Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καποιος να βοηθησει; Πως θα μου αναγνωρισει το κινητο ως μεσο αποθηκευσης; Που μπορω να βρω την ρυθμιση;

Έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging να υποθέσω,σωστά;

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινητο σπαει νευρα. Σκεφτομαι να το πεταξω στη θαλασσα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικο; Κλεινει απο μονο του οποτε να'ναι και σημερα εβγαλε καμια 50αρια μηνυματα του τυπου andoid.exe δεν ανταποκρινεται, wallpaper.exe δεν ανταποκρινεται κ.ο.κ..

Επισης προσπαθω να κανω backup και να κανω format αλλα το κινητο συνδεεται μονο μεσω HiSuite. Δε βρισκω επιλογω για να το εχω σα σκληρο δισκο. Ειναι λες και εξαφανιστηκε τελειως απο το κινητο η συγκεκριμενη επιλογη! Εκανα και ρεσταρτ, παλι τιποτα! Υπαρχει καποια ιδεα;

Αξιζει να το στειλω πισω στη Κινα και να μου το επιστρεψουν χωρις να βρουν κατι; Αξιζει να μεινω χωρις κινητο 2-3 μηνες;

Ολα αυτα τα προβληματα γινονται με την B317. Εαν βρω λυση και κατεφερω να κανω backup+format θα περασω την B316 να δω πως θα τα παει.

Πριν την Β317 Ποια είχες;

Επίσης σου προτείνω να του αλλάξεις μπαταρία όπως έκανα και γω και τώρα είμαι αρχηγός.

Edited by CRISPAF77

Oneplus 12R

Δεν ξέρω, και εγώ άλλαξα μπαταρία αλλά αρχηγός δεν νιώθω, έγιναν λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά σε καμία περίπτωση όπως ήταν στην αρχή.
Using Tapatalk

Μα τα προβληματα που εμφανιζει λογικα ειναι hardware/software, γιατι να φταιει η μπαταρια; Ουτε 5 μηνες δεν εχει κλεισει το κινητο!

Πριν την B317 ειχα την B316. Και απλα εκανα το update που ειχε βγαλει για την B317.

Κι εμενα εχει βγαλει το ιδιο προβλημα......καιρο τωρα...μεχρι και καραβι εχασα γιατι εκλεισε το γ@μημενο......πολλες φορες κλεινει το βραδυ και το πρωι το βρισκω κλεισμενο.Εκανα κι εγκατασταση με 3Κ αλλα το προβλημα δεν εχει λυθει.Πισω δεν το στελνω παντως.Εμαθα να ζω με το συγκεκριμενο προβλημα.Δεν ξερω αν κανω εργοστασιακες ρυθμισεις αν λυθει το προβλημα. Αν του κανω και περασω μετα παλι ενα μπακαπ τα προγραμματα θα δουλεψουν η θελει παλι στησιμο απ την αρχη?

Εάν και στην B316 παρουσιάσει πρόβλημα, τι επιλογές μου μένουν μετά; εκτός από το να το στείλω Κίνα.

ξερετε που ειναι κρυμμένο το menu των προστατευμένων εφαρμογων στην 6.3.1?

Ρυθμίσεις-σύνθετες ρυθμίσεις-διαχείριση μπαταρίας

Using Tapatalk

Παιδια μαλλον η μπαταρια ειναι το προβλημα. Το κινητο το ειχα φορτισμενο και κλειστο. Παω να το ανοιξω μετα απο 2,3 ημερες και η μπαταρια ηταν στο 0%!! Ειναι ευκολη η αλλαγη της; Υπαρχουν κατι βιντεο, αλλα δε καταλαβαινω γιατι το ζεσταινει με πιστολακι στην αρχη. https://www.youtube.com/watch?v=iMmlDUJaDoA Εχει κολλα στις ακρες; Πως θα το ξανακολλησω εγω μετα;

Στο σκρουτζ εχει μερικες μπαταριες. Ειναι κομπλε; https://www.skroutz.gr/s/7774380/Huawei-HB4242B4EBW-Ascend-Honor-6.html

Edited by Lux

Παιδια μαλλον η μπαταρια ειναι το προβλημα. Το κινητο το ειχα φορτισμενο και κλειστο. Παω να το ανοιξω μετα απο 2,3 ημερες και η μπαταρια ηταν στο 0%!! Ειναι ευκολη η αλλαγη της; Υπαρχουν κατι βιντεο, αλλα δε καταλαβαινω γιατι το ζεσταινει με πιστολακι στην αρχη. https://www.youtube.com/watch?v=iMmlDUJaDoA Εχει κολλα στις ακρες; Πως θα το ξανακολλησω εγω μετα;

Στο σκρουτζ εχει μερικες μπαταριες. Ειναι κομπλε; https://www.skroutz.gr/s/7774380/Huawei-HB4242B4EBW-Ascend-Honor-6.html

Το πρώτο μου Honor 6 το έστειλα Κίνα και μου κοστισε 7€ τα μεταφορικά για να το στειλω ενώ εκανε 2 μήνες για να μου έρθει.Για το δεύτερο δε,είπα να μην περάσω τα ίδια όποτε απο μαγαζί στο Skroutz πήρα και γω την μπαταρία και την τοποθέτησε ένας γνωστός μου τεχνικός με 10€.Δεν ήταν εύκολη υπόθεση,πρέπει να το κατέχεις το άθλημα φίλε μου.

Oneplus 12R

ναι, έχει κόλλες. τις ζεσταινεισ και ξεκολλανε.

μετα θα χρειαστεις καινούργιες ταινιες. πουλανε για παράδειγμα ebay κλπ. :

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=tape+2mm&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xtape+2mm+double.TRS0&_nkw=tape+2mm+double&_sacat=0

Να πω επίσης πως το θέμα μπαταρίας ίσως το βρίσκουμε γρηγορότερα λογο του ότι είναι Lι-Poly και όχι Li-ion. κρατάνε λιγότερες φορτήσεις (φορτίζουν γρηγορότερα όμως)

Edited by Thalis100

Η πλάτη και η μπαταρία είναι κολλημένες με ταινία διπλής όψεως, το μπιστόλι θερμού αέρα είναι για να μαλακώσει η κόλλα και να βγουν πιο εύκολα.

Προσωπικά τα έχω βγάλει και τα δυο χωρίς αέρα, την πλάτη με βεντούζα και την μπαταρία με πιστωτική κάρτα.

Η μπαταρία για να αφαιρεθεί θα πρέπει να βγει κι ένα έξτρα frame που έχει κάπου στις 10 βίδες, ενώ ξανακολλάει χωρίς να χρειάζεται αλλαγή η ταινία διπλής όψεως.

Στην πλάτη η ταινία διπλής όψεως θα πρέπει να αντικατασταθει, εκτός κι αν η διαδικασία με τον θερμό αέρα την σώζει.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Επειδη θελω να γινει καλη δουλεια και φοβαμαι λιγο, που μπορω να το παω για να μου το κανουν; Ενα καταστημα που ασχολειται με service huawei ειναι αξιοπιστο; Το εχει βαλει ενας φιλος σε λινκ λιγες σελιδες πιο πριν. Βαζει κανονικα τις κολλες και τις ταινιες; Να το παω αμα ειναι αυτες τις ημερες.

Μπαταριες ειναι αξιοπιστες αυτες που εχει το σκρουτζ στα 15 ευρω;

Ποια απο τις δυο ειναι;

https://www.skroutz.gr/s/7774306/Huawei-HB396481EBC-Ascend-Honor-6.html

https://www.skroutz.gr/s/7774380/Huawei-HB4242B4EBW-Ascend-Honor-6.html

Τελος, υπαρχει τροπος για full backup απο viber; Ή θελει root;

Edited by Lux

Επειδη θελω να γινει καλη δουλεια και φοβαμαι λιγο, που μπορω να το παω για να μου το κανουν; Ενα καταστημα που ασχολειται με service huawei ειναι αξιοπιστο; Το εχει βαλει ενας φιλος σε λινκ λιγες σελιδες πιο πριν. Βαζει κανονικα τις κολλες και τις ταινιες; Να το παω αμα ειναι αυτες τις ημερες.

Μπαταριες ειναι αξιοπιστες αυτες που εχει το σκρουτζ στα 15 ευρω;

Ποια απο τις δυο ειναι;

https://www.skroutz.gr/s/7774306/Huawei-HB396481EBC-Ascend-Honor-6.html

https://www.skroutz.gr/s/7774380/Huawei-HB4242B4EBW-Ascend-Honor-6.html

Τελος, υπαρχει τροπος για full backup απο viber; Ή θελει root;

Στο δεύτερο link είναι η σωστή μπαταρία για το κινητό μας πάντως.

Oneplus 12R

Πηγαινε στο HiApp και πατα στην αναζητηση το google sync.Κατεβαζεις τα εικονιδια με το ανθρωπακι και τα τετραγωνακια (αντιστοιχουν στα συνχρονισμος επαφων και ημερολογιου) και εισαι ετοιμος.Ενοειται οτι μετα θα πας στον λογαριασμο google και θα τα πατησεις για συνγχρονισμο.:p
Φιλε δε βρισκω τετοια εικονιδια στο Hiapp.. Ο συγχρονισμος επαφων δε δουλευει με τιποτα.. Τι να κανω; :mad:

Φιλε δε βρισκω τετοια εικονιδια στο Hiapp.. Ο συγχρονισμος επαφων δε δουλευει με τιποτα.. Τι να κανω; :mad:

Γράψε "google" στο search του HiApp και μετά πάτα το banner που θα βγάλει πάνω πάνω εκεί θα τα βρεις, αλλιώς γύρνα και διάβασε το πρώτο post.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Γράψε "google" στο search του HiApp και μετά πάτα το banner που θα βγάλει πάνω πάνω εκεί θα τα βρεις, αλλιώς γύρνα και διάβασε το πρώτο post.
Λοιπον κομπλε τα βρηκα. Αλλα και παλι δε κανει συγχρονισμο επαφων με τιποτα. Τελευταια φορα λεει 24 Δεκεμβριου 2015! Ολα τα υπολοιπα τα συγχρονιζει μια χαρα! Τι μπορει να φταιει;

Απλα θελω να κανω ενα φορματ και θελω να κρατησω backup απο τις επαφες. Και το μοναδικο φορματ που μπορω να κανω ειναι με επαναφορα ρυθμισεων, αφου δε βλεπει το κινητο στον υπολογιστη για να βαλω τον φακελο, παρα μονο συνδεεται με το HiSuite. Δεν υπαρχει επιλογη μεσα απο το κινητο για μεταφορα αρχειων, εχει εξαφανιστει και δε τη βρισκω πουθενα.. Ουτε με usb debugging γινεται κατι.

Εαν μπορει καποιος να με βοηθησει στο προβλημα μου θα του ημουν υποχρεος.. Ουσιαστικα ειμαι χωρις κινητο ολο αυτο το καιρο.

**

Τελικα εκανα επαναφορα ρυθμισεων, μετα βρηκε το κινητο κανονικα ο υπολογιστης, οποτε και του περασα τον φακελο και τωρα βαζω τη B316 ξανα. Για να δουμε..

Παντως περιεργο μια μπαταρια να προκαλει τοσα πολλα προβληματα στο κινητο..

**ΤΕΛΙΚΟ UPDATE**

Εκανε και συγχρονισμο κανονικα ολα! Μενει να δουμε τωρα εαν θα προκαλει καποιο προβλημα με την B316. Το μονο που με ενοχλει ειναι πως θα σβησω τον αριθμο (1) που βρισκεται στο εικονιδιο με τις ρυθμισεις και οδηγει στο update για την B317, καθως και αυτο στο HiApp που οδηγει σε αναβαθμισεις διαφορων εφαρμογων. Δε καθεται καλα στο ματι.

Edited by Lux

Λοιπον κομπλε τα βρηκα. Αλλα και παλι δε κανει συγχρονισμο επαφων με τιποτα. Τελευταια φορα λεει 24 Δεκεμβριου 2015! Ολα τα υπολοιπα τα συγχρονιζει μια χαρα! Τι μπορει να φταιει;

Απλα θελω να κανω ενα φορματ και θελω να κρατησω backup απο τις επαφες. Και το μοναδικο φορματ που μπορω να κανω ειναι με επαναφορα ρυθμισεων, αφου δε βλεπει το κινητο στον υπολογιστη για να βαλω τον φακελο, παρα μονο συνδεεται με το HiSuite. Δεν υπαρχει επιλογη μεσα απο το κινητο για μεταφορα αρχειων, εχει εξαφανιστει και δε τη βρισκω πουθενα.. Ουτε με usb debugging γινεται κατι.

Εαν μπορει καποιος να με βοηθησει στο προβλημα μου θα του ημουν υποχρεος.. Ουσιαστικα ειμαι χωρις κινητο ολο αυτο το καιρο.

**

Τελικα εκανα επαναφορα ρυθμισεων, μετα βρηκε το κινητο κανονικα ο υπολογιστης, οποτε και του περασα τον φακελο και τωρα βαζω τη B316 ξανα. Για να δουμε..

Παντως περιεργο μια μπαταρια να προκαλει τοσα πολλα προβληματα στο κινητο..

**ΤΕΛΙΚΟ UPDATE**

Εκανε και συγχρονισμο κανονικα ολα! Μενει να δουμε τωρα εαν θα προκαλει καποιο προβλημα με την B316. Το μονο που με ενοχλει ειναι πως θα σβησω τον αριθμο (1) που βρισκεται στο εικονιδιο με τις ρυθμισεις και οδηγει στο update για την B317, καθως και αυτο στο HiApp που οδηγει σε αναβαθμισεις διαφορων εφαρμογων. Δε καθεται καλα στο ματι.

Για να σβήσεις τους αριθμούς που εμφανίζονται στις εφαρμογές που αναφέρεις κάνε το εξής :

1) Πάτα παρατεταμένα σε ένα κενό σημείο της οθόνης ώστε να σου εμφανίσει κάποιες ''κρυφές '' επιλογές ρυθμίσεων.

2)Πάτα περισσότερες ρυθμίσεις

3)Πάτα εικονίδια εφαρμογών σημάτων

4)Επέλεξε σε ποιες εφαρμογές θέλεις και σε ποιες όχι, να εμφανίζονται αριθμητικές ενδείξεις.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Δεν μου βγάζει κρυφές ρυθμίσεις. Την b316 έχω.

Έχω την εντύπωση ότι και στην Β316 τον ίδιο χειρισμό χρειάζεται.

Όταν λέω ''κρυφές'' μην φανταστείς κάτι ιδιαίτερο. Πατάς παρατετημένα σε κάποιο σημείο της οθόνης κενό από widget ή εφαρμογές.

Έτσι θα σου έμφανίσει επιλογές για ταπετσαρίες,widget, κτλ.

Αν δεν στο εμφανίζει,μήπως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος που βρίσκεται στην Β316. :(

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Έχει αντιμετωπίσει κάνεις πρόβλημα με την εφαρμογή winback της Πειραιώς;

Προσπαθώ εδώ και ώρα να την εγκαταστήσω χωρίς αποτέλεσμα.