gioren Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Επανέρχομαι για το πρόβλημα με τον συγχρονισμό επαφών με την Β317. Τα προβλήματα συνεχίζονται αν και έχω απενεργοποιήσει τον αυτόματο συγχρονισμό των επαφών και των ατομικών στοιχείων από τον λογαριασμό Google. Τελευταία δοκίμασα να απεγκαταστήσω και το Google Contact Sync και να εγκαταστήσω παλαιότερη συμβατή έκδοση αλλά... καμία τύχη. Από εσάς που παροκολουθείτε και το XDA μήπως έχετε δει κάτι σχετικό; Όποια άλλη ιδέα ή προτροπή είναι καλοδεχούμενη! Να θυμίσω το πρόβλημα είναι ότι χάνονται οι επαφές, οι κλήσεις και ενίοτε και τα μηνύματα για κάποιο διάστημα χρόνου, η προσπάθεια για sync επαφών είναι αέναη και προκαλεί πτώση της μπαταρίας ραγδαία. Δοκίμασες να κάνεις 3 κουμπιά νέα εγκατάσταση ? Είχα παρόμοιο πρόβλημα απο οταν το αγορασα .Το είχα συνηθίσει κάπως αλλά με νέα εγκατάσταση έλυσα το πρόβλημα αυτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Δοκίμασες να κάνεις 3 κουμπιά νέα εγκατάσταση ? Είχα παρόμοιο πρόβλημα απο οταν το αγορασα .Το είχα συνηθίσει κάπως αλλά με νέα εγκατάσταση έλυσα το πρόβλημα αυτο . Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα πρωτοπαρουσιάστηκε με την Β310, rooted και πειραγμένο local.prop Εγκατέστησα την Β316 με 3Κ, το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά, πέρασα στην Β317 με ΟΤΑ, ρούταρα, πείραξα το local.prop για να ξεφορτωθώ τα κινέζικα και.... το πρόβλημα παρέμεινε:(:mad: Να επισημάνω κάτι: το κινητό δούλευε κανονικά μέχρι αρχές Δεκέμβρη και μετά ξεκίνησαν τα θέματα. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα hardware παρά κάποιο conflict στα προγράμματα της Google. Edited January 4, 2016 by douglas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Για όσους αντιμετωπίζουν θέματα google sync, βρήκα αυτό http://android.stackexchange.com/questions/94063/after-buying-oneplus-one-google-keep-stopped-syncing-sync-is-currently-experi/95720#95720 Αλλά εμένα στο Developer Options μου έχει disabled το Create Bug report. Πως το ενεργοποιούμε? Πρέπει να είμαι root? Πήγα και στις Επαφές του google account μέσω web και έχει μια επιλογή "Find Duplicates". Παλιότερα μου είχε βρει μια και την είχα διαγράψει. Τώρα δε μου βρίσκει κάτι αλλά δεν έχει λυθεί το θέμα. (προσωρινά είχα απενεργοποιήσει το sync των google contacts και το people details αλλά πρόσθεσα κάτι επαφές χτες και το ενεργοποίησα για να τις σώσω και ξανά τα ίδια προβλήματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Για όσους αντιμετωπίζουν θέματα google sync, βρήκα αυτό http://android.stackexchange.com/questions/94063/after-buying-oneplus-one-google-keep-stopped-syncing-sync-is-currently-experi/95720#95720 Αλλά εμένα στο Developer Options μου έχει disabled το Create Bug report. Πως το ενεργοποιούμε? Πρέπει να είμαι root? Πήγα και στις Επαφές του google account μέσω web και έχει μια επιλογή "Find Duplicates". Παλιότερα μου είχε βρει μια και την είχα διαγράψει. Τώρα δε μου βρίσκει κάτι αλλά δεν έχει λυθεί το θέμα. (προσωρινά είχα απενεργοποιήσει το sync των google contacts και το people details αλλά πρόσθεσα κάτι επαφές χτες και το ενεργοποίησα για να τις σώσω και ξανά τα ίδια προβλήματα). Σε εμένα το bug report είναι active, ίσως γιατί είμαι root. Η διαδικασία που αναφέρεται για το opo δεν ταιριάζει σε εμάς, δηλαδή πατώντας το power button δεν βγάζει την επιλογή για bug report.Έβαλα λοιπόν τη συσκευή να συγχρονίσει το google account και πήγα πίσω στις developer options και ζήτησα bug report. περιμένω email..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σε συνέχεια με το παραπάνω μήνυμα: Το bug report έχει ένα text file το οποίο δεν μοιάζει με αυτό στην αντίστοιχη περίπτωση με το opο. Είναι ένα μακρινάρι που αναφέρει καμιά 100σταριά φορές τη λέξη sync αλλά άκρη δεν βγάζω. Σκέφτομαι να ξηλώσω το google account, να απεγκταστήσω το google.contact.sync και να ξανακάνω καινούρια εγκατάσταση και sync ξανά τον λογαριασμό. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε συνέχεια με το παραπάνω μήνυμα: Το bug report έχει ένα text file το οποίο δεν μοιάζει με αυτό στην αντίστοιχη περίπτωση με το opο. Είναι ένα μακρινάρι που αναφέρει καμιά 100σταριά φορές τη λέξη sync αλλά άκρη δεν βγάζω. Σκέφτομαι να ξηλώσω το google account, να απεγκταστήσω το google.contact.sync και να ξανακάνω καινούρια εγκατάσταση και sync ξανά τον λογαριασμό. Ούτε αυτό δούλεψε :mad::mad::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Θεωρώ πως το σκάλωμα προέρχεται από επαφές που είναι και σε άλλους λογαριασμούς, π.χ. whatsapp, viber. Αλλά ούτως ή άλλως όταν αποθηκεύεις ένα νούμερο, θα ενημερωθεί και το Whatsapp. Ίσως ένα τεστ να ήταν να ξηλωθούν όλοι οι λογαριασμοί, να περαστεί μόνο o google account και να δούμε αν έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Θεωρώ πως το σκάλωμα προέρχεται από επαφές που είναι και σε άλλους λογαριασμούς, π.χ. whatsapp, viber. Αλλά ούτως ή άλλως όταν αποθηκεύεις ένα νούμερο, θα ενημερωθεί και το Whatsapp. Ίσως ένα τεστ να ήταν να ξηλωθούν όλοι οι λογαριασμοί, να περαστεί μόνο o google account και να δούμε αν έχει θέμα. Whatsapp δεν ειχα αλλά είχα περασμένο το viber....έσβησα ολα τα data και έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής και φαίνεται να συνήλθε... Θα περιμένω λίγο πριν αρχίσω να χαίρομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Costini σβήσε το viber φίλε! αυτό ήταν! Τωρα κάνει sync on demand!:clap::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Θέλω να εγκαταστήσω emui 4 εχω το 02 και είμαι στην 6.1.1 πείτε μου πως μπορώ να πάω καπου είδα αυτο EMUI4.0 H60-L12 5.12.31 beta αλλά πως θα κανω εγκατάσταση? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 μια ερωτηση πως κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 μια ερωτηση πως κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ? Ή κανείς clear data-cache από recovery ή πας ρυθμίσεις->δημ αντιγράφων ασφαλειας->επαναφορά εργοστ. δεδομένων. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ή κανείς clear data-cache από recovery ή πας ρυθμίσεις->δημ αντιγράφων ασφαλειας->επαναφορά εργοστ. δεδομένων. φιλε ευχαριστω για την απαντηση ! να ρωτησω και κατι αλλο αφου εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο την δημ αντιγραφων χαθηκαν τα sms πως μπορω να τα επαναφερω ? (ειχα παρει backup) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Costini σβήσε το viber φίλε! αυτό ήταν! Τωρα κάνει sync on demand!:clap::thanks: Μακάρι να είναι αυτό!! :) Τελευταία φορά είχα κλείσει το Auto-sync από το Viber και είχε στρώσει. Μέχρι προχτές που αποθήκευσα μια επαφή και έφαγε πάλι σκάλωμα. Το εγκατέστησες ξανά? Με απενεργοποιημένο το Auto-sync? Το Contact-sync και People-details τα έχεις στο Auto? Δοκίμασες να αποθηκεύσεις νέα επαφή να δεις αν τρώει σκάλωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 φιλε ευχαριστω για την απαντηση ! να ρωτησω και κατι αλλο αφου εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο την δημ αντιγραφων χαθηκαν τα sms πως μπορω να τα επαναφερω ? (ειχα παρει backup) Θα πας τότε στο αντίγραφο ασφαλείας που δημιούργησες και θα επιλεξεις στα δεδομένα συστήματος τα μηνύματα.Προσωπικά επιλέγω τα πάντα εκτός απο τον καιρό:D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Θα πας τότε στο αντίγραφο ασφαλείας που δημιούργησες και θα επιλεξεις στα δεδομένα συστήματος τα μηνύματα.Προσωπικά επιλέγω τα πάντα εκτός απο τον καιρό:D φιλε μου σεχω ζαλισει αλλα μια ακομα ερωτηση στις ρυμθισεις εχει δημιουργια αντ. ασφαλειας ! την επαναφορα που θα την βρω ?υπαρχει μεσα στις ρυθμισεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μακάρι να είναι αυτό!! :) Τελευταία φορά είχα κλείσει το Auto-sync από το Viber και είχε στρώσει. Μέχρι προχτές που αποθήκευσα μια επαφή και έφαγε πάλι σκάλωμα. Το εγκατέστησες ξανά? Με απενεργοποιημένο το Auto-sync? Το Contact-sync και People-details τα έχεις στο Auto? Δοκίμασες να αποθηκεύσεις νέα επαφή να δεις αν τρώει σκάλωμα? Απεγκατέστησα πλήρως το Viber αφού πρώτα έκανα force stop, erase data. Restart το κινητό και....όλα τέλεια! Το Viber το είχα εγκαταστήσει παραμονές που πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα (για ένα ταξίδι στο εξωτερικό) αλλά δεν πήγε το μυαλό μου γιατί το έχω και σε άλλες android συσκευές. Το χρησιμοποιώ από σπάνια εώς καθόλου οπότε δεν θα μου λείψει. Στα θετικά της ταλαιπωρίας... Έμαθα να κάνω εγκατάσταση με 3Κ και αναβάθμισα στην Β317. Α...και ξαναδιάβασα όλο το thread :lol: Ουδέν κακόν αμιγές καλού! :) ΥΓ. Contact sync και People Details ειναι πια στο auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Απεγκατέστησα πλήρως το Viber αφού πρώτα έκανα force stop, erase data. Restart το κινητό και....όλα τέλεια! Το Viber το είχα εγκαταστήσει παραμονές που πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα (για ένα ταξίδι στο εξωτερικό) αλλά δεν πήγε το μυαλό μου γιατί το έχω και σε άλλες android συσκευές. Το χρησιμοποιώ από σπάνια εώς καθόλου οπότε δεν θα μου λείψει. Στα θετικά της ταλαιπωρίας... Έμαθα να κάνω εγκατάσταση με 3Κ και αναβάθμισα στην Β317. Α...και ξαναδιάβασα όλο το thread :lol: Ουδέν κακόν αμιγές καλού! :) ΥΓ. Contact sync και People Details ειναι πια στο auto Άντε ωραία! Αν μου το ξαναπαρουσιάσει θα το δοκιμάσω και γω. Βέβαια το Viber το είχα από την αρχή που πήρα το κινητό. Τα σκαλώματα άρχισαν νομίζω όταν αναβάθμισα με ΟΤΑ από B316 σε B317. Αλλά το είχα υποψιαστεί το viber και έκλεισα το auto-sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 φιλε μου σεχω ζαλισει αλλα μια ακομα ερωτηση στις ρυμθισεις εχει δημιουργια αντ. ασφαλειας ! την επαναφορα που θα την βρω ?υπαρχει μεσα στις ρυθμισεις ? Στις ρυθμίσεις οχι,υπάρχει το αντίγραφο ασφαλείας κανονικά ως εφαρμογή στο τηλ.Ψαξτο στην οθόνη σου. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Εχω σπαστικο προβλημα. Μου το βγαζει στις ειδοποιησεις : << Παρα πολλες επαφων διαγραφες >> Αλμπανο τουριστα σπικινγκ.. Οταν παταω επανω, βγαζει το εξης : << Εγινε υπερβαση του οιρου διαγραφης. Υπαρχουν ΧΧΧ διαγραμμενα στοιχεια για Επαφων, του λογαριασμου ΧΧΧ@ΧΧΧ.com. Τι θελετε να κανετε; Διαγραφη των στοιχειων Αναιρεση των στοιχειων Να μην γινει καμια ενεργεια τωρα. >> Και εχω και παραπονα απο την γυναικα μου ( δικο της ειναι το σαραβαλακι :p ) οτι μερικες επαφες της εχουν χαθει.. Επισης οταν εκανα ενα clean install, οι επαφες δεν συγχρονιστηκαν μεσω google. Ευτυχως τις ειχα παρει και επιπλεον backup, αλλιως μετα θα ειχε παθει ζημια! Οταν πηγαινω απο τις ρυθμισεις στη google, μου βγαζει ακριβως το ιδιο εικονιδιο ( κυκλος και ενα θαυμαστικο μεσα ) και μου λεει σφαλμα συγχρονισμου. Ο συγχρονισμος αντιμετωπιζει προβληματα αυτην τη στιγμη. Θα ειναι διαθεσιμο ξανα συντομα. Στο συγχρονισμο επαφων λεει : << Τελευταιος συγχρονισμος 24 Δεκεμβριου. >> Ισως τοτε να το ειχα πατησει εγω ο ιδιος παλι χειροκινητα. Τα υπολοιπα συγχρονιζονται κανονικα. Οταν παταω για να κανει συγχρονισμο, δε λειτουργει στις επαφες. Τι προβλημα μπορει να υπαρχει; Ισως λυθει εαν πατησω ανειρεση ή διαγραφη.. Edited January 6, 2016 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Εχω σπαστικο προβλημα. Μου το βγαζει στις ειδοποιησεις : << Παρα πολλες επαφων διαγραφες >> Αλμπανο τουριστα σπικινγκ.. Οταν παταω επανω, βγαζει το εξης : << Εγινε υπερβαση του οιρου διαγραφης. Υπαρχουν ΧΧΧ διαγραμμενα στοιχεια για Επαφων, του λογαριασμου ΧΧΧ@ΧΧΧ.com. Τι θελετε να κανετε; Διαγραφη των στοιχειων Αναιρεση των στοιχειων Να μην γινει καμια ενεργεια τωρα. >> Και εχω και παραπονα απο την γυναικα μου ( δικο της ειναι το σαραβαλακι :p ) οτι μερικες επαφες της εχουν χαθει.. Επισης οταν εκανα ενα clean install, οι επαφες δεν συγχρονιστηκαν μεσω google. Ευτυχως τις ειχα παρει και επιπλεον backup, αλλιως μετα θα ειχε παθει ζημια! Οταν πηγαινω απο τις ρυθμισεις στη google, μου βγαζει ακριβως το ιδιο εικονιδιο ( κυκλος και ενα θαυμαστικο μεσα ) και μου λεει σφαλμα συγχρονισμου. Ο συγχρονισμος αντιμετωπιζει προβληματα αυτην τη στιγμη. Θα ειναι διαθεσιμο ξανα συντομα. Στο συγχρονισμο επαφων λεει : << Τελευταιος συγχρονισμος 24 Δεκεμβριου. >> Ισως τοτε να το ειχα πατησει εγω ο ιδιος παλι χειροκινητα. Τα υπολοιπα συγχρονιζονται κανονικα. Οταν παταω για να κανει συγχρονισμο, δε λειτουργει στις επαφες. Τι προβλημα μπορει να υπαρχει; Ισως λυθει εαν πατησω ανειρεση ή διαγραφη.. Πηγαινε στο HiApp και πατα στην αναζητηση το google sync.Κατεβαζεις τα εικονιδια με το ανθρωπακι και τα τετραγωνακια (αντιστοιχουν στα συνχρονισμος επαφων και ημερολογιου) και εισαι ετοιμος.Ενοειται οτι μετα θα πας στον λογαριασμο google και θα τα πατησεις για συνγχρονισμο.:p Edited January 6, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εχω την εφαρμογη φιλε.. Συγχρονισμος επαφων google. Και το hiapp το εχω σβησει γιατι εχει τις κινεζικες εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Άντε ωραία! Αν μου το ξαναπαρουσιάσει θα το δοκιμάσω και γω. Βέβαια το Viber το είχα από την αρχή που πήρα το κινητό. Τα σκαλώματα άρχισαν νομίζω όταν αναβάθμισα με ΟΤΑ από B316 σε B317. Αλλά το είχα υποψιαστεί το viber και έκλεισα το auto-sync. Android Core Apps στο 4% επιτέλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εχω την εφαρμογη φιλε.. Συγχρονισμος επαφων google. Και το hiapp το εχω σβησει γιατι εχει τις κινεζικες εκδοσεις. Φιλέ μου δεν ξέρω αν λειτουργούν αυτά τα apk.Εγώ χρησιμοποιώ πάντα τα original από το HiApp και χω το κεφάλι μου ησυχο.Στο παρελθόν βέβαια μέχρι να δουλεψω το Huawei app και να καταλάβω τη χρήση του τα είχα σαν ευαγγέλιο που λέει ο λογος:lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μου εχει σπασει τα νευρα το playstore.καθε φορα που το ανοίγω κλεινει αντροιντ στοπ κτλ.βρέθηκε λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πανε στις ρθυμισεις εφαρμογες κανε διακοπη και εκαθαριση δεδομενων στο play store και google services. Και αν δεν απεγκατασταση ενερωσεων σ αυτες τις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts