Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα προβλημα με το κινητο και τα κινεζικα. Σε ασχετες στιγμες εμφανιζει κατι σαν κινεζικα + αλαμπουρνεζικα.. Ειδικα στις επαφες. Με restart φτιαχνει ευτυχως.. Τι μπορει να ειναι; Εχω την B317.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ευτυχισμενο το 2016. χρειαζομαι βοηθεια.

πηγα να κανω ΟΤΑ απο 5.12.1 σε 5.12.16. ειμουν root me cwm. εβαλα στοκ recovery 5.12.1 ομως δεν εκανα unroot. το κινητο εκανε το update κανονικα αλλα στο restart εχει κολήσει στο logo honor.

αυτο ειναι brick? και τι κανω?

καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε Όλους!

έχει μήπως καποιος φίλος να προτείνει τρόπο root ο οποίος να μην χρειάζεται συνδεση με τον υπολογιστή γιατι μου έχουν χαλάσσει οι επαφές της θύρας microusb? το kingroot δεν δουλεύει.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

παιδια ευτυχισμενο το 2016. χρειαζομαι βοηθεια.

πηγα να κανω ΟΤΑ απο 5.12.1 σε 5.12.16. ειμουν root me cwm. εβαλα στοκ recovery 5.12.1 ομως δεν εκανα unroot. το κινητο εκανε το update κανονικα αλλα στο restart εχει κολήσει στο logo honor.

αυτο ειναι brick? και τι κανω?

Καλή Χρόνια με Υγεία να έχουμε.

Ναι αυτό μπορείς να το πεις brick.Διορθώνεται όμως εάν πας στην 1η σελίδα και ακολουθήσεις τις οδηγίες από " ολική επαναφορά σε stock κατάσταση " απλα θα χάσεις τα δεδομένα σου (μικρό το κακό μπροστα σ αυτο που αντιμετωπιζεις και αμελητέο εάν έχεις κάνει αντίγραφο ασφαλείας στην sd card).

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε Όλους!

έχει μήπως καποιος φίλος να προτείνει τρόπο root ο οποίος να μην χρειάζεται συνδεση με τον υπολογιστή γιατι μου έχουν χαλάσσει οι επαφές της θύρας microusb? το kingroot δεν δουλεύει.

Εάν δεν του έχεις ξεκλειδώσει το bootloader (χρειάζεται υπολογιστή) τότε δεν μπορείς να το ρουταρεις ούτε με ούτε χωρίς υπολογιστή.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω ενα προβλημα με το κινητο και τα κινεζικα. Σε ασχετες στιγμες εμφανιζει κατι σαν κινεζικα + αλαμπουρνεζικα.. Ειδικα στις επαφες. Με restart φτιαχνει ευτυχως.. Τι μπορει να ειναι; Εχω την B317.

Εισαι λάτρης της kit-kat rom ετσι; :lol:Στις Rom 5.1.1 (Βλέπε Β352 ή 6.1.1) αυτά έχουν εξαφανιστεί.:D

Edited by CRISPAF77

Poco F6 Pro 256GB

Καλη χρονια με υγεια σε ολους μας

Εσεις που εχετε εγκαταστήσει το android 6 για πειτε μας να ασχοληθουμε αξιζει?

Oneplus 6

Καλη χρονια με υγεια σε ολους μας

Εσεις που εχετε εγκαταστήσει το android 6 για πειτε μας να ασχοληθουμε αξιζει?

Καλησπερα,

δεν εκδοση android 6 marshmallow αλλα αναβαθμιση σε ηδη υπαρχουσα 5.1.1 lolipop,οσον αφορα τις διαφορες παρατηρω καλυτερη συμπεριφορα σε μπαταρια και ειδοποιησεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα,

δεν εκδοση android 6 marshmallow αλλα αναβαθμιση σε ηδη υπαρχουσα 5.1.1 lolipop,οσον αφορα τις διαφορες παρατηρω καλυτερη συμπεριφορα σε μπαταρια και ειδοποιησεις

Ποιο μοντελο εχεις?

με ενδιαφερει να δουλευουν και οι δυο καρτες!!

Oneplus 6

Εισαι λάτρης της kit-kat rom ετσι; :lol:Στις Rom 5.1.1 (Βλέπε Β352 ή 6.1.1) αυτά έχουν εξαφανιστεί.:D
Καθολου λατρης. Απλα με την developer υπηρχαν απειρα προβληματα και τυχαια restarts. Την B352 δεν την δοκιμασα γιατι ακουω τα χειροτερα εδω μεσα.. Οσο για την 6.1.1 θεωρω οτι ειναι αρκετα νωρις ακομα για πειραματα.

Ειναι η μοναδικη εκδοση που εδω και μισο μηνα δεν υπαρχουν σοβαρα προβληματα..

Edited by Lux

Καθολου λατρης. Απλα με την developer υπηρχαν απειρα προβληματα και τυχαια restarts. Την B352 δεν την δοκιμασα γιατι ακουω τα χειροτερα εδω μεσα.. Οσο για την 6.1.1 θεωρω οτι ειναι αρκετα νωρις ακομα για πειραματα.

Ειναι η μοναδικη εκδοση που εδω και μισο μηνα δεν υπαρχουν σοβαρα προβληματα..

Για μένα ή Β316 είναι μακράν ή καλύτερη 4.4.2 Rom...τωρα σε dev. Lollipop διαβάζω πώς η 6.1.1 έχει φοβερή διαχείριση μπαταρίας.Η Β532 πιστεύω πως είναι στα ίδια με την Β317 απλά είναι lollipop.

Μετά από 2 χρόνια με Huawei πλέον χρησιμοποιώ μόνο...και μόνο τις Rom που υπάρχουν στο site τους...(έχω καεί με τις beta τα root και unroot κτλ...) stable και πάλι stable φιλέ μου.

Poco F6 Pro 256GB

Εάν δεν του έχεις ξεκλειδώσει το bootloader (χρειάζεται υπολογιστή) τότε δεν μπορείς να το ρουταρεις ούτε με ούτε χωρίς υπολογιστή.

έχω ξεκλείδωτο bootloader, καθως το είχα rootαρισμενο. απλά αφου έκανα τις δυο τελευταιες τοπικες διαπιστωσα πως εχει χαλάσει η υποδοχη microusb και δεν μπορω να rootαρω εκ νεου.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Έχω το 360 2nd gen κατέβασα android wear, μου βγάζει επιλογή connect αλλά δεν βλέπει το ρολόι.

Βασικά αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος έχω ένα άλλο θέμα..

Διάβασα τους οδηγούς και ψάχνω κάνα διήμερο στο ίντερνετ για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader, να κάνω root και να βάλω την miui rom για να ξεφορτωθώ τα κινέζικα γενικά αλλά και ειδικά στην εφαρμογή mail (μου βγάζει κάποια γράμματα στα κινεζικά).

Επειδή κατέληξα πως κάτι έχει αλλάξει και πλέον δίνουν τον κωδικό με mail έστειλα mail στην HuaWei και μου απάντησε τα εξής :

Dear User:

Hua Wei Customer Service is pleasure to be at your service,sorry to bring you the trouble,if you want to unlock your phone, you should meet these conditions as follow:

1.Please register your Hua Wei ID in our official website http://huawei.com/en/ on your phone.

2.Log in your Hua Wei ID for continuously 14 days.

3.Each Hua Wei ID should not apply for the unlock code more than twice within half years.If you meet the information,please go to http://emui.huawei.com/en/ and click the 'download'button to login your Hua Wei ID other than any other third party ID to apply for the unlock code.Please contact us by mail or local service hotline as following if error message appears.

TEL: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline

Mail: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=email

Please submit your mobile model, SN, IMEI/MEID and erro message in your e-mail.We also need to know that your phone is rooted, it can be out of the best working state and part of functions may not be able to work normally. In additon, the system is vulnerable to be invaded by viruses once your phone is permitted to unlock. What's more, for the lacking of fully tested, the third party software will not be compatible with your phone. Unlocking will bring unexpected negative impacts and the device will be not normal, and can not be restored, Huawei after-sales service office will not provide warranty service for your rooted phone, and you may bear the cost. So we strongly advise you to think it twice.

If you have any other problems, please send your feedback to us. We will be at your service to help you to solve your problems.Thank you for your supporting to Hua Wei and you can add Hua Wei official Wechat ID :Hua Wei 400 to learn more.Hard service 100+, out of service is just the basis,the excess satisfaction is our eternal pursuit!

Hua Wei Customer Service

Έκανα τα παραπάνω αλλά καθώς 14 μέρες είναι πολλές να περιμένω, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος ή αν δώσω κάπου τα IMEI, SN και product id μπορεί να γίνει με άλλο account ?

... και αν αναρωτηθείτε γιατί περίμενα τόσο καιρό και τώρα δεν μπορώ να περιμένω 14 μέρες, είναι διότι το είχα βάλει στην άκρη γι' αυτόν ακριβώς το λόγο και χρησιμοποιούσα ένα zenfone 2 ευρωπαϊκό, που δυστυχώς μου έπεσε προχθές και το πάτησε αυτοκίνητο :(

Συγγνώμη για το μεγάλο post..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και το βασικότερο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους !!!

Για το moto360,απλά κατέβασε μια παλιότερη έκδοση του Android wear στο κινητό,σβήσε τα δεδομένα εφαρμογής+Bluetooth και κάνε factory reset στο..ρολόι ..

Για μένα ή Β316 είναι μακράν ή καλύτερη 4.4.2 Rom...τωρα σε dev. Lollipop διαβάζω πώς η 6.1.1 έχει φοβερή διαχείριση μπαταρίας.Η Β532 πιστεύω πως είναι στα ίδια με την Β317 απλά είναι lollipop.

Μετά από 2 χρόνια με Huawei πλέον χρησιμοποιώ μόνο...και μόνο τις Rom που υπάρχουν στο site τους...(έχω καεί με τις beta τα root και unroot κτλ...) stable και πάλι stable φιλέ μου.

Την Β316 ειχα, απλα εβγαζε update και το εκανε αυτοματα σε B317. Να γυρισω πισω λες;

Την Β316 ειχα, απλα εβγαζε update και το εκανε αυτοματα σε B317. Να γυρισω πισω λες;

Εάν εμένα σε kit-kat δε θα το κουναγα ρούπι απ αυτή..:lol:

Poco F6 Pro 256GB

Μπορεί η 6.1.1 να έχει καλή διαχείριση μπαταρίας,θυσιάζοντας ομως την ταχύτητα και την ομαλή λειτουργία του τηλ.

Δεν την πάλεψα και την εκανα με ελαφρα...πολύ λαγκαρισμα.

Τελεία και παύλα,δεν συγκρίνεται η kitkat με την lollipop.

Μπορεί η 6.1.1 να έχει καλή διαχείριση μπαταρίας,θυσιάζοντας ομως την ταχύτητα και την ομαλή λειτουργία του τηλ.

Δεν την πάλεψα και την εκανα με ελαφρα...πολύ λαγκαρισμα.

Τελεία και παύλα,δεν συγκρίνεται η kitkat με την lollipop + marshmallow.

Και εγω αυτο πιστευω.. Καθε περυσι και καλυτερα!

Δεν μπορώ να τους καταλάβω εκεί στην Huawei.Στο Mate 7 που χω τώρα καθυστέρησαν αρκετά για την lollipop (βγήκε τον Σεπτέμβρη) όμως ρε παιδιά άξιζε το κάθε msec αναμονής. Αλαγκαριστο και με διαχείριση μπαταρίας πολύ καλύτερη από Kit-Kat (μιλάω και για μισή ώρα παραπάνω οθόνη) χωρίς πλάκα. Στο Honor 4x το ιδιο,lollipop μακραν και με διαφορα (6 ωριτσες).Απ την άλλη στο Honor 7 που είχα ήταν με 5.0 και με το ζόρι δώσανε 5.0.2 Βέβαια το σκεπτικό τους εκει είναι να πάνε καρφί για 6 Marshmallow (και διαχείριση μπαταρίας με το ζόρι 5ωρες οθόνη).Τι να πω θα χω μάλλον σε κάνα 2-3 μέρες το H60-L02 οπότε θα το επανεξετασω και θα σας πω. :D Edited by CRISPAF77

Poco F6 Pro 256GB

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

πώς μπορώ να περάσω stable ενώ είμαι ήδη σε developer. Πήγα να το κάνω κατευθείαν με local update αλλά δεν έπιασε φυσικά :p

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

πώς μπορώ να περάσω stable ενώ είμαι ήδη σε developer. Πήγα να το κάνω κατευθείαν με local update αλλά δεν έπιασε φυσικά :p

Καλησπέρα και καλή χρόνια με υγεία, θα πας εδώ...http://forum.xda-developers.com/honor-6/development/guide-bootloader-unlock-change-stock-t3221435 και θα κατεβάσεις το rollpack αρχείο.Ακολούθησε τις οδηγίες και θα είσαι ετοιμη..:D

Poco F6 Pro 256GB

Λοιπον τελικα ξαναεκανε το προβλημα και με την B317. Θα σας πω τι ακριβως ειναι, γιατι τωρα μου το εξηγησε η γυναικα μου. Το κινητο κλεινει ( σβηνει η οθονη, δε ξερουμε εαν κλεινει τελειως, αν και οταν προσπαθουμε να το καλεσουμε, δε βγαζει γραμμη, λεει οτι ειναι κλειστο.. ) και ανοιγει μονο εαν πατηθουν ολα τα κουμπια μαζι. Με το κουμπι on/off δεν ανοιγει..

Εχει καποιος αλλο παρομοιο προβλημα; Το κακο ειναι οτι κλεινει τυχαιες στιγμες, και μεχρι να το καταλαβει, μπορει να εχουν περασει ωρες.. Το χειροτερο ειναι να κλεισει το βραδυ.

Ισως να πηγαινα πισω στην B316; Υπαρχει ευκολος τροπος για να γινει κατι τετοιο;

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Μήπως θέλει καμία επανεκκίνηση?

Νίκος

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Καλησπέρα και καλή χρόνια με υγεία, θα πας εδώ...http://forum.xda-developers.com/honor-6/development/guide-bootloader-unlock-change-stock-t3221435 και θα κατεβάσεις το rollpack αρχείο.Ακολούθησε τις οδηγίες και θα είσαι ετοιμη..:D

Τέλεια θα το κάνω τώρα.Ευχαριστώ!

Edit: Το έκανα και ενώ νόμιζα όλα καλά τελικά η κάμερα και το Gallery δεν ανοίγουν και κρασάρουν. Καμία ιδέα; Factory reset?

Edited by ilianna

Τέλεια θα το κάνω τώρα.Ευχαριστώ!

Edit: Το έκανα και ενώ νόμιζα όλα καλά τελικά η κάμερα και το Gallery δεν ανοίγουν και κρασάρουν. Καμία ιδέα; Factory reset?

Προσωπικά πάντα κάνω καθαρή εγκατάσταση από developer-stable και αμφότερα.

Δοκίμασε να κανείς πρώτα clear data στις εφαρμογές αυτές και μετά εάν δεν πετύχει κάνε εγκατάσταση με 3Κ.

Poco F6 Pro 256GB

Προσωπικά πάντα κάνω καθαρή εγκατάσταση από developer-stable και αμφότερα.

Δοκίμασε να κανείς πρώτα clear data στις εφαρμογές αυτές και μετά εάν δεν πετύχει κάνε εγκατάσταση με 3Κ.

Το clear data δεν έπιασε. Η κάμερα πάντως δουλεύει μέσα από εφαρμογές...

Edited by ilianna

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Επανέρχομαι για το πρόβλημα με τον συγχρονισμό επαφών με την Β317. Τα προβλήματα συνεχίζονται αν και έχω απενεργοποιήσει τον αυτόματο συγχρονισμό των επαφών και των ατομικών στοιχείων από τον λογαριασμό Google.

Τελευταία δοκίμασα να απεγκαταστήσω και το Google Contact Sync και να εγκαταστήσω παλαιότερη συμβατή έκδοση αλλά... καμία τύχη.

Από εσάς που παροκολουθείτε και το XDA μήπως έχετε δει κάτι σχετικό;

Όποια άλλη ιδέα ή προτροπή είναι καλοδεχούμενη!

Να θυμίσω το πρόβλημα είναι ότι χάνονται οι επαφές, οι κλήσεις και ενίοτε και τα μηνύματα για κάποιο διάστημα χρόνου, η προσπάθεια για sync επαφών είναι αέναη και προκαλεί πτώση της μπαταρίας ραγδαία.