μπαταρια που αγορασα ηταν fake; Και δημιουργει παλι τα ιδια προβληματα; Και fake να ηταν, θα κρατουσε λιγο, δε θα εκλεινε απο μονο του ενω εχει 50% μπαταρια. Τωρα παω να το ανοιξω και κανει bootloop ασταματητο. Προφανως θα χρειαστει παλι force restart με τα κουμπια. Δε ειναι προβληματα της μπαταριας αυτα, αλλα μιλαμε για ελατωματικο κινητο δυστυχως.. Το οποιο δεν εβγαλε παραπανω απο 2 μηνες και στο οποιο εχει χαλασει η εγγυηση επειδη του αλλαξα την μπαταρια εδω στην Ελλαδα και δε το γυρισα πισω.. Μετα το προβληματικο Doogee DG900 turbo, ερχεται αυτο εδω.. 2/2 μεχρι στιγμης. 400+ ευρω πεταμενα. Παμε γερα! Υπαρχει αραγε καποιο service εξειδικευμενο που να ασχολουνται με huawei κινητα; Αξιζει η επισκευη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Β860 στο L12 που εχω. Μου ηρθε προχτες και την εκανα. - Το κυριοτερο ειναι οτι επαναφερανε την εφαρμογη για το κλειδωμα της οθονης. - Διορθωσανε τις ειδοποιησεις στην μπαρα ειδοποιησεων σχετικα με το whats app και το viber. Πλεον, οποιος και να μου στελνει μνμ σε αυτες τις εφαρμογες, πανω αριστερα βγαινει το αντιστοιχο εικονιδιο της εφαρμογης. Με την Β856 που ηταν η προηγουμενη, σε καθε μνμ απο αυτες τις εφαρμογες μου εμφανιζε την αντιστοιχη φωτογραφια απο το προφιλ απο αυτον που μου εστελνε το μνμ. - Προστεθηκε μια λειτουργια μαθητη. - Διορθωσανε το γραφημα για την μπαταρια. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/5591816ae56d142211191421b12b8a42.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/23fe745b6ef74d83e84d8986cc76c247.jpg - Διορθωσανε και τα στατιστικα στο ποια εφαρμογη καταναλωσε την μπαταρια. Στις προηγουμενες, σε εμενα τουλαχιστον, στο "υλικο" ελεγε σχεδον παντα 100% ενω στο "λογισμικο" 0% . https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/82db59f68d6ff39f08838a2baf9838ae.jpg Ενα απο τα αρνητικα ειναι οτι δεν μπορω να απενεργοποιησω το κλειδωμα οθονης που εχω, ωστε να μην εχω κανενα ασφαλες κλειδωμα. Μονιμως μου δειχνει το παρακατω. Δεν ξερω ομως αν ειναι της αναβαθμισης αυτο, η αν εχω κανει κατι εγω και δεν μπορω να το απενεργοποιησω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/348e0e674ecb0bf72575161df7b4a987.jpg Την καλημερα μου σε ολους! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoperman18 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Παιδιά καλημέρα, έχω το H60-L02 με περασμένη την b535. Μετά από λίγο διάβασμα στο φόρουμ ανέτρεξα στην κινεζοεφαρμογή hicare του κινητού και μου δείχνει Update για b860. Το κάνω κανονικά μέσω wifi? Είναι stable η έκδοση ή θα υπολειτουργεί το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Παντως το κινητο οταν ειναι μονιμα συνδεδεμενο με τον φορτιστη δεν κλεινει. Το εχω ετσι κοντα στην μια ημερα και δεν εχει κλεισει ακομα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο εκτος απο την μπαταρια; Μπορει να φταει η μητρικη, μηπως στιγμιαια χανει την επαφη με την μπαταρια τα pin; Που να το παω να το δουν; Μπορουν με καποιο οργανο να μετρησουν την κατασταση της μπαταριας; Οπως ειπα και παλαιοτερα ειχα αγορασει καινουρια μπαταρια απο το skroutz και την ειχα παει σε εναν ειδικο για να μου την αλλαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Παντως το κινητο οταν ειναι μονιμα συνδεδεμενο με τον φορτιστη δεν κλεινει. Το εχω ετσι κοντα στην μια ημερα και δεν εχει κλεισει ακομα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο εκτος απο την μπαταρια; Μπορει να φταει η μητρικη, μηπως στιγμιαια χανει την επαφη με την μπαταρια τα pin; Που να το παω να το δουν; Μπορουν με καποιο οργανο να μετρησουν την κατασταση της μπαταριας; Οπως ειπα και παλαιοτερα ειχα αγορασει καινουρια μπαταρια απο το skroutz και την ειχα παει σε εναν ειδικο για να μου την αλλαξει. Ειδικός του κ#λου ήταν. Αν δε θες να το πετάξεις, η μονη λογική λύση ήταν και είναι να το στείλεις Κίνα και να αποδεχθεις το κόστος που θα σου ζητήσουν. Ελπίζω να το έχεις πάρει από vickmall... και κακώς που δν το είχες στείλει με εγγύηση πίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Παιδιά καλημέρα, έχω το H60-L02 με περασμένη την b535. Μετά από λίγο διάβασμα στο φόρουμ ανέτρεξα στην κινεζοεφαρμογή hicare του κινητού και μου δείχνει Update για b860. Το κάνω κανονικά μέσω wifi? Είναι stable η έκδοση ή θα υπολειτουργεί το κινητό? Είναι η αναβάθμιση σε Marshmallow και το κινητό μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κανένα θέμα.. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Είναι η αναβάθμιση σε Marshmallow και το κινητό μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κανένα θέμα.. ειναι η επίσημη?? γιατι δεν εχουν βάλει τίποτα ουτε xda ουτε στο επίσημο site Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 ειναι η επίσημη?? γιατι δεν εχουν βάλει τίποτα ουτε xda ουτε στο επίσημο site Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι είναι, όπως και στην developer έχει βγεί η 6.7.16 και αναμένεται η 6.8.1 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ναι είναι, όπως και στην developer έχει βγεί η 6.7.16 και αναμένεται η 6.8.1 που θα την βρούμε??? εχει κανεις κανενα λινκ απο αυτο το hicare?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 που θα την βρούμε??? εχει κανεις κανενα λινκ απο αυτο το hicare?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://mega.nz/#!XVYn1QJC!e5PzE3UZhtZNm7NPyLAVxPLDpNhyN28b1uThpnPxmoE Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 https://mega.nz/#!XVYn1QJC!e5PzE3UZhtZNm7NPyLAVxPLDpNhyN28b1uThpnPxmoE ευχαριστώ πολύ φίλε!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ειδικός του κ#λου ήταν. Αν δε θες να το πετάξεις, η μονη λογική λύση ήταν και είναι να το στείλεις Κίνα και να αποδεχθεις το κόστος που θα σου ζητήσουν. Ελπίζω να το έχεις πάρει από vickmall... και κακώς που δν το είχες στείλει με εγγύηση πίσω!Απο vickmall το πηρα. Ακομα να κλεισει το κινητο οσο ειναι με τον φορτιστη του.. Περα απο μπαταρια, τι αλλο προβλημα μπορει να υπαρχει; Αυτον τον ειδικο του κ@λου, μου τον ειχατε προτεινει εδω μεσα. Πολλοι ειχατε παει το κινητο σας σε εκεινον για να αλλαξει την μπαταρια. Μια ενδεχομενη αλλαγη στη μητρικη, ποσο θα κοστισει; Αξιζει να πληρωσω και αλλα λεφτα; Συνολικα το κινητο μαζι με την αντικατασταση μπαταριας μου εχει κοστισει 340 ευρω.. Το κινητο ειναι της γυναικας μου. Αυτη τη στιγμη ειναι με ενα lg g2. Αξιζει να δωσω αλλα 100+ για επισκευη με κινδυνο να μη φτιαξει ουτε και τοτε ή να περιμενω black friday σε λιγους μηνες και να τσιμπησω καποια καλη προσφορα; Πχ honor 7/8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonats Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Με ποιό τρόπο κάνατε την εγκατάσταση.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 έκανα αναβάθμιση στην 6.8.1 και το τηλ είναι για πέταμα, σέρνεται, ανοίγεις το βάιμπερ κ περιμένεις δευτερόλεπτα να ανοίξει η εφαρμογή, στη συλλογή τα ίδια. τους βαρέθηκα, πήραν ψηλά τον αμανέ με τις καινούργιες κ πανάκριβες συσκευές κ απο υποστήριξη τίποτα. αν θέλουν να πουλάν σε τιμές samsung να έχουν κ αντίστοιχο λογισμικό. συχτίρι ποια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Παιδιά το υποβαθμιζουμε το τηλ. Η καλύτερη τελευταία rom είναι η B317, θέλουμε δε θέλουμε αυτή τσουλαει σωστά. Δν νομιζω να πειράζει να μείνετε σαυτη, δίνουν τίποτα το τόσο σημαντικό οι επόμενες εκδόσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonats Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Παιδιά καμιά βοήθεια για το κινητό...Μετά από update με 3k κολλάει στο λογότυπο honor..Τι κάνουμε τώρα .? Edited August 5, 2016 by geonats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonats Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παιδιά καμιά βοήθεια για το κινητό...Μετά από update με 3k κολλάει στο λογότυπο honor..Τι κάνουμε τώρα .? Μια βοήθεια κάποιος..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Παιδιά καμιά βοήθεια για το κινητό...Μετά από update με 3k κολλάει στο λογότυπο honor..Τι κάνουμε τώρα .? Μια βοήθεια κάποιος..?? Το νου σου επειδή ο Παρακάτω τρόπος θα σβήσει τα πάντα στον εσωτερικό χώρο του κινητού σου συν ρυθμίσεις όχι όμως τα δεδομένα σου στην sd. Τοποθετεις το Update.App της rom που θες να έχεις στον dload φάκελο (Εννοείται στην sd card) - βγαζεις την sd και πατας ταυτόχρονα τα 3Κ - μολις ξεκινησει η διαδικασία (εμφανιστει ο κυκλος EMUI δηλαδή) τοποθετεις την sd στην θεση της και περιμενεις να ολοκληρωθει η διαδικασία. Edited August 5, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παιδια θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με το πως θα κανω root το κινητο και πως θα περασω απο μονος μου την καθαρη εκδοση. Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts