PP6210 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 check you PM, gia na min synexisoume to "peripou" off-topic... pantws bt kai winXP den einai kalos syndyasmos.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 ξέρει κανένας ποια είναι η τελευταια έκδοση λογισμικού για k700i και αν βελτιώνει τίποτα ουσιαστικό από την προηγούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 ξέρει κανένας ποια είναι η τελευταια έκδοση λογισμικού για k700i και αν βελτιώνει τίποτα ουσιαστικό από την προηγούμενη; Η τελευταια εκδοση ειναι η R2CA001.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 βελτιώνει τίποτα ουσιαστικό από την προηγούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 βελτιώνει τίποτα ουσιαστικό από την προηγούμενη; bβελτιωνει την camera σε νυχτερινη ληψη και την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων του bluetooth.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 bβελτιωνει την camera σε νυχτερινη ληψη και την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων του bluetooth.:!:Καλά αυτή η νυχτερινή λήωη είναι χειροτερη και απο την κανονική λήψη τη νύχτα :p (σοβαρά το λέω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Καλά αυτή η νυχτερινή λήωη είναι χειροτερη και απο την κανονική λήψη τη νύχτα :p (σοβαρά το λέω) Εγω οταν την ειχα περασει..οταν εβαζα νυχτερινη ληψη,φωτιζε η οθονη και εξαφανιζε τα λαμπερα στιγματα.αλλα εκει που ειδα διαφορα μεγαλη ηταν στα παιχνιδια,το ειχα φορτωσει με πολλα και δεν κολλαγε καθολου..τελος'παντων ομως το κινητο αυτο δεν ειναι για φωτογραφιες.ειναι να κανεις την πλακα σου και μονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costantinos_P Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Gia sas... exw kai 'gw to k700i kai exw ena mikro provlhma... exei xalasei h ypodoxh tou fortisth kai prepei na allaxtei, kai sth synexeia tha ginei kai kapoia anavathmish (den thymamai pws to eipan akrivws) kai tha svhstoun ola ta arxeia...epeidh omws kaigomai gia ton katalogo, prospathhsa arxika ston Germano na ton typwsw alla den ginetai (afou exei xalasei h ypodoxh tou thlefwnou...) kai meta ta perasa me bt sto pc , katevasa to cell phone manager ths mob time, alla tzifos! to pc den anagnwrizei thn ellhnikh grammatoseira tou k700...prospathhsa na perasw mia epafh(pou sto pc thn edeixne sta 'kinezika') apo to pc pisw sto kinhto, na dw an tha emfanize kanonika tous xarakthres , alla evgaze kai auto allampournezika!mporei kapoios na me vohthhsei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Gia sas... exw kai 'gw to k700i kai exw ena mikro provlhma... exei xalasei h ypodoxh tou fortisth kai prepei na allaxtei, kai sth synexeia tha ginei kai kapoia anavathmish (den thymamai pws to eipan akrivws) kai tha svhstoun ola ta arxeia...epeidh omws kaigomai gia ton katalogo, prospathhsa arxika ston Germano na ton typwsw alla den ginetai (afou exei xalasei h ypodoxh tou thlefwnou...) kai meta ta perasa me bt sto pc , katevasa to cell phone manager ths mob time, alla tzifos! to pc den anagnwrizei thn ellhnikh grammatoseira tou k700...prospathhsa na perasw mia epafh(pou sto pc thn edeixne sta 'kinezika') apo to pc pisw sto kinhto, na dw an tha emfanize kanonika tous xarakthres , alla evgaze kai auto allampournezika!mporei kapoios na me vohthhsei? Καλησπερα.κτεβασε το myphonexplorer και θα κανεις μπακαπ ολα τα αρχεια απο το κινητο σου,μεσω bluetooth.μετα θα εισαι ok.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costantinos_P Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 thanks gia to tip...ma eswses!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 :rolleyes: thanks gia to tip...ma eswses!!! παρακαλω πολυ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgest_v_a Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Sorry παιδιά δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, update με bluetooth στο K700i γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapa66 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 :cry: :cry: Όπως γράφω και στον τίτλο, το κινητό τα' παιξε! Πήγα να κάνω online update με μια δανεική DSS-25. Όλα πήγαν κανονικά (το μόνο που δεν έκανα σωστά ήταν η μπαταρία, που ήταν φορτισμένη στη μέση) αλλά η αναβάθμιση σταμάτησε και τώρα το κινητό δεν ανάβει καν. Τι μπορώ να κάνω, εκτός από το να πάω service της SE; Το κινητό είναι, φυσικά, εκτός εγγύησης αλλά δούλευε (με ψιλοπροβλήματα), ενώ δεν έχω κινητό. Βοήθεια όποιος μπορεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Δεν βλέπω άλλη λύση από το service. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntetari7 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 paidia thelo mia boithia an mporeitai!! otan exo anapantiti klisi se katastasi anamonis den moy bgazi kapio ikonidio na do oti exo klisi!! yparxei lisi; eyxaristo!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoutos1 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 παιδια εχω το κ800 sony ericsson και μπηκα στον αναγνωστη RSS ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ!!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ!!ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 παιδια εχω το κ800 sony ericsson και μπηκα στον αναγνωστη RSS ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ!!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ!!ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά το θέμα εδώ είναι το "online updateK700". Το σωστό θέμα είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=142540. Όσο για την απάντηση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα πολλά προγραμματάκια επαναφοράς αρχείων που κυκλοφορούν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Ρε παιδια προσπαθω να αναβαθμισω το Κ700 μου, εχω κατεβασει το προγραμμα απο το site της sony ericsson, κανω οτι μου λεει, αλλα οταν μου ζηταει να αφαιρεσω τη sim και να το ξανατοποθετησω στη βαση (DSS-25) κολλαει εκει και δεν κανει τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKER7 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Αυτό το θέμα θα είναι μόνο για το online update του K700i. Ότι προβλήματα έχετε να τα γράφετε εδώ για να είναι πιο οργανώμενα. Όλα τα άλλα posts σχετικά με το online update θα κλειδώνονται αμέσως. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΛΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ.Να σας κανω μια ερωτηση εδω και πολι καιρο ψαχνω για ενα προγραμμα το remote control για κ700i ξερετε αν υπαρχει?αν ναι που μπορς να υο βρω?ευχαριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Ρε παιδια προσπαθω να αναβαθμισω το Κ700 μου, εχω κατεβασει το προγραμμα απο το site της sony ericsson, κανω οτι μου λεει, αλλα οταν μου ζηταει να αφαιρεσω τη sim και να το ξανατοποθετησω στη βαση (DSS-25) κολλαει εκει και δεν κανει τπτ... Είσαι online εκείνη την στιγμή? Πρέπει να είσαι. EDIT: στραβομάρα πρωί πρωί!!!! Τώρα είδα την ημερομηνία!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΛΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ.Να σας κανω μια ερωτηση εδω και πολι καιρο ψαχνω για ενα προγραμμα το remote control για κ700i ξερετε αν υπαρχει?αν ναι που μπορς να υο βρω?ευχαριστο Αν και πολυκαιρισμένη η απάντηση, δεν έχω ακούσει να υπάρχει σχετικό πρόγραμμα για java based κινητά. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cobain Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SCAN ΣΤΟ ΚΗΝΙΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΩ INTERNET ΓΙΑ ΙΟΥΣ ΕΝΟΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SCAN ΣΤΟ ΚΗΝΙΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΩ INTERNET ΓΙΑ ΙΟΥΣ ΕΝΟΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αλλά αυτό που ρωτάς είναι απίθανο να γίνεται σε κινητά με κλειστό λειτουργικό σαν το Κ700. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Καλώς ήρθες και από μένα φίλε! Ποιος ο λόγος να κάνεις scan για ιούς και θυγατέρες στο κινητό? Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα σε κινητά με κλειστό λειτουργικό. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Hi, μπορεί να γίνει αναβάθμιση μέσω bluetooth ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts