chris_taz3 Δημ. June 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 δηλ καλυτερο το 1s απο honor 3c,παρολο που εχει 1ram?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 δηλ καλυτερο το 1s απο honor 3c,παρολο που εχει 1ram?! αναλογα με της απαιτισεις......... αν εχεις πολλες εφαρμογες κλπ το honor μονδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ναι απο εκει το παραγγειλα . πολυ αξιοπιστο.εχω παρει αλλα 3 τηλ το τελευταίο δίμηνο. Με τι shipping; Εγώ επέλεξα SG Post- Registered Airmail θα αργήσει πολύ; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Με τι shipping; Εγώ επέλεξα SG Post- Registered Airmail θα αργήσει πολύ; Από vickmall που είχα παραγγείλει έκανε 16 μέρες να έρθει Ελλάδα. Την 17η το είχα σπίτι μου, επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Θα σου δωσει tracking number.μόλις. δεις στο site ems courier ημερομηνία παραλαβεις να υπολογίσεις 7 μέρες.αν προτιμήσεις δωρεαν μεταφορικά θα κανει 20-25 μερες Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αν προτιμήσεις άλλες μεταφορικές που έρχεται πιο γρήγορα έχω διαβάσει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Απ' ότι βλέπω έχει βγει πιο καινούργια έκδοση του Xiaomi Hongmi ( XIAOMI HONGMI NOTE MTK6592 1.7GHz Octa Core ), με 2 GB RAM + 8GB ROM στα 150€. Το παράγγειλες τελικά!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_taz3 Δημ. June 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 αν εννοεις εμενα οχι,δεν μπορω να αποφασισω με τπτ! το hongmi note μου φαινεται λιγο μεγαλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_taz3 Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδιά,τι,λέτε για το zte v5redbull? Μου αρέσει παρα πολύ απλα δεν έχω καταλάβει αν είναι dual sim η όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδιά,τι,λέτε για το zte v5redbull? Μου αρέσει παρα πολύ απλα δεν έχω καταλάβει αν είναι dual sim η όχι καινουργια συσκευη ειναι αν και ειναι σειρα nubia λογικά θα ειναι καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πάντως απο http://www.minideal.net δεν εχει τελωνείο. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πάντως απο http://www.minideal.net δεν εχει τελωνείο. αν επιλέξεις να σταλεί με απλό κρατικό ταχυδρομείο και να τους πεις να το σημειώσουν σαν gift τότε ναι δεν εχει .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_taz3 Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 δηλ θα μου προτινες να περιμενω να δω σχολια πρωτα? για το dual sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 δηλ θα μου προτινες να περιμενω να δω σχολια πρωτα? για το dual sim? έστω κανα δυο κριτικές (καλου κακού πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 αν επιλέξεις να σταλεί με απλό κρατικό ταχυδρομείο και να τους πεις να το σημειώσουν σαν gift τότε ναι δεν εχει .......... Δεν χρειάζεται. Στελνει με ems courier elta και δεν εχεις πρόβλημα. Εγω 3 φορες παντως που εχω παρει σε 10 μερες ειναι εδω τα κινητα Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πάρε ένα Motorola moto g στα 135 ευρώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πάρε ένα Motorola moto g στα 135 ευρώ. και να παιδεύετε για καθε kb? 4gb δεν φτάνουν ουτε για μια καλημέρα.......... οταν βγει έκδοση με sdcard τοτε το συζητάμε μεχρι τότε η έκδοση με 4 gb ειναι για γελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) lenovo s660 μοντελο 2014 οθονη 4.7" τετραπυρηνο 1,3 rom 8, ram 1 (δεν κολλαει) μπαταρια 3000mah !!! αφαιρουμενη 2 καρτες sim, δεχεται και καρτες sd καμερα 8 mp καλο σημα wifi android 4.2 πολυ καλη κατασκευη αξιοπιστη εταιρια (οπως και η xiaomi και η huawei) τιμη κατω απο 115 ευρω ( http://www.to2c.com/catalogsearch/result/?q=s660&x=18&y=13 ) με δωρο θηκη σιλικονης + 2 ζελατινες (screen protectors) (κατα την παραγγελια διαλεξε ταχυδρομειο σιγκαπουρης = singpost) περισσοτερα: http://www.gsmarena.com/lenovo_s660-6157.php http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386818&highlight=s660 Edited July 2, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts