rapsodos1979_ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλημερα! Στις ρυθμισεις κλειδωματος οθονης μου γραφει αυτα εδω στις επιλογες. Τοσο καιρο δεν τα εγραφε, τωρα τα εμφανισε. Τι κουλα ειναι αυτα? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160407/039ac5a6236ab9f01db0bef37007692c.jpg Εμένα,δεν τα γράφει τα λοιπά...Μόνο τα ειδή κλειδώματος...Έχεις δίκιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Και σε εμενα δεν τα εγραφε. Ηταν οπως και σε εσενα, ειχε μονο τις επιλογες κλειδωματος. Τωρα ξαφνικα τα γραφει αυτα. Δεν ξερω γιατι, για αυτο ειπα να ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος κατι. Με την κρυπτογραφηση τηλεφωνου παντως δεν πειραξα τιποτα. Παντα ετσι ηταν οπως φαινεται στην φωτο : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160407/84099117cbdf8b9c3199813acb1bb913.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Και σε εμενα δεν τα εγραφε. Ηταν οπως και σε εσενα, ειχε μονο τις επιλογες κλειδωματος. Τωρα ξαφνικα τα γραφει αυτα. Δεν ξερω γιατι, για αυτο ειπα να ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος κατι. Με την κρυπτογραφηση τηλεφωνου παντως δεν πειραξα τιποτα. Παντα ετσι ηταν οπως φαινεται στην φωτο : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160407/84099117cbdf8b9c3199813acb1bb913.jpg Έκδοση;;Όλο και κάτι αλλάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Για όσους δεν γνωρίζουν η Honor έχει στείσει ένα translation project στο crowdin.net, λογικά βλέπετε τους καρπούς του αποτελέσματος. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κύριοι καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει για την απόκτηση άλλου ένα Honor 6 (δεν βρίσκω κανένα μεταχειρισμενο αξιοπρεπές) έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά στο εξωτερικό και δεν βρήκα κάτι... ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ.... Έχουμε στα υπόψιν κάτι;; Ευχαριστώ ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telefon Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κύριοι καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει για την απόκτηση άλλου ένα Honor 6 (δεν βρίσκω κανένα μεταχειρισμενο αξιοπρεπές) έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά στο εξωτερικό και δεν βρήκα κάτι... ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ.... Έχουμε στα υπόψιν κάτι;; Ευχαριστώ ;) Τέτοια κινητάρα ούτε στου παπά μην το πεις 19 μήνες μετά και με 6.0! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Merimobiles το εχει και σε καλη τιμη. Εγω θα επερνα παντως το redmi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Merimobiles το εχει και σε καλη τιμη. Εγω θα επερνα παντως το redmi 3 Ναι αλλά ντέν είναι dual active καρντιά μου.... :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κύριοι καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει για την απόκτηση άλλου ένα Honor 6 (δεν βρίσκω κανένα μεταχειρισμενο αξιοπρεπές) έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά στο εξωτερικό και δεν βρήκα κάτι... ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ.... Έχουμε στα υπόψιν κάτι;; Ευχαριστώ ;) http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-16gb-5-inch-13mp-camera-dual-sim.html Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-16gb-5-inch-13mp-camera-dual-sim.html Ευχαριστώ φίλτατε! (αν και το βλέπω 16αρι και κανά 60€ ακριβότερο...) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Να ρωτήσω κάτι μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Στην αναπαραγωγή των video που έχω τραβήξει στην dlna τηλεόραση μου δεν είναι συγχρονισμένος ο ήχος με την εικόνα. Έχω δοκιμάσει άπειρα τηλέφωνα στον ενάμιση χρόνο που έχω την τηλεόραση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο στα video που έχουν τραβηχτεί με το honor το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Να ρωτήσω κάτι μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Στην αναπαραγωγή των video που έχω τραβήξει στην dlna τηλεόραση μου δεν είναι συγχρονισμένος ο ήχος με την εικόνα. Έχω δοκιμάσει άπειρα τηλέφωνα στον ενάμιση χρόνο που έχω την τηλεόραση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο στα video που έχουν τραβηχτεί με το honor το κάνει. Φίλτατε σου έχω στείλει πμ ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Μπορουμε να ανοιγουμε την οθονη με αλλον τροπο εκτος του κουμπιού on off? Πχ με double tap ήμε κατι αλλο; εχω το nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλησπέρα προσπαθώ να ξεκλειδώσω το bootloader στο honor 6 που έχω και μου βγάζει αυτό The Huawei ID used to apply for the unlock code has not been used on the device for more than 14 days ξέρει κανείς γιατί και τι πρέπει να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ναι αλλά ντέν είναι dual active καρντιά μου.... :D μα ειναι dual standby απο οσο βλεπω. αγορασε το honor απο το merimobiles τοτε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morz70 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Σήμερα πέρασα την b535 σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ, αφού τόσο καιρό ήμουν σε B317 και δεν ερχόταν ΟΤΑ. Όλα καλά! Αξίζει να αναβαθμίσω παραπέρα; Ή να περιμένω για πιο σταθερές εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Περιμενε την marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 μα ειναι dual standby απο οσο βλεπω. αγορασε το honor απο το merimobiles τοτε ... Μια χαρά dual active είναι, από την μία κάρτα παίρνεις στην άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Από περιέργεια και μόνο επειδή δεν έχω πλέον το Honor 6 όποιος επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει τα ακόλουθα εφόσον διαθέτει ΜΜ για να επιβεβαιώσει εάν ισχύουν για τις ειδοποιήσεις στο Viber και λοιπές εφαρμογές; 1. θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις για τις εφαρμογές που θέλουμε. 2. Στις σύνθετες ρυθμίσεις, διαχείριση μπαταρίας προστατευόμενες εφαρμογές τσεκάρουμε ότι έχουμε ενεργοποιήσει αυτές που θέλουμε (οι εφαρμογές συστήματος δεν υπάρχουν εκεί). 3 . Στο ίδιο μενού πατάμε το γρανάζι (πάνω δεξιά) και ενεργοποιούμε το "wifi πάντα ανοιχτό" & "δεδομένα πάντα ανοιχτά" και αφήνουμε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα "κατανάλωση πολύς ενέργειας & κλείσιμο ενεργοβόρων εφαρμογων" . 4. Πάμε ρυθμίσεις, εφαρμογές και πάμε σε μία μία όλες τις εφαρμογές που θέλουμε και ενεργοποιούμε όλες τις άδειες. 5. Στο ίδιο μενού πατάμε "σύνθετες ρυθμίσεις" (κάτω δεξιά) και "παράβλεψη βελτιστοποίησεων" και επιλέγουμε "Ναι" για αυτές που θέλουμε. 6. Στο ίδιο μενού πατάμε "σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές" και πατάμε "Ναι". 7 . Στο μενού" κλείδωμα οθόνης επιλέγουμε "με τις ειδοποιήσεις ενεργοποιείται η οθόνη & εμφάνιση λεπτομερειών εφαρμογών". Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 στην 316 που είμαι (και όλοι λέτε εδώνα μείνω) τι ρυθμίσεις να κάνω για να έρχονται σωστά ειδοποιήσεις; αν δεν ανοίξω οθόνη δεν έρχεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Από περιέργεια και μόνο επειδή δεν έχω πλέον το Honor 6 όποιος επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει τα ακόλουθα εφόσον διαθέτει ΜΜ για να επιβεβαιώσει εάν ισχύουν για τις ειδοποιήσεις στο Viber και λοιπές εφαρμογές; 1. θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις για τις εφαρμογές που θέλουμε. 2. Στις σύνθετες ρυθμίσεις, διαχείριση μπαταρίας προστατευόμενες εφαρμογές τσεκάρουμε ότι έχουμε ενεργοποιήσει αυτές που θέλουμε (οι εφαρμογές συστήματος δεν υπάρχουν εκεί). 3 . Στο ίδιο μενού πατάμε το γρανάζι (πάνω δεξιά) και ενεργοποιούμε το "wifi πάντα ανοιχτό" & "δεδομένα πάντα ανοιχτά" και αφήνουμε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα "κατανάλωση πολύς ενέργειας & κλείσιμο ενεργοβόρων εφαρμογων" . 4. Πάμε ρυθμίσεις, εφαρμογές και πάμε σε μία μία όλες τις εφαρμογές που θέλουμε και ενεργοποιούμε όλες τις άδειες. 5. Στο ίδιο μενού πατάμε "σύνθετες ρυθμίσεις" (κάτω δεξιά) και "παράβλεψη βελτιστοποίησεων" και επιλέγουμε "Ναι" για αυτές που θέλουμε. 6. Στο ίδιο μενού πατάμε "σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές" και πατάμε "Ναι". 7 . Στο μενού" κλείδωμα οθόνης επιλέγουμε "με τις ειδοποιήσεις ενεργοποιείται η οθόνη & εμφάνιση λεπτομερειών εφαρμογών". Άρα,είχες βάλει ΜΜ πριν το δώσεις;;Πώς Την είδες; ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιμενε την marshmallow Πότε με το καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Άρα,είχες βάλει ΜΜ πριν το δώσεις;;Πώς Την είδες; Το τηλ έδειχνε πιο "ελαφρύ" και σε μένα τουλάχιστον είχε καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με την 6.3.1 Επειδή όμως είναι σε διαδικασία testing beta έχει μία διαδικασία για να περαστεί, καλό είναι όσοι δεν το κατέχουν (π.χ. όπως εγώ πού κάποια στιγμή τα χρειάστηκα ) να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή μέχρι να βγεί η επίσημη. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μπορουμε να ανοιγουμε την οθονη με αλλον τροπο εκτος του κουμπιού on off? Πχ με double tap ήμε κατι αλλο; εχω το nova launcher Καμια αποψη γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καμια αποψη γι αυτό; Double tap δε λειτουργεί δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται από κέρνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 To double tap μπορει να λειτουργησει με πολλες εφαρμογες ψαξτο. Ειχα μια αλλα δεν θυμαμε το ονομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts